Cum să comentați ca o pagină pe facebook

Thiste parere cum să lași un comentariu pe o pagină Facebook (pentru o marcă, un serviciu, o organizație sau o figură publică) ca o pagină pe care o gestionați. Comentând pe alte pagini cu propria organizație sau numele de marcă este o modalitate excelentă de a construi comunitatea și de a crește posibilitatea dvs. Trebuie să fiți o pagină admin, editor sau moderator pentru a comenta ca o pagină.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un telefon sau un comprimat
  1. Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 1
1. Deschideți Facebook pe Android, iPhone sau iPad. Dacă sunteți deja conectat, veți vedea feed-ul dvs. de știri personale.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 2
    2. Du-te la pagina pe care vrei să comenteze. Pentru a căuta o pagină după nume, atingeți pictograma de lupă din partea de sus a Facebook, introduceți numele, apoi apăsați-l în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 3
    3. Defilați la postarea pe care doriți să o comentați. Veți vedea propria fotografie de profil personal în colțul din dreapta jos.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 4
    4. Atingeți fotografia dvs. de profil. Aceasta afișează o listă a tuturor celorlalte pagini pe care le puteți comenta ca.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 5
    5. Selectați pagina pe care doriți să o comentați ca. Acest lucru vă modifică pictograma profilului de sub postul la cel conectat la pagina dvs.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 6
    6. Atingeți cometariu sub postul. Aceasta deschide zona de tastare.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 7
    7. Introduceți comentariul dvs. și atingeți pictograma Trimitere. Pictograma Trimitere este avionul albastru de hârtie din partea dreaptă a zonei de tastare. Acest lucru împărtășește comentariul dvs. pe post și face să apară ca și cum vine de la pagina dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un calculator
    1. Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 8
    1. Mergi la https: // Facebook.COM Într-un browser web. Dacă sunteți deja conectat, veți vedea feed-ul dvs. de știri personale. Dacă nu sunteți semnat încă, mergeți mai departe și faceți asta acum.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 9
    2. Navigați la pagina pe care doriți să comentați. Pentru a căuta o pagină, faceți clic pe Căutare bar în colțul din stânga sus, tastați numele paginii, apoi faceți clic pe el în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 10
    3. Defilați la postarea pe care doriți să comentați. Veți dori să vă asigurați că puteți vedea "Scrie un comentariu" câmp sub postul.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 11
    4. Faceți clic pe imaginea profilului dvs. sub post. Este într-un cerc mic în colțul din dreapta jos al postului. O listă a tuturor paginilor pe care le administrați, editați sau va apărea moderată.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 12
    5. Faceți clic pe pagina pe care doriți să o comentați ca. Acest lucru comută imaginea profilului anterioară care a apărut sub postul la cea a paginii dvs.
  • Imagine intitulată Comentariu ca o pagină pe Facebook Pasul 13
    6. Introduceți comentariul dvs. și apăsați ↵ Introduceți sau ⏎ retur. Când comentariul dvs. este publicat, acesta va apărea ca și cum ar fi fost postat de pagina dvs. și nu de contul dvs. personal.
  • sfaturi

    Nu este posibil să comentați ca pagina dvs. pe o postare personală a utilizatorului Facebook pe postări din alte pagini.
  • Un alt lucru pe care îl puteți face cu pagina dvs. pentru a vă extinde Reach-ul este să vă alăturați grupurilor Facebook ca pagină. Pentru a face acest lucru, selectați + Alăturați-vă grupului În pagina principală a Grupului, selectați opțiunea de a vă alăturați ca pagină, apoi apăsați Alăturați-vă grupului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar