Cum se conectează capsula de timp la mac

Thiste parere cum să vă conectați și să configurați capsula de timp a aeroportului la un computer Mac.Capsula de timp este un dispozitiv de două-in-one care acționează ca un router Wi-Fi și o unitate de hard disk externă care sprijină automat toate computerele din rețeaua wireless.Odată ce ați conectat capsula de timp la modemul dvs. de bandă largă, puteți să o configurați pentru a acționa ca un router wireless pentru rețeaua dvs. de domiciliu.

Pași

Partea 1 din 3:
Capsula de timp conectată la modem
  1. Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 1
1. Conectați un cablu Ethernet la capsula de timp.Utilizați cablul Ethernet furnizat pentru a vă conecta la portul WAN de pe capsula de timp.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 2
    2. Conectați cablul Ethernet la modemul sau routerul de bandă largă.Un modem tipic de bandă largă are patru porturi WAN pe spate, puteți conecta și un cablu Ethernet.Conectați celălalt capăt al cablului Ethernet conectat la capsula de timp la modemul de bandă largă.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 3
    3. Conectați capsula de timp într-o priză de alimentare.Utilizați adaptorul de ca pentru a conecta capsula de timp într-o priză deschisă de pe perete.Asigurați-vă că aveți o priză gratuită lângă modemul dvs. de bandă largă pentru a vă conecta capsula de timp.
  • Este recomandat să conectați capsula de timp (și toate electronica dvs. valoroasă) într-un protector de supratensiune pentru a preveni orice deteriorare a evenimentului unei suprafețe electrice.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea rețelei fără fir
    1. Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 4
    1. Deschideți Finder
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    Pe Mac.Finder este aplicația care are o imagine albastră și albă cu o față zâmbitoare.Finder-ul este folosit pentru a răsfoi fișierele și aplicațiile pe Mac.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 5
    2. Clic Aplicații.Este în bara laterală spre stânga în Finder.Aceasta va afișa toate aplicațiile instalate pe Mac.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 6
    3. Faceți dublu clic pe Utilități pliant. Este folderul albastru cu pictograma unei chei și șurubelniță pe ea în partea de jos a paginii.Aici sunt stocate toate aplicațiile de sistem Mac.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 7
    4. Dublu click Aeroportul Utility.Este aplicația cu un simbol albastru Wi-Fi pe un fundal alb. Este situat în apropierea vârfului paginii când este afișat în ordine alfabetică.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 8
    5. Clic Alte dispozitive fără fir.Este în colțul din stânga sus al aplicației de utilitate a aeroportului.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 9
    6. Clic Capsule de timp de la aeroport.Este în meniu pentru alte dispozitive wireless din capsule de timp de aeroport.Puteți vedea șase litere și numere după "Capsule de timp de la aeroport" ca "FEA88C" sau ceva similar.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 10
    7. Selectați Creați o rețea nouă și faceți clic pe Următorul.Veți vedea o listă de opțiuni atunci când faceți clic pe capsula de timp în utilitatea aeroportului.Faceți clic pe butonul radial de lângă "Creați o rețea nouă" În partea de sus a listei de opțiuni.Clic "Următorul" cand esti gata.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 11
    8. Denumiți rețeaua.Faceți clic pe caseta de text de lângă "Numele retelei" și introduceți un nume pentru rețea.Puteți numi rețeaua tot ce doriți.Puteți să-l numiți numele dvs. de familie sau ceva inteligent.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 12
    9. Denumiți stația de bază.Faceți clic pe caseta de lângă "Numele stației de bază" și introduceți un nume.Stația de bază este numele pentru capsula de timp.Având un nume separat pentru capsula de timp este utilă dacă obțineți vreodată o altă capsulă de timp pentru a vă extinde rețeaua.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 13
    10. Creați o parolă.Utilizați casetele de text de lângă "Parola de rețea" și "Verifică parola" Pentru a crea o parolă.Asigurați-vă că parola este identică pentru ambele casete.
  • Pentru a crea o parolă separată pentru capsula de timp, debifați "Utilizați o singură parolă"Acest lucru vă va oferi încă două casete pentru a crea o parolă pentru capsula individuală.Acest lucru este util dacă aveți mai multe capsule și doriți să creați o parolă pentru o casă de oaspeți sau o cameră de oaspeți.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 14
    11. Clic Următorul.Este în colțul din dreapta jos al aplicației de utilitate a aeroportului.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 15
    12. Reporniți modemul.Acum vi se va cere să reporniți modemul.Deconectați-l timp de aproximativ un minut și conectați-l și așteptați pentru a reporni complet.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 16
    13. Creați o rețea de oaspeți (opțional).Dacă doriți să activați o rețea de oaspeți, bifați caseta de selectare de lângă "Activați rețeaua de oaspeți" și apoi introduceți un nume pentru rețeaua de oaspeți.Acest lucru permite oaspeților să poată accesa rețeaua dvs. fără a putea accesa toate computerele din rețea.Dacă nu doriți să aveți o rețea de oaspeți, nu faceți clic pe caseta de selectare.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 17
    14. Clic Următorul.Este în colțul din dreapta jos al aplicației de utilitate a aeroportului.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 18
    15. Activați datele de diagnosticare și utilizare pentru a fi trimise la Apple (opțional).Dacă doriți ca capsula dvs. de timp să trimită diagnosticare și date de utilizare Apple, faceți clic pe butonul radial de lângă "Trimiteți DIAGNOSTICS & USAGE Date către Apple".Toate datele trimise la Apple sunt anonime.Dacă nu doriți să trimiteți date de diagnosticare și utilizare a datelor Apple, faceți clic pe butonul radial de lângă "Nu trimiteți".
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 19
    16. Clic Următorul.Este în colțul din dreapta jos al aplicației de utilitate a aeroportului.Aeroportul Utility va configura acum rețeaua dvs.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 20
    17. Clic Terminat.Configurarea rețelei este acum completă.
  • Partea 3 din 3:
    Accesarea datelor capsulei de timp
    1. Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 21
    1. Faceți clic pe pictograma Apple
    Imagine intitulată MacApple1.jpg
    .Este în bara de meniu din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 22
    2. Clic Preferințe de sistem ...Aici accesați aplicațiile preferințelor dvs. de sistem.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 23
    3. Aparat de timp deschis.Masina de timp este aplicația care are o pictogramă verde care seamănă cu un ceas.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 24
    4. Bifați caseta de selectare pentru "Înapoi în mod automat".Faceți clic pe caseta de selectare de lângă "Înapoi în mod automat".Acest lucru vă va asigura că computerul dvs. este susținut automat, astfel încât să nu uitați să vă copiați sistemul de rezervă.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 25
    5. Clic Selectați discul de rezervă.Veți vedea un meniu pop-up cu toate capsulele de timp conectate la rețeaua dvs.
  • Imagine intitulată Conectarea capsulei de timp la MAC Pasul 26
    6. Selectați capsula de timp.Aceasta va selecta capsula de timp ca disc de rezervă și va permite accesul porțiunii de date a capsulei dvs. de timp.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar