Cum se fierbe părul de spălare păpușă

Părul păpușii dvs. arată foarte bine din cutie, dar după periajul și stilul repetat, acesta poate începe să se murdărească și să se prăbușească. Dacă doriți să faceți părul păpușii dvs. să arate la fel de bine ca și noi, una dintre cele mai ușoare tehnici de a încerca este spălarea fierului. În timp ce este relativ simplu, poate părea un pic intimidant dacă nu ați încercat înainte. Din fericire, am găsit răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre cum să fierbeți spălarea și stilul părului păpușii.

Pași

Întrebarea 1 din 11:
Ce fel de păr de păpușă pot fi spălate?
  1. Imagine intitulată Boil Wash Părți Pasul 1
1. Spălarea fierului este cea mai eficientă pe părul Saran și Kanekalon. Aproape toate părul păpușului este făcut cu material sintetic. Saran, Kanekalon și diverse forme de nailon sunt cele mai comune materiale de păr. Păpușile Barbie și alte păpuși făcute de Mattel au de obicei părul Saran sau Kanekalon.
  • Spălarea de spălare ar putea să nu fie complet eficientă pentru păpuși cu păr de nailon. În același timp, nu va răni de obicei părul și ar putea face puțin mai ușor de gestionat și mai ușor de combinat.
  • Păpușii americani au părul acrilic care nu este potrivit pentru spălarea fierului. Părul se poate topi cu ușurință atunci când este expus la temperaturi ridicate.
Întrebarea 2 din 11:
Cum pot afla ce parul păpușului meu este făcut din?
  1. Imagine intitulată Boil Wash Pash Pas Pasul 2
1. Se bazează pe simțul părului pentru a afla ce tip de păr este. Părul făcut cu fibră Kanekalon nu este la fel de strălucitor ca părul Saran. Este moale și curgă, se rupe destul de ușor și va arde dacă folosiți un fier de îndreptare pe ea în timp ce este uscat. Părul Saran se simte gummic și plastic și este de obicei foarte strălucitor. Dacă apăsați părul uscat Saran cu un fier de îndreptare, se va topi instantaneu. Spre deosebire de părul Kanekalon, fie părul Saran, părul nailonului nu se rupe cu ușurință. Este de obicei strălucitoare și deține bine culori luminoase.
  • Dacă nu puteți spune de la simțul părului, verificați site-ul producătorului. Dar țineți cont de faptul că producătorii mai mari, cum ar fi Mattel, folosesc adesea mai multe tipuri diferite de păr de păpușă pe păpuși diferite sau chiar în diferite fabrici care produc aceeași păpușă.
  • Păpușile de epocă și porțelan ar putea avea păr din lână sau alt animal sau uman.
  • Grupurile de colectori de păpuși online pot avea, de asemenea, informații despre acest lucru. Dar aveți grijă înainte de a vă baza pe evaluarea oricărei persoane, chiar dacă sunt un colector de renume. S-ar putea să fie greșite, sau experiența lor ar putea să nu se aplice tuturor păpușilor, chiar dacă este aceeași păpușă produsă în același an.
Întrebarea 3 din 11:
Ce instrumente trebuie să mănânc părul de spălare?
  1. Imagine intitulată Boil Wash Doll Pasul 3
1. În general, tot ce aveți nevoie este un pieptene fin, o oală și o sursă de căldură. Este o idee bună să ștergeți un loc pe tejghea sau în chiuveta în bucătărie, astfel încât să aveți loc pentru a lucra, mai ales dacă sunteți fiert mai multe păpuși. Așezați prosoapele pe tejghea, astfel încât să aveți spațiu pentru a combina părul păpușii și lăsați-i să se usuce după aceea.
  • Obțineți un alt pieptene mici și perie de sârmă pentru a vă modela părul păpușii după spălare. Nu utilizați o perie sau pieptene care a fost folosit pe un cap uman - veți transfera uleiuri care ar putea deteriora părul păpușii.
Întrebarea 4 din 11:
Cum ar trebui să-mi fierbeți apa?
  1. Imagine intitulată Boil Wash Papus Pasul 4
1. Vă puteți fierbe apa pe stovetop sau în cuptorul cu microunde. Există multe surse diferite de căldură disponibile și nu contează cu adevărat cum vă încălziți apa. Utilizați doar metoda cu care vă simțiți cel mai bine! Asigurați-vă că castronul sau vasul pe care îl utilizați este suficient de mare pentru a se potrivi părului tuturor păpușilor pe care doriți să vă fierbeți.
  • Dacă vă fierbeți aceeași păpușă mai mult decât o dată, sau dacă vă fierbeți o mulțime de păpuși, înlocuiți apa de fiecare dată când trebuie să-l reîncărcați pentru ao menține curat.
Întrebarea 5 din 11:
Cât timp ar trebui să păstrez părul în apă?
1. Lăsați părul în apă timp de câteva secunde la câteva minute, în funcție de tipul de păr. Dacă papusa are părul Kanekalon, nu-l lipiți în spălarea fierului și lăsați-o. În schimb, să scufunde ușor părul în și din apă de mai multe ori, apoi lăsați-l să stea câteva secunde înainte de a ieși. Pentru păpuși cu părul Saran, le puteți lăsa în apă timp de câteva minute pentru a lăsa apa să înmuiați cu atenție fibra.
  • Puneți-vă păpușii pe partea laterală a castronului, astfel încât părul se odihnește în apă dacă o să-l lăsați să se înmoaie pentru câteva minute și nu doriți să țineți păpușa. Nu este o idee bună să scufundați întregul cap în apă, deoarece ați putea obține apă înăuntru.
  • Dacă păpușa dvs. are păr de înaltă temperatură sau rezistență la căldură, este posibil să fie nevoie să o păstrați în apă timp de câteva minute pentru spălarea fierului la locul de muncă. E în regulă, totuși, pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la topire.
Întrebarea 6 din 11:
Cum pot obține cel mai bun rezultat din spălarea fierului?
1. Pieptene părul umed al păpușii cu un pieptene de dinți fine. Luați părul păpușului din apă și așezați-l pe un prosop pe tejghea. Apoi, pieptene părul păpușului de la rădăcină la vârf. Acordați o atenție deosebită părului din apropierea scalpului păpușii, care este probabil să aibă o mulțime de tanguri mici.
  • Asigurați-vă că răsturnați păpușii și pieptenei părul de la partea inferioară.
  • În timp ce vă îmbogățiți părul, găsiți părul natural al păpușii dvs. și o împărtășește așa cum ar trebui să fie. Acest lucru vă va ușura stilul mai târziu.
  • După ce ați terminat cu spălarea fierului, faceți părul în apă caldă amestecată cu câteva picături de balsam de țesături lichide. Pietre părul în timp ce este în balsamul de țesături pentru a face părul mai moale și mai ușor de gestionat.
Întrebarea 7 din 11:
Pot să-l udau pe părul păpușului după spălare?
1. Da, dacă alternezi între setările calde și răcoroase. Când vă uscați - uscați părul păpușii, doriți să fiți atenți să nu obțineți părul prea fierbinte, ceea ce ar putea să-l deterioreze sau să se topească. Continuați să piepați prin păr, pe măsură ce îl uscați pentru a distribui aerul prin păr.
  • Combingul părului va ajuta, de asemenea, eliminarea curlului. Dacă doriți să păstrați curl în păr, utilizați un pieptene mai larg, care nu va scoate curlul la fel de mult.
Întrebarea 8 din 11:
Puteți fierbe părul de spălare nailon?
  1. Imagine intitulată Boil Wash Doll Pasul 8
1. Da, dar se fierbe singur, nu va face întotdeauna trucul. Există diferite grade de nylon utilizate pentru a face părul păpușii, iar unii răspund mai bine să se fierbe de spălare decât alții. Merită întotdeauna o încercare - dacă nimic altceva, părul va fi puțin mai ușor de combinat decât a fost înainte, deși spălarea fierului nu va da păr de nailon strălucirea curată pe care o veți vedea de la Kanekalon sau părul Saran.
  • Părul de nailon este folosit pe unele păpuși Bratz, Dolls Store Disney, Moxie Girlz și păpuși făcute de companii cum ar fi jocul, GaloB și Hasbro.
Întrebarea 9 din 11:
Câte păpuși pot fierbe simultan?
  1. Imagine intitulată Boil Wash Doll Pasul 9
1. Începeți cu o păpușă la un moment dat până când vă simțiți confortabil cu procesul. Dacă vă concentrați pe o păpușă la un moment dat, puteți acorda mai multă atenție modului în care părul face în apă. Odată ce l-ați în jos, puteți face, de obicei, 2 sau 3 păpuși în același timp, dacă nu au o mulțime de păr sau este într-o stare foarte proastă.
  • Acest lucru depinde, de asemenea, de dimensiunea bolului sau de oală în care vă încălzi apa. Dacă aveți un castron mai mare cu mai multă apă, ați putea avea loc pentru mai multe capete de păr - dar aveți grijă! Nu doriți să aveți atât de mulți încât unii sunt lăsați prea mult timp sau alții se răcesc prea mult pe măsură ce vă rotiți între păpuși.
Întrebarea 10 din 11:
Puteți repara părul de păpuși frizzy cu apă clocotită?
1. Da, dați părul în apă și combinați ușor. Încălziți apa pe soba doar la fierbere, apoi scoateți-o imediat din căldură. Îndepărtați doar părul păpușii în apă și faceți o pieptene prin intermediul încurcăturilor pentru a vă îndrepta în timp ce este în apă.
  • Păstrați pieptarea părului până la toate (sau cel puțin cele mai multe) a frizului. Probabil că veți pierde câteva fire de păr în apă - acest lucru este normal.
  • Dacă apa de fierbere nu fixează frizz la capete, tăiați părul păpușii cu foarfece de tăiere a părului pentru a scăpa de restul acesteia.
Întrebarea 11 din 11:
Pot folosi apa clocotită pentru a curăța părul păpușii?
1. Da, utilizați tije de perm pentru părul uman să-l rotească. Cumpărați PerM Rods Online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe - sunt relativ ieftin și vor funcționa cel mai bine pentru a vă îndruma părul păpușii. Pentru a da păpușii dvs. un permis de apă fierbinte, pur și simplu rolă părul păpușii în configurația buclelor pe care le doriți, apoi faceți părul în apă clocotită timp de aproximativ 20 de secunde. Lăsați tijele de pe părul păpușilor, până când se usucă, apoi le deschideți să descoperiți buclele.
  • Dacă nu vă place buclele, fierbeți-vă părul păpușului și pieptene drepte, apoi încercați din nou. Din moment ce nu adăugați niciun produs la părul păpușii, puteți face acest lucru de mai multe ori fără a le deteriora.
  • Diferitele tipuri de păr au timpi de procesare diferită și unele în general dețin mai bine decât altele. Saran are nevoie de un timp de procesare mai lung și nu va ține și curl. Kanekalon și Nylon iau curl mai repede și mai ușor și dețin mai mult.
  • Dacă nu doriți să cumpărați tije de permis, orice obiect cilindric, cum ar fi un paie de băut, va funcționa. S-ar putea să găsiți că este mai greu să păstrați părul securizat în jurul ei, totuși.

sfaturi

Avertizări

Evitați utilizarea căldurii pe părul păpușilor fetelor americane. Acrilicul părului este mai ușor deteriorat și se poate topi.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar