Cum se conectează un comutator nintendo la wifi

Toți te-ai făcut cum să conectezi un comutator Nintendo la Wi-Fi.Puteți conecta un comutator Nintendo la Wi-Fi în timpul procesului de configurare inițială sau în meniul Setări sistem.

Pași

  1. Imaginea intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 1
1. Du-te la ecranul de pornire.Dacă executați software-ul pe comutatorul Nintendo, apăsați butonul cu pictograma care seamănă cu o locuință pe Controlerul Drept CON Controller pentru a reveni la ecranul de întâmpinare.Sau putere pe comutatorul Nintendo, apăsați "A" pe joy-con dreapta și apoi apăsați același buton de trei ori.
  • De asemenea, vă puteți conecta la o rețea Wi-Fi în timpul configurării inițiale a comutatorului Nintendo.Citit "Cum se configurează comutatorul Nintendo" Pentru a afla mai multe despre cum să configurați un nou comutator Nintendo.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 2
    2. Selectați pictograma angrenajului.Meniul Setări sistem este pictograma care seamănă cu o treaptă de viteză de pe ecranul de pornire al comutatorului Nintendo.Pentru a selecta elemente de pe comutatorul Nintendo, navigați la acestea utilizând butoanele direcționale sau stick analogic de pe controlerul Joy-Con și apoi apăsați "A" pe controlerul drept al joy-con.Puteți selecta elementele atingând ele pe ecranul tactil Nintendo.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 3
    3. Selectați Internet.Este cea de-a șasea opțiune din meniul Setări sistem.Aceasta afișează opțiunile de internet și setările conexiunii.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 4
    4. Selectați Setări Internet.Acest lucru caută rețele Wi-Fi pe care le puteți conecta la.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 5
    5. Selectați o rețea Wi-Fi.Când vedeți rețeaua pe care doriți să o conectați, atingeți-o sau selectați-o utilizând Controlerele Joy-Con.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 6
    6. Selectați Conectați-vă la această rețea.Aceasta vă solicită să introduceți parola Wi-Fi, fie conectați la rețea dacă nu este necesară o parolă.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la pasul WiFi 7
    7. Introduceți parola de rețea și apăsați +.Utilizați tastatura de pe ecran pentru a introduce parola Wi-Fi.apasă pe "+" butonul de pe controlerul drept-con sau atingeți "O.K" Pe ecran când ați terminat.Permiteți câteva momente pentru comutatorul Nintendo să se conecteze la rețea.Un mesaj care spune "Conectat cu succes" Când comutatorul Nintendo este conectat la rețeaua Wi-Fi.
  • Imagine intitulată Conectați un comutator Nintendo la WiFi Pasul 8
    8. Clic O.K.Acest lucru vă duce înapoi la meniul Internet în setările sistemului.Acum sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar