Cum se adaugă o casetă derulantă în excel 2007

Adăugarea unei casete derulantă în foaia de calcul Excel 2007 poate accelera introducerea datelor prin oferirea utilizatorilor o listă de elemente pentru a selecta din loc de a introduce informații de fiecare dată. Când puneți o cutie derulantă într-o celulă de foaie de calcul, celula afișează o săgeată. Introduceți date făcând clic pe săgeată și apoi selectați intrarea dorită. Puteți configura o casetă derulantă în doar câteva minute și îmbunătățiți foarte mult viteza de intrare a datelor.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 1
1. Deschideți foaia de calcul în care doriți să adăugați caseta derulantă (ES).
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 2
    2. Creați o listă a elementelor care vor apărea în lista derulantă. Introduceți datele din comanda pe care le va fi afișată în listă. Intrările trebuie tipărite într-o singură coloană sau într-o singură coloană și nu trebuie să conțină celule goale.
  • Pentru a crea lista elementelor dorite într-o foaie de lucru separată, faceți clic pe fila foii de lucru în care să introduceți datele. Introduceți și apoi evidențiați datele care urmează să apară în listă. Faceți clic dreapta pe intervalul de celule evidențiate și faceți clic pe "Denumiți o gamă" din lista care apare. Introduceți numele pentru intervalul din "Nume" casetă și faceți clic pe "O.K." Puteți apoi să protejați sau să ascundeți foaia de lucru pentru a împiedica alți utilizatori să facă modificări în listă.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 3
    3. Faceți clic pe celula pe care doriți să o plasați caseta derulantă în.
  • Imagine intitulată Adăugați o casetă derulantă în Excel 2007 Pasul 4
    4. Apasă pe "Date" Tab din panglica Microsoft Excel 2007.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 5
    5. Apasă pe "Data validarii" butonul de la "Instrumente de date" grup. "Data validarii" Se afișează caseta de dialog.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 6
    6. Apasă pe "Setări" fila și apoi faceți clic pe "Listă" de la "Permite" Cutie de liste de drop-down.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 7
    7. Faceți clic pe butonul de comutare la sfârșitul anului "Sursă" cutie. Selectați lista de elemente pe care doriți să le aveți în caseta derulantă.
  • Dacă ați creat un nume de interval, în "Sursă" caseta, introduceți un semn egal și apoi tastați numele intervalului.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 8
    8. Selectați sau ștergeți "Ignorați necompletați" Bifați caseta, în funcție de faptul dacă permiteți celulei care conține caseta derulantă să fie lăsată necompletată. Asigurați-vă că "Dropdown în celulă" caseta de selectare este selectată.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 9
    9. Apasă pe "Mesaj de intrare" Tab pentru a afișa o casetă de mesaj când este apăsată celula din caseta derulantă. Asigurați-vă că "Afișați mesajul de intrare când este selectată celula" caseta de selectare este selectată și apoi tastați "Titlu:" și "Mesaj de intrare:" care va apărea în caseta de mesaje.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 10
    10. Apasă pe "Alertă de eroare" Fila pentru a afișa un mesaj de eroare dacă datele nevalide sunt introduse în celula de casetă derulantă. Asigurați-vă că "Afișați alertă de eroare după introducerea datelor nevalide" caseta de selectare este selectată. Pentru a afișa un avertisment sau informații, dar nu împiedicați introducerea datelor nevalide, selectați fie "Avertizare" sau "informație" de la "Stil" Cutie de liste de drop-down. Pentru a afișa un mesaj și pentru a împiedica introducerea datelor nevalide, selectați "Stop" de la "Stil" Cutie de liste de drop-down. Tasteaza "Titlu:" și "Mesaj de eroare:" pe care doriți să apariți.
  • Imagine intitulată Adăugați o cutie derulantă în Excel 2007 Pasul 11
    11. Clic "O.K" Pentru a salva criteriile de validare și a crea caseta derulantă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă o intrare de listă de drop-down este mai lungă decât celula care conține caseta de listă derulantă, schimbați lățimea celulei pentru a dezvălui întregul text.
  • Pentru a șterge o cutie derulantă, faceți clic pe celula care conține caseta. Pentru a șterge o listă derulantă, selectați celula cu lista. Apasă pe "Date" Tab din panglica Microsoft Excel 2007. Apasă pe "Data validarii" butonul de la "Instrumente de date" grup. Apasă pe "Setări" fila, faceți clic pe "Curata tot" butonul, apoi faceți clic pe "O.K."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar