Cum se adaugă un punct de vedere la cald mobil la rețeaua dvs

Deci aveți un telefon celular sau un gadget dedicat "Hot Spot".Este OK pentru conectarea unuia sau a două computere la Internet, dar este insuficientă pentru o rețea fără fir pe cont propriu, trimiterea de backup-uri la depozitare atașată în rețea, deplasarea fișierelor între computere etc.Probabil că aveți un router / comutator pentru a face toate cele care lucrează grunt, dar conectarea la dispozitivul wireless este o problemă.

Trei cuvinte: Podul Ethernet wireless

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un punct de cald mobil mobil în rețeaua dvs. Pasul 1
1. Magazin pentru un pod Ethernet fără fir.O căutare web pentru "podul Ethernet wireless" va afirma loturi.Asigurați-vă că descărcați și citiți manualul pentru dispozitiv, astfel încât să știți ce vă veți întâlni.
  • Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 2
    2. Configurați podul Ethernet pentru a vă conecta la gadgetul / telefonul / telefonul Wi-Fi Hotspot "..Asigurați-vă că utilizați parola potrivită, deoarece, în general, nu vă va spune că ați încurcat.Fiecare dispozitiv este diferit.Cele mai multe vin cu un anumit software.Cele mai multe au o interfață "pagină web" pentru ao configura fără software.Citiți manualul.
  • Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 3
    3. Conectați podul în router sau comutați.Dacă este un comutator, ați terminat.Dacă este un router, asigurați-vă că este conectat la portul "Wan".
  • Imagine intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 4
    4. Configurați routerul în modul "Bridge".DHCP de pe dispozitivul wireless se va ocupa de tot.
  • Imagine intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 5
    5. Dacă este un router fără fir, asigurați-vă că este un alt nume din rețeaua fără fir care oferă "spot fierbinte".
  • Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 6
    6. Conectați computerele, imprimantele etc. în router / comutator.
  • Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 7
    7. Toată lumea ar trebui să aibă o conexiune la internet, iar toată activitatea de conexiune "de mare viteză" vă va ocoli "punctul fierbinte"
  • Metoda 1 din 1:
    La domiciliu (capsule de timp Apple, T-Mobile 4G Hotspot, WET610N)
    1. Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 8
    1. Configurați "Spot Hot Wireless".Parola implicită nu este ușor de reținut, iar toate numerice, ceea ce face ca acesta să fie suprem slab împotriva atacului.Mina a avut "manualul" în interiorul acestuia, împreună cu interfața web.Odată ce software-ul pentru acesta a fost instalat, configurarea a fost ușoară, dacă sunteți utilizat pentru configurarea dispozitivelor Wi-Fi.
  • Imagine intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 9
    2. Configurați "podul Ethernet wireless".Acest lucru a fost mult mai dificil."Configurarea protejată" Wi-Fi "nu a funcționat.Nu a venit cu software-ul OS X, iar "Mac software" pe site-ul lor de suport nu se instalează.Așadar, a trebuit să urmăresc cum să configurez interfața web (Căutare web: Instalarea WET610N utilizând pagina de configurare bazată pe web).Conectați-l la "Spot Hot" și obțineți parola potrivită.
  • Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 10
    3. Conectați podul Ethernet fără fir în portul WAN al routerului.
  • Imaginea intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 11
    4. Configurați routerul pentru a vă conecta la podul Ethernet fără fir, utilizând "Airport Utility".În acest caz, o "capsulă de timp 2TB"."Conectați-vă utilizând": Ethernet."Partajare conexiune": Off (modul Bridge).]
  • Imagine intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 12
    5. Opțional: În loc de "modul Bridge", dezactivați DHCP pe fața locului fierbinte, apoi utilizați "Partajarea conexiunii: Distribuiți o gamă de adrese IP" și configurați manual adresele IP pentru "Spot Hot", router și adrese DHCP, astfel încât acestea să nu fie conflict.Configurarea în acest mod "poate" să vă solicitați să modificați setările înapoi pe "spot fierbinte" când ați lovit drumul și doriți să distribuiți din nou conexiunea.În plus, acest lucru va funcționa cu siguranță în jurul oricărei "limite" "spot fierbinte" are asupra numărului de conexiuni active.
  • Imagine intitulată Adăugați un punct de cald mobil la rețeaua dvs. Pasul 13
    6. Conectați toate computerele dvs. la conexiunile cu fir sau fără fir ale routerului.Acestea ar trebui să împărtășească toate conexiunile la internet ori de câte ori fața locului wireless este activată și în raza de acțiune.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Spotul "T-Mobile 4G Hot" trebuie să fie deconectat manual de pe Internet prin interfața web înainte ca majoritatea setărilor sale interne să poată fi modificate.
  • "Capsule de timp" are mai multe opțiuni în "modul wireless", dacă țineți apăsată opțiunea (ALT) când faceți clic pe acesta în utilitatea aeroportului.Cu toate acestea, conectarea la "Spot Hot" ca client vă va dezactiva capsulele de timp Wi-Fi și (destul de rău) dezactivați porturile Ethernet încorporate.Vă puteți conecta în continuare la dispozitivul de internet wireless, însă aceste lucruri mobile sunt destul de slabe / lente pentru a face copii de rezervă ca fiind "inima" rețelei dvs.
  • Poate doriți să setați static "Spot Hot", Podul Ethernet și adresele IP Router.Simplifică administrarea foarte mult.De exemplu, cu WET610N, dacă rețeaua dvs. este "192.168.1.* `, dar configurația umedă610n este "169.254.1.250 `În mod implicit, acesta poate deveni inaccesibil pentru configurație odată ce totul este în desfășurare.Deci, dacă părăsiți punctul fierbinte "la 192.168.1.1, 192.168.1.2 ca router și configurați 192.168.1.3 ca podul dvs. (și păstrați aceste numere din gama DHCP), atunci puteți merge la "http: // 192.168.1.3 "Pentru a ajunge la configurația podului, mai degrabă decât să deconectați totul, conectați-vă podul în computer, re-configurați portul Ethernet la o adresă compatibilă, configurați, decât conectați-l din nou în dreapta.
  • Citiți manualul.Nu este opțională.Fiecare dispozitiv de rețea este predispus la unele idiosincraze.
  • Google oferă un DNS public frumos la 8.8.8.8/8.8.4.4.DNS pentru unii ISP-uri este foarte lent.Cu toate acestea, utilizarea unui DNS în afara Router-ului "Hot Spot", se poate "ascunde" instrumentele sale administrative din browserul dvs. web.Deci, păstrați-vă în minte.
  • Amintiți-vă, fiecare dispozitiv are o modalitate de a reseta înapoi la implicit din fabrică.Nu vă puteți bloca "atâta timp cât aveți un pin sau un stilou pentru a împacheta în gaura mică încastrată.Notă: Cele mai multe necesită să țineți apăsat acest buton pentru câteva secunde, până când luminile încep să clipească.
  • Dacă aveți câteva routere wireless vechi care se află în jur, re-citiți manualele lor înainte de a cumpăra un pod.Chiar dacă ați pierdut manualul, manualele pentru acestea pot fi găsite online.Se poate construi un mod "Bridge" care se poate conecta la o rețea fără fir existentă și se poate adăuga dispozitive pe porturile sale Ethernet către rețea.
  • Orice stocare pe care dispozitivul dvs. celular acționează pe conexiunea USB va apărea pe acțiunile rețelei de capsule de timp dacă conectați-o în portul USB pentru putere, ca o altă unitate hard disk partajată.Dacă utilizați un telefon mobil cu o cameră foto ca "punct fierbinte", și numele dvs. este "Weiner", ați putea dori să vă asigurați că datele nu sunt împărtășite tuturor celorlalți din rețeaua dvs.
  • Avertizări

    Utilizați parole frumoase, lungi, securizate care conțin litere, numere și simboluri mixte.Scrieți-le în jos și depuneți-le departe.Dacă nu doriți ca "Pedobear" să navigheze porno, sau să hacking site-uri web ale guvernului de pe vanul său de-a lungul străzii... Direct prin conexiunea la rețeaua de domiciliu, mâncați lățimea de bandă pe care o plătiți, cel puțin până când o echipă SWAT vă plătește o vizită și vă împușcă în patul dvs. pentru a căuta surprins.
  • Nu "extindeți" o rețea care nu vă aparține.
  • Orice rețea atașată de stocare (ala "capsulă de timp") pe care nu doriți să o împărtășiți cu fiecare persoană care vizitează și se conectează la rețeaua dvs. ar trebui să aibă și o parolă pe ea.Fara exceptii.Nepoatele și nepoții tăi pot fi mici buggers, iar familia și prietenii dvs. pot deveni nasi la ora 1:00 când nu pot dormi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un fel de "Wi-Fi Hot Spot" sau telefon inteligent cu capabilități de partajare Wi-Fi, cu un plan de servicii celulare care permite funcționarea unei astfel de funcționalități.
    • O punte Ethernet fără fir
    • Un router wireless sau un comutator de rețea care se conectează la rețeaua dvs. de acasă (sau foarte mică).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar