Cum să găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui zelda: un link către trecut

"Cei care au pășit pe dalele de urzeală magice care au servit ca intrări vor fi pierdute în lumea întunecată, transformată în demoni. Link, care poseda calitățile eroului, nu a devenit demon, dar a fost în schimb sa transformat într-un animal (în acest caz, un iepuraș roz)." -Hyrole Historia

Există nouă puncte de urzeală pe tot parcursul hearului, cu fiecare legătură de transport cu lumea întunecată. Lumea întunecată este cam la fel ca lumea luminoasă, dar "Incovoiat". Deformarea în lumea întunecată poate fi necesară pentru a avea acces la temnițe, găsiți piese de inimă, questuri complete sau pentru a vă satisface curiozitatea.

Pași

Partea 1 din 1:
Găsirea plăcilor de urzealăDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 1
1. Umblați prin poarta la castelul Hyrule după ce ați învinge Agahnim pentru prima dată. Veți fi instantaneu în lumea întunecată.
  • Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link la pasul trecut 2
    2. Navigați prin tunelurile de decesul muntelui și urcați pe scara super lungă în partea stângă a muntelui. Când ajungeți în partea de sus, continuați să mergeți până când veți vedea o țiglă albastră strălucitoare - va fi o vedere clară, fără roci care să o ascundă.
  • Imaginea intitulată Găsiți toate gresiele de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 3
    3. Mergeți la nord de satul Kakariko și treceți prin a doua intrare forestieră, care este al doilea din stânga. Cu Mitt-ul dvs. Titan echipat automat, ridicați piatra neagră mare, care vă blochează. Apoi ridicați singura piatră din incintă pentru a dezvălui țigla de urzeală.
  • De asemenea, ați putea face calea prin pădurile pierdute, mergeți spre sud, și ciocanul în mizele cu ciocanul magic.
  • Imagine intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 4
    4. Se îndreaptă spre sud-estul Palatului de Est. La dreapta, înconjurat de mize, va fi o placă acoperită cu rock. Ciocan în mizele cu ciocanul magic și ridicați piatra.
  • Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 5
    5. Ajungeți în colțul nord-vestic al Marelui Swamp. Placa va fi într-o zonă înconjurată de jumătate de stâncă și jumătate cu apă. Vor fi, de asemenea, statui și mizele strânse care le blochează. Un Otorok prea entuziast va fi acolo pentru a spui roci la tine. Spargeți mizele cu ciocanul magic și ridicați stânca. Ia și iată, este cea de-a cincea țiglă.
  • Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 6
    6. Înot la cea mai mare insulă din centrul lacului Hylia. Ridicați roca care acoperă țiglă. Trecerea pe ea este singura modalitate de a avea acces la Dungeonul de Ice Palace.
  • Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link la pasul trecut 7
    7. Joacă Ocarina pentru a zbura spre locația deșertului. Ridicarea stâncii negre și trecerea pe țiglă este singura modalitate de a ajunge la Dungeon Misery Mire în mlaștina răului.
  • Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 8
    8. Zburați la locul de muncă Mountain. Du-te pe scară și la dreapta. Utilizați cârligul pentru a trece peste pod și apoi păstrați spre peretele sudic. Nu va fi mult timp înainte de a vedea o mică rocă neagră în spatele unui îndrăzneț. Ridicați roca. Numărul de țiglă opt!
  • Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link la pasul trecut 9
    9. Zburați la locul de muncă Mountain. Urcați până când ajungeți la oa doua țiglă de urzeală. Warp în lumea întunecată și stai în zona care vă va permite să ajungeți la partea de sus a Spectacle Rock. Săriți de pe partea de nord și mergeți spre est peste pod. Puneți mizele și continuați să mergeți spre est până când vedeți o piatră gigantică. Când urci pe Turtle Rock, hammer mizele în ordine: dreapta, sus și stânga. Țigla va apărea apoi.
  • HartăDu-te gratuit și suportă wikihow

    Imaginea intitulată Găsiți toate plăcile de urzeală în legenda lui Zelda_ a unui link către pasul trecut 10

    sfaturi

    Obțineți toate elementele necesare înainte de a căuta plăci de urzeală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar