Cum se acoperă pereții blocului de acoperire exterioară

Pereții blocului de ciment sunt puternici și ieftini, dar nu sunt întotdeauna plăcuți să se uite la. Din fericire, aveți multe opțiuni pentru îmbunătățirea unui perete bloc de ciment. Betonul este un mod ieftin de a crea o acoperire puternică. Stucul este similar cu betonul, dar mai decorativ. Panourile de vinil și furnirurile de piatră sunt decorațiuni alternative care se potrivesc cu multe case. Utilizați un material diferit pentru a da oricărui perete blocului unui recurs estetic unic.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind beton
  1. Imagine intitulată Capacul de închidere exterioară Pereți de pereți Pasul 1
1. Curățați resturile de pe perete cu apă și un pulverizator. Îndepărtați cât mai multe resturi posibil din perete, astfel încât legăturile de beton curat cu ușurință. Pulverizați cele mai multe resturi cu apă de la un furtun de grădină. De asemenea, încercați să amestecați 1 cană (240 ml) de săpun blând în aproximativ 5 US Gal (19000 ml) de apă fierbinte pentru a curăța petele dure cu o perie de beton.
  • Utilizați o mașină de spălat cu putere de energie suplimentară. Dacă nu dețineți unul, vedeți dacă magazinul dvs. de hardware local are unul de închiriat.
  • Pentru petele dure pe care nu le puteți îndepărta cu mâna, amestecați 1 cană (240 ml) de fosfat trisodic în aproximativ 1 US Gal (3,800 ml) de apă. Curățați-l în petele cu o perie înainte de a le clăti cu apă curată. Chimica este puternică, astfel încât acoperiți îmbrăcămintea cu mâneci lungi, mănuși, ochelari de protecție și o mască respiratorie.
  • Imagine intitulată Capacul de exterior Blocare perete Pasul 2
    2. Amestecați legătura de suprafață ciment cu apă la o consistență de pastie. Cel mai simplu produs care trebuie utilizat pe un perete bloc de ciment este cimentul de legare la suprafață. Tot ce trebuie să faceți este să turnați cimentul într-un recipient cum ar fi o roabă, apoi amestecați în apă cu o lopată. Aveți nevoie de aproximativ 4 cani (950 ml) de apă pentru o pungă de ciment de 80 lb (36 kg).
  • Magazinul online sau vizitați cel mai apropiat magazin de îmbunătățire a casei pentru ciment și toate instrumentele de care aveți nevoie pentru ao aplica.
  • Cu ciment de legare la suprafață, nu este nevoie să aplicați un adeziv de legare a betonului. Dacă doriți să utilizați un alt tip de ciment sau beton, luați și o pungă de adeziv. Amestecați-l cu apă și împrăștiați-l pe perete mai întâi.
  • Imagine intitulată Cover Cinder Exterior Pereți pereți Pasul 3
    3. Umeziți o secțiune a peretelui din nou pentru ao pregăti pentru a se lega cu cimentul. Pulverizați întregul perete cu apă de la un furtun de grădină. Apoi, du-te înapoi la o secțiune a peretelui pentru a lucra mai întâi. Spray-o din nou cu apă. Umeziți o zonă de aproximativ 3 ft × 6 ft (0.91 m × 1.83 m) în dimensiune sau la fel de mult cum puteți acoperi cu ciment în aproximativ 10 minute de lucru.
  • Zidul trebuie să fie bine înmuiat pentru ca cimentul să se lege. Lucrați întotdeauna pe o parte a peretelui la un moment dat pentru a evita orice probleme cu acoperirea cimentului.
  • Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 4
    4. Răspândiți o /4 în (0.64 cm) strat de ciment pe perete. Cimentul trebuie aplicat în secțiuni pentru a preveni uscarea acestuia înainte de a finaliza lucrul. Pentru a preveni problemele, începeți prin acoperirea porțiunii mici pe care ați umplut-o. Scoop unele ciment din amestecul tău cu o mistrie, șoim sau un alt instrument, apoi l-ai lăsat peste zona cu o mistrie. Începeți în partea de sus a peretelui, răspândiți betonul de la stânga la dreapta.
  • Un șoim este un instrument plat folosit pentru a ridica și deține o mulțime de beton, mortar sau alt material. În mod normal, ar trebui să vă dați mai multe ori în amestec. Folosind un șoim reduce acest lucru, făcând procesul de aplicare mult mai ușor.
  • Pentru o modalitate mai rapidă de a acoperi secțiunile de perete, profitați de un pulverizator de beton. Încărcați betonul în pulverizator, apoi țineți-l aproape de aproape de perete pentru a evita pulverizarea zonelor pe care nu sunteți gata să o faceți încă.
  • Dacă trebuie să verificați grosimea cimentului, încercați să utilizați o măsură de bandă pe o parte deschisă a peretelui.
  • Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 5
    5. Repetați amortizarea peretelui și răspândirea cimentului până când ați terminat. Pulverizați o altă secțiune mică a peretelui, completându-l complet înainte de a aplica un strat de ciment. Neteziți cimentul înainte de a vă deplasa pe următoarea porțiune. Continuați să faceți acest lucru până când peretele dvs. este acoperit într-un singur strat perfect de ciment proaspăt.
  • Dacă faceți o greșeală, răsturnați cimentul imediat cu o mistrie sau un alt instrument. Cimentul este mult mai ușor de îngrijorat înainte de a se întări!
  • Imagine intitulată Capacul de închidere exterioară Pereți de pereți Pasul 6
    6. Ceață și uscată cimentul timp de 3 zile. Obțineți o sticlă mare și umpleți-o cu apă. Umezi betonul de două ori pe zi timp de 3 zile drept pentru a se asigura că se vindecă corect. După aceea, peretele dvs. este făcut și vă puteți bucura de finisajul puternic, dar neted, cimentul îl dă.
  • Cimentul poate fi vopsit prin acoperirea cu un primer de beton. O altă opțiune este amestecarea pigmentului de beton colorat în roaba dvs. de ciment umed pentru a da o culoare.
  • Metoda 2 din 4:
    Adăugarea stucului
    1. Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 7
    1. Spălați peretele și îndepărtați resturile pentru ao face cât mai plat posibil. Pulverizați peretele blocului cu un furtun pentru a clăti cele mai multe resturi. Căutați pete dure, pete deteriorate și alte probleme de care aveți nevoie pentru a vă adresa. Petreceți petele de ridicare a timpului cu săpun, fosfat trisodic și alți curățători. De asemenea, resturile clare din spoturile deteriorate și le repară.
    • Pentru a repara daunele, Mix Mortar. Completați golurile pentru a ridica peretele cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterioară Pereții blocului Pasul 8
    2. Periați un agent de legare a betonului pe perete și lăsați-l să se usuce peste noapte. Agentul de lipire oferă o suprafață pentru primul strat de stuc pentru a adera. Dacă nu o aplicați, peretele final poate ajunge să se uite la patchy și neuniform. Utilizați un 3 în (7.6 cm) Paintbrush pentru a trece peste întregul perete de sus în jos. Acoperi peretele cu un singur strat de agent de legare.
  • Agenți de legare a betonului, unelte și ingrediente de care aveți nevoie pentru amestecul stucco sunt toate disponibile online și la magazinele de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Cover Cinder Exterior Pereți pereți Pasul 9
    3. Obțineți un amestec stuc sau amestecați-vă într-o roabă. Pour Magazin a cumpărat un amestec de stuc în roabă și se amestecă în apă până când are o consistență asemănătoare pastei. Dacă vă faceți propria dvs., obțineți nisip, var și ciment Portland. Încercați să combinați 3 părți nisip, 1 parte lime și 1 parte ciment pentru a crea un amestec bun care aderă bine la pereții verticali.
  • De asemenea, puteți să amestecați într-un pigment concret pentru a colora stucul dacă nu planificați să o pictați mai târziu.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterior Blocare perete Pasul 10
    4. Aplicați A /4 în (0.64 cm) Coat de zgârieturi cu o mistrie. Dacă aveți un pulverizator de beton, utilizați-l pentru a acoperi rapid zonele mari. În caz contrar, încercați să luați amestecul de stucuri cu un instrument plat ca un șoim și apoi transferați-l pe perete cu o mistrie. Adăugați stucul în partea de sus a peretelui, apoi răspândiți-l de la stânga la dreapta, repetând acest lucru, după cum este necesar pentru a termina stratul.
  • Coat de zgârieturi este ca o a doua bază pentru stratul exterior al stucului, așa că nu-l săriți. Aplicarea unei cantități mari de stucuri dintr-o dată este o rețetă pentru un finisaj neadecvat.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterior Blocare perete Pasul 11
    5. Zgâriați stucul 5 până la 10 minute după ce îl aplicați. Așteptarea permite stratului de zgârieturi să o solidifică puțin, astfel încât să nu terminați accidental zgârierea peretelui sub ea. Când sunteți gata, obțineți un instrument numit un scarificator, care arată ca un rake portabil sau pieptene. Rake-o orizontal pe întregul perete pentru a zgâria liniile în stuc.
  • Un strat de zgârieturi este un strat inițial dur. Creați semne de zgârietură pe ea pentru a crea o bază pentru stratul final pentru a se lega, conducând la o acoperire mai puternică de perete.
  • Marcajele de zgârieturi nu trebuie să fie perfect orizontale sau chiar. Trageți pur și simplu scula peste perete de câteva ori. Atâta timp cât aveți semne de-a lungul întregului perete, puteți crea un finisaj mult mai puternic.
  • Dacă nu aveți un scarificator disponibil, utilizați marginea unei mistrițe sau a unui alt instrument. Faceți zgârieturile despre /8 în (0.32 cm) adânc.
  • Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 12
    6. Uscați stucul timp de 2 zile, scufundându-l de două ori pe zi. Lăsați stucul expus la întărirea în aer liber. Păstrați-l umed prin pulverizarea cu apă dintr-o sticlă de rău în fiecare dimineață și după-amiază. Dacă lăsați stucul să se usuce înainte de a termina vindecarea, poate slăbi și va sparge.
  • Stucul este similar cu betonul și trebuie tratat în același mod. Lăsați întotdeauna remedierea primului strat înainte de a aplica o a doua.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterioară Pereți pereți Pasul 13
    7. Aplicați un al doilea strat de stuc și lăsați-l să se usuce. Finalizați capacul peretelui prin repetarea procesului cu altul /4 în (0.64 cm) strat. De data aceasta, în loc să zgârie stucul, folosiți mistria pentru a crea orice design finit dorit. Când ați terminat, o înșeală și o uscați timp de cel puțin 2 zile.
  • De exemplu, unii designeri mătură o mistrie de-a lungul stucului pentru a le oferi un design neuniform și ridicat. De asemenea, puteți folosi un scarificator pentru a le oferi un design zgâriat sau lăsați-l plat dacă doriți.
  • Dacă doriți să utilizați pigment de beton, nu uitați să o amestecați cu lotul proaspăt de stuc. În caz contrar, puteți aplica vopsea de perete la stuc după terminarea uscării.
  • Metoda 3 din 4:
    Acoperirea peretelui cu siding de vinil
    1. Imagine intitulată Capacul de acoperire exterioară Pereți pereți Pasul 14
    1. Măsurați lățimea peretelui și tăiați benzi de blăncare pentru a se potrivi. Utilizați o bandă de măsurare pentru a afla ce lungime trebuie să fie benzile. Fâșii de blănuri sunt puțin mai mult decât plăcile din lemn tratate pentru a fi rezistente la apă. Acestea sunt de aproximativ 2 × 4 × 8 în (5.1 × 10.2 × 20.3 cm) în dimensiune. Tăiați 2 plăci separate la aceeași lățime ca perete.
    • Căutați benzi de blăncare la magazinul local de îmbunătățire a casei. Unele locuri vinde benzi pre-tăiate, dar puteți cere, de asemenea, plăci de pin tratate tăiate la dimensiunea de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterioară Pereți pereți pasul 15
    2. Poziționați panourile la marginile de sus și de jos ale peretelui. Prima bandă este ușor de poziționat, deoarece locuiți pe partea laterală a peretelui de la vârf. Pentru placa inferioară, măsurați aproximativ 6 în (15 cm) de marginea inferioară a peretelui. Asigurați-vă că plăcile merg de la un capăt al peretelui la celălalt, adăugând plăci suplimentare după cum este necesar dacă dvs. sunt prea scurte.
  • Luați în considerare marcarea punctelor de instalare cu cretă mai întâi. Verificați linia cu un nivel pentru a vă asigura că plăcile de blăncare vor forma un rând drept atunci când le instalați.
  • Dacă peretele dvs. are ferestre, uși și alte obstacole, păstrați fâșii de furie departe de ele. Instalați benzi separate în jurul fiecăruia dintre aceste componente, în esență, încadrați-le.
  • Pentru sofituri și fascia, puteți obține bucăți separate de vinil concepute pentru a se potrivi acestor componente din lemn. Glisați vinilul într-o bandă superioară sau J-Canal și le unghii după cum este necesar pentru a le ține în poziție.
  • Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 16
    3. Atașați plăcile cu șuruburi plasate la fiecare 16 în (41 cm). Măsurați de-a lungul fiecăruia dintre benzile de blăncare, marcând punctele de atașare cu un creion după cum este necesar. Utilizați un burghiu de zidărie/4 în (0.64 cm) în diametru pentru a crea găuri tot drumul prin lemn. Apoi, potriviți /4 în (0.64 cm) șuruburi de beton în găuri pentru a ține plăcile în poziție.
  • Au un ajutor la îndemână pentru a ține plăcile în poziție în timp ce le atașați la pereți.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterioară Pereți pereți Pasul 17
    4. Puneți plăcile verticale de-a lungul peretelui pentru a conecta benzile. Tăiați mai multe benzi de blăncare la dimensiunea pe care ați folosit-o anterior. Liniați aceste plăci în sus cu marginile peretelui, provocând orientări drepte, după cum este necesar pentru instalare. Drill și înșurubați aceste plăci la blocurile de ciment. Aplicați mai multe benzi verticale la fiecare 16 din (41 cm) pentru a crea un cadru pentru sidingul de vinil.
  • Amintiți-vă să instalați panouri verticale în jurul fiecărei uși și fereastră pentru a finaliza cadrul FURRING ".Aceste componente trebuie să fie încadrate pentru a le impera în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterioară Blocare perete Pasul 18
    5. Măsurați și tăiați vinilul pentru a se potrivi uniform peste perete. Rulați o bandă de la marginea superioară a benzii superioare în partea inferioară a celui inferior. Adăugați un extra /2 în 1.3 cm) la măsurarea dvs. pentru a face față suprapunerii. Apoi, tăiați panourile de vinil uniform pentru a se potrivi peste înălțimea peretelui. Utilizați un ferăstrău circular cu o lamă de tăiere a placajului pentru a tăia panourile.
  • Nu uitați să purtați ochelari de protecție, căști și o mască de praf pentru a vă menține în siguranță în timp ce utilizați un ferăstrău.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterior Blocuri perete Pasul 19
    6. Atașați o bandă de pornire de vinil sub fundul fundului. Stripul de pornire este o bucată de ornament cu tăietură folosită pentru a ține vinilul la placa de blăncare. Poziționați-l astfel încât se extinde /4 în (0.64 cm) sub brațul inferior. Loc /4 în (0.64 cm) unghii de siding galvanizat în sloturile pre-tăiate în starter pentru a le fixa în poziție.
  • Căutați kituri de siding Vinyl online sau la magazinul local de îmbunătățire a casei pentru a obține toate componentele de care aveți nevoie. Alternativ, cumpărați piesele separat pentru a se potrivi cu peretele dvs.
  • Dacă lucrați în jurul ușilor și ferestrelor, obțineți mai multe startere de vinil. Aveți nevoie de piese de colț și piese de canale J pentru a le conecta împreună. Ei se atașează la panourile Furring la fel ca starterul.
  • Imagine intitulată Capacul exterior Blocul pereților Pasul 20
    7. Stau Panouri de vinil din partea de jos a peretelui la partea de sus. Poziționați primul rând de panouri de vinil peste banda de pornire de pe fundul peretelui. Lucrați dintr-o parte a celuilalt, fixați panourile cu /4 în (0.64 cm) unghii de siding galvanizat plasate în sloturile de cuie pre-tăiate. Când ajungeți la capătul peretelui, începeți cu următorul rând, permițând noilor panouri să se suprapună primele cu 1 din (2.5 cm).
  • Căutați etichete pe sloturile de unghii din fiecare panou. Aceste sloturi sunt adesea marcate cu litere pentru a ajuta instalatorii să line în sus rândurile de panouri în mod corespunzător.
  • Panourile de vinil sunt destul de subțiri, așa că nu puneți unghiile prea strânse. Puneți unghiile, așa că sunt chiar și cu buza superioară a fiecărui panou. În acest fel, panourile se pot extinde și se pot contracta pe măsură ce se schimbă vremea.
  • Imagine intitulată Capacul exterior Blocul pereților Pasul 21
    8. Atașați o bandă superioară pentru a preveni scurgerea apei în spatele vinilului. Utilizați un instrument de blocare de fixare pentru a pune o gaură la fiecare 16 în (41 cm) peste banda superioară. Setați o bandă de vinil sau J-canal peste bandă. Prindeți banda dintre snipsurile de tablă pentru ao ghida pe panourile de vinil. Asigurați-l în loc cu unghiile de siding mai galvanizate.
  • Acestea sunt singurele unghiile vizibile în siding. Luați în considerare adăugarea unui primer și apoi pictura peste ele cu vopsea latex rezistentă la apă.
  • Metoda 4 din 4:
    Instalarea furnirului de piatră
    1. Imagine intitulată Capacul de acoperire exterior Blocare perete Pasul 22
    1. Curățați peretele pentru a îndepărta resturile și petele. Clătiți peretele cu un furtun, apoi îndepărtați praful rămas și resturile cu o perie de beton. Pulverizați petele încăpățânate cu o mașină de spălat sub presiune. Îndepărtați orice vopsea de pe perete cu o mașină de spălat sub presiune, de asemenea.
    • O altă modalitate de a elimina petele dure este prin atașarea unei perie de sârmă la un polizor cu unghi drept. Utilizați peria pentru a curăța petele.
  • Imagine intitulată Capacul exterior al pereților Blocați pereții Pasul 23
    2. Aplicați un agent de legare a betonului peretelui curățat. DIF A 3 IN (7.6 cm) Populare în agentul de lipire a lichidului și îl utilizați pentru a acoperi peretele de sus în jos. Păstrați stratul cât mai neted posibil pentru a vă asigura că furnirul se potrivește uniform pe perete.
  • Puteți obține agenți de legare, împreună cu orice alt instrument de care aveți nevoie, online sau la cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Capacul de exterior Blocare perete Pasul 24
    3. Combinați un amestec de mortar de furnir cu apă într-o roabă. Pregătiți mixul în conformitate cu instrucțiunile producătorului pentru ao obține unei consistențe ferme și extinse. Dacă nu doriți să utilizați un amestec cumpărat de magazin, încercați să faceți propriul dvs. în loc de zidărie ciment și nisip. Utilizarea unui amestec pre-realizat este mult mai simplă și mai rapidă, totuși.
  • Asigurați-vă propriul mix prin combinarea 1 parte a zidăriei cu 3 piese Nisip de zidărie. Puneți un polimer acrilic într-un recipient separat pentru a se amesteca cu apă conform instrucțiunilor producătorului. Combinați toate ingredientele din roabă pentru a termina mortarul.
  • Imagine intitulată Capacul exterior Blocul pereților Pasul 25
    4. Acoperiți peretele cu un /2 în 1.3 cm) strat de mortar. Încercați să utilizați un șoim pentru a scoate mortarul din roabă și apoi transferați-l pe perete cu o mistrie. Folosind ambele instrumente împreună face procesul mult mai rapid. Aplicați stucul în partea de sus a peretelui și împrăștiați-o de la stânga la dreapta, cu o singură mișcare a mistriei. Continuați să faceți acest lucru pentru a adăuga mai mult mortar, după cum este necesar pentru a acoperi peretele și pentru a netezi stratul până când apare uniformă.
  • Păstrați stratul de mortar aceeași adâncime în tot peretele, astfel încât furnirul de piatră se potrivește uniform pe perete.
  • Luați în considerare zgârierea mortarului cu un scarificator, o rake metalică sau un alt instrument pentru a îmbunătăți legătura terminată.
  • Imagine intitulată Capacul de acoperire exterior Blocare perete Pasul 26
    5. Aranjați panourile de piatră de pe pământ în fața peretelui. Panourile se potrivesc împreună ca niște piese de puzzle, dar trebuie să le asamblați mai întâi pentru a vă asigura că merg împreună. Răspândiți-le cu fața în jos pe pământ și împingeți piesele cât mai aproape posibil pentru a elimina lacunele. Creați modelul finit pe care doriți ca peretele să aibă.
  • Nu există prea multe lucruri suplimentare necesare pentru a se potrivi împreună cu panourile. Producătorul le taie în forme menite să se potrivească împreună. Singura excepție este atunci când trebuie să tăiați piatra pentru a se potrivi de-a lungul marginilor peretelui, pe care le puteți face cu o lamă de diamant.
  • Imagine intitulată Capacul exterior Blocul pereților Pasul 27
    6. Răspândiți o /2 în 1.3 cm) strat de mortar pe furnirul de piatră. Când sunteți gata să începeți instalarea, utilizați o mistrie și alte instrumente pentru a acoperi fiecare panou. Începeți cu panoul pe care intenționați să îl poziționați în colțul din stânga jos al peretelui. Răspândiți mortarul în jurul de sus în jos și lăsat la dreapta într-un strat plat, neted. Faceți acest lucru pentru fiecare panou pe măsură ce îl instalați.
  • Atenuarea pietrelor cu un spray de apă dintr-un furtun poate ajuta mortarul să le lipsească.
  • Dacă trebuie să tăiați panourile de piatră pentru a se potrivi pe perete, utilizați a Fierăstrău circular cu o lamă de zidărie cu vârf de diamant.
  • Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 28
    7. Montați pietrele din partea de jos a peretelui spre partea superioară. Lucrați de la baza peretelui, începând cu unul dintre colțuri. Împingeți ferm panoul de piatră pe perete până când mortarul începe să strângă de sub ea. Deplasați-vă pe panourile care se potrivesc lângă și deasupra acesteia, lăsând o /2 în 1.3 cm) decalaj între fiecare. Păstrați acest gol uniformă pe tot parcursul peretelui.
  • Încercați să evitați să obțineți mortar pe pietre. Dacă aveți nevoie să curățați pietrele, lăsați mortarul să se usuce, apoi să-l îndepărtați cu o perie uscată.
  • Imagine intitulată Cover EXTERIOR CINDER Blocați pereții Pasul 29
    8. Umple golurile cu Grout Dacă doriți să izolați peretele. Se amestecă gootul într-o găleată cu apă în conformitate cu recomandările producătorului. Apoi, folosiți o mistrie pentru ao împacheta într-o pungă de grout. Țineți duza aproape de articulațiile dintre pietre și stoarceți sacul pentru a aplica gout-ul. Umpleți fiecare articulație până când este vorba despre nivelul cu pietrele, apoi netezi cu atenție amestecarea cu o mistrie după cum este necesar pentru a vă completa noua acoperire de perete.
  • Grout protejează furnirul de piatră de la umiditate și orice ar putea crește în interiorul articulațiilor. Unii oameni preferă modul în care furnirul arată fără grout, dar ține minte că nu poate dura atâta timp cât un perete terminat cu grout.
  • sfaturi

    Un mod inventiv de a acoperi un perete natural este de a construi a trellis. Lăsați niște plante ușoare de alpinism, cum ar fi iedera și mazărea dulce să crească pentru a da peretele dvs. o acoperire verde unică.
  • Încercați să pictați pe pereți blocați pe cainder pentru a le ascunde în spatele operelor colorate de artă. Utilizați un grund de vopsea și vopsea de latex sau zidărie pentru a începe.
  • Orice acoperire pe care o utilizați poartă în timp, dar îl puteți repara întotdeauna cu piese de schimb, cum ar fi patch-uri de beton sau panouri noi de vinil.
  • Avertizări

    Trisodium fosfat și multe alte substanțe de perete sunt destul de puternice și pot provoca probleme de sănătate atunci când sunt utilizate în mod necorespunzător. Întotdeauna respectați măsurile de siguranță adecvate, purtând haine cu mâneci lungi, mănuși, ochelari de protecție și o mască respiratorie când este necesar.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind beton

    • Apă
    • Furtun
    • Ciment de legare la suprafață
    • Roabă
    • Lopată
    • Mistrie
    • Sticla de ceață

    Adăugarea stucului

    • Apă
    • Furtun
    • Agent de legare a betonului
    • Pensulă
    • STUCCO MIX
    • Roabă
    • Lopată
    • Şoim
    • Mistrie
    • Scarificator
    • Sticlă de blocare

    Acoperirea peretelui cu siding de vinil

    • Apă
    • Furtun
    • 2 2 × 4 × 8 în (5.1 × 10.2 × 20.3 cm) fâșii de furie
    • Bandă de măsurare
    • Fierăstrău circular
    • Drill fără fir
    • /4 în (0.64 cm) burghiu de zidărie
    • /4 în (0.64 cm) șuruburi de beton
    • Vinyl Starter Strip
    • Panouri de vinil
    • Stripul de top vinil
    • /4 în (0.64 cm) unghii de siding galvanizat
    • Snap-Punch Tool
    • Snips de tablă

    Instalarea furnirului de piatră

    • Apă
    • Furtun
    • Agent de legare a betonului
    • Pensulă
    • Furnir mortar amestec
    • Roabă
    • Lopată
    • Şoim
    • Mistrie
    • Panouri de furnir de piatră
    • Grout
    • Grout Bag
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar