Cum să găsiți serverul de poștă electronică

Pentru a primi corespondență într-un client de e-mail, cum ar fi Outlook, Thunderbird sau aplicația de e-mail a dispozitivului dvs. mobil, va trebui să colectați informații de primire a serverului de poștă electronică. Aceasta include adresa serverului de poștă primită, portul software-ul său rulează și ce tip de server de mail (POP3 sau IMAP) este. În timp ce urmăriți că multe informații pot părea descurajante, totul este ușor disponibil și ușor de configurat odată ce știți unde se ascunde.

Pași

Metoda 1 din 5:
Pentru e-mail găzduit de furnizorul dvs. de servicii de internet
  1. Imagine intitulată 1366710 1
1. Vizitați site-ul web al furnizorului de servicii Internet (ISP). Acesta este site-ul web pentru compania care vă oferă conectivitate la internet și servicii de e-mail. Rețineți că această metodă funcționează pentru persoanele care utilizează adresa de e-mail atribuită de ISP și nu vor fi utile pentru utilizatorii de e-mail bazați pe web (cum ar fi Hotmail sau Gmail).
  • De exemplu, dacă utilizați o adresă de e-mail furnizată de Comcast XFinity (de exemplu, YOURNAME @ Comcast.net), du-te la http: // xfinity.COM. Utilizatorii de CenturyLink vor vizita http: // CenturyLink.COM.
  • Există o șansă că ISP-ul dvs. nu oferă adrese de e-mail utilizatorilor săi. Site-ul lor ar trebui să vă spună oricând.
  • Imagine intitulată 1366710 2
    2. Faceți clic pe linkul "Support" sau "Ajutor". Majoritatea site-urilor ISP au aceste linkuri afișate în mod proeminent.
  • Imagine intitulată 1366710 3
    3. Căutați un e-mail." Tip e-mail în caseta de căutare și apăsați ↵ Introduceți. În rezultatele căutării, căutați linkuri care spun ceva de genul "Configurarea software-ului de e-mail."
  • Dacă nu există nici un link general "Software de e-mail", faceți clic pe unul care este mai specific, cum ar fi "Configurarea Outlook" sau "Configurarea Mac Mail."Orice fișiere de ajutor care explică modul de configurare a e-mailurilor vor conține serverul de poștă electronică.
  • Utilizatorii XFinity pot face clic pe linkul "Internet", apoi "Email și navigare pe web."În rezultatele căutării, faceți clic pe" Utilizarea programelor client de e-mail cu e-mail Comcast."
  • Imagine intitulată 1366710 4
    4. Decideți asupra POP3 sau IMAP. ISP dvs. poate oferi atât opțiuni POP3 cât și IMAP ca opțiuni. Dacă verificați poșta pe mai multe dispozitive (cum ar fi un smartphone și un computer), utilizați IMAP. Dacă verificați poșta numai pe un computer sau pe un telefon, utilizați POP3.
  • În timp ce aproape toate ISP-urile oferă POP3, mulți nu suportă IMAP. CenturyLink, de exemplu, suportă numai POP3 pentru utilizatorii de acasă.
  • Dacă obiectivul dvs. este de a primi mesaje adresate adresei de e-mail furnizate de ISP într-o aplicație de e-mail bazată pe web, cum ar fi Gmail sau Outlook, utilizați POP3. Majoritatea ISP-urilor au limite la cât de mare poate fi cutia poștală în orice moment și POP3 păstrează cutia poștală clară prin ștergerea copiei pe serverul ISP.
  • Imagine intitulată 1366710 5
    5. Introduceți adresa serverului de e-mail și portul în clientul dvs. de poștă electronică. Majoritatea ISPS utilizează portul POP3 standard (110) pentru mesajele primite. Dacă ISP-ul dvs. acceptă POP securizat, numărul portului este de obicei 995. Pentru ISP-urile care suportă IMAP securizat, portul este de obicei 993.
  • De exemplu, serverul POP3 al Comcast XFINITY este Poștă.Comcast.net, iar portul este de 110. Dacă software-ul dvs. de poștă electronică îl acceptă, puteți utiliza, de asemenea, protocolul Secure Pop prin modificarea portului la 995.
  • Comcast XFinity oferă, de asemenea, IMAP atât în ​​forme regulate, cât și în cele sigure. Serverul este IMAP.Comcast.net iar portul este de 143 (sau 993 f doriți să utilizați IMAP securizat).
  • Metoda 2 din 5:
    În Gmail
    1. Imagine intitulată Găsiți serverul de mail primit Pasul 6
    1. Decideți despre pop sau imap. Gmail oferă Pop și IMAP, astfel încât să puteți verifica Gmail în alte aplicații.
    • IMAP este recomandat pentru utilizarea cu Gmail, deoarece puteți verifica e-mailul dvs. vizitând Gmail.COM, precum și în cadrul clientului dvs. de poștă electronică.
    • Puteți utiliza POP, dar înțelegeți că, odată ce software-ul dvs. de poștă electronică "POPS" mesajul de la Gmail, nu veți putea să vă conectați la Gmail în browserul dvs. web pentru a citi sau a răspunde la mesaj.
  • Imagine intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 7
    2. Activați POP sau IMAP în Gmail. Conectați-vă la Gmail (în browserul dvs. web) și deschideți meniul Setări. Faceți clic pe linkul "Redirecționare și Pop / IMAP" și selectați "Activare IMAP" sau "Activați pop", în funcție de nevoile dvs. Faceți clic pe "Salvați modificările" când ați terminat.
  • Imagine intitulată Găsiți serverul de mail primit Pasul 8
    3. Introduceți numele și portul serverului de poștă primită în software-ul dvs. de e-mail. Serverul IMAP este IMAP.Gmail.COM iar portul este 993. Serverul pop este pop.Gmail.COM iar portul este 995.
  • Numele de utilizator și parola pentru setările dvs. de e-mail sunt aceleași cu ceea ce utilizați pentru a vă conecta la Gmail.
  • Gmail oferă numai Pop și IMAP securizat.
  • Metoda 3 din 5:
    În Hotmail / Outlook, Yahoo! Mail sau poștă iCloud
    1. Imagine intitulată Găsiți serverul de mail primit Pasul 9
    1. Decideți dacă preferați POP3 sau IMAP. Hotmail / Outlook și Yahoo! Mail Ofertă Ofertă POP3 și IMAP Servere de poștă electronică. iCloud acceptă numai IMAP.
    • Dacă intenționați doar să verificați e-mailul într-un singur loc (cum ar fi într-o singură aplicație de pe telefon sau pe computer), alegeți POP3.
    • Dacă doriți ca e-mailul să fie disponibil în mai multe aplicații (sau dacă aveți o aplicație și doriți, de asemenea, să utilizați versiunea bazată pe web a e-mailului dvs. (i.E., http: // Hotmail.com) să citească și să răspundă la e-mail), mergeți cu IMAP.
  • Imagine intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 10
    2. Configurați setările POP3 pentru Hotmail / Outlook. (Hotmail IMAP, Icloud și Yahoo! Utilizatorii de e-mail pot sări peste acest pas). Dacă doriți să utilizați POP3, conectați-vă la Hotmail / Outlook pe Web și faceți clic pe roata Opțiuni, apoi selectați "Opțiuni" din meniu. Navigați la "Gestionarea contului dvs. și faceți clic pe" Conectați dispozitivele și aplicațiile cu POP."Selectați" Activați "sub Pop și faceți clic pe" Salvați."
  • Imagine intitulată Găsiți serverul de mail primit Pasul 11
    3. Introduceți adresa serverului de e-mail și portul în software-ul dvs. de poștă electronică. Outlook, iCloud și Yahoo! toate utilizează numai conexiuni FEP3 și IMAP securizate pentru siguranța dvs.
  • Hotmail / Outlook Pop3: POP-MAIL.Outlook.COM Portul 995
  • Hotmail / Outlook IMAP: IMAP-mail.Outlook.COM Portul 993
  • Yahoo! POP3: pop.Poștă.Yahoo.COM Portul 995
  • Yahoo! IMAP: IMAP.Poștă.Yahoo.COM Portul 993
  • ICLOUD IMAP: IMAP.Poștă.pe mine.COM Portul 993
  • Metoda 4 din 5:
    Pentru domeniul dvs. personal
    1. Imagine intitulată 1366710 12
    1. Vizitați site-ul web al serviciului dvs. de webhosting. Dacă aveți propriul dvs. domeniu găzduit de un furnizor de gazduire web, vizitați site-ul lor în browser.
  • Imagine intitulată 1366710 13
    2. Faceți clic pe linkul pentru "Ajutor" sau "Suport."Localizarea serverului de poștă electronică a furnizorului dvs. de găzduire poate fi ușor de găsit prin căutarea site-ului lor de suport.
  • Imagine intitulată 1366710 14
    3. Căutați "serverul de poștă electronică de intrare."Găsiți un rezultat de căutare care spune ceva de genul" Configurarea software-ului dvs. de e-mail "și faceți clic pe acesta, deoarece acesta va conține setările serverului de poștă electronică de intrare și de ieșire.
  • Dacă utilizați HostGator sau BlueHost (și majoritatea furnizorilor de gazduire), serverul dvs. de poștă electronică este poștă electronică.Yourdomain.com (înlocuiți "Yourdomain.com "cu domeniul dvs.). Portul POP3 este de 110 și portul IMAP este de 143.
  • Pentru a utiliza Popul Secure Pop sau IMAP cu HostGator, veți avea nevoie de numele serverului care găzduiește site-ul dvs. Conectați-vă la Hostgator și lansați cPanelul. Găsiți numele serverului de lângă "Numele serverului" din partea stângă a ecranului. Dacă numele serverului este gator4054, Serverul dvs. de mail securizat va fi gator4054.Hostgator.COM. Pentru POP securizat, utilizați Port 995. Secure IMAP utilizează portul 993.
  • Bluehost utilizează corespondența.Yourdomain.com pentru POP și IMAP securizat. Pentru POP securizat, utilizați Port 995. Secure IMAP utilizează portul 993.
  • Metoda 5 din 5:
    Testarea serverului de poștă electronică
    1. Imagine intitulată 1366710 15
    1. Trimiteți-vă un mesaj de testare. Odată ce ați introdus adresa și portul serverului de poștă primită, trimiteți un mesaj de testare la adresa dvs. de e-mail proprie. Dacă clientul dvs. de poștă electronică are un buton "Setări de cont" (cum ar fi Outlook), apăsarea acelui buton va realiza același lucru ca această metodă.
  • Imagine intitulată 1366710 16
    2. Verifica-ti email-ul. Așteptați câteva momente după ce vă trimiteți e-mailul și apoi verificați mesajele.
  • Dacă utilizați Gmail pentru a primi poștă POP sau IMAP de la un alt serviciu, mesajul va dura mai mult pentru a ajunge deoarece Gmail verifică doar poștă externă despre o dată pe oră. Pentru a accelera procesul, deschideți setările Gmail și faceți clic pe "Conturi și import."Derulați în jos la setările POP3 sau IMAP și faceți clic pe" Verificați e-mailul acum."
  • Dacă primiți o eroare la încercarea de a trimite un mesaj, poate fi o problemă cu setările dvs. de poștă electrver poștală (SMTP). Verificați adresa și portul SMTP returnând la locația pe care ați găsit adresa de server de poștă electronică și verificați-o împotriva a ceea ce ați introdus în aplicația dvs. de e-mail.
  • Adresa SMTP a lui Gmail este SMTP.Gmail.COM, PORT 587 (PORT 465 pentru o conexiune securizată).
  • Adresa SMTP a lui Hotmail / Outlook este SMTP.Trăi.COM, portul 25. Nu este furnizat niciun port securizat separat.
  • Adresa SMTP a lui Yahoo este SMTP.Poștă.Yahoo.COM, PORT 465 sau 587 (ambele sunt securizate).
  • Adresa SMTP a lui Icloud este SMTP.Poștă.pe mine.COM, Portul 587. Nu este furnizat niciun port securizat separat.
  • Imagine intitulată 1366710 17
    3. Obțineți suport. Dacă primiți un mesaj de eroare Când încercați să trimiteți sau să primiți e-mail, poate fi utilă căutarea acestei erori pe web. Există multe motive pentru care puteți întâmpina o eroare, cum ar fi un nume de domeniu greșit sau probleme de autentificare. Dacă intrați în probleme cu numele dvs. de domeniu ISP sau personal, apelați departamentele de asistență tehnică sau căutați site-urile lor pentru orice mesaje de eroare pe care le primiți.
  • sfaturi

    Dacă utilizați orice fel de cloud sau apăsați un serviciu de e-mail sau dispozitiv, este posibil ca serverul dvs. de poștă electronică să fie IMAP.
  • Contactați furnizorul dvs. de gazd ISP sau Web dacă aveți probleme cu conectarea la serverul de mail.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar