Cum să ai grijă de un broască american

Toalii americani nu sunt animale tipice, dar ele pot fi păstrate astfel dacă știți cum să le îngrijiți. Configurați un acvariu pentru ea cu materiale care imită natura, astfel încât toad-ul dvs. să fie confortabil în casa dvs. Puteți arăta iubirea pentru broasca ta, menținându-și habitatul, hrănindu-i insecte trăiesc și căutând pentru sănătatea sa.

Pași

Partea 1 din 3:
Locuind un toad american
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un toad american Pasul 1
1. Cumpărați un galon de 15 (56.8 l) Aquarium pentru toad sau un bin de stocare din plastic. Casa Toad-ul american într-un bin de acvariu sau din plastic, care este de cel puțin 24 de centimetri (61 cm), de 12 inci (30 cm) înălțime și 12 inci (30 cm) lățime. Acestea sunt măsurătorile pentru cele mai standard de 15 galoane (56.8 l) acvariile. Achiziționați un acvariu la un magazin de animale de companie sau online.
  • Asigurați-vă că ați cumpărat un acvariu cu un capac care se închide în siguranță.
  • Nu așezați niciodată rezervorul în lumina directă a soarelui, deoarece va supraîncălzi toad.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un toad american Pasul 2
    2. Linia rezervorului cu 3-4 inci (7.6-10.2 cm) de material substrat. Un substrat este un material plasat în partea de jos a unei cuști sau a unui rezervor care absoarbe deșeurile animalului dvs. și îi permite să se umfle.Umpleți fundul acvariului cu un material organic cum ar fi solul, mușchiul sau frunzele mărunțite. De asemenea, puteți achiziționa substraturi speciale, cum ar fi fibre de nucă de cocos la sol sau lenjerie de pat de pădure la magazinele de animale de companie..
  • Evitați utilizarea pietrișului sau a nisipului ca substrat, deoarece acestea pot fi dăunătoare dacă sunt înghițite de toad.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Toad American Pasul 3
    3. Adăugați pete de ascundere la acvariu.Toads cum ar fi locurile de a se ascunde în habitat lor. Găsiți sau cumpărați elemente care vor imita natura, cum ar fi bucăți de lemn de pluș, frunze uscate mari sau bucăți de coajă de copac. De asemenea, puteți adăuga elemente cum ar fi vase de flori pentru spoturi de ascundere mari, robuste.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Toad American Pasul 4
    4. Adăugați un vas mare de apă care nu este mai adânc decât înălțimea broaștei. Majoritatea toads se vor înmuia într-o sursă de apă disponibilă pe timp de noapte, inclusiv vasul lor de apă. Alegeți un vas de apă care este suficient de larg pentru a vă adapta broaștele de broască, dar nu mai înalt decât acesta.Această apă trebuie schimbată în fiecare dimineață sau ori de câte ori arată tulbure.
  • Amfibienii sunt sensibili la clor, deci evitați utilizarea apei municipale clorurate.
  • Utilizați apă îmbuteliată sau apă filtrată.
  • Partea 2 din 3:
    Hrănirea broaștei
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un Toad American Pasul 5
    1. Hrăniți insectele voastre de toad care se pot încadra în gură. Boadele americane sunt carnivore și mănâncă insecte ca singura lor sursă de hrană. Ei preferă să trăiască și să nu le consume dacă nu se mișcă. Ca regulă generală, vă puteți hrăni cu broască insecta vie, care este suficient de mică pentru a se încadra în gură.
    • Viermii și greutății, care pot fi achiziționate de la magazinele de animale de companie, ar trebui să formeze cea mai mare parte a dietei de toad.
    • Evitați să vă hrăniți insectele zburătoare de broască, pe care nu le poate fi suficient de adept pentru a prinde.
    • Vă puteți hrăni insectele de broască pe care le găsiți în natură, cum ar fi păianjeni sau furnici.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Toad American Pasul 6
    2. Hrăniți toad 3-6 insecte la fiecare 2-3 zile. Asigurați-vă că vă dați broaștele cel puțin 3-6 insecte vii pe zi pentru a mânca pentru a-și menține greutatea. Dacă insectele sunt deosebit de mici, cum ar fi furnici, hrăniți-vă toad de două ori mai multe pentru aceleași rezultate.Spațiu spațiale pentru a vă menține Toadle mulțumit.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un toad american Pasul 7
    3. Adăugați un supliment de calciu pulbere la bug-uri la fiecare 4 hrănire. Nutriția lui Toad ar trebui să fie îmbunătățită cu ajutorul unui supliment de calciu. Pur și simplu stropiți puțină pudră peste insectele pe care vă hrăniți toad înainte de a le pune în acvariu. Faceți acest lucru o dată la 4 ori pe care îl hrăniți, ceea ce este suficient pentru a vă stimula dieta de toad.
  • Achiziționați supliment de calciu pulbere de la magazinele de animale de companie sau online.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea igienei și a sănătății
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un toad american Pasul 8
    1. Înlocuiți substratul la fiecare 2 luni sau cât mai curând necesar. Ca regulă generală, materialul substrat trebuie îndepărtat și înlocuit la fiecare 2 luni. Dacă vedeți că substratul este vizibil murdar înainte de acest punct, înlocuiți-l devreme. În timp ce acvariul este gol, curățați-l cu o soluție de înălbire de 5% și clătiți-o bine.
    • Cumpărați un rezervor de plastic mic dintr-un magazin de animale de companie pentru a vă ține broaștele în timp ce vă curățați acvariul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Toad American Pasul 9
    2. Găsiți un veterinar care tratează "Animale exotice" Pentru toad. Mulți veterinari nu vor trata broaștele, deoarece nu au suficientă experiență cu fiziologia și bolile lor. Dacă bănuiți că broasca ta este bolnavă, căutați "Pet de companie exotic" Veterinarii și întrebați despre experiența lor cu amfibieni. Un veterinar neexperimentat poate face rău în mod neașteptat broasca ta în timp ce încerca să o trateze.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un toad american Pasul 10
    3. Gestionați-vă broasca cât mai puțin posibil. Limitați atingerea broaștelor dvs. la momentul în care aveți nevoie să o mutați și să evitați să o luați pentru distracție. Toads preferă să nu fie manipulate și să se sperie ușor de contactul uman. Pielea lor poate provoca, de asemenea, iritații la pielea umană după contactul prelungit, deci păstrați acest tip de scurt.
  • Întotdeauna spălați-vă mâinile imediat înainte și după ce vă manipulați broaștele. Orice loțiuni, parfumuri sau alte substanțe pe mâini vă pot irita broaștele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu puneți o toaletă mică în aceeași incintă ca o broască mare. Dacă broasca este suficient de mică pentru a se potrivi în gura mare a broaștei, broasca mare va mânca!
  • Toalii pot prospera în temperatura camerei. Dacă se supraîncălzesc, ei vor purta pur și simplu în substrat.
  • Păstrați mereu umezirea toadului.
  • Păstrați animalele de companie și copiii mici departe de toad.
  • Toaletele pot urina sau defeca când sunt înspăimântați. Acest lucru este normal și nu o cauză de îngrijorare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar