Cum se descărcați și instalați zoom desktop și aplicații mobile (2020)

Zoom este un software popular de conferințe video pe care îl puteți accesa de la aproape oriunde. Thisewill vă învață cum să descărcați clientul de computer Zoom pe Windows și Mac, precum și aplicația Mobile IOS și Android.

Pași

Metoda 1 din 2:
Descărcarea clientului Mac și Windows Computer
  1. Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 1
1. Mergi la https: // zoom.US / Descărcați. Puteți utiliza orice browser web pentru a descărca zoom.
  • Dacă compania sau organizația dvs. are camere de zoom, vă vor oferi informații despre descărcarea software-ului corespunzător.
  • Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 2
    2. Clic Descarca. Deoarece browserul și pagina detectează automat sistemul de operare, acesta va fi descărcarea corespunzătoare MAC sau Windows.
  • Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 3
    3. Faceți dublu clic pe fișierul descărcat pentru a instala zoom. Fișierul descărcat se va deschide fie ca un expert de instalare (pentru Windows), fie un folder care conține pictograma aplicației Zoom pe care trebuie să o trageți în folderul de aplicații în Finder (pentru Mac).
  • Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 4
    4. Urmați instrucțiunile de pe ecran. Odată ce ați urmat toate instrucțiunile, zoom-ul va fi instalat pe computer. Apoi, faceți-o un cont.
  • Ori de câte ori faceți clic pe un link de invitație de întâlnire cu zoom, veți primi un pop-up pentru a utiliza software-ul descărcat și puteți face clic Lansa Pentru a vă alătura întâlnirii cu clientul dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Descărcarea aplicației mobile
    1. Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 5
    1. Deschideți magazinul Google Play
    Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
    sau App Store
    Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
    . Veți găsi aceste magazine de aplicații pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 6
    2. Căutare "Zoom." Bara de căutare este situată în partea de sus a magazinului Google Play sau într-o filă cu o sticlă de lupă în partea de jos a ecranului din magazinul de aplicații.
  • Atingeți rezultatul căutării cu pictograma aplicației care arată ca o cameră video în interiorul unui cerc albastru și liste "Zoom.ne" ca dezvoltator.
  • Imagine intitulată Descărcați Zoom Pasul 7
    3. Atingeți Instalare sau Jet. Această aplicație este gratuită pentru a descărca și instala, dar vi se va solicita să creați sau să vă conectați la un cont pentru a fi utilizat.
  • Veți vedea o bară de progres care arată progresul instalării aplicației - odată terminat, veți găsi pe unul dintre ecranele dvs. de acasă, în sertarul de aplicații sau căutarea. Dacă atingeți un link de invitație despre întâlnirea cu zoom, aplicația va lansa automat.
  • sfaturi

    Dacă compania sau organizația dvs. a achiziționat camerele de zoom, trebuie să primiți informații de la ele care vă instruiește cum să descărcați software-ul corespunzător.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar