Cum de a repara lustruirea unghiilor smudged

În afară de unghiile cioplite, nu este nimic la fel de frustrant ca un loc ciudat de poloneză pe o proaspătă manichiură sau pedichiură. În timp ce este posibil să fiți tentați să eliminați toate polonezele și să începeți proaspete, ați putea dori să luați în considerare câteva opțiuni în prealabil. În primul rând, încercați să acoperiți cusur în poloneză cu o varietate de distracție de sclipici polish și unghii art. Dacă preferați să faceți o abordare de tratament la fața locului, utilizați o cantitate mică de acetonă pentru a slăbi zona din jurul somnului înainte de a reaplica un plasture de reglare a polonezului. În cele din urmă, încercați să ștergeți smormanțele împreună cu un produs de reparare SMUGUS specializat. Este nevoie doar de câteva minute de a obține unghiile tale, fixate și gata pentru orice ocazie!

Pași

Metoda 1 din 3:
Decorarea cuiului pentru a acoperi smudgeul
  1. Imagine intitulată Fixul de unghii smudged Pasul 1
1. Adăugați un strat de poloneză strălucitoare pentru a evidenția cuiul. Nu accentuați dacă un singur cui pare a fi îngrozit. Înainte de a ajunge la acetonă, încercați să experimentați o poloneză strălucitoare. Aplicați 1 strat de poloneză strălucitoare pentru a acoperi orice smorgeri aparente, apoi așteptați cel puțin 5 minute pentru ca polonez să se usuce. La chiar și apariția unghiilor voastre, vopsea același cui pe mâna opusă în poloneză strălucitoare!

Bacsis: Dacă preferați să ieșiți pe toate, luați în considerare pictura tuturor unghiilor cu un strat strălucitor de poloneză.

  • 2. Alegeți un instrument dotting polonez pentru a face desene și modele jucăuș. Luați un instrument de punctaj special pentru artă de unghii precis și utilizați-o pentru a face desene sau modele speciale pe toate părțile murdare ale unghiului. Dacă vă place într-adevăr designul, sunteți binevenit să adăugați mai multă artă distractivă la restul unghiilor!
  • Uneltele de unghii pot fi găsite online sau la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Fix Smudged unghii de unghii Pasul 3
    3. Utilizați pietre prețioase sau pietre pentru o fixare distractivă și ușoară. Utilizați o serie de pietre pentru a crea un design luminos și funky peste porțiunea murdară a cuiului tău. Adăugați un punct de adeziv de unghii la fiecare stras și poziționați fiecare piatră cu vârful unui creion. Așteptați câteva secunde pentru ca adezivul să se usuce înainte de a vă deplasa degetele în jur.
  • Puteți găsi pietre de unghii online sau la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea tratamentului la fața locului cu acetonă
    1. Imagine intitulată Fixul de unghii smudged Pasul 4
    1. Înmuiați vârful unui tampon de bumbac în acetonă. Scoateți capacul unei sticle de acetonă și umpleți-l cu demontarea poloneză. Apoi, luați un tampon de bumbac și plasați 1 capăt în capacul umplut pentru a-l împrăștia complet. Prinde capătul înmuiat al tamponului de bumbac pentru a stoarce orice exces de acetonă înainte de timp.
    • Verificați că tamponul de bumbac este umed, dar nu picură umed.
    • Aveți grijă să nu pictați acetonă pe celelalte unghii, deoarece nu doriți să distrugeți sau să încurcați alte straturi de poloneză.
  • 2. Frecați tamponul de bumbac pentru a răspândi mai mult polonez în zona murdară. Ștergeți în jurul locului sugerat pe cui pentru a slăbi și răspândi mai mult polonez în zona afectată. Utilizați mișcări mici, ușoare pe măsură ce frecați tamponul de bumbac, care lucrează deasupra, dedesubt și pe părțile laterale ale smudge-ului pentru a începe transferarea o parte din culoarea poloneză.
  • E în regulă dacă nu poți obține o mulțime de poloneză în fața smudged. Faceți-vă cel mai bine să vă răspândiți cât mai multă culoare posibil.
  • 3. Aplicați unghiul de unghii în zona afectată. Luați aceeași culoare poloneză folosită pe restul unghiilor și folosiți-o pentru a reaplica un strat de poloneză la locul mic pe unghii. Lucrați în curse scurte, largi, răspândind polonezul în zona murdară cât mai mult posibil.
  • Vizualizați acest strat de ajustare ca o adăugare la poloneză pe care ați aplicat-o inițial.
  • Imagine intitulată Fix Smudged unghii de unghii Pasul 7
    4. Așteptați 5 minute pentru ca polonezul să se usuce complet. Stați înapoi timp de câteva minute sau setați un cronometru pe măsură ce lăsați produsul să se usuce. În funcție de poloneză pe care o utilizați, s-ar putea să nu dureze destul de mult ca produsul să se usuce complet - asigurați-vă că examinați eticheta sticlei pentru a verifica dublu.
  • Dacă nu lăsați acest nou strat de strat de poloneză să se usuce complet, ați putea să vă stabiliți mai mult.
  • 5. Protejați-vă unghia fixă ​​cu un strat de poloneză de sus. Utilizați aplicatorul în sticlă pentru a aplica polonezul clar în lungime, chiar și lovituri în centrul cuiului. Aplicați stratul superior într-un strat uniform, asigurându-vă că toate polonezele colorate sunt acoperite complet și protejate.

    Știați? Coaca de sus ajută la prevenirea oricărui viitoare să apară la acel unghie.

  • Metoda 3 din 3:
    Folosind unghii de reparare Smudge
    1. Imagine intitulată Fix Smudged unghii de unghii Pasul 9
    1. Aplicați 1 strat de reparații de smudge la cuiul tău aglud. Periați un strat de reparații de smudge specializate pe cuiul afectat. Utilizați acest produs în același mod în care ați folosi un polonez clar, lăsând formula să înceapă să lucreze prin zgârieturi de pe unghii. Aplicați acest lucru la orice unghie murdară care necesită fixarea sau reglarea.
    • Puteți găsi reparații de smudge online sau în multe magazine de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Fix Smudged unghii de unghii Pasul 10
    2. Așteptați 10 secunde pentru ca polonezul să se usuce. Lăsați formula setată timp de cel puțin 10 secunde înainte de a adăuga un strat de protecție de protecție. Puteți vedea schimbări vizibile în porțiunile murdare ale unghiei dvs., deoarece ridurile și scuffurile dispar de la suprafața poloneză.
  • Dacă nu vedeți nici o schimbare imediată, aplicați un alt strat al produsului după primul strat de acoperire.
  • 3. Adăugați un strat de sus pentru a vă proteja unghiile de la mai multe murdări. Aplicați un strat neted, uniform de strat de culoare superioară deasupra suprafeței unghiei fără smudge. Nu utilizați prea mult - în schimb, încercați să păstrați polonezul ca subțire ca straturile anterioare. Așteptați cel puțin 5 minute pentru ca stratul superior să se usuce, sau oricât de lung este specificat pe sticlă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar