Cum de a pescui un fluke

Un fluke - cunoscut și ca un moale Jerkbait- este un tip de momeală moale, din plastic folosită pentru a prinde o varietate de tipuri de pește, inclusiv bass. Flukes sunt un tip versatil de momeală, în formă de aproximativ ca o umbra. Flukes poate fi pescuit într-o varietate de moduri, făcându-le un tip bun de momeală pentru începători, precum și o momeală utilă pentru a pune pe linia dvs. atunci când pescuitul este dificil.

Pași

Partea 1 din 3:
Modelarea și închiderea flukeului
  1. Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 1
1. Îndepărtați fluviul în apă clocotită timp de 20 de secunde pentru a îndrepta plasticul. Când Flukes sunt ambalate și expediate, forma lor naturală devine adesea distorsionată. Pentru a returna fluvii la forma lor naturală, țineți-le în apă clocotită până când încep să se îndrepte. Puteți face acest lucru într-o cratiță mică. Pentru a vă asigura că puteți înmuia întregul fluviu, umpleți tigaia cu cel puțin 5 cm de apă (13 cm) de apă. Dacă Fluke este încă ușor curbată după o înmuiere de 20 de secunde, țineți-o plat pe un prosop până când se usucă drept.
  • Deoarece Flukes sunt mai adesea pescuite fără greutate (fără greutate adăugată), este important ca forma lor să nu fie distorsionată. Un fluke distorsionat nu va pescui bine și nu va prinde multe bas.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 2
    2. Cârligul fluke direct în centrul momeala. Țineți fluxul vertical în mână și introduceți punctul cârligului în "capul" fluke. Apăsați punctul de cârlig în jos prin corpul flukeului pentru aproximativ /4 inch (0.64 cm) și unghi cârligul astfel încât să re-ieși din subbelul fluke.
  • Flukes medie de dimensiuni variază între 4-5 inci (10-13 cm), dar puteți folosi și mici flukeuri la fel de mici ca 2 inci (5.1 cm) sau blocuri de magnum la fel de mari ca 7 inci (18 cm).
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 3
    3. Apăsați cârligul prin corpul fluke. Păstrați împingerea lungimii cârligului prin momeală până când numai /2 Inch (1.3 cm) este lăsat în picioare în partea de sus a flukeului. Asigurați-vă că ochiul cârligului este încă vizibil.
  • Flukes funcționează cel mai bine atunci când au fost înclinați pe un cârlig de îndoire rotundă. Utilizați un cârlig puternic, atât de greu de pește nu se va îndrepta cu greutatea cu greutatea lor.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 4
    4. Peștele Fluke folosind o linie de pescuit împletită. Liniile împletite sunt ideale pentru turnarea Flukes: linia este suficient de puternică pentru a prinde un bas mare și nu se va întinde sub greutatea peștelui. Puteți găsi linia de pescuit împletită de diferite greutăți la un magazin local de aprovizionare în aer liber.
  • Dacă pescuiți bass, utilizați o linie împletită de 50 sau 65 de lire.
  • Imagine intitulată pește A Fluke Pasul 5
    5
    Lega linia de pescuit prin ochiul cârligului. Odată ce cârligul este în poziție, alunecați aproximativ 3 inci (7.6 cm) a vârfului liniei de pescuit împletite prin ochi la baza cârligului. Asigurați cârligul la linie prin împachetarea liniei înapoi în jurul ei înșiși de 6 ori. Asigurați-vă că lăsați o mică deschidere lângă partea superioară a ochiului. Apoi, treceți vârful liniei înapoi prin deschiderea la baza celor 6 Wraps. În cele din urmă, utilizați degetele pentru a strânge nodul.
  • În timp ce legați linia, aveți grijă să nu vă prindeți pielea pe punctul de cârlig.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea unui loc la pește
    1. Imagine intitulată pește A Fluke Pasul 6
    1. Pește în dimineața devreme sau după-amiaza târziu. Peștele mușcă cel mai adesea în aceste vremuri și sunt, de asemenea, cel mai probabil să se găsească în paturi de iarbă puțin adâncă. Dacă pescuiești în ziua de mijloc, este puțin probabil să găsești pește în jurul paturilor de iarbă superficială. Se retrage pește până la apă mai adâncă, în timpul căldurii zilei.
    • Luați notă de vreme, de asemenea. Dacă este calm, peștele poate fi în iarba superficială chiar lângă râul sau Lacul Bank. Dacă este vânt, totuși, peștele va merge mai adânc și mai departe de țărm.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 7
    2. Găsiți un pat de iarbă superficială pentru a pescui fluke. Când cercetați o locație de pescuit, traul în jurul marginilor lacului până când găsiți un patch gros, mare de iarbă subacvatică. Paturile de iarbă încetinește mișcările peștilor și oferă pește o locație de hrănire, făcându-le o locație excelentă pentru a vă arunca fluke.
  • Dacă aveți noroc, iarba subacvatică poate să încurce peștele odată ce ați prins unul, făcându-l mai dificil pentru pește să înoate și să scape de captura.
  • Imagine intitulată pește A Fluke Pasul 8
    3. Scufundați fluke între alte bărci de pescuit. Bass și alte pești se adună adesea în zone umbrite, inclusiv între bărci mari de pescuit statice. Uită-te în jurul lacului pe care îl pescuiți și cercetați o locație bună. Barcile ar trebui să fie ancorate lângă țărm și ar trebui să fie de cel puțin 12-15 picioare (3.7-4.6 m) în afară unul de celălalt. Dacă sunt mult mai aproape, s-ar putea să terminați linia pe una dintre bărcile.
  • Nu uitați să fiți politicos atunci când aruncați între bărci. Alertă alți pescari când vă aruncați linia lângă bărcile lor.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 9
    4. Alegeți o locație de pe partea laterală a unui dock sau a unui dig de pescuit. Basul și alte pești se pot aduna la umbra sub docul de a vâna sau pot să se odihnească mai adânc, lângă baza grinzilor mari care țin docul în loc. Încercați ambele locații: Mai întâi aruncați fluke în apa de mică adâncime sub doc și mai aproape de scurt, atunci, dacă peștele nu mușcă, re-aruncați fluke în apă mai adâncă lângă grinzile de sprijin ale docului.
  • Dacă alți pescari sunt, de asemenea, turnați în aceste ape, nu aruncați în aproximativ 20 de picioare (6.1 m) din liniile lor. Aceasta este văzută ca etichetă de pescuit politicoasă.
  • Partea 3 din 3:
    Turnarea flukeului
    1. Imagine intitulată pește Un Fluke Pas 10
    1. Aruncați fluke în plasture de apă pe care doriți să le pescuiți. Înainte de a arunca tija, lăsați-o de aproximativ 1 picior (30 cm) de linie - cu fluke la capăt - pentru a da o anumită greutate liniei pe care o vei arunca. Țineți tija într-o parte a corpului. Biciuiți tija înainte și eliberați linia odată ce tija este direct în fața dvs. Linia va trage din vârful tijei și, dacă v-ați îndreptat bine, flukeul ar trebui să aterizeze în zona apei pe care doriți să le pescuiți.
    • Dacă sunteți nou la pescuit, poate dura mai multe încercări înainte de a vă simți confortabilă turnarea liniei.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pas 11
    2. Jerk fluke peste apă pentru a atrage pește la momeală. Aruncați fluke în zona în care doriți să pescuiți și lăsați-o să se odihnească în apă timp de aproximativ 5 secunde. Apoi, jerk pe linie de două ori în succesiune. Lăsați să se odihnească fluke la suprafață timp de încă 10 secunde. Repetați mișcările "jerk, jerk, pauză" până când ați reluat momeala Fluke înapoi la barca sau postul de pescuit.
  • Această manevră, cunoscută și sub numele de metoda "jerk, jerk, pauză" de pescuit fluke și imită mișcările unui pește mic de moarte. Mișcările neregulate - cum ar fi jerking și sărituri - vor stârni curiozitatea peștelui și îi vor induce să muște momeala.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 12
    3. Tambri fluke peste suprafața apei pentru a acoperi o mulțime de spațiu. Acest lucru se numește și "arderea" fluke. Aruncați fluviul departe în apa pe care îl pescuiți și îl rotiți înapoi în barcă (sau postul de pescuit) cât mai repede posibil. Tamburul rapid va păstra fluke pe suprafața apei și va crea suficientă perturbare pentru a atrage atenția multor bass din apropiere.
  • Tehnica "arzătoare" va funcționa cel mai bine dacă utilizați o bobină de mare viteză, ca un 7.1: 1.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pas 13
    4. Sări peste fluke peste apă pentru a atrage atenția mai multă pești. Aruncați fluviul departe de locul în care pescuiești și începeți să-l împingeți repede ca și cum ați arde fluke. Pe măsură ce vă întoarceți, la fiecare 5 secunde, dați tijei un ticălos ascuțit într-o parte sau altul. Fluke-ul va trece de la o parte la alta și
  • Pentru a face ca Fluke să treacă de-a lungul suprafeței apei, dați tijei mai multe twitch-uri într-un rând.
  • În general, Jerkbaits (ca și Fluke) muncesc cel mai bine când sunt trase prin apă cu o mișcare neregulată.
  • Imagine intitulată pește un Fluke Pasul 14
    5. Încetini jerkii și săriți în vreme rece. Odată ce vara se întoarce la cădere și iarna, basul și alte pești vor deveni mai letargici și mai lentă. Cu toate acestea, Fluke este încă o momeală excelentă pentru a fi folosită în vreme rece. Trucul atunci când pescuitul în frig este să mutați ușor fluviul, astfel încât peștele letargic să poată să-l prindă.
  • Așadar, utilizați aceleași tipuri de turnare erratic (jerking și de săritură) așa cum ați fi în timpul verii. Dar, prelungi pauzele. În loc să se oprească timp de 10 secunde între jerks, lăsați să pauzea fluke timp de 15-20 de secunde.
  • sfaturi

    Ca un permanent adăugat, flukeurile sunt ușor de parfumate. Masca de miros de cafea Mirosul uman care vine de la Flukes care a fost manipulat de oameni, astfel încât basul (sau alte pești) nu vor fi atenți.
  • Dacă sunteți relativ nou pentru pescuit, nu fiți dezamăgiți dacă primele dvs. câteva expediții de pescuit nu dau nici un pește. Mulți factori contribuie la locația pe care o preferă peștele, probabilitatea lor de lovire și sunt interesați de momeală. Plus, cu atât mai mult peștiți cu un fluke, cu atât veți deveni mai bine.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fluke (e)
    • Sosepan mic
    • Prosop
    • Cârlig de îndoire
    • 50- sau 65 de lire sterline
    • 7.1: 1 tambur
    • Undiță
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar