Cum să spargi o luptă pisică

Pisicile sunt de obicei dulci și blânde, dar când merg la ea, lucrurile pot deveni urâte.Ruperea luptelor de pisică rapid este crucială pentru a preveni fie că pisica să fie rănită.Imaginându-vă ce cauzează că pisicile dvs. de luptă ar trebui să fie următoarea dvs. prioritate.Luați pași proactivi pentru a vă asigura că pisicile dvs. stau sănătoase și fericite dacă doriți să împiedicați lupta pisicilor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind apă pentru a separa pisicile de luptă
  1. Imagine intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 1
1. Umpleți o sticlă de pulverizare din plastic cu apă.O sticlă de pulverizare standard (16 uncii de fluid) funcționează bine.Asigurați-vă că apa și sticla sunt curate.Nu utilizați sticle care au avut înălbitoare sau alte substanțe chimice în ele.
  • Imagine intitulată sparge o lovitură de pisică Pasul 2
    2. Scopul duzelor de plastic la pisici.Puteți să vă îndreptați sticla la una sau la ambele pisici.Dacă pisica dvs. este familiarizată cu sticla de pulverizare și ceea ce face, chiar privea este probabil să o trimită să ruleze și să pună capăt conflictului.
  • Imagine intitulată sparge o luptă pisică Pasul 3
    3. Trageți mânerul din plastic.Cu duza flaconului de pulverizare la pisici, deschideți focul.Spray de două până la trei ori rapid de la o distanță sigură.Pisicile vor fi probabil la sauntru să se mireze.Dacă pisicile voastre continuă să lupte, să-i scot alte două până la trei ori.Continuați de câte ori este necesar pentru a încheia luptele.
  • Nu obțineți prea aproape sau încercați să separați manual două pisici de luptă.Veți fi zgâriați sau mușcați.
  • Imaginea intitulată sparge o lovitură de pisică Pasul 4
    4. Utilizați un furtun de grădină pe pisicile de luptă.Dacă sunteți în afara și vremea este caldă, ați putea transforma furtunul de grădină pe pisicile dvs.Dacă furtunul dvs. are o duză și se ocupă de ea, utilizați-l în același mod în care ați apărut sticla de apă.Îndreptați duza la pisicile de la o distanță de trei sau patru metri, stoarceți mânerul de câteva ori și bucurați-vă de pace și liniște din nou.Colectați pisica și aduceți-o înăuntru.
  • Dacă furtunul dvs. nu are o duză de pulverizare pe ea, puneți degetul mare parțial peste orificiul unde apa iese.Acest lucru se bazează un pic de presiune în spatele gaurii și va provoca apa care iese să călătorească o distanță mai mare.Utilizați această tehnică pentru a pulveriza apa pe pisicile de lupte la fel cum ați avea dacă ați avut un mâner de pulverizare pe furtun.
  • Imagine intitulată sparge o luptă pisică Pasul 5
    5. Squirt pisicile tale cu un pistol de squirt.Ca o alternativă la utilizarea unui furtun, ați putea folosi, de asemenea, un pistol pentru pisici care se luptă în afara.Umpleți pistolul de squirt cu apă, îl urmăți pe pisicile de luptă și la focul cu trei până la patru al doilea flux la pisici.Dacă nu opresc lupta, pulverizați alte trei până la patru a doua a doua.Continuați până când se termină conflictul.
  • Nu folosiți apă pentru a sparge o luptă de pisică în afara iernii.Pisicile pot dezvolta cu ușurință hipotermie și pot muri.
  • Ați putea înlocui o armă mică, mai puțin puternică pentru o sticlă de pulverizare, de asemenea.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând sunete puternice pentru a opri două pisici din luptă
    1. Imaginea intitulată sparge o luptă pisică Pasul 6
    1. Striga tare.Ai putea spune lucruri ca "Hei!Ce faci?"Într-un mod puternic, iritat.De asemenea, ar trebui să vă bateți mâinile împreună de mai multe ori.Alternativ, dacă aveți un kerfiefă la îndemână, îl veți lăuda în jurul capului pentru a obține atenția pisicilor de luptă în timp ce le spuneți la ele.Toate aceste lucruri le vor distrage reciproc unul de celălalt și vor sfârși lupta.
  • Imagine intitulată Break up O lovitură de pisică Pasul 7
    2. Bang Tiks împreună.Obțineți două tigăi robusi și le bateți împreună de mai multe ori în zona generală în care se luptă pisicile.Vor fi probabil surprinși de sunet și scamper în diferite direcții.Dacă aveți doar o singură panică, loviți-o cu un obiect metalic ca o ladă mare de metal sau o pereche de clești în mod repetat pentru a obține același efect.
  • Imaginea intitulată sparge o luptă pisică Pasul 8
    3. Scuturați o cutie de bani.Dacă aveți o cutie de staniu cu un capac de salvare, îl puteți umple cu banii pentru a distrage mângâierea pisicilor unul de celălalt și pentru a-și termina lupta.Cinstele mici de cafea sunt minunate pentru acest lucru, la fel ca și cutii de mazăre din Sriracha și cutii mici de cookie-uri sau caramei.Umpleți-vă cu o mână de bani, dimes sau alte monede mici și dați-i câteva shake-uri viguroase timp de aproximativ cinci secunde de la o distanță de trei până la patru metri.
  • Imagine intitulată sparge o luptă pisică Pasul 9
    4. Sunet un corn de aer.Un corn de aer este o cutie de mână cu aer sub presiune care trece printr-un corn, creând un sunet puternic.Îndreptați cornul departe de dvs. și apăsați butonul deasupra canalului.Țineți-o doar pentru o secundă sau două.Pisicile voastre vor fugi când au auzit sunetul.
  • Coarnele de aer pot fi extrem de puternice, așa că îl folosiți de la cel puțin trei până la patru metri distanță de pisicile de luptă.
  • Metoda 3 din 4:
    Aruncând lucruri pentru a distrage pisicile
    1. Imaginea intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 10
    1. Aruncați o pătură peste pisici.Dezorientarea bruscă, însoțitoarele care sunt acoperite de o pătură vor primi pisicile să nu mai lupte și să se concentreze asupra scăpărilor de sub pătură.De asemenea, puteți folosi o jachetă mare sau un prosop pentru a obține același efect.
  • Imaginea intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 11
    2. Aruncați perne mici, moi în apropierea pisicilor.Puteți include câteva remarci de exclamare cum ar fi: "Hei!Sparge-o!"Împreună cu aruncarea dvs. de pernă pentru un efect suplimentar.Cu o baraj de perne plouă pe ele, ambele pisici vor fi dornici să iasă din zonă.
  • Ar trebui să vizați zona din jurul lor, dar dacă nu vă respectați imediat prezența, nu ezitați să aruncați perne la ele cu forță moderată.Aveți grijă să nu loviți nici pisica în față.
  • Imaginea intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 12
    3. Arunca o jucărie lângă pisici.Dacă o pisică vede jucăria sa preferată, poate fi înclinată să părăsească conflictul și să se joace cu jucăria.Dacă bănuiți că cealaltă pisică va urmări pisica care a lăsat lupta, dați ambelor pisici jucăriile preferate.
  • De asemenea, puteți încerca să aruncați două pisici tratate în direcții opuse.Rulați sacul și faceți un spectacol mare de eliminare a trataților pentru pisicile dvs.Acest lucru se va asigura că văd că tratațiile sunt aruncate.
  • Metoda 4 din 4:
    Prevenirea luptelor cu pisici
    1. Imaginea intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 13
    1. Căutați semne de agresiune.Înainte de începerea luptei, veți vedea de obicei pisica și / sau o altă pisică care se hissing amenințător, fiecare cu părul său înfundat de-a lungul spatelui și urechile sale au fost fixate în jos.În acest moment, mutați-vă pentru a scoate pisica din situație înainte de începerea unui tusuri.Dacă pisicile par hotărâte să lupte, să limiteze una sau ambele pisici la camere separate.
  • Imagine intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 14
    2. Descoperiți de ce pisica dvs. se luptă.O pisică a atins recent maturitate sexuală?Este pisica ta într-o casă nouă în care trebuie să-și stabilească teritoriul și tusul cu alte pisici pentru a face acest lucru?Gândiți-vă la schimbările recente ale stilului de viață sau biologiei pisicii dvs. pentru a afla de ce ar putea fi lupta.
  • Odată ce ați dat seama de ce se luptă pisicile, puteți lua măsuri pentru a preveni.De exemplu, dacă o pisică a atins recent maturitate sexuală, probabil că se confruntă cu un val mare de schimbări hormonale.Spaying și neuterizarea pisicilor dvs. pot reduce sau elimina această cauză a luptelor cu pisici.
  • Imagine intitulată sparge o luptă pisică pasul 15
    3. Păstrați pisica în interior.Pisica care rămâne înăuntru este pisica care nu se angajează niciodată într-o luptă cu alte pisici (cu excepția cazului în care cealaltă pisică trăiește și în casa ta).Păstrați ferestrele și ușile închise.Rămâneți minte când deschideți ușa.Dacă este necesar, aveți un membru al familiei să închidă pisica într-o anumită cameră înainte de dvs. sau un alt membru al familiei părăsi casa.Apoi, lăsați pisica să-și reia activitățile normale în jurul casei.Acest lucru vă va asigura că pisica dvs. nu are niciodată șansa de a scăpa afară și de a lupta cu o altă pisică.
  • Dacă lupta dvs. de pisică este între două dintre pisicile dvs., le limitați la camere separate până când s-au liniștit.
  • Imaginea intitulată sparge o lovitură de pisică Pasul 16
    4. Plătiți o atenție egală tuturor pisicilor dvs.Pisicile, ca oamenii, pot deveni gelos unul de celălalt.Dacă vă prăbușiți pe o nouă pisică sau pisoi, pisica dvs. existentă ar putea să se susțină acest lucru.Anumite rase (cum ar fi Siamese) sunt mai susceptibile la gelozie decât altele.Petreceți timpul de lăudare și jucați cu toate pisicile dvs. pentru a-și pune temerile de a fi înlocuite să se odihnească.
  • Imagine intitulată sparge o lovitură de pisică Pasul 17
    5. Creați asociații pozitive între două pisici care nu se înțeleg.Când două pisici fac un obicei din conflict, trebuie să spargeți acest model de comportament negativ, înlocuindu-l cu unul pozitiv.Când cele două pisici sunt prezente în aceeași cameră, dați fiecare gust gustos.Hrăniți-le tratamentele lor în același timp din bolurile separate plasate în mod rezonabil în afară, astfel încât să nu se simtă amenințate.Asigurați-vă că dați fiecare aceeași cantitate de tratamente și atenție sau că vor deveni doar mai gelos unul de celălalt.
  • Imaginea intitulată sparge o luptă de pisică Pasul 18
    6. Dați fiecare pisică propriul spațiu.Pisicile multiple într-o gospodărie nu ar trebui să mănânce dintr-un singur castron alimentar comun.Să ofere fiecărei pisici cu propriile sale bowls de alimente și apă și să ofere spațiu adecvat între fiecare castron.În mod similar, oferiți mai multe posturi de zgârieturi de pisică, case de pisici / specii și cutii de gunoi dacă aveți mai multe pisici.
  • Regula generală este că totuși multe pisici pe care le dețineți, ar trebui să aveți multe casete de gunoi, plus una.
  • De exemplu, dacă aveți două pisici, ar trebui să aveți trei cutii de gunoi.
  • Imaginea intitulată sparge o luptă pisică Pasul 19
    7. Nu investiți într-o pisică cultivată de același sex ca cea pe care o aveți deja.Dacă pisica dvs. adultă a trăit singuri pentru toată viața sau cea mai mare parte a vieții sale, este obișnuită să fie pisica dominantă a casei.Introducerea unui pisoi - în special un pisoi de sex opus ca pisica dvs. actuală - va minimiza posibilitatea ca pisicile să se angajeze în conflict.Pisicile de același sex vor vedea cealaltă ca concurență pentru potențialii colegi, iar probabilitatea lor de conflict va crește.
  • Ați putea scădea conflictul între pisicile de același sex prin spargere sau neuterizarea pisicilor.
  • sfaturi

    Monitorizați-vă cu atenție pisicile după ce au luptat.Dacă bănuiți că se vor angaja din nou între ele, se vor limita una sau ambele camere separate timp de o jumătate de oră sau cam asa ceva.
  • Nu ți-a lovit niciodată pisica când se luptă sau după ce a făcut luptă pentru a-l pedepsi.
  • Odată ce pisicile sunt separate, ridicați-vă pisica.Acest lucru va împiedica re-angajarea cu cealaltă pisică.
  • Dacă nici una dintre pisici nu sunt ale tale, le-ai împușcat în direcții diferite.Încercați să stați între ele, astfel încât să nu se rănească din nou.
  • S-ar putea să folosiți limba proprie pentru a întrerupe o luptă. Zicală "SSSSST" sau "Psss..Psss..Pssst" (un lung Hiss, sau trei rapide) în timp ce mergeți spre pisici lucrează adesea. Este o combinație de vată socială și implicarea unei amenințări externe.
  • Avertizări

    Dacă ajungeți zgâriat, tratați-o imediat cu dezinfectanți și păstrați un ochi pentru Boala de zgârieturi a pisicilor.
  • Nu lăsați niciodată pisicile să se lupte.Întotdeauna sparge o luptă pisică între ei atunci când întâlnești unul, sau pisicile tale ar putea fi rănite prost.
  • Nu atingeți pisicile în timpul unei lupte.Ai putea să te zgârci.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar