Cum să faci coafuri grecești

Coafurile grecești sunt frumoase și elegante și potrivite pentru mai multe evenimente decât doar o petrecere de costume sau o petrecere de Toga. Ele sunt minunate pentru evenimente speciale și evenimente formale, cum ar fi nunți și proms. Up-dos sunt potrivite pentru păr lung și scurt, în timp ce alte stiluri arată cel mai bine pe părul mai lung. Dacă aveți păr scurt și într-adevăr doriți să încercați un stil mai lung, introduceți unele extensii de par primul.

Pași

Metoda 1 din 4:
A face o simplă înfășurare
  1. Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 1
1. Periați părul, apoi împărțiți-l în mijloc. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a face acest lucru. Această metodă funcționează cel mai bine pe lungimi mai scurte de păr. Orice între maxilar și lungimea umărului ar trebui să funcționeze mai ales bine. Când este completă, părul tău va fi înfășurat în jurul unei benzi de cap într-un elegant.
  • Dacă părul tău este subțire, ia în considerare adăugarea unor spray de volumizare sau mai întâi.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 2
    2. Plasați an banda de cap elastică peste capul tău. Poziționați banda astfel încât partea din față să fie de la 1 la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri) de la părul frontal. Partea din spate a benzii de cap ar trebui să fie amplasată chiar peste părul tău pe gâtul gâtului. Nu puneți banda de cap sub păr.
  • Banda de aur sau de argint împletită va funcționa cel mai bine, dar puteți încerca și o margine. Un eveniment chiar mai bine Opțiunea ar fi ceva cu viță de vie sau frunze.
  • Trupa ar trebui să meargă în jurul întregului cap, în loc să se oprească în spatele urechilor ca o bandă de cap de metal sau plastic în formă de U.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 3
    3. Luați o încuietoare de păr din partea din față a capului. Adună o secțiune de păr dintr-o parte a părții. Parul trebuie să se extindă de la partea la fața urechii.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 4
    4. Răsuciți părul, apoi puneți-l sub bandă de cap. Dați încuietoarea părului o singură răsucire cu degetul. Trageți-l în sus, apoi puneți-l sub bandă de cap. Trageți ușor în jos. Păstrați părul înfășurat în jurul capului - ar trebui să vă poată glisa degetul prin decalaj.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 5
    5. Adunați următoarea secțiune a părului. Adunați un 1 până la 2-inch (2.54 la 5.08 centimetru) Secțiune largă chiar lângă părul înfășurat. Asigurați-vă că includeți părul pe care tocmai l-ați ascuns sub banda de cap.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 6
    6. Înfășurați părul în jurul capului. Continuați să strângeți secțiuni de păr și înfășurați-le peste și sub banda de susținere până când ajungeți la spatele capului. Încă o dată, înfășurați-vă părul în jurul capului.
  • Acest lucru ascunde banda de cap reală și face ca părul să apară ca și cum ar fi banda de cap.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 7
    7. Repetați procesul de pe cealaltă parte a capului. Când ajungeți la spatele capului, opriți-vă. Probabil că veți avea o coadă de păr care iese din capă, între cele două secțiuni împachetate.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 8
    8. Bilanțați coada și fixați-o în poziție. Utilizați degetele pentru a bobina coada în sus, astfel încât să se potrivească cu restul părului înfășurat. Puneți-l pe spatele capului și asigurați-l cu Bobby Pins.
  • Utilizați pini Bobby care se potrivesc cu culoarea părului.
  • Glisați știfturile bobby prin interiorul bobinei, nu în exterior.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 9
    9. Slăbiți up-do, dacă este necesar. Trageți ușor pe părul deasupra părului înfășurat pentru ao slăbi și a face mai pufos. De asemenea, puteți mușca și părul înfășurat. Nu vă îndepărtați, cu toate acestea, nu doriți ca dvs. să vă pierdeți dezordonat sau dezordonat. Prea multă manipulare poate provoca părul să se uite frizzy.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 10
    10. Setați stilul cu hairpray. Focalizați spray-ul de păr pe partea de jos a părului dvs., unde ați înfășurat încuiat în jurul capului. Odată ce hairspray se usucă, sunteți gata să plecați!
  • Metoda 2 din 4:
    A face o perfecționare împletită și curbată
    1. Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 11
    1. Periați-vă părul până când nu este liber de noduri și încurcări. Această metodă funcționează cel mai bine cu părul mai lung, dar ați putea să o faceți dacă aveți și păr lung. Când este complet, acest stil se va asemăna cu o coroană împletită, cu o grămadă de bucle libere în interiorul acestuia.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 12
    2. Luați în considerare curlarea părului. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar vă va ajuta să vă dați părului mai mult volum și textura. De asemenea, va face mai ușor să faceți chiflele curbate la sfârșit. Puteți utiliza orice metodă de curling de păr pe care o doriți pentru acest lucru. Dacă părul dvs. este în mod natural curly, nu trebuie să-l încurcați.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 13
    3. Trageți părul într-o coadă sau un bun, dar lăsați o margine în jurul ei. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a crea o parte care merge tot drumul în jurul capului, 2 până la 3 inci (5.08 la 7.62 de centimetri) din linia parului. Trageți părul în interiorul acelei margine într-o coadă de cal. Ar trebui să aveți 2 până la 3 inch (5.08 la 7.62 centimetri) margine groasă a părului liber în jurul capului tău.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 14
    4. Partea părului tău liber și începeți o panglică normală. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a crea un centru sau o parte laterală în părul liber - aveți grijă să nu deranjezi bunul sau coada de cal. Luați o secțiune din partea dreaptă a părții și împărțiți-o în trei fire. Traversați părțile stângi și drepte peste cea de mijloc.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 15
    5. Continuați cu A Panoul francez până când ajungeți la urechea stângă. Adăugați părul pe firul stâng și traversați-l peste partea de mijloc. Adăugați mai mult păr la firul potrivit și traversați-l de-a lungul mijlocului. Continuați împușcarea franceză pe partea laterală a capului tău, peste capătul și partea stângă. Opriți când atingeți urechea.
  • Dacă aveți păr de umăr sau păr mai scurt, panglică doar după ureche.
  • Asigurați-vă că includeți toate părul liber în panglica franceză.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 16
    6. Finalizați o panglică regulată. Adunați toate părțile rămase din partea stângă a părului. Adăugați-le în partea stângă, dreapta și mijlocie, distribuindu-le în mod egal. Înconjoară firele împreună într-o panglică normală, apoi le fixați cu un elastic clar de păr.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 17
    7. Înfășurați panglica peste capul capului, apoi asigurați-o cu Bobby Pins. Poate ajunge la începutul panglica francez sau poate să se extindă doar după asta. În ambele cazuri, puneți panglica împotriva panglica franceză, apoi asigurați-vă cu Bobby Pins. Asigurați-vă că ați ținut capătul coada din vedere și să utilizați pinii Bobby care se potrivesc cu culoarea părului.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 18
    8. Anulați bunul sau coada de cal la vârful capului. Până acum, ar trebui să ai o coroană împletită înfășurată în jurul capului tău, ca o bandă de cap. Părul de la vârful capului tău, în interiorul coroanei, ar trebui să fie liber.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 19
    9. Luați o secțiune de păr liber și frânghie. Adună o secțiune de păr liber. Împărțiți-l în două secțiuni mai subțiri. Răsuciți-le în mod liber împreună pentru a forma o frânghie.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 20
    10. Scrunch frânghia cu panglică în jos. Prinde frânghia la capăt între degetul mare și arătătorul tău. Apuca o catenă subțire de la coada cu mâna liberă. Păstrarea părului ciupit între degetul mare și arătătorul tău, glisați-l în jos spre capul tău. Acest lucru va crea bobine de păr liber și curl.
  • Imagine intitulată Do coafuri grecești Pasul 21
    11. Răsuciți panglica înfășurată într-o bucată liberă, apoi asigurați-o cu pinii Bobby. Bate frânghia scrunched-jos în jos într-un bun liber. Țineți-l pe cap, apoi fixați-l cu un știft bobby (sau două) care se potrivește cu culoarea părului.
  • Bobina ar trebui să fie suficient de liberă, astfel încât să vă puteți potrivi cu degetul prin el.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 22
    12. Repetați procesul pentru a face chifle mai înfășurate. Lucrați în jurul coroanei împletite. Dacă aveți părul liber lăsat în mijloc, răsuciți și bobineți că și într-un bun.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 23
    13. Setați stilul cu Hairpray. Focalizați spray-ul de păr pe chiflele înfășurate, care sunt mai susceptibile de a veni anulate. Adăugați o strălucire ușoară în jurul panoului de coroană, apoi lăsați-le să se usuce.
  • Metoda 3 din 4:
    A face o panglică răsucite
    1. Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 24
    1. Periați-vă părul pentru a vă asigura că este lipsit de noduri și încurcări. Când este complet, acest stil se va asemăna cu o panglică groasă și elegantă. Va funcționa cel mai bine pentru părul care trece prin brațul tău.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 25
    2. Creați o jumătate de coadă de jumătate de coadă la coroana capului tău. În loc să adunați părul din linia de păr și frunte, adunați părul cu câțiva centimetri / centimetri înapoi. Vrei să fie în linie cu urechile tale. Creați coada de cal pentru nivelul sprâncenei.
  • Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a crea o parte îngrijită, chiar și o parte.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 26
    3. Panglică la jumătate de coadă, jumătate în jos. Păstrați cusăturile de îmbrăcăminte libere, dar curat. Asigurați panglica la celălalt capăt cu o altă elastică clară a părului.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 27
    4. Parțial părul liber la părul frontal. Încă o dată, utilizați mânerul unui pieptene de coastă pentru a face acest lucru. Puteți crea o parte centrală sau o parte laterală.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 28
    5. Luați o secțiune din partea stângă a piesei și răsuciți-o într-o frânghie. Strângeți o secțiune care se întinde de la partea inferioară spre partea superioară a urechii, sau orice nivel de coadă de coadă, pe jumătate în jos începe. Răsuciți secțiunea în sus într-o frânghie strânsă.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 29
    6. Împingeți partea de sus în prima cusătură din panglică. Împingeți-vă degetul prin prima cusătură de pe panglică. Împingeți-l în jurul frânghiei, apoi trageți-l din panglică, aducând coarda cu ea. Ușor de remorcat pe frânghie, apoi lăsați-o să cadă în mod natural sub panglică. Asigurați-l la panglică cu un pin de bobby.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 30
    7. Repetați procesul din partea dreaptă. Adună o secțiune de păr liber din partea dreaptă a capului tău. Răsuciți-l în sus în frânghie, apoi puneți-l în următoarea cusătură pe panglică, de asemenea. Asigurați-l la panglică și prima frânghie cu un alt Pin Bobby.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 31
    8. Continuați procesul în jos lungimea panoului dvs. Continuați să strângeți secțiuni subțiri de păr liber din părul dvs. și răsuciți-le în sus în frânghii. Puneți fiecare frânghie printr-o cusătură pe panglică și fixați-o la coarda anterioară. Păstrați cozile ascunse sub panglică.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 32
    9. Țesează restul părului în panglică. Când ajungeți la nivelul gâtului, veți avea în continuare părul rămas. Împărțiți acest păr în două secțiuni și răsuciți-i în frânghii. Țese secțiunile în panglică până când ajungeți la partea de jos, apoi asigurați-i cu un alt elastic de păr clar.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 33
    10. Setați părul cu Hairpray. Dați-vă cu panglică o lumină ușoară de spray de păr. Așteptați ca spray-ul să se usuce, apoi să mergi la ziua ta!
  • Metoda 4 din 4:
    A face o bandă de cap împletită
    1. Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 34
    1. Periați-vă părul și partiți-l în jos. Acest stil este parte în sus și o parte liberă. Când ați terminat, veți avea bang-uri lungi încadrați fața și a Panoul olandez Bandă. Părul din spatele capului tău va fi lăsat liber și lung.
    • Acest stil funcționează cel mai bine pe părul care se încadrează pe umeri.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 35
    2. Îndepărtați părul din jurul tău din drum. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă de șobolan pentru a separa un 1 până la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri) Secțiunea largă a părului din linia părului. Extindeți această secțiune pe partea laterală a capului spre partea din față a urechii. Utilizați un clip sau o cravată de păr pentru a separa această secțiune în față restul părului. Repetați acest pas pentru cealaltă parte a capului.
  • Veți exclude acest păr de la coroana olandeză în pașii următori.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 36
    3. Începeți o panglică inversă în partea stângă a părții dvs. Adună un 1 inch (2.54 centimetri) secțiune laterală din partea stângă a părții dvs., chiar în spatele părului secționat. Împărțiți secțiunea în trei fire, apoi începeți o panglică obișnuită, traversând firele stângi și drepte sub cel de mijloc.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 37
    4. Continuați cu o cârnare olandeză pe partea stângă a capului. Adăugați părul pe firul stâng, apoi traversați-l sub cea de mijloc. Adăugați mai mult păr la firul potrivit, apoi traversați-l sub cel de mijloc.Continuați să împletiți până ajungeți la partea laterală a lui.
  • Asigurați-vă că traversați firele stânga și dreapta sub cel de mijloc.
  • Opriți împușcarea chiar înainte de a ajunge la spatele părului. Nu adăugați părul din calea dvs. în panglică.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles Grecian Pasul 38
    5. Finalizați cu o panglică regulată. Din nou, nu mai adauga parul la stanga, dreapta si fire medii. Placă simplă aceste fire împreună, apoi le fixați cu un elastic clar de păr. Nu adăugați părul din spatele capului în acest elastic.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 39
    6. Repetați procesul de pe cealaltă parte a capului. Creați o altă panglică olandeză care rulează din partea dvs., pe partea laterală a capului, și spre partea laterală a lui. Opriți-vă înainte de a ajunge la spatele capului și terminați cu o panglică regulată. Veți avea o parte din părul liber, fără să se desprindă în spatele capului tău.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 40
    7. Înfășurați panglica stângă în jurul capului capului și fixați-o în poziție. Netezi părul liber între cele două braizi. Luați panglica stângă și înfășurați-o în jurul capului capului, chiar peste părul liber. Puneți-l în poziție împotriva panoului drept olandez.
  • Puneți coada sub panglici, din vedere.
  • Utilizați pini Bobby care se potrivesc cu culoarea părului.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 41
    8. Repetați procesul pentru panglica dreaptă. Înfășurați panglica dreaptă în jurul capului capului, traversându-l peste partea stângă. Împingeți-l pe panglica din stânga olandeză și puneți-o și puneți-o în poziție.
  • Imagine intitulată Do coafuri grecești Pasul 42
    9. Scoateți părul din partea din față a feței. Dacă părul dvs. este foarte lung, puteți folosi un fier curling pentru a adăuga niște bucle moi la ea. Dacă doriți, puteți utiliza mânerul unui pieptene de coadă pentru a adăuga o parte laterală în schimb.
  • Asigurați-vă că adăugați un protector de căldură înainte de a vă curăța părul.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 43
    10. Curățați părul din spatele capului, dacă doriți. Până acum, ar trebui să-ți încadrați părul și o coroană olandeză în jurul capului tău, ca o bandă de cap. Veți avea părul liber să scape de sub coroana din spatele capului. Puteți lăsa acest păr ca-este sau puteți adăuga niște bucle moi la ea.
  • Imagine intitulată Do Hairstyles grecian Pasul 44
    11. Setați stilul cu Hairpray. Dați legăturilor olandeze o lumină ușoară de hairpray. Dacă ați adăugat bucle pentru păr, ar fi o idee bună să le pulverizați și ei. Lăsați-i pe Hairpray să se usuce înainte de a ieși.
  • sfaturi

    Dacă nu găsiți pini de bobby care se potrivesc cu culoarea părului, alegeți în schimb o umbră similară. De exemplu, dacă aveți păr roșu, încercați din aur sau maro Bobby Pins.
  • Luați în considerare pictura Bobby Pins cu unghii poloneză dacă aveți o culoare de păr nenaturală, cum ar fi albastru sau purpuriu.
  • Dacă aveți păr negru negru sau închis, puteți folosi în schimb elastica de păr negru.
  • Împreună coafura grecească cu accesorii grecești. Căutați articole de aur sau argint cu frunze sau viță de vie pe ele. De asemenea, puteți adăuga flori!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    A face o simplă înfășurare

    • Pieptene de coafură
    • Bandă de cap elastică, de preferință aur sau argint
    • Hairspray
    • Spray de volum sau mousse (opțional)

    A face o perfecționare împletită și curbată

    • Pieptene de coafură
    • Elimină de păr clar
    • agrafe
    • Hairspray

    A face o panglică răsucite

    • Pieptene de coafură
    • Elimină de păr clar
    • agrafe
    • Hairspray

    A face o bandă de cap împletită

    • Pieptene de coafură
    • Elimină de păr clar
    • agrafe
    • Hairspray
    • Curling fier (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar