Cum să prindeți o șopârlă fără să vă folosiți mâinile

Poate că este noul vizitator nedorit din casa ta. Poate vrei doar să ai "animal de companie" pentru o parte a unei zile. Ar putea fi că vrei doar să vezi dacă există șopârle în jurul curții tale. Indiferent de motivele dvs., există modalități de a prinde unul dintre acești critterii rapizi care nu implică să le atingă direct.

Pași

Metoda 1 din 3:
Corllând șopârla în casă
  1. Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile pasul 1
1. Identificați camera în care este în. Dacă micul critter este un oaspete nedorit în casa ta, știind camera pe care o vedeți, cel mai adesea vă va ajuta să o prindeți. Sperăm că este aceeași cameră de fiecare dată. Pe măsură ce sunt creaturi de obicei, ați putea chiar să obțineți destul de norocoși să o vedeți în aceeași parte a camerei de fiecare dată.
  • Domeniul de aplicare al camerei pentru crăpăturile / crăpăturile pe care le-ar putea intra și în afara. Capturarea ar putea necesita închiderea celor în timp ce este liberă în cameră.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 2
    2. Îngustați și închideți rutele de evacuare. Apoi trebuie să vă luați o găleată (sau o cutie) și un baston lung - cel puțin 3 picioare lungime. Asigurați-vă că stickul nu este indicat.
  • Utilizați mai multe găleți (sau cutii). Configurați o pătură sau trei pentru a bloca căile de evacuare dintre găleți. Creșterea șanselor poate ajuta doar cauza dvs.
  • Plasați găleata (e) unde doriți ca șopârla să scape. Cel mai bun pariu este să le puneți unde șopârla a scăpat anterior.
  • Trageți sau vopsiți o fisură pe fundul găleții. Pe măsură ce șopârlele iubesc să se ascundă în fisuri, dacă crede că vede una va fi mai probabil să se îndrepte acolo. Utilizați o ascuțită sau vopsea dacă alegeți să atrageți / vopsi unul.
  • Asigurați-vă că uscați cerneala / vopseaua. Doriți ca toate mirosurile chimice să disipeze cât mai mult posibil. Puteți chiar să-i dați o spălare ușoară pentru a vă ajuta să fie mai sigură și mai puțin probabil să provoace șopârla să fugă de la ea.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile pasul 3
    3. Aborizați-vă lizardul în tăcere și încet. Dacă o speli, întregul proces poate deveni infinit mai greu.
  • Purtați numai șosete. În acest fel nu există nici un pericol de pantof scârțâit, faceți clic pe un călcâi etc.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a folosi mâinile pasul 4
    4. Pulverizați șopârla cu o ceață de apă rece pentru ao încetini. Acum utilizați stick-ul pentru ao ghida ușor în găleată.
  • Nu atingeți șopârla cu bastonul. Nu numai că nu doriți să răniți micul critter, dar, de asemenea, nu va lua prea mult pentru a-l duce.
  • Reglați-vă la comportamentul lizardului. Dacă încă nu se mișcă după ce îl pulverizați cu apă rece, puteți, de asemenea, să plasați ușor o găleată peste ea. Utilizați un plic de manila și glisați-l ușor sub găleată pentru ao sigila. Apoi întoarceți încet găleata, menținându-vă bine plicul de manila peste deschiderea găleții.
  • Folosiți-vă stick-ul pentru a vârful cupei în poziție verticală. Dacă șopârla dvs. rulează rapid într-o găleată, nu pierdeți timpul să ajungeți la găleată pentru a vă folosi mâna. Aceasta ar putea fi diferența dintre o șopârlă capturată și o șopârlă din nou în libertate.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei capcane de șopârlă
    1. Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 5
    1. Găsiți caseta cea mai mare de miros pe care o aveți. Miroasele răi pot păstra șopârlele departe de capcana dvs. Folosind celofan, acoperiți bine capătul deschis și fixați-l în jurul laturilor cu bandă fără miros.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 6
    2. Tăiați o gaură în celofan. Asigurați-vă că este în mijlocul acoperirii celofanului și asigurați-vă că nu este mult mai mare decât șopârlele dvs. vor fi. Dacă sunt prea mari ceilalți de ceilalți nu doriți, cu șopârlele ar putea intra (E.G. Șerpi mai mari).
  • De asemenea, puteți utiliza un terrariu de sticlă de sticlă dacă aveți una și nu vă deranjează să tăiați o gaură în ecranul ecranului. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o vedere de 360 ​​de grade asupra interiorului casetei de la o distanță.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 7
    3. Cercetați șopârlele din zona dvs. Acest lucru vă va spune ce îi place lizardul dvs. să mănânce. Drop câteva bug-uri de la magazinul de animale de companie din interior.
  • Alegeți cu atenție alimentele. De exemplu, șopârlele de coadă lungi de vest din apropierea hranei Las Vegas pe insecte și păianjeni. Este posibil să nu găsiți tipul potrivit de păianjeni din magazinul de animale de companie, astfel încât relocarea unui păianjen din jurul casei la capcana dvs. ar putea funcționa. De asemenea, puteți încerca să puneți niște fructe în interior pentru a atrage muștele și muștele de fructe care vor fi, de asemenea, atrăgătoare.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 8
    4. Plasați caseta în care șopârle stau în curte. Dacă există o marcă în apropiere, utilizați-o în avantajul dvs. Șopârlele iubesc zidurile de urcare, astfel încât aceasta ar putea fi o locație extra-atractivă.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 9
    5. Puneți o prelată sub capcana dvs. de șopârlă. Dacă există umiditate pe teren, acest lucru va ajuta să-l mențină uscat.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a folosi mâinile pasul 10
    6. Reveniți periodic și vedeți dacă ați prins orice șopârle. Dacă nu, asigurați-vă că încă mai aveți momeală vie în interior. Dacă aveți ... Bucurați-vă!
  • Metoda 3 din 3:
    Atragerea unei șopârle pentru capturarea
    1. Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 11
    1. Urmăriți curtea. Dacă vedeți micul reptile pe care le-ați dori să vă vedeți aproape și personale, țineți evidența locului unde și când o vedeți. Acest lucru va fi important de vânătoare. La fel ca băieții de pe natură arată, trebuie să înțelegeți obiceiurile de carieră.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 12
    2. Mergeți online și cercetați tipurile de șopârle din cartierul dvs. Acest lucru vă va oferi, fără îndoială, informații despre habitatele lor preferate, locuri de ascuns etc. Apoi puteți localiza locul în curtea dvs. cel mai probabil să atrageți unul.
  • În jurul Las Vegas, de exemplu, șopârla vestică lungă (WLLT) este abundentă. O căutare rapidă pe Internet vă va oferi o mulțime de informații vitale și utile.
  • Wlltl îi place să se ascundă în copaci și rădăcini expuse ale creazotului Bush. Folosind fie un tufiș în sau în apropiere de curtea ta sau chiar încercând să obțină resturi creosote Bush rădăcini pentru a crea un adăpost în curtea ta este o idee grozavă.
  • Wltl se hrănește, de asemenea, pe insecte și păianjeni, astfel încât să relocați un păianjen pe capcana dvs. creosot sau să puneți niște fructe acolo pentru a atrage muștele și muștele de fructe vor fi, de asemenea, atrăgătoare.
  • Dacă locuiți în județele Riverside sau San Diego din California, șopârla Bandă Rock (BRL) este un site comun. BRL mănâncă furnicile, muștele de băieți, omizi, păianjeni, muguri de flori și flori.
  • Fiind o șopârlă plată care îi place să se ascundă în și sub bolovani și pietre, creând o capcană cu acestea, oferind mâncăruri abundente este o modalitate foarte bună de a aduce unul dintre acești tipi în curtea ta sau o zonă convenabilă în apropiere.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 13
    3. Construi un habitat realist. Vrei să atragi o șopârlă la fața locului în curtea pe care ai ales-o. Din cercetarea dvs. veți găsi că șopârlele mici le place să se ascundă în fisuri. Deci, luați-vă niște lemn de rezervă și construiți un zid miniatural de feluri care au un spațiu de dimensiuni bune pentru o șopârlă pentru a se ascunde. De asemenea, puteți utiliza ciment și o matriță dacă aveți materialele mai ușor disponibile.
  • Urmați strict cercetarea aici. Construiți tipul de șopârlă drept și probabil veți prinde o șopârlă.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile Pasul 14
    4. Găsiți un recipient mai mare decât peretele / structura dvs. Așezați capacul pe sol, interiorul orientat spre sus (exteriorul capacului orientat în jos) și puneți peretele / structura pe ea. Asigurați-vă peretele / structura la capacul (unghiile sau șuruburile sunt cele mai bune, pe măsură ce le puteți face în cea mai mare parte chimică și miros liberă prin fierberea lor în apă).
  • Acest lucru poate fi dificil dacă strângeți lemnul sau rocile pentru a crea deschideri pentru a vă ascunde (în funcție de cercetarea dvs.). Va trebui să improvizați cu niște clei, niște unghii etc. Șopârle ca deschiderile de dimensiuni corporale, atâta timp cât puteți crea aceste lucruri, aveți o șansă mare de a prinde una.
  • Imaginea intitulată prinde o șopârlă fără a utiliza mâinile pasul 15
    5. Primăvară capcana. Odată ce ați văzut șopârla, a plăcut o placă la structura dvs., așteptați până când el este în interiorul crackului și puneți fundul recipientului peste tot și îl fixează la capacul cu susul în jos. Acum ai o șopârlă.
  • Un container clar / transparent funcționează cel mai bine. De asemenea, puteți cumpăra un container ieftin opac la orice magazin de hardware și tăiați partea de jos din ea. Aveți grijă: dacă peretele dvs. este suficient de înalt pentru a fi aproape de înălțimea casetei, tăierea fundului ar putea permite șopârlă să sară.
  • sfaturi

    După ce ați avut timp să vă bucurați să vă uitați la șopârlă (poate câteva ore), eliberați-l înapoi în afara pentru a alerga liber. Amintiți-vă, nu este niciodată bun să vă limitați creaturi sălbatice.
  • Un baston poate răni o șopârlă, astfel încât să fie foarte, foarte atent atunci când utilizați unul la corral cariera.
  • Nu este o idee bună să păstrați șopârlele din sălbăticie ca animale de companie. Ei pot purta boli, paraziți, eventual acarieni etc. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți alte animale de companie. Consultați un magazin de animale de companie certificat dacă doriți să păstrați o șopârlă ca un animal de companie.
  • Dacă decideți să țineți șopârla, nu-l țineți pe partea cu degetele. Se va strânge și poate să o rănească, ceea ce ar putea duce și la faptul că sunteți mușcat.
  • Puteți pulveriza apa de gheață pe șopârlă pentru ao încetini.
  • Punerea unui container de apă în habitat va da șopârlă o șansă de a bea în sus și de a se răci.
  • Asigurați-vă că cercetați șopârlele din zona dvs. pentru a vă asigura că sunt atât de sigure pentru a prinde și nu o specie pe cale de dispariție sau amenințată.
  • Dacă nu aveți o găleată, probabil că ar trebui să mergeți la un cuplu. Dacă nu, puteți folosi o pălărie, dar asigurați-vă că nu are o gaură în spatele ei.
  • Avertizări

    Țestoase, șopârle și diverse alte reptile sunt cunoscute ca transportă bacterii de salmonella. Fiți conștienți de propriul risc.
  • Există două șopârle care sunt veninoase: Monsterul Gila găsit în Statele Unite ale Americii din Sud-Vest și este vărul, a găsit mai mult Sud, Lizardul Mexican Beaded (ambele sunt în familia Heloderma). Singura altă mușcătură gravă de șopârlă ar fi de la un membru al familiei monitorului (Varanus), deoarece sunt mari cu fălcile puternice. Cel mai mare, Komodo Dragon, este un mâncător de carion și mușcătura ei este foarte septică, în afară de a provoca multe daune. Sperăm că nu ai unul dintre cei din dormitorul tău de rezervă.
  • Respectați șopârla în timp ce respectați toate celelalte animale. Dacă nu sunteți atent și blând, poate să vă lansați sau să vă mutați.
  • Dacă, din anumite motive, atingeți șopârla sau decideți să încercați să o ridicați, asigurați-vă că vă spălați mâinile înainte și după.
  • Asigurați-vă că tipul de șopârlă nu vă va răni înainte de a încerca să-l prindeți. Unele șopârle au fălci foarte puternice, iar unele sunt otrăvitoare.
  • Șopârlele mici au dinți. Deși sunt foarte mici și, în general, nu pot rupe pielea, poate să rănească. Plus, stresul pe tine și șopârla nu este bun pentru nici unul dintre voi.
  • În timp ce o mulțime de șopârle mănâncă greieri acolo sunt multe care nu fac. Asigurați-vă că ați cercetat acest lucru înainte de a vă atrage noul prieten. De exemplu, broasca excitată (nu o broască, dar o șopârlă cu coarne din sud-vestul SUA) este în primul rând furnici. Ei vor muri în cele din urmă dacă sunt forțați să mănânce viermi sau greieri ca singura lor mâncare și vor fi atrași nici unul.
  • Amintiți-vă, este ilegal să eliminați multe specii de reptile din sălbăticie și să le păstrați ca animale de companie. Nu o faceți.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un castron / găleată / recipient pe care șopârla nu o poate urca din care se potrivește cu una dintre descrierile de mai sus
    • Plicul Manila (opțional)
    • Prosoape sau pături (opțional)
    • Lemn, ciment, mucegai sau alte obiecte pentru a construi un perete (opțional)
    • Rock-uri sau resturi din lemn / metal (opțional)
    • Un baston sau un alt obiect cel puțin trei picioare în lungime (și nu ascuțit)
    • O soparla
    • Iarba sau o ramură mică cu frunze (opțional - pentru a face capcana / găleata mai sexy)
    • Murdărie sau sol (opțional - care nu a fost tratat cu substanțe chimice)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar