Cum să pescuiți

Indiferent dacă doriți să petreceți timp cu prietenii și familia sau cina, pescuitul este o modalitate excelentă de a vă bucura de în aer liber. Apele au o varietate de pești vibranți pentru a vă roti. Pentru a începe pescuitul, planificați-vă bine călătoria. Strângeți uneltele și selectați un loc bun în orele când peștele sunt cele mai active. Apoi, aruncați și tamburați-vă în linia dvs. pentru a aduce în premiul dvs. de trofeu. Puteți apoi eliberați peștele înapoi în apă dacă doriți sau prindeți-l pentru a păstra și aduce acasă.

Pași

Partea 1 din 4:
Selectarea unui loc de pescuit
  1. Imagine intitulată Pasul 1
1. Du-te la un lac bine stocat, râu sau iaz în zona ta. Alegeți un loc pe care nu vă va deranja să stați la câteva ore. Tot felul de pești diferite trăiesc în lacuri publice, râuri și iazuri, astfel încât să puteți găsi întotdeauna ceva bun pentru a prinde. Peștele se apropie de țărm în primăvară și toamnă, pe măsură ce se pregătesc pentru iarnă. În timpul verii, ei tind să fie în ape mai adânci, deci luați o barcă din țărm.P
  • Punctele izolate în jurul iazurilor sau a dăruirilor din afara orașului sunt pariuri bune. Asigurați-vă că nu traversați proprietatea privată sau pescuitul într-un loc care nu permite acest lucru. De asemenea, aveți grijă să nu călcați plantele de-a lungul țărmului.
  • Dacă locuiți pe coastă, luați în considerare Pescuitul oceanului. Dacă obțineți o licență separată de pescuit a oceanelor și băieți pentru peștii specifici pe care doriți să o prindeți, este același lucru cu pescuitul de apă dulce.

Bacsis: Multe parcuri municipale stoc în iazuri care sunt accesibile tuturor. Consultați departamentul local de pește și faunei sălbatice pentru datele de stocare. Aceste sporturi sunt minunate pentru începători, dar mulți oameni le folosesc.

  • Imagine intitulată Pasul 2
    2. Aflați ce fel de pește sunt comune în locurile de pescuit din apropiere. Multe ziare au rapoarte locale de pescuit care enumeră găurile de pescuit și ce pește își mușcă acolo. De asemenea, puteți să întrebați în jurul magazinelor de pescuit, marinas și magazine de la camping pentru sfaturi. Există atât de multe tipuri de pește care începe să se simtă puțin copleșitor la început, deci alegeți un tip de pește pentru a se concentra pe. Bass, crappies, Sunfish, BlueGills și Catfish sunt câteva soiuri care sunt relativ ușor pentru începători să se rotească.
  • Somnul sunt comune peste tot.S., de exemplu. Căutați zone cu apă adâncă în jurul unor râuri mari și râuri. Capul la ei în primăvară și să cadă pentru a obține un pește care face ca o masă gustoasă să fie prăjită și servită la masă.
  • Imagine intitulată Pasul 3
    3. Căutați un anumit trofeu sau pește de alimente pe care doriți să îl prindeți. Dacă doriți să prindeți un marlin albastru, veți avea nevoie să vă îndreptați spre ocean. Luați ceva timp pentru a citi despre tipul de pește pe care doriți să-l prindeți, unde trăiesc și ce fel de momeală trebuie să reușiți. Populațiile de pește se schimbă de la zona la zonă și de la apa dulce la apă sărată. Uneori trebuie să planificați o excursie pentru a obține ceea ce doriți, dar este o șansă să vedeți ceva nou!
  • Du-te la regiunea marilor lacuri din U.S. Pentru o varietate de pești de apă dulce, de exemplu. Walleyes și Pikes de Nord sunt câteva capturi populare. Configurați-vă pe țărm și aruncați-vă linia.
  • În sudul U.S., gar și Bowfins trăiesc în zone mlaștină. Flutherul și Perch sunt câteva capturi comune pentru a avea ca scop.
  • Partea de nord-vest a u.S. are o mulțime de păstrăv curcubeu pentru o bună mâncare sau trofeu pentru a arăta prietenilor tăi. Crappie, walleye și bas sunt, de asemenea, destul de comune și ușor de prins acolo.
  • Dacă nu sunteți sigur de ce pește se află într-un corp de apă, aruncați în unele resturi de alimente și așteptați. Vedeți ce pește ajunge la suprafață. Identificarea peștilor este dificilă atunci când începeți, deoarece nu știți cât de diferiți se comportă pește, dar este ceva ce puteți învăța prin pescuit de multe ori.
  • Imagine intitulată Pasul 4
    4. Pește în locurile din apropierea apei adânci sau curenți în mișcare. Cel mai mare pește petrec zilele în apă mai adâncă și intră în zone superficiale de hrănire. Ei nu petrec mult timp înotând în jurul acestor zone superficiale. De asemenea, ei nu-mi plac înotul curenților puternici, deci parcați-vă la sfârșitul unei singure. Țineți un ochi pentru activitatea de pește, cum ar fi bule, stropi sau chiar turme de păsări foame.
  • Peștele merge acolo unde este mâncarea. Căutați pete cu stuf, jurnale și roci, în special în apropierea abandonului brusc. Aceste locuri oferă, de asemenea, o mulțime de acoperire de ori când peștele se simte amenințat.
  • Dacă vedeți curenții de apă, căutați pete în care se întâlnesc curenții mai rapizi și mai lenți. Peștele se află, de obicei, sub aceste locuri pentru a prinde alimente care se îndreaptă pe curenți.
  • Imagine intitulată Pasul 5
    5. Ieșiți în zori și amurg pentru a găsi mai multe pești. Peștele ies să se hrănească în timpul acestor vremuri, așa că este cel mai bun pariu pentru un mare haos. Setarea alarmei dvs. pentru 4:30 dimineața nu este cea mai distractivă parte a unei călătorii, dar merită atunci când peștele începe să mușcă. Profitați de orele de dimineață devreme, mai ales în timpul verii, pentru a bate alți pescari la punctele dvs. preferate.
  • Dacă gândul de a se ridica înainte de spargerea zorilor te face să faci planuri de seară. Du-te la apa din jurul amurgului. Puteți găsi o mulțime de pești în apele superficiale în primăvară și cădeți.
  • Imagine intitulată Pasul 6
    6. Contactați un departament de sănătate pentru mediu pentru avertismente de siguranță. Din păcate, poluarea apei înseamnă că peștele nu sunt întotdeauna în siguranță să mănânce. Multe agenții post avertizări online. Verificați cu un departament de sănătate de stat, departamentul de resurse naturale sau ceva similar. De asemenea, puteți solicita să discutați cu un parc de parcarcare dacă pescuiți la un parc. Dacă nu veți mânca ceea ce prindeți, nu trebuie să vă faceți griji atât de mult.
  • Ca regulă de bază, pește mai mare care mănâncă alți pești au mai multă poluare. Pește mare ca tonul tind să aibă un nivel ridicat de mercur decât peștii mai mici care mănâncă insecte nu au. De asemenea, depinde de calitatea apei în care pescuitul.
  • Amintiți-vă orice politică de captură și eliberare pe care guvernul dvs. local îl poate avea. Unele locuri necesită păstrarea sau puneți înapoi anumite pești.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea echipamentului de pescuit
    1. Imagine intitulată Pasul 7
    1. Obțineți o licență de pescuit de la un departament de stat. Vizitați site-ul guvernului dvs. pentru a aplica. În U.S., Un departament de pește și faunei sălbatice sau un departament de resurse naturale acoperă de obicei aplicațiile. Obținerea unei licențe este ușoară, deoarece tot ce trebuie să faceți este să introduceți informațiile dvs. personale și să plătiți o mică taxă. Licența este apoi trimisă la e-mailul dvs. în acea zi pentru a imprima și a lua cu dvs. în călătoria dvs.
    • De asemenea, puteți să sunați la departament sau să le vizitați pentru a plăti pentru licența dvs. Luați-le prin e-mail licența sau imprimați-o la birou dacă nu vă deranjează să așteptați 2 până la 4 săptămâni pentru a veni în poștă.
    • Trebuie să obțineți o licență pentru fiecare stat sau provincie pe care intenționați să o vizitați. O licență de la o zonă nu este valabilă într-o altă zonă.
    • Cele mai multe locuri oferă diverse licențe care durează dintr-o singură zi de până la 10 ani. Există, de asemenea, licențe pentru copii, dar uneori copii sub 16 ani nu au nevoie de o licență pentru pescuit.
  • Imagine intitulată Pasul 8
    2. Achiziționați o tijă de pescuit și bobină de pescuit cu rezistență medie. S-ar putea să fiți în ajutor pentru prima dată când verificați selecția de tijă la un magazin de bunuri sportive, dar nu aveți nevoie să rupeți banca. Pentru începători, lipiți cu un 7 ft (2.1 m), tija medie-rezistență pentru ceva cu un bun echilibru de gamă și flexibilitate. Selectați unul cu o bobină de filare, deoarece este mai ușor de configurat și distribuit decât un baston baitar.
  • Tijele flexibile sunt mai slabe, dar mai puțin probabil să se fixeze decât cele mai rigide. Nu veți prinde mari pește de joc cu tija de bază, dar vă va ajuta să aterizați o mare varietate de pești comuni.
  • Dacă nu sunteți sigur de ce să obțineți, adresați-vă angajaților magazinului pentru sfaturi.
  • Bacsis: Ca o regulă de degetul mare, alegeți o tijă care este aproximativ atâta timp cât sunteți înalt. Țineți-l pentru a vedea dacă greutatea sa se simte confortabilă pe brațul dvs. de turnare.

  • Imagine intitulată Pasul de pește 8Bullet2
    3. Alegeți o linie de pescuit monofilament care se potrivește cu lungimea tijei. Potriviți linia de pescuit la tipul de pol pe care îl aveți. Pentru un de bază de 7 ft (2.1 m) Rod, du-te cu un 6 până la 12 lb (2.7 la 5.4 kg) Linie dacă sunteți pescuit de apă dulce sau cu 10 până la 12 lb (4.5 până la 5 ani.4 kg) Dacă sunteți pescuit de apă sărată. Greutatea, numită testul, vă spune cât de puternică este linia. Puteți prinde pește care cântărește mai puțin decât linia.
  • Scopul pentru pescuitul cu cea mai ușoară unelte posibil, astfel încât să nu vă obosiți în timp ce vă distrați. Dacă vă pescuiți pentru un anumit tip de pește, cercetați greutatea medie pentru a obține o idee despre greutatea liniei de a aduce.
  • Imagine intitulată Pasul 9
    4. Selectați un cârlig mic pentru a atrage într-o varietate mai largă de pește. Peștele doar urmăriți după cârligele care sunt de aproximativ aceeași dimensiune ca momeală pe care o urmăresc. Un pește mic nu va merge după un cârlig mare, intimidant. Din acest motiv, începeți cu un cârlig de 6 până la 10 pentru a prinde o mulțime de pești. Upgrade la un cârlig oriunde de la 2 la 3/0 pentru a utiliza momeală mai mare pentru pește mai mare.
  • Scala de numerotare a cârligului este puțin ciudată, dar nu este prea confuză. Cel mai mic cârlig este un 16, iar un cârlig de dimensiuni medii este 1. Cârlige mai mari se situează de la 1/0 la 6/0.
  • Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune a cârligului pentru a obține, discutați sistemul de dimensionare cu cineva de la magazinul local Tackle. Dacă folosiți adesea o varietate de dimensiuni de cârlig, astfel încât să vă puteți adapta la tot felul de medii.
  • Imagine intitulată Pasul 10
    5. Selectați o momeală ca minnows, viermi și greieri. Dacă nu sunteți prea îndrăgostiți de creaturi wriggle, lipiți cu ceva sintetic. Lures seamănă cu momeala reală și va păcăli pește. Rețineți că momeala live trebuie păstrată în apă într-un răcitor izolat pentru a rămâne în viață. Majoritatea peștilor mănâncă insecte și viața acvatică, astfel încât magazinele de momeală oferă o selecție largă pentru a alege de la dacă sunteți în căutarea unei experiențe de pescuit mai autentice.
  • Încercați să obțineți o mare varietate de momeli, astfel încât să puteți schimba configurarea în funcție de ce pește sunt active în zonă.
  • Dacă doriți să prindeți ceva fără să vă folosiți tija, încercați să vă prindeți propriul momeală. De exemplu, prinde unele Minnows pentru a atrage în pește care mănâncă pește mai mic, cum ar fi pike, bass și walleye.
  • Dacă vă pescuiți pentru un anumit tip de pește, cercetați momeala preferată. De exemplu, multe pești de apă sărată ca creveții. Alți pește mănâncă alimente variind de la ouă de somon la slănină și brânză.
  • Imagine intitulată Pasul 11
    6. Alegeți un răcitor izolat sau cușcă pentru a stoca pește prins. Dacă intenționați să păstrați ceea ce prindeți, aveți nevoie de multă gheață pentru a le împiedica să răstoarne. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru este cu o găleată de plastic. Adăugați niște gheață de la răcitor împreună cu peștele morți. Păstrați peștele bine răcit până când veți avea ocazia să le mutați în congelator acasă.
  • O cușcă de pește este o alegere excelentă pentru păstrarea peștilor vii prinși în apă. Multe cuști servesc, de asemenea, ca capcane pentru pești mai mici, cum ar fi Minnows.
  • Nu trebuie să ucizi nimic în timp ce pescuiești. Practicați capturarea și eliberarea pescuitului pentru a returna peștele în apă. Nu veți avea nevoie de un piept de gheață decât dacă vă aduceți momeala vii.
  • Sfat de experți
    Kathy Sparrow, Ma

    Kathy Sparrow, Ma

    Pescuitul Instrucorkathy Sparrow este un instructor de pescuit de pescuit și aventurier la inimă. Kathy este co-fondatorul și managerul anterior al Kingfisher Inn, o cabină de pescuit de pescuit pe Laguna inferioară Madre din Texas. Ea este autorul lui "Pe Laguna Mama: Flyfishing și Călătoria spirituală" și "Învățăturile șoptite ale păstrăvului bunicii "Un roman care transmite perspectiva feminină a pescuitului zburator. Kathy este, de asemenea, un antrenor certificat CANfield în metodologiile Canfield. Ea ghidează indivizii prin procesul de îmbrățișare prin exprimarea încrederii, conștientizării și curajului prin instrumentele de scriere, pescuitul și conversația intenționată. Ea are un MA în limba engleză, cu accent în literatură și studii culturale de la Universitatea din Texas-Pan American.
    Kathy Sparrow, Ma
    Kathy Sparrow, Ma
    Instructor de pescuit

    Expert truc: Când vă pregătiți pentru o călătorie de pescuit, aduceți întotdeauna unelte de ploaie în cazul în care se schimbă vremea. De asemenea, aduceți o linie suplimentară de pescuit, muște și o tijă de rezervă.Cel mai important, totuși, aduceți un sentiment de aventură și nu vă fie frică să faceți greșeli!

    Partea 3 din 4:
    Folosind o tijă pentru a prinde pește
    1. Imagine intitulată Pasul de pește 12bullet2
    1. Legați-vă cârlig pe linia ta. Când începeți mai întâi, rămâneți cu un simplu nod de clinch. Introduceți linia prin cârlig, apoi aduceți-o înapoi spre bobină, împachetați-o în jurul ei însăși de 4 până la 6 ori. Alimentați capătul înapoi prin buclă și trageți-l strâns. Acum că aveți un nod de bază, tăiați orice exces de pe capătul coada liniei cu foarfece.
    • În peste zburator, Legarea nodului potrivit este jumătate din sport. Nodul de clinch este un bun punct de plecare, dar pescarii de zbor utilizează multe noduri diferite.
  • Imagine intitulată Pasul de pește 13
    2. Legați greutățile și bobborii deasupra cârligului pentru a vă ajuta să lăsați peștii. Legați aceste articole cu un nod de clinch aproximativ 12 în (30 cm) deasupra cârligului. Dacă luați apă rapidă, ca într-un râu sau un flux, utilizați o greutate numită uninker, așa că ajunge la pește. Dacă sunteți în apele încă, un bobber este o minge mică care vă ajută să vedeți când un pește apucă pe cârlig.
  • Sinkers, greutăți de metal, trageți linia în apă, până la locul în care este probabil ca peștele să fie. Adăugați Pinkers la un bober mai mare pentru a păstra bobberul în apă, dar totuși vizibil.
  • Bacsis: Când începeți, utilizați un bobber mai mare pe care îl puteți vedea cu ușurință din țărm. Urmăriți bobberul să se târască și să dispară sub apă. Asta înseamnă că este timpul să vă bucurați de linia și să vă faceți o captură mare!

  • Imagine intitulată Pasul de pește 14
    3
    Momeală cârligul tău prin piercing momeală cu vârful său. Cârlig prin momeală de câte ori este posibil pentru a-l asigura. Nu lăsați acei pește să scape cu momeală câștigată! Țineți cârligul în siguranță într-o mână, apoi împingeți-l direct prin momeală. Scopul lui Piercing 2 sau 3 ori.
  • Blocarea unui cârlig printr-un vierme este puțin brută, dar nu puteți prinde un pește dacă viermele cade off. De exemplu, lipiți cârligul prin corpul viermei despre ⅓ al drumului de la cap, apoi repetați acest lucru la celălalt capăt.
  • Imagine intitulată Pasul 15
    4
    Ține-ți linia trăgând înapoi și aruncând cârligul înainte. Țineți tija cu mâna dominantă lângă tambur. Utilizați tamburul pentru a regla linia, lăsând aproximativ 6 în (15 cm) a atârnat de la capătul tijei. Apoi, strângeți linia la tijă cu degetul arătător. Să-l arunce, să-ți tragi brațul înapoi, astfel încât tija este verticală, apoi fixați-o din nou.
  • Eliberarea liniei depinde oarecum pe tipul de tambur pe care îl utilizați, dar dacă aveți un buton închis, lucrarea este destul de simplă. Împingerea butonului eliberează linia și lăsarea de a se opri.
  • Imagine intitulată Pasul de pește 16
    5
    Aștepta cu răbdare pentru un pește pentru a mușca. Pescuitul este un joc de așteptare, deci fiți pregătit să așteptați în tăcere pentru ceva de făcut pentru momeală. Unii pescari se toarnă în linie încet, jerking tija puțin pentru a da pește impresia că momeala este în viață. Dacă nu aveți noroc așezat înapoi și așteptați, încercați să mutați linia puțin.
  • Peștele sunt surprinși de zgomote puternice și prin tâmpenie. În timp ce puteți aduce un radio și discutați cu oricine cu dvs., păstrați volumul în jos, mai ales când alți oameni pescuiesc prea.
  • Urmăriți cu atenție linia și bobberul. Puteți spune când ceva mușcă din moment ce simțiți linia jerk înainte. Așteptați să lăsați orice slăbiciune din linie înainte de a se împrăștia peștele.
  • Uneori puteți ajunge în pete în care peștele nu sunt mușcate. Dacă sunteți acolo timp de 15 minute fără muscatura, încercați să vă deplasați în altă parte. Găsirea unui punct bun poate dura un pic de răbdare.
  • Imagine intitulată Pasul 17
    6. Setați cârligul prin ridicarea polului odată ce mușcăturile de pește. Când simțiți că mângâierea mare pe linia dvs., "setați" cârligul pentru a cârligul peștelui. Pur și simplu răsuciți tija înapoi în aer pentru ao îndrepta în aer ca și când ați făcut atunci când aruncați linia. Așteptați peștele să se lupte înapoi odată ce îl conectați. Dacă nu mai simți nimic care trage pe linie, asta înseamnă că peștele a coborât și poate să se întoarcă cu momeală.
  • Uneori determinând dacă aveți o mușcătură este dificilă. Prin practică, puteți învăța să distingeți între curenții de apă și peștele bumping momeala.
  • Imagine intitulată Pasul 18
    7. Trageți peștele prin pomparea tijei în timp ce se îmbină simultan. Ridicați tija înapoi în aer, la aproximativ un unghi de 45 de grade, pentru a trage peștele spre dvs. Făcând acest lucru pune o anumită tensiune în linie, atât de coborâți din nou tija și să vă mențineți tamburul. Tamburul în linie pentru a îndepărta orice slăbiciune în el, apoi ridicați din nou tija pentru a trage peștele un pic mai aproape. Repetați acest lucru pentru a aduce acea captură înapoi în țărm.
  • Mai multe pești sunt pierdute pentru a pierde linii decât orice altceva. O linie liberă dă peștelui o șansă de a scăpa de cârlig. Pentru a evita acest lucru, păstrați tensiunea liniei cu vârful tijei de deasupra capului.
  • Imagine intitulată pește Pasul 19
    8. Prindeți peștele într-o rețea odată ce ați putea ajunge la ea. Odată ce aduceți peștele obosit aproape de locul în care sunteți în picioare, învârtiți cu plasa de apă și prindeți-o. Ai putea avea un partener să-l prindă într-o rețea de pescuit. Cu experiență, puteți ajunge cu atenție și faceți-o fără a pierde peștele.
  • Să fie atenți la spini de pește sau de vârful ascuțit al cârligului. Prindeți peștele ferm în spatele capului, pe măsură ce îl eliminați din rețea.
  • Partea 4 din 4:
    Păstrarea sau eliberarea unui pește
    1. Imagine intitulată Pasul 22
    1
    Hold corpul peștelui să-l păstreze să se miște în timp ce îl ocupi. Peștele sunt mai puternice decât arată, așa că ai grijă! Păstrați o aderență fermă pe corpul peștelui, chiar în spatele capului său. În plus față de coada thrashing, căutați aripioarele, deoarece vă pot tăia dacă nu sunteți atent. Țineți peștele orizontal, menținându-l sau aproape de apă pentru a evita rănirea acestuia.
    • Dacă ați prins un Lunker Big, utilizați ambele mâini pentru al susține. Plasați o mână în jurul corpului său lângă cap, apoi plasați cealaltă mână sub pește înainte de coada sa.
  • Imagine intitulată Pasul de pește 21
    2. Trage cârlig din pește prin utilizarea cleștelor cu nasul. Această parte poate părea complicată la început, dar nu este prea greu atâta timp cât aveți o bună atenție pe pește. Strângeți cleștii pe cârligul care se îndepărtează din gura peștelui. Împingeți-l înapoi spre pește pentru a-l scoate. Apoi, glisați-o înapoi din gura peștelui, întorcându-l după cum este necesar pentru a evita împingerea peștelui.
  • Ați putea folosi cleștii pentru a zdrobi barbul cârligului, făcându-l mai ușor de eliminat. Unii pescari experimentați chiar fac acest lucru înainte de turnare.
  • Dacă cârligul este blocat, lucrați foarte răbdător. Încercați să ajungeți în gura peștelui cu degetele sau cleștele. Păstrați peștele în apă, zdrobiți barba dacă este necesar, apoi răsuciți și trageți cârligul fără să-l înfuriați.
  • Imagine intitulată Pasul de pește 23
    3. Eliberați peștele dacă nu intenționați să o păstrați. Tot mai mulți pescari și-au pus capcanele înapoi în apă pentru a proteja ecosistemul. Deoarece peștele nu poate respira când din apă, țineți capturile în apă cât mai mult posibil. Dacă trebuie să luați peștele afară, puneți-l înapoi imediat. Păstrați peștele umed și mânerului ușor pentru a evita stresul.
  • Una dintre problemele cu luarea unui pește din apă este stresul. Peștele poate fi deja uzat din lupta cu cârligul tău. Luând-o din apă și manipularea lui o mulțime face mai probabil să moară chiar și după ce l-ai pus înapoi.
  • Imagine intitulată Pasul 20
    4. Măsurați peștele pentru a vedea dacă sunteți permis legal să o păstrați. Cele mai multe găuri de pescuit au legi de stat sau federale menite să protejeze ecosistemul. Aceste reguli includ adesea limite pe cât de multe pești aveți permisiunea de a lua acasă, precum și ce dimensiune trebuie să fie. Ia-i pe pește prin apucând ferm în spatele capului. Utilizați cealaltă mână pentru a întinde cu atenție o măsură de bandă peste pește de la cap la coadă.
  • Un Warden Park sau un ofițer de poliție ar putea să vă oprească și să caute prin capturile voastre. Ei ar putea, de asemenea, să spună capturile ilegale în orice poze sau posturi sociale pe care le faceți și vă pedepsiți.
  • Ruperea unei reguli de pescuit vine adesea cu o amendă abruptă și posibilitatea de închisoare. Capturarea unui pește subdimensionat sau în afara sezonului ar putea însemna o amendă de 500 USD și 6 luni în închisoare, de exemplu.
  • Luați în considerare aducerea unui ghid de identificare, precum și o copie a regulilor la gaura locală de pescuit. Aceste reguli sunt adesea postate pe site-uri web sau pe semne de informare în jurul spoturilor de pescuit.
  • Imagine intitulată Pasul 25
    5. Filetul peștelui cu un cuțit dacă intenționați să o luați cu dvs. Din păcate, trebuie să faci munca murdară de ucidere și tăiere. Dacă aveți un cuțit sau o suliță ascuțită, împingeți-o prin creierul peștelui chiar în spatele ochilor. Este o ucidere instantanee, deci peștele nu suferă. Atunci, Curățați-l prin tăierea barelor, a scalelor și a intrărilor înainte de a pune peștele pe gheață.
  • O altă opțiune este de a stoca pește live într-o cușcă de plasă plasată în apă. Păstrează peștele în siguranță, dar în viață în timp ce continuați să pescuiți. Apoi, puteți filtra tot peștele într-un singur lucru când sunteți gata să vă îndreptați acasă.
  • Bacsis: Pentru cele mai bune rezultate, ucideți și filtrați capturile de îndată ce le eliminați din apă. Care păstrează prospețimea cărnii. De asemenea, păstrați-vă peștele bine răcit într-un răcitor în timp ce mergeți acasă.

  • Imagine intitulată Pasul 26
    6. Tăiați branhii pentru o modalitate alternativă de a ucide un pește. Înainte de a tăia peștele, a lovit-o peste cap odată cu un club pentru a-l asuma. Apoi, folosiți cuțitul pentru a tăia toate branhii pe o parte. Provoacă peștele să sângereze. Puneți peștele în apă, cum ar fi într-o cușcă de ochiuri sau o găleată plină, până când moare.
  • Sângerarea este încă considerată umană, deoarece este relativ rapidă și o lovitură solidă cu un club stuneze peștele. Este o modalitate excelentă de a scăpa de acizi care afectează gustul cărnii. Mulți pescari comerciali o fac pentru capturi mari, cum ar fi somonul și tonul.
  • Când ați terminat, filetați și depozitați peștele pe măsură ce ați fi în mod normal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Punctul cârligului este ceea ce vă permite să prindeți pește, așa că nu o acoperiți cu momeală. Dacă cârligul dvs. este mic, rămâneți la momeală mai mică, cum ar fi viermi, pâine sau brânză.
  • Păstrați un deget pe linia de pescuit în orice moment. Vă va ajuta să vă simțiți atunci când un pește "greve" sau "atinge" linia chiar și atunci când nu vă uitați la bobberul dvs.
  • Parfumul de protecție solară tinde să îndepărteze peștii, așa că nu scoateți momeli pe linia dvs. imediat după ce ați pus pe protecție solară.
  • Dacă vă înfuriați pe pești prădători, atrage artificiale cum ar fi carkbatele și lingurile de multe ori ajută. Ele acoperă mai mult spațiu de apă și arată ca și cum ar înota rapid prin apă, luând acele pești foame.
  • Reciclați liniile de pescuit monofilament. Multe parcuri au containere de reciclare pentru linii de pescuit, deoarece nailonul liber poate dăuna păsărilor.
  • Reglementările de pescuit diferă de la locul de amplasare, astfel încât să verificați întotdeauna regulile înainte de a ieși într-o zonă nouă. Regulile ar putea limita cârligul și momeala pe care o utilizați, ceea ce puteți prinde și mai mult.
  • Avertizări

    Siguranța apei este o necesitate atunci când sunteți în apă adâncă. Ia măsuri de precauție, cum ar fi învățarea modului de înot și purtând o vestă de viață, pentru a evita înecarea.
  • Cârligele de pește sunt foarte ascuțite, deci aveți grijă unde vă aruncați linia. De asemenea, manevrați cu atenție peștele pentru a evita să vă loviți degetele.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Permis de pescuit
    • 7 ft (2.1 m), tija medie-rezistență
    • 6 până la 12 lb (2.7 la 5.4 kg) linia de monofilament
    • Dimensiune 6 până la 10 Cârlig de pescuit
    • Păcăturile
    • Bobber
    • Momeală cum ar fi pâinea, minnurile sau insectele
    • Plasă de pescuit
    • Cooler
    • Gheaţă
    • Cuțit ascuțit
    • Plasă de pescuit
    • Cușcă de pescuit (opțional)
    • Vesta de viață pentru ape mai adânci (opțional)
    • Barcă pentru ape mai adânci (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar