Cum se adaugă o subpage în wordpress

WordPress este un blog popular open-sursă care a fost introdus în 2003. Bloggerii pot folosi sistemul de șablon ușor de utilizat pentru a alege aspectul blogului lor și apoi post proză, imagini și linkuri pe subiectele lor de alegere. Printre numeroasele caracteristici pe care șabloanele le au este posibilitatea de a împărți blogul în secțiuni conform subiectelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți un blog WordPress și să fiți oarecum familiarizat cu tabloul de bord care controlează aspectul blogului dvs. Paginile și subagazinele sunt uneori numite pagini părinte și copil, respectiv. Acest articol va arăta că trebuie să adăugați o sub-pagină în WordPress.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o subpagină în WordPress Pasul 1
1. Conectați-vă la blogul WordPress.
  • Dacă nu aveți un blog WordPress, accesați pagina de pornire și faceți clic pe butonul portocaliu care spune "Începeți aici." Te va duce prin procesul de înscriere.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 2
    2. Click pe "Contul meu" În partea stângă a barei de scule din partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 3
    3. Selectați cuvântul "Pagini" pe tabloul de bord. Tabloul de bord este lista verticală a cuvintelor care rulează în partea stângă a paginii.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 4
    4. Faceți o pagină, dacă nu ați făcut deja acest lucru. Veți avea nevoie de o pagină parentală în care vă puteți lista subpagerea dvs. Pe "Pagini" ecran, selectați "Adăuga nou," la dreapta cuvântului "Pagini."
  • Când apare formularul de pagină, introduceți un titlu și orice conținut pe care doriți să îl postați pe pagina dvs. Apoi dați clic pe "Publica" butonul din dreapta pentru ao posta pe site-ul dvs. De asemenea, puteți să faceți clic pe "Salveaza schita" sau "previzualizare" Dacă nu sunteți gata să o postați pe site.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 5
    5. Creați o altă pagină pe care doriți să o fiți o subpage sau o pagină pentru copii la pagina părinte, dacă nu ați făcut deja acest lucru. Va trebui să treceți prin același proces de a introduce un titlu și de a include conținutul pe care îl doriți în pagina respectivă. Apoi puteți publica, salvați un proiect și / sau previzualizați subpage-ul WordPress.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 6
    6. Reveniți la lista dvs. de pagini făcând clic pe "Pagini" pe tabloul de bord. Acolo veți vedea o listă a tuturor paginilor pe care le-ați creat.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 7
    7. Faceți clic pe numele paginii pe care doriți să-l transformați într-o subpage.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpagină în WordPress Pasul 8
    8. Acest lucru vă va aduce la "Pagina de editare" ecran care vă permite să schimbați ceva pe pagină. Căutați o cutie din partea dreaptă a paginii dvs. care spune "Atribute de pagină."
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 9
    9. Faceți clic pe meniul derulant sub cuvânt "Mamă." Aceasta va lista toate paginile pe care le-ați creat. Alegeți pagina pe care doriți ca subpingul dvs. să fie listat sub. Apoi faceți clic pe albastru "Actualizați" buton.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 10
    10. Puteți alege să utilizați lista prestabilită a subpaginilor care au venit cu șablonul blogului dvs. sau puteți utiliza meniul derulant de jos sub "Mamă" Meniu Pentru a alege să listați paginile ca pe o hartă a site-ului, o pagină de arhivare sau la o lățime întreagă. Experimentați pentru a vedea care arata preferati.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 11
    11. Vizualizați pagina dvs. pentru a vedea ierarhia paginilor dvs. Accesați ecranul paginilor dvs. pentru a vedea cum sunt listate paginile dvs. într-o ierarhie.
  • Imagine intitulată Adăugați o subpage în WordPress Pasul 12
    12. Repetați cu alte pagini pe care doriți să le plasați într-o ierarhie. Legăturile către acele pagini vor reflecta că sunt sub pagina dvs. parentală WordPress.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • WordPress Blog
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar