Cum să creați o coadă țesută

O coadă de coadă este o modalitate excelentă de a adăuga un mic fler la stilul tău preferat de coadă. Puteți opta pentru un stil simplu care necesită doar să trageți două suporturi de păr prin coada de cal. Secțiunile de răsucire a părului dvs. pe o coadă existentă vă oferă un aspect mai complex sau puteți încerca un design mai complicat care încorporează două tipuri de panglici. Indiferent de tipul de coadă țesută pe care o încercați, părul tău va arăta uimitor!

Pași

Metoda 1 din 3:
Tragând părul peste partea de sus
  1. Imaginea intitulată Creați un pas de coadă țesut 1
1. Utilizați degetele pentru a vă împărți părul. Începeți la ambele temple și mutați degetele înapoi înapoi, așa că se întâlnesc în mijlocul din spate al capului tău. Acest lucru ar trebui să vă împartă părul în aproximativ jumătate.
  • 2. Puneți coada de coadă într-un elastic clar. Utilizați o bandă elastică clară pentru a pune partea superioară a părului într-o coadă de cal. Nu-l trageți prea strâns împotriva capului tău, pentru că ai nevoie de suficient spațiu pentru a-ți lega părul peste el.
  • Imaginea intitulată Creați un pas cu ponei 3 țesute 3
    3. Puneți un deget prin părul dvs. pe dreapta. Aproape de baza elasticii, bateți un deget în sus din partea de jos a coadă de coadă prin păr în mijlocul coadă de cal. Nu faceți această gaură prea mare, deoarece aceasta poate provoca coaja să se destrame
  • 4. Trageți peste o bucată de păr liber din stânga. Luați un păr de pe părul liber din partea stângă a capului. Așezați-l peste partea de sus a coadă de cal și trageți-o prin gaura din părul pe care l-ați făcut în partea dreaptă. Trageți secțiunea de păr în jos, astfel încât să pună plat.
  • 5. Repetați cu partea stângă a coada de cal. Împingeți o altă gaură din partea de jos a părții din stânga lângă coadă. Apoi trageți o secțiune de păr liber din partea dreaptă a capului și lăsați-o peste coadă. Trageți-l prin gaura pe care ați făcut-o cu degetul pe partea stângă până când se află plat peste coada de coadă.
  • 6. Utilizați pini Bobby dacă este necesar. Odată ce ați tras părul pe ambele părți ale coada de coadă, coada de coadă este terminată. Dar puteți folosi Bobby Pins pentru ao asigura dacă doriți să simțiți că are o structură mai mică. Începeți cu știftul bobby sub coada ta, orientat spre partea din spate a capului. Glisați-o peste capătul părului pe care l-ați țesut peste partea de sus a coagului de coadă în sus și în părul din spatele coada de cal. Repetați acest lucru pentru cealaltă parte a capului.
  • Metoda 2 din 3:
    Răsucirea părului
    1. Împărțiți părul în trei secțiuni. Secțiunile ar trebui să fie relativ uniforme, deși puteți face cele două secțiuni laterale puțin mai mici decât secțiunea de mijloc.
  • 2. Trageți secțiunea mijlocie într-o coadă de cal. Baza de coadă de coadă ar trebui să se odihnească lângă mijlocul capului tău. Nu ar trebui să-l trageți complet strâns pe cap, dar ar trebui să fie aproape, astfel încât să fie ușor să vă răsuciți părul peste el. Asigurați coada de cal cu o elastică clară.
  • 3. Răsuciți o mică parte a părului liber. Pornind pe partea dreaptă, separați o mică parte a părului tău liber lângă partea din față a feței. Răsuciți-l înapoi spre coada ta. Așezați-l peste coadă spre partea stângă. Apoi împachetați-l sub coada de coadă existentă și puneți capătul în elastic.
  • 4. Repetați prin răsucirea părului pe laturile alternante. Repetați același proces din partea stângă, răsuciți o bucată de păr, așezându-l peste coada de coadă existentă spre partea dreaptă și asigurarea capătului sub elasticul existent de coadă de cal. Repetați acest proces până când vă răsuciți ambele secțiuni ale părului liber.
  • 5. Adăugați mai multe elastice după cum este necesar. Pe măsură ce vă răsuciți din ce în ce mai mult din părul dvs., va trebui să vă asigurați capetele răsturnate cu un alt elastic. Păstrați noua elastică aproape de elasticul original, astfel încât părul dvs. va arăta liber în coadă odată ce ați terminat.
  • 6. Legați-vă propria coadă. Odată ce ați răsucit tot părul vostru peste coada de coadă existentă, adăugați un elastic final asupra tuturor. Acest lucru se asigură că toate răsturnările sunt sigure.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbrățișarea părului
    1. Partea părului în jumătate. Dacă aveți o parte laterală, puteți să o păstrați, împărțiți-vă părul în jumătate la coroana capului. În caz contrar, începeți din partea din față a capului și faceți părul în mod egal în mijloc.
  • 2. Asigurați-vă o parte a părului. Aceasta păstrează acea parte a părului în timp ce lucrați pe cealaltă parte. Depinde de dvs. Care parte pe care doriți să o începeți, asigurați-vă că o parte este asigurată și din calea voastră.
  • 3. Împărțiți o secțiune de păr în trei. Începeți lângă partea din față a feței dvs. și în apropierea părții. Luați o secțiune de păr de 3 inch (7 cm) și împărțiți-o în trei secțiuni egale și mai mici.
  • 4. Face o placă simplă. O placă este doar prima secțiune a unei pangii. Pentru a face una, traversează firele din față și din spate peste partea de mijloc. Începeți cu partea din spate - cea mai apropiată de partea din spate a capului tău - și traversează-o peste firul de mijloc. Apoi traversați firul din față peste mijloc.
  • 5. Adăugați mai mult păr pe banda din spate. După ce ați făcut prima placă, adăugați o altă secțiune mică de păr din spatele firmei din spate la el. Apoi traversați partea inferioară a spatelui peste partea de mijloc. Acest lucru vă permite să încorporați mai mult păr în panglică și păstrați-vă în spatele capului.
  • 6. Lăsați scăderea catenei din față. În schimb, apucați o secțiune de păr de la imediat sub strada din față. Utilizați acest lucru ca noul dvs. suport frontal și încorporați în panglică traversând-o peste secțiunea de mijloc. Acest lucru creează un efect de cascadă.
  • 7. Repetați acest lucru până când ajungeți în spatele capului. Continuați să repetați procesul până când ajungeți la partea dvs. Apoi încorporați părul liber la capăt într-o panglică regulată și legați-o cu un elastic. Este posibil să fie nevoie să-l fixați pentru a ieși din calea pe măsură ce lucrați la a doua panglică.
  • 8. Creați o panglică franceză. Pe aceeași parte a capului în care ați creat panglica de cascadă, creați o panglică franceză. Ar trebui să faci asta dedesubt, dar aproape de prima panglică de cascadă.
  • Împărțiți o secțiune de păr lângă partea din față a feței dvs. în trei secțiuni, folosind o bucată de cascadă ca una dintre secțiuni. Traversați partea din spate peste mijloc, apoi față. Odată ce prima placă este completă, adăugați următoarea secțiune de cascadă la strandul din spate, deplasându-se spre partea din spate a capului.
  • 9. Repetați până când ajungeți în partea dvs. Odată ce panglica franceză ajunge la rolul tău, împușcă părul liber într-o panglică regulată. Ar trebui să aveți acum două panouri obișnuite din prima parte a părului tău.
  • 10. Repetați procesul de pe cealaltă parte a capului. Luați părul pe partea opusă a capului din elastic și repetați întregul proces pe acea parte a capului. Asigurați-vă că păstrați panglicele apropiate pentru a menține efectul țesute.
  • 11. Adună toate cele patru panouri într-o coadă de cal. Odată ce ați terminat să vă împingeți părul, adunați toate cele patru panouri obișnuite (capetele cascadei și panglicele franceze pe fiecare parte a capului) într-o coadă de coadă lângă mijlocul capului tău. Apoi luați elastica mai mică din fiecare panglică, astfel încât părul din coadă de cal.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă periați ușor sau să vă rulați degetele prin părul liber în coadă, astfel încât părul pare a fi distribuit uniform.
  • 12. Trageți ușor pe margini cu panglică. Nu trageți prea tare, deoarece puteți scoate panglicele. Dar tragerea ușoară pe margini face ca efectul țesut să arate mai gros și mai încorporat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    S-ar putea să trebuiască să începeți de câteva ori pentru a vă face părul să arate drept - e bine!
  • Dacă nu aveți o mulțime de experiență care vă împrăștie părul, începeți cu un stil mai simplu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar