Cum se creează variații franceze de panglică

Pranzi franceze sunt o coafură clasică și elegantă, care este mare pentru ocazii formale și casual. Dacă vă obosiți doar de o panglică franceză normală, puteți face variații cum ar fi o panglică de cascadă franceză, o panglică franceză inversă sau adăugarea de accesorii. Simțiți-vă gratuit variațiile combinate împreună pentru a face o coafură cu totul nouă!

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând o coafură diferită bazată pe panglica franceză
  1. Imaginea intitulată Faceți o panglică franceză inversă Pasul 6
1. Creeaza o Reverse Braid francez, De asemenea, cunoscut sub numele de o panglică olandeză. Pentru a crea acest lucru, va trebui să traversați firele în loc de peste. Acest lucru va crea un efect 3-D.
  • 2. Încercați să faceți două panouri. Secționați-vă cu atenție părul și creați panglici franceze pe ambele părți.
  • Dacă doriți să faceți pigtail-uri franceze, puteți înceta să vă împrăștiați la gâtul gâtului sau când ați fost adăugați toate părul (pe partea pe care îl împletiți). Puteți încerca acest lucru și puteți încheia cu o coadă de cal pentru o singură panglică franceză sau olandeză!
  • 3. Faceți o panglică franceză de pește. Dacă știi cum să faci a Fishtail Braid, de ce să nu o faceți mai departe și să o faceți o panglică franceză de pescuit? Începeți prin strângerea părului în partea superioară a capului și împărțiți această secțiune în două părți, în fiecare mână. Puteți face mai întâi o placă normală de pește. Apoi, luați părul dintr-o parte (deocamdată, să spunem la stânga) și să-l punem în piesa pe care o țineți în mâna dreaptă. Apoi puneți părul din partea dreaptă și puneți-l în bucată pe care o țineți în mâna stângă. Repetați până când nu mai rămâneți părul să vă apucați și să se încheie într-o panglică normală de pește (sau ați putea face doar o coadă de soare la sfârșit).
  • 4. Braid A Cascada de cascadă franceză. Cascadele de cascadă sunt frumoase, iar firele cascadă arată ca cascade, deci numele. Puteți încerca, de asemenea, să îmbrăcăminte din olandeză.
  • Imagine intitulată Franceză Îmbrăcăminte Bretonă în partea laterală 10
    5. Creați o mică prag franceză care merge pe partea laterală a capului și se va asigura cu un elastic. Apoi, puteți lega tot părul într-o coadă de cal, sau lăsați-o jos.
  • Alternativ, puteți Împărțiți-vă bangurile în lateral.
  • 6. Faceți una sau două jumătăți franceze (e) franceză. În loc să se împlească la gâtul gâtului, cu panglică franceză la unde nivelul urechii. Apoi terminați cu o panglică normală și lăsați-i pe celălalt păr afară. Dacă utilizați două panouri, le puteți combina.
  • 7. Braid A Lace Braidul francez, unde adăugați doar părul într-o parte. Acest lucru este bun pentru panglici mici sau dacă încerci să faci a Crown Braid. De asemenea, puteți utiliza un normal limba franceza sau Panoul olandez Pentru o panglică de coroană. Frânghii sunt o altă alegere pentru panourile coroanei.
  • 8. Încercați o panglică de cascadă de pene dacă sunteți experimentați. Va trebui să împușcați o cusătură de panglică normală și să adăugați un mic fir Numai din partea de sus. Traversați partea de sus la mijloc ca de obicei. Apoi, veți trece partea inferioară la mijloc, dar înainte de a face acest lucru, împărțiți firul de jos în două părți, unul mai mare decât celălalt. Lăsați piesa mică. Repetați acest lucru, adăugând părul la firul de sus și traversați-l și lăsați-l să meargă la o mică bucată de firmă de jos ori de câte ori îl traversați. .
  • 9. Faceți o panglică franceză faux dacă nu ați atins încă o atâta normală! Doar creați o panglică normală folosind o secțiune de păr din partea de sus a capului și cu panglică în jos. Asigurați-vă cu elastic (faceți acest lucru liber, dar nu prea liber. Ar trebui să puteți potrivi un deget sau două în interiorul buclelor). Apoi trageți părul din afară în bucle și lăsați-l să stea. Repetați acest lucru. Unele păr vor fi trase de două ori pe bucle și asta e bine. Când ajungeți la nivelul gâtului, apucați tot părul și terminați cu o panglică normală.
  • O altă versiune a unei legături franceze Faux este aceea de a face o panglică de tragere. Nu trebuie să continuați să mergeți la gâtul gâtului, puteți să-l terminați cu o coadă de cal.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea de accesorii și alte decorațiuni
    1. Imagine intitulată Alegeți o jumătate de coafură de nuntă Pasul 13
    1. Adăugați flori. Dacă vă aflați într-o petrecere de nuntă sau dacă veți merge la un bal, puteți adăuga flori în părul dvs. Încercați să adăugați flori mici în fiecare cusătură a panglicii dvs. francezi.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 1
    2. Spray Glitter Spray pentru a vă face ca părul să strălucească. Glitter Hairspray poate rezolva stilul dvs. în timp ce adăugați strălucire suplimentară.
  • Imagine intitulată purta o etapă de scrunchie 7
    3. Obțineți o elastică colorată sau scrunchie asigurați-vă panglica. Alegeți o culoare care se potrivește cu echipamentul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați Sparkle la părul Pasul 11
    4. Utilizați un tatuaj de păr. Ele nu sunt permanente, dar pot adăuga un pic de variație. Încercați să puneți două deasupra capului, ca o bandă de cap (unul pe fiecare parte).
  • De asemenea, puteți utiliza o bandă de cap reală. Asigurați-vă că nu interferează cu panglica sau altfel poate arăta ciudat (acest lucru merge și pentru tatuaje de păr).
  • sfaturi

    Simțiți-vă liber să utilizați o combinație a acestor stiluri. De exemplu, ați putea face pigtailuri de panglică franceză, dar le puteți combina la nivelul gâtului pentru a crea o singură panglică de pește!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar