Cum se construiește cutii de plafon

O cutie de salt este o structură simplă care vă permite să obțineți un antrenament fără a vă părăsi casa. De asemenea, cunoscut ca o cutie plyometrică, o cutie de salt este utilizată pentru exerciții de corp inferior care sunt concepute pentru a vă mări puterea, explozivitatea și viteza. Puteți comanda o cutie de salt online, dar asta vă va costa aproape de 150 USD. Din fericire, puteți crea o cutie de salt de casă folosind placaj, șuruburi din lemn, lipici și unelte electrice într-o singură după-amiază pentru o fracțiune din acel preț!

Pași

Partea 1 din 3:
Tăierea lemnului pentru caseta de salt
  1. Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt 1.Jpeg
1. Achiziționați cu 8 până la 4 picioare (2.4 până la 1.2 m) bucată de placaj. Acest material va deveni laturile casetei de salt. Va trebui să tăiați 6 dreptunghiuri care sunt 3 dimensiuni diferite. Puteți ridica placajul la magazinul dvs. local de îmbunătățire a casei sau comanda-l online.
  • Dacă mergeți la magazin pentru a ridica placajul, asigurați-vă că luați un vehicul care se potrivește lemnului.
  • Imaginea intitulată face o cutie de salt Pasul 2.Jpeg
    2. Măsurați și marcați piesele de placaj. Pentru a crea o cutie de salt, veți avea nevoie de 6 dreptunghiuri: 2 care sunt de 28 de 8 inci (71 cu 51 cm), 2 care sunt 28 de 22.5 inci (71 cu 57 cm) și 2 care sunt 22 de ani.5 până la 18 ani.5 inci (57 cu 47 cm). Deoarece placajul dvs. este de 8 până la 4 picioare (2.4 până la 1.2 m), veți avea mai mult decât suficient material pentru a face aceste 6 dreptunghiuri.
  • Utilizați un marker permanent pentru a marca petele de pe placaj în care doriți să tăiați.
  • Bacsis: Desenați fiecare dreptunghi în întregime după măsurarea dimensiunilor. În acest fel, veți avea un punct de referință utile atunci când mergeți la tăierea placajului.

  • Imaginea intitulată face o cutie de salt Pasul 3.Jpeg
    3. Tăiați dreptunghiurile folosind o ferăstrău de îndemânare sau o masă ferăstrău dacă aveți unul. Rulați ferăstrăul de-a lungul marcajelor creionului pe care le-ați făcut încet și în mod deliberat. Plasați o mână pe fiecare parte a fierăstrăului pentru a ține ferm lemnul în poziție. Tăiați un dreptunghi la un moment dat. Odată ce ați tăiat un dreptunghi, detașați-l de piesa mare de placaj și puneți-o în partea laterală. Acest lucru va face mai ușor să taie restul dreptunghiurilor.
  • Asigurați-vă că purtați ochelari de protecție și mănuși pentru a vă proteja ochii și mâinile din lemn
  • Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 4.Jpeg
    4. Adresați-vă magazinului dvs. de hardware local pentru a tăia lemnul dacă nu aveți un ferăstrău. Dacă nu sunteți confortabil folosind un ferăstrău sau nu aveți unul, mergeți la magazinul dvs. de hardware local. Tot ce trebuie să faceți este să le aduceți lemnul și dimensiunile și vor face tăieturile.
  • Dacă vă puneți prima dată un magazin de hardware pentru a tăia lemnul pentru dvs., ei probabil că o vor face gratuit. Dacă vă întrebați al doilea sau al treilea moment, va trebui să plătiți câțiva dolari.
  • Apelați înainte pentru a vă stabili un timp pentru a merge la magazinul hardware. Niciodată nu știi cât de ocupat vor fi.
  • Partea 2 din 3:
    Asamblarea casetei de salt
    1. Imaginea intitulată face o cutie de salt Pasul 5.Jpeg
    1. Puneți cutia împreună cu mâna pentru a vedea dacă piesele se aliniază. Ia unul din cele 22 de ani.5 până la 18 ani.5 în (57 cu 47 cm) dreptunghiuri și pune-l pe podea. Aceasta va fi baza casetei dvs. de salt. Apoi, puneți 28 de bucăți (71 cu 51 cm) pe laturile opuse ale dreptunghiului inferior cu laturile de la 28 în (71 cm) care merg în sus și cele 20 în părțile (51 cm) din partea dreptunghiului inferior care este 18.5 inci (47 cm) lungime. Adăugați 28 de 22.5 în (71 cu 57 cm) dreptunghiuri la părțile rămase ale dreptunghiului inferior, cu cele 22 de ani.5 în (57 cm) aliniat cu cele 22 de ani.5 în marginea dreptunghiului inferior (57 cm).
    • Dacă lemnul nu se aliniază, va trebui să vă întoarceți și să faceți tăieturi pentru a schimba acest lucru.

    Avertizare: Dacă puneți cutia împreună fără a verifica dacă totul se ridică, veți avea o cutie Wobbly și nu veți putea să o utilizați în mod eficient.

  • Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 6.Jpeg
    2. Aplicați adezivul la fiecare margine care atinge o margine diferită. Aplicați adezivul gorilla într-o grosime, chiar acoperă părțile subțiri ale placajului. Lucrați o bucată la un moment dat, apoi apăsați piesele împreună. Lăsați-le să se usuce timp de 10-15 minute înainte de a trece la următoarea piesă.
  • Ștergeți lipiciul excesiv care picură pe părțile laterale ale placajului pe măsură ce așteptați.
  • Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 7.Jpeg
    3. Drill șuruburi din lemn în marginile dreptunghiurilor pentru a conecta piesele. Așezați aceste șuruburi de lemn aproximativ 5 inci (13 cm) și le găuriți în toate cele 4 laturi ale pieselor de sus și de jos din placaj. Apoi, forați șuruburi de lemn de aproximativ 5 inci (13 cm) în afară de-a lungul părții stângi și drepte ale celor 28 de 22.5 în (71 cu 57 cm) dreptunghiuri.
  • Scopul este de a avea șuruburi care leagă fiecare bucată de placaj la fiecare bucată de placaj pe care o atinge.
  • Imagine intitulată Faceți o cutie de salt 8.jpeg
    4. Lăsați caseta să stea timp de 2 ore înainte de ao testa. Deși lipiciul gorilla a fost uscat în timpul aplicării, dați caseta câteva ore pentru a seta complet. Apoi, odată ce caseta se simte robustă, făcând ușor pe ea să o testeze. Dacă deține, săriți ușor pe ea pentru a vă asigura că caseta este sigură și nu.
  • Frumusețea de a avea o cutie de jumbă de 28 de ani cu 20 de ani în (71 cu 61 de 51 cm) este aceea că vă oferă 3 înălțimi separate cu care să lucrați. Puteți începe cu 20 în caseta (51 cm) sărituri și să lucrați până la înălțimile mai mari cu timp și practică.
  • Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 9.Jpeg
    5. Spray vopsea caseta de salt pentru ao decora. Acesta este un pas opțional, dar unul care dau caseta dvs. de salt un aspect profesional. Acoperi cutia cu un spray chiar, folosind oricare culoare pe care doriți. Odată ce ați pictat fiecare parte a casetei de salt o dată, adăugați oa doua stradă pentru fiecare parte pentru a vă oferi caseta un finisaj lustruit.
  • Lucrați în garaj sau în afara casei dvs. și purtați un aparat respirator dacă aveți unul. Dacă lucrați în garajul dvs., asigurați-vă că deschideți ferestrele și ușile de garaj pentru a ventila în mod corespunzător zona.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind caseta de salt
    1. Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 10.Jpeg
    1. Concentrați-vă pe formularul dvs. înainte de a efectua exerciții complete. Setați caseta de salt la 20 de centimetri (51 cm) ridicată pentru a vă practica formularul. Stați în fața casetei dvs. de salt și puneți-vă picioarele cu lățimea umărului. Squat în jos și leagăn brațele înapoi. Apoi, învârtiți brațele înainte și săriți de pe pământ. Încercați să aterizați pe cutie cât mai încet posibil.
    • Când vă aterizați pe cutie, doriți ca picioarele să fie plate și genunchii ușor îndoiți.

    Bacsis: O modalitate de a demonta caseta este de a retrage un picior la un moment dat, spre deosebire de sărituri de pe cutie. Trecerea la un picior la un moment dat vă permite să lucrați la glute și să vă dați articulațiile o pauză mică.

  • Imaginea intitulată face o cutie de salt Pasul 11.jpeg
    2. Păstrați caseta de salt de 20 inci (51 cm) ridicată pentru a începe practicarea. Pentru a obține o senzație pentru noua dvs. cutie de salt, poziționați-o astfel încât caseta să fie de 20 de centimetri (51 cm) ridicată. În acest fel, puteți măsura cât de confortabil sunteți cu cutia de salt fără să vă îndreptați corpul. Faceți 5 salturi, luând o scurtă întrerupere între fiecare salt, pentru a începe.
  • Când simțiți că puteți face în mod constant acest salt, întoarceți caseta pentru a încerca un salt mai provocator.
  • Imaginea intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 12.jpeg
    3. Comutați caseta de salt la 24 de centimetri (61 cm) la înălțime când ați stăpânit prima înălțime. Începeți prin răsturnarea casetei astfel încât cele 24 în (61 cm) să se confrunte cu. Concentrați-vă pe fiecare salt individual pentru a vă întări corpul. Faceți 5 seturi de 5 repetări și odihniți timp de 3-5 minute între fiecare set. Când vă simțiți confortabil cu această înălțime, puteți comuta caseta la 28 de centimetri (71 cm) ridicată.
  • Opriți-vă să salvați caseta odată ce formularul dvs. nu reușește. Așteptați câteva minute suplimentare, resetați-vă mental și fizic și apoi începeți să faceți din nou Box. Asigurați-vă că vă concentrați pe formularul dvs. 5 Cutie de calitate Jumi sunt mai bune de 15 salturi de bord.
  • Imagine intitulată Faceți o cutie de salt Pasul 13.Jpeg
    4. Faceți câteva repetări pe caseta de 28 în (71 cm) pentru a construi putere și viteză. Pentru a obține o putere explozivă în picioare, lucrați la salturi de cutii de înaltă. Faceți 3 seturi de 3 salturi fiecare și luați o pauză de 1 minut între fiecare set. Luați-vă timpul cu fiecare salt și concentrați-vă pe lagarea fundamentală, spre deosebire de a obține doar prin exercițiu cât mai repede posibil.
  • Pentru a vă îmbunătăți viteza de rezistență și picior, răsturnați cutia la 20 de centimetri (51 cm) și faceți 3-4 seturi de 20 de repetări fiecare. Luați o pauză de 1 minut între fiecare set. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a arde grăsime!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Nu vă supraexpuneți prin încercarea de a face o cutie mare. Doar boxul sare în succesiune rapidă dacă lucrați la partea de 20 în (51 cm).
  • Dacă simțiți durerea în genunchi sau în alte părți ale picioarelor, nu mai faceți clic pe cutie. Luați câteva zile pentru a vă recupera înainte de a vă întoarce la exercițiu.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ferăstrău sau ferăstrău de masă
    • Power Drill
    • Banda de măsurare și margine dreaptă
    • Marker permanent
    • Placajul de 8 până la 4 picioare (2.4 până la 1.2 m) și 0.75 inci (1.9 cm) grosime
    • Cutie de 2 în (5.1 cm) șuruburi din lemn
    • Gorila Guel
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar