Cum se adaugă o semnătură la un cont gmail

Puteți adăuga o semnătură într-un cont Gmail făcând clic pe Angrenaj Butonul din Gmail și selectarea Setări. Derulați în jos și introduceți semnătura în Semnătură camp. Semnăturile de text de bază sunt destul de simple, dar puteți crea și semnături mai avansate care includ link-uri, logo-uri și text formatat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugarea unei semnături de bază
  1. Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 1
1. Deschideți Gmail. Asigurați-vă că sunteți conectat cu adresa pe care doriți să o adăugați o semnătură.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 2
    2. Deschideți meniul Setări. Faceți clic pe pictograma angrenaj din colțul din dreapta sus al ferestrei și selectați Setări din meniul care apare.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 3
    3. Găsiți secțiunea de semnătură. Derulați în jos meniul Setări până când găsiți secțiunea de semnătură. Veți vedea o casetă de text, precum și un meniu derulant cu adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 4
    4. Introduceți semnătura. Puteți scrie tot ce doriți în câmpul de semnătură și utilizați instrumentele de formatare a textului pentru a vă oferi semnătura dvs. un aspect personalizat. Semnăturile includ în mod obișnuit numele dvs., locul de muncă și titlul și informațiile dvs. de contact.
  • Puteți schimba fontul, culoarea, greutatea și, mai multe utilizând instrumentele de formatare a textului. O semnătură ar trebui să fie ușor de citit și profesional. O semnătură distragătoare vă va face să arătați mai puțin profesional pentru destinatar.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 5
    5. Adăugați linkuri la semnătura dvs. Dacă aveți alte site-uri pe care doriți să le conectați la semnătură, le puteți adăuga făcând clic pe butonul Link din partea de sus a câmpului Text de semnătură. Arată ca un lanț.
  • Dacă faceți clic pe butonul Link, veți deschide o fereastră nouă. Puteți introduce în text care va fi afișat pentru link, precum și adresa reală. De asemenea, puteți să vă conectați la alte adrese de e-mail.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 6
    6. Adăugați semnături diferite pentru adrese diferite. Dacă aveți mai multe adrese de e-mail asociate contului dvs. Gmail, puteți avea semnături diferite pentru fiecare. Faceți clic pe meniul derulant de deasupra câmpului Text de semnătură pentru a alege adresa pe care doriți să o creați o semnătură.
  • Imagine intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 7
    7. Alegeți unde doriți să apară semnătura. Verificați caseta de sub câmpul de text de semnătură pentru a apărea semnătura înainte ca răspunsurile citate. Dacă lăsați-o necondiționată, semnătura va apărea în partea de jos a mesajului, sub orice citate.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea de imagini la semnătura dvs
    1. Imagine intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 8
    1. Încărcați imaginea la un serviciu de găzduire a imaginilor. Dacă doriți să includeți o imagine în semnătura dvs., imaginea va trebui să fie disponibilă online, astfel încât să poată fi legată. Nu puteți încărca o imagine direct de pe computerul dvs. la Gmail să utilizeze în semnătură.
    • Puteți încărca imaginea într-o varietate de servicii diferite, inclusiv Photobucket, Blogger, Site-uri Google, Google+ sau Orice alt serviciu de găzduire a imaginilor.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 9
    2. Copiați adresa URL a imaginii. Odată ce imaginea a fost încărcată, va trebui să copiați adresa URL a imaginii sau adresa. În funcție de site-ul de găzduire a imaginii pe care îl utilizați, vi se poate administra adresa URL atunci când imaginea este încărcată. Dacă nu, puteți să faceți clic dreapta pe imagine și faceți clic pe "Copiați adresa URL a imaginii".
  • Adresa URL a imaginii trebuie să se încheie cu tipul de fișier al imaginii, cum ar fi ".JPG" sau ".pm".
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 10
    3. Adăugați imaginea. Apasă pe "Introduceți imaginea" Butonul de deasupra câmpului Text de semnătură și fereastra nouă se va deschide. Lipiți adresa URL a imaginii în câmpul din noua fereastră. Dacă lipiți adresa URL corectă, ar trebui să vedeți o previzualizare a imaginii sub câmp. Dacă nu apare nicio previzualizare, atunci probabil că nu ați copiat adresa URL corectă.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 11
    4. Reglați dimensiunea. Dacă utilizați o imagine mare, atunci probabil va lua prea mult spațiu în semnătura dvs. După adăugarea imaginii, faceți clic pe acesta în câmpul Text de semnătură pentru a deschide opțiunile de dimensiune. În partea de jos a imaginii, puteți alege "Mic", "Mediu", "Mare", și "Mărimea originală". Alegeți o dimensiune care vă permite să vedeți imaginea fără a lua prea mult spațiu în semnătură.
  • Deoarece imaginea este legată și nu este inclusă în e-mail, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea acesteia de fiecare dată când trimiteți un e-mail.
  • Imaginea intitulată Adăugați o semnătură la un cont Gmail Pasul 12
    5. Salvați semnătura. Odată ce sunteți mulțumit de modul în care arată semnătura, salvați-vă modificările făcând clic pe butonul Salvare modificare din partea de jos a meniului Setări. E-mailurile dvs. vor include acum noua dvs. semnătură în partea de jos.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar