Cum se activează touchpad pe un laptop

Thiswill vă învață cum să activați TouchPad-ul pe un laptop Windows dacă ați dezactivat sau nu funcționează. Veți găsi, de asemenea, sfaturi despre modul de a activa touchpad-ul dvs. fără pași de mouse și depanare puteți lua pe un laptop Mac.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează TouchPad-ul pe un laptop Pasul 1
1. Deschideți ferestrele Setări. Veți găsi pictograma angrenajului după ce faceți clic pe pictograma Meniu Start Menu.
  • Această metodă va funcționa numai dacă puteți naviga pe meniuri. Dacă nu aveți un mouse extern, puteți, de asemenea, tastatura - apăsați tasta Windows, tastați "Touchpad," și apăsați pe introduce, și meniul Setări TouchPad se va deschide. Puteți sări peste pașii următori care folosesc un mouse.
  • Unele laptopuri au o tastă rapidă care activează / dezactivează Touchpad-ul, deci verificați manualul laptopului pentru a vedea dacă are a FN + F1-12 Hotkey care o va permite în loc să treacă prin setări > Meniu TouchPad.
  • Imaginea intitulată Activați TouchPad-ul pe un laptop Pasul 2
    2. Clic Dispozitive. Aceasta este, de obicei, în cea de-a doua coloană de lângă o pictogramă a unei tastaturi și a vorbitorului.
  • Imaginea intitulată Activează TouchPad-ul pe un laptop Pasul 3
    3. Clic Touchpad. Veți vedea acest lucru în meniul din partea stângă a ferestrei de lângă o pictogramă a unui touchpad.
  • Imaginea intitulată Activează TouchPad-ul pe un laptop Pasul 4
    4. Faceți clic pe comutator pentru ao activa
    Imagine denumită Windows10Switchon.jpg
    sub "Touchpad." De asemenea, puteți modifica celelalte setări pentru touchpad-ul dvs. aici, inclusiv viteza cursorului.
  • Dacă nu utilizați un mouse, puteți atinge Tablo Tasta până când comutatorul TouchPad Toggle este evidențiat (de obicei de 3 ori), apoi atingeți Spaţiu cheie pentru a porni.
  • sfaturi

    Dacă întâmpinați probleme cu un telekpad Mac, puteți verifica dacă există actualizări de software disponibile pentru trackpad-ul dvs. Apasă pe Apple logo > actualizare de software > TRACKPAD Actualizare firmware (dacă este cazul) > Instalare
  • Verificați o baterie umflată în Mac prin rotirea MacBook off și rotiți-o. O baterie umflată poate apărea pe mecanismul trackpad-ului și poate cauza funcționarea corectă a acestuia.
  • Dacă este activată touchpad-ul dvs. de pe laptop-ul Windows, dar încă aveți probleme, asigurați-vă că driverele dvs. sunt actualizate în Manager de dispozitiv > Șoareci și alte dispozitive. Dacă șoferul nu funcționează sau actualizează, nu ați rezolvat problema, puteți utiliza driverul generic Windows. Faceți clic dreapta pe driverul TouchPad din dispozitivul de dispozitive, selectați Actualizați software-ul driverului > Răsfoiți computerul > Permiteți-mi să aleg > Mouse-ul compatibil HID > Următorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar