Cum să conectați o chitară de chitară sau bas la un macbook

Conectarea chitarăi dvs. de bas sau a chitara electrice la MacBook vă poate ajuta să vă îmbunătățiți ca artist. Folosind un software pre-încărcat livrat împreună cu MacBook numit GarageBand, puteți înregistra jocul și îl puteți asculta mai târziu. Dar poate fi dificil să setați acest lucru dacă sunteți nou la interfața de muzică a lui MacBook. Aveți nevoie doar de cablurile potrivite pentru conectarea instrumentului, căștile pentru a reduce feedback-ul și cunoașterea de unde să faceți clic pentru a începe sesiunea de înregistrare!

Pași

Metoda 1 din 2:
Conectarea unei chitară electrică sau a unui bas
  1. Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau bas la un pas 1 MacBook
1. Ia în considerare o cutie. Veți avea nevoie de un fel de interfață sau un adaptor care ia semnalul de la chitară și îl primește la computer.Un di este un amplificator mic care ia semnalul (liniște) venind de la instrumentul dvs. și îl amplifică înainte de a intra în MacBook. DIS veniți fie în forme active sau pasive. Cele mai multe chitare de șase șir sunt pasive prin design (nici o amplificare în interiorul instrumentului însuși, care necesită o baterie) și astfel va necesita o di. Unele chitare bass sunt active prin design (necesită o baterie în instrument) și ar putea folosi un DI pasiv, dar în general DIS active sunt mai frecvente.
  • Deși convertiți eficient semnalul de instrumente, acestea sunt utilizate cel mai frecvent alături de echipamentele de înregistrare profesionale și, astfel, nu pot avea ieșirile corespunzătoare pentru a intra în MacBook. Deoarece doriți să evitați adaptarea conexiunilor / semnalului de mai multe ori, asigurați-vă că ați găsit un di care are ieșirea dorită.
  • Căutați un an "interfață". Termenul interfață este adesea folosit pentru opțiuni mai complexe de conectare la computere și implică o compatibilitate mai automată cu laptopurile moderne prin USB sau alte mijloace. Căutare "Guitar MacBook Interface" sau similare pentru a vedea unele opțiuni. Acestea funcționează foarte asemănător cu DIS prin amplificarea semnalului pe drumul spre laptop, dar uneori sunt vândute împreună cu software-urile software care ajută la modelul diferitelor amplificatoare și efecte clasice odată ce semnalul dvs. a făcut saltul la digital.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau basată într-un MacBook Pasul 2
    2. Luați în considerare direct. În primul rând, înțelegeți ceea ce aveți în ceea ce privește conexiunile câte unul (1/4 inch cablu / thunderbolt, etc...) Apoi, luați în considerare exact ce încercați să obțineți. Alegerea de a conecta cablurile cu adaptoare (și nu utilizați DI sau alt convertor de semnal adecvat) atunci când înregistrați rezultatele în pierderea semnalului și zgomotul nedorit.
  • Notă: Versiunile mai vechi ale lui MacBook au avut a "microfon" 1 / 8inch intrare, în timp ce versiunile mai noi nu fac.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau basată într-un MacBook Pasul 3
    3. Tune-te chitară sau bas. Acesta este timpul perfect pentru tine de a verifica dacă chitara dvs. este în ton. Nu aveți nevoie de un ampruiat la volumul maxim pentru a face acest lucru. La un volum rezonabil sau fără amplificare, ascultați intervalele instrumentului dvs. sau utilizați un tuner pentru ao regla.
  • Dacă intenționați să utilizați un tuner sau pedala de picior cu instrumentul dvs., acestea vor trebui, de asemenea, să fie adăugate la configurația dvs. Pentru majoritatea basurilor, aceasta înseamnă că va trebui să conectați pedala de picior și tuner la chitara dvs. cu atașamente corecte de însoțire inainte de vă atașați di.
  • Dacă înregistrați, puteți dori, de asemenea, să luați în considerare utilizarea unor lubrifianți de frezat. Acest lucru va reduce cantitatea de scârțâire cauzată de alunecarea degetelor în jos.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau basată într-un MacBook Pasul 4
    4. Conectați instrumentul dvs. la MacBook. Acest lucru depinde de DI / interfața dvs. aleasă. Dacă alegeți să vă adaptați coarda și să vă conectați chitara direct la MacBook, veți avea nevoie de adaptoare adecvate și vă puteți aștepta la pierderea semnificativă a semnalului..
  • Mai multe versiuni mai recente MacBook nu au o intrare audio pentru o conexiune directă, dar modele mai vechi fac.
  • Aveți grijă când vă conectați cablul la intrarea audio a MacBook! Acest port poate arăta foarte asemănător cu intrarea căștilor. În cele mai multe cazuri, intrarea căștilor va fi indicată printr-o mică căști sau un simbol al notă muzicală de lângă port.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau bas la un Pasul 5 MacBook
    5. Utilizați amperi digitali ai Garageband. Aceasta poate fi o tehnică eficientă de economisire a spațiului, deoarece amperi tradiționali pot ocupa o cantitate semnificativă de spațiu. GarageBand vine pre-încărcată cu multe amplificări comune pe care le puteți folosi pentru a încărca sunetul chitară. Alegeți una dintre acestea pentru amprenta care se potrivește cel mai bine scopurilor dvs.
  • Va trebui să experimentați cu garajul pentru a găsi care AMP produce tipul de sunet potrivit pentru înregistrarea dvs. De asemenea, puteți personaliza pre-seturi AMP prin meniurile pop-up AMP. Folosind acestea, puteți schimba între tipuri, modele, dulapuri și MIC.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau basată într-un MacBook Pasul 6
    6. Conectați căști. Deși se poate simți neprihănit ruperea unui solo pe basul dvs. la volume puternice, cu acest tip de configurare a zgomotului suplimentar va crea probabil feedback și distorsionează sunetul instrumentului atunci când înregistrați. Protejați calitatea înregistrărilor prin utilizarea căștilor.
  • Chiar dacă nu intenționați să utilizați căștile și, în schimb, intenționați să utilizați citirea în interfața audio digitală (DAW), care în acest caz este GarageBand, conectarea la căști poate îmbunătăți calitatea înregistrării.
  • O caracteristică de protecție a feedback-ului poate fi activată în garaj din meniul Monitor Pop Up. Comutați această caracteristică "Pe" În meniu, pentru a vă proteja de feedback-ul excesiv.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau bas la un Pasul 7 MacBook
    7. Schimbați intrarea de la microfon la linie în. Acest lucru poate fi găsit în preferințele dvs. de sistem, care pot fi găsite pe programul Dock. Vă așezați de obicei în partea de jos a ecranului, iar preferințele sistemului vor fi probabil reprezentate de o pictogramă a angrenajelor. În preferințele sistemului, ar trebui să existe o opțiune etichetată "Sunet." Deschideți acest lucru făcând clic și apoi alegeți "Intrare" În meniul următor. Aici veți putea schimba setările de la microfonul intern la linie.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau basată într-un MacBook Pasul 8
    8
    Deschideți garajul și înregistrarea. Navigați la GarageBand de pe MacBook. Când programul lansează, în colțul din stânga sus trebuie să fie "Fişier" rubrica. Selectați acest lucru și, în meniul rezultat, alegeți "Nou" sau "Proiect nou." Acest lucru va deschide noua casetă de dialog de proiect. Aici puteți alege din mai multe intrări diferite pentru înregistrarea dvs. - Alegeți setarea care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. de înregistrare.
  • Odată ce ați deschis un nou proiect și a apărut caseta de dialog asociat, opțiunile ar trebui să fie disponibile pentru utilizatorii digital AMP care nu utilizează un amplificator extern.
  • Deoarece utilizați căști, veți dori, de asemenea, să vă schimbați "Monitorizați opțiunea" la "Monitoriza." Aceste setări pot fi găsite în "Instrumentul meu" meniu pop up.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau bas la un Pasul 9 MacBook
    9. Restaurați setările la normal când ați terminat. MacBook-ul dvs. vă va aminti multe dintre setările dvs. modificate, ceea ce ar putea crea dificil dacă intenționați să discutați despre video sau să utilizați un microfon după sesiunea dvs. de înregistrare. Va trebui să reveniți la preferințele sistemului de pe docul de program și de acolo prin sunet la meniul de intrare pentru a returna intrarea dvs "Linia in" înapoi la "Microfon."
  • Metoda 2 din 2:
    Depanarea problemelor
    1. Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau bas la un Pasul MacBook Pasul 10
    1. Rezolvați ieșirea audio mortă creată de Mono Audio. În unele cazuri atunci când utilizați un amplificator fizic, ați putea găsi că garajul nu recunoaște niciun sunet produs, chiar dacă jucați instrumentul dvs. Acest lucru poate fi cauzat de un conflict de setări. Problema cea mai probabilă va fi cu setarea dvs. audio mono. Pentru a remedia acest lucru, ar trebui:
    • Navigați pe MacBook din Setări → General → Accesibilitate. În meniul rezultat, ar trebui să vedeți o opțiune mono, pe care ar trebui să o dezactivați. După ajustarea acestei setări, producția dvs. de sunet ar trebui să fie a-ok.
    • Este posibil să aveți nevoie să închideți GarageBand și să relansați programul pentru setarea dvs. de modificare pentru a intra în vigoare.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau bas către un MacBook Pasul 11
    2. Verificați piesele mutante, solate și instrumente pentru alte probleme audio. Dacă v-ați dezactivat instrumentul principal sau ați susținut un alt instrument, Garageband nu va emite sunetul de la instrumentul dvs. În plus, dacă ați schimbat piesa de instrumente de la albastru la verde, GarageBand este programat pentru a ignora instrumentul de intrare.
  • Este posibil să fi activat una dintre aceste caracteristici printr-un clic accidental sau lovind o tavă rapidă în mod eronat. Verificați fiecare dintre aceste soluții simple înainte de a încerca ceva mai drastic.
  • Imaginea intitulată Conectați o chitară de chitară sau basată într-un MacBook Pasul 12
    3. Verificați manualele pentru incompatibilitate. Există o mare varietate de echipamente pe care le-ați putea folosi la producerea și înregistrarea sunetului cu MacBook. Oricare dintre aceste echipamente, Tuner, DI, pre-amp și multe alte accesorii de chitară utilizate în mod obișnuit, pot crea dificultate cu garaj în cazul în care echipamentul nu este compatibil cu produsele Apple. Verificați manualele pentru echipamentul dvs. pentru a vedea dacă există probleme de compatibilitate.
  • Dacă ați cumpărat echipamentul utilizat și nu ați dat niciodată un manual sau dacă ați pierdut manualul, puteți căuta, de obicei, marca și modelul echipamentului pentru a-și găsi specificațiile. În multe cazuri, ați putea avea chiar și o copie digitală a manualului disponibil pentru dvs.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • A ¼-inch la /8-Cablu de cablu inch sau A /8-Cablu inch la /8-Cablu inch cu un 1/4" Adaptor sau invers
    • Un cablu ¼-inch la ¼-inch
    • Un amplificator (opțional - pentru chitare electrice / bass)
    • Un macbook cu garaj
    • Căști
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar