Cum de părul francez de păr scurt

Doar pentru că aveți păr mai scurt nu înseamnă că nu vă puteți bucura de aspectul panourilor franceze! Aflați cum să creați o singură panglică pe partea dreaptă a capului dvs. pentru un stil de sejururi clasice sau faceți reversă Pigtails franceză franceză pentru un aspect distractiv. Cu excepția cazului în care părul dvs. este mai mare de 6 până la 10 inci (15 până la 25 cm), probabil că nu veți putea să faceți o singură panglică în mijlocul capului, dar puteți face stiluri laterale care sunt frumoase și la modă. Începând cu părul care nu a fost spălat într-o zi sau la fel și folosind Hairspray pentru a vă ajuta să vă stabiliți stilul, puteți cu ușurință încuietori scurte.

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând o singură panglică
  1. Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 1
1. Începeți cu părul uscat care nu a fost spălat în 1 până la 2 zile. Pentru cele mai bune rezultate, așteptați să vă împușcați părul până când a fost o zi sau așa că ați spălat ultima dată. Dacă părul dvs. devine cu adevărat gras între spălări, încercați să utilizați sampon uscat. Înainte de a începe să împușcați, periați părul pentru a elimina orice încurcături.
  • Șamponul uscat va da, de asemenea, părului dvs. scurt un pic mai mult textura, ceea ce face mai ușor să se prindă în timp ce vă strângeți.
  • Dacă părul tău este prea curat, firele de panglică pot să alunece cu ușurință și să vină.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 2
    2. Luați un pieptene și creați o partea laterală pe oricare parte pe care o preferați. Utilizați un pieptene pentru a vă împărți părul și a unghi partea spre mijlocul scalpului. Faceți o parte mai adâncă pentru mai mult volum în panglica dvs. franceză.
  • Încercați partea de pe ambele părți ale capului pentru a vedea care vă place cel mai bine.
  • Aliniați-vă partea cu arcul sprâncenei dvs. pentru aspectul cel mai natural.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 3
    3. Adunați o secțiune de păr de-a lungul părții și împărțiți-o în 3 fire. Utilizați partea laterală a părții cu cel mai mult păr pentru a vă face panglica și folosiți părul în față pentru a crea 3 fire inițiale. Faceți fiecare catenă de aproximativ 1 inch (2.5 cm) lung. Țineți fiecare catenă de păr între degetele separate, astfel încât acestea să nu se amestece.
  • De exemplu, prima catenă ar putea merge între degetul mare și arătătorul tău, firul de mijloc ar putea merge între degetul arătător și degetul mijlociu, iar ultima catenă ar putea merge între degetul mijlociu și degetul inelului.
  • Începutul oricăror Panoul francez seamănă cu o panglică normală cu 3 straturi.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 4
    4. Treceți firul din față de păr peste firul mijlociu de păr. Utilizați 1 inch (2.5 cm) secțiunea de păr care se află în partea din față a părții dvs. Traversați-l peste firul de păr, astfel încât să devină noul strad de mijloc.
  • Poate fi util să vă amintiți că firele exterioare ale părului vor fi întotdeauna împletite pentru a deveni strandul de mijloc. Nu veți trece niciodată o firmă exterioară pe întreaga panglică pentru a se amesteca cu cealaltă parte în afara.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 5
    5. Traversați partea din spate a părului peste noul fir de păr. Păstrați cele trei fire de păr separate și faceți o clipă pentru a vă asigura că toate sunt asigurate între degete, astfel încât să nu cadeți accidental o catenă. Treceți strandul din spate peste firul de mijloc, așa că, la rândul său, devine noul strad de mijloc.
  • Puteți face panglica dvs. la fel de liberă sau la fel de strânsă cum doriți. Dacă aveți părul cu adevărat scurt, însă, o panglică mai strictă vă va ajuta să vă păstrați firele în loc și să le faceți mai puțin probabil să cadă.
  • Țineți minte că puteți folosi întotdeauna Bobby Pins pentru a pune în orice fir de urmărire după ce ați terminat panglica.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 6
    6. Adăugați mai mult păr pe firul din față și traversați-l peste mijloc. Luați firul de păr care este în fața capului și adună aproximativ 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) mai mult păr pentru a face firul mai gros. Treceți strandul combinat peste partea superioară a catenei de mijloc.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 7
    7. Adună mai mult păr pe partea din spate și trase-o peste cea de mijloc. Adăugați 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) de păr de pe linia dvs. de păr pe banda din spate pe care ați ținut-o. Apoi luați acel fir și treceți-l peste cel de mijloc, astfel încât devine din mijlocul firului.
  • Dacă sunteți nou în franceză care vă împrăștie părul, este în regulă dacă durează ceva timp pentru a atrage mișcările - doar păstrați practicarea!
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 8
    8. Împingeți-vă părul spre partea din spate a capului tău. Repetați procesul de adăugare a părului în partea din față și din spate și trecerea lor peste firul de mijloc pentru a vă crea panglica franceză. Mutați panglica la un unghi, astfel încât acesta să liniștească mijlocul secțiunii dvs. despărțite.
  • Păstrați etanșeitatea panourilor dvs. la fel cum mergeți împreună, astfel încât să arate chiar.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 9
    9. Opriți împletirea când sfârșitul panoului este la nivelul urechii. Odată ce panglica dvs. a ajuns la jumătatea capului, puteți opri împletirea. Încheiați panglica chiar în jurul valorii de unde ați asigura o jumătate de coadă de cal.
  • În timp ce puteți continua panglica la baza scalpului, ar putea să arate ciudat, deoarece cealaltă parte a părului tău va fi lăsată în jos. Dacă părul dvs. este mai mare de 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm), împlinirea la scalpul dvs. ar putea crea un aspect drăguț, dar părul foarte scurt poate arăta ciudat.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 10
    10. Asigurați panglica părului sub ea cu o cravată elastică. Pentru a păstra panglica din cap, adună aproximativ 1 inch (2.5 cm) de păr de dedesubt și în jurul capătului panoului. Asigurați cravată elastică în jurul acelui păr și panglica, astfel încât acestea sunt combinate împreună.
  • Alegeți o cravată de păr care se potrivește cu părul dvs., așa că se va amesteca.
  • De asemenea, puteți plasa mai multe agrafe de-a lungul sfârșitului panoului pentru a-l asigura în loc și pentru a folosi o cravată elastică.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 11
    11. Trageți fiecare secțiune a panglicii pentru a le oferi mai mult volum. Odată ce panglica este securizată, apucați ușor și remorchezi la fiecare secțiune individuală, slăbind însăși însăși. Făcând acest lucru adaugă volumul la panglică. Încercați să păstrați fiecare secțiune chiar și astfel încât să pară uniformă până la capăt.
  • Dacă părul tău este într-adevăr scurt și ești îngrijorat de secțiunile venite dacă le-ai remorcat, poți să-ți plasezi vârful degetelor peste secțiunea împletită și să-i scutură ușor înainte și înapoi. Acest lucru ar trebui să creeze un volum mai mic, fără a compromite panglicele. Cu toate acestea, poate crea și unele frizz.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 12
    12. Utilizați spray-ul de păr pe panglică pentru a ajuta la menținerea firelor în poziție. Dacă aveți o mulțime de fire de păr sau fire scurte pe care le-ați îngrijorat de a rămâne în poziție, doar spritz niște spray de păr peste panglică și lăsați-o să se usuce. Stilul restului părului dvs. ca normal.
  • Ai putea îndreptați-vă părul sau creați bucle.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea de pigtailuri inversale franceze franceze
    1. Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 13
    1. Începeți cu părul uscat care nu a fost spălat în 1 până la 2 zile. Utilizați părul ușor murdar pentru a vă ajuta să stați mai bine. Dacă aveți nevoie, utilizați șampon uscat pentru a absorbi grăsimea atunci când nu puteți duș. În plus, șamponul uscat poate chiar să vă dau părului mai multă textură, ceea ce va facilita panglica.
    • Părul curat ar putea fi prea alunecos pentru a rămâne în loc în panglică. Acest lucru este valabil mai ales pentru părul drept sau fin.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 14
    2. Utilizați un pieptene Partea părului în mijlocul mijlocului. Luați-vă pieptenele și aliniați-o în lungime cu mijlocul frunții. Aduceți pieptul înapoi, creând o linie dreaptă în mijlocul scalpului dvs. și trageți-o prin tot pe bază de la spate.
  • Pentru un aspect mai natural, utilizați degetele în loc de un pieptene.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 15
    3. Legați de o parte a părului pentru ao împiedica. Strângeți tot părul pe o parte a părții voastre. Utilizați o cravată elastică pentru a crea un pigtail liber.
  • Dacă vă lăsați tot părul liber după ce ați făcut parte, veți pierde probabil partea și veți obține părul dintr-o parte a capului în panglică greșită.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 16
    4. Împărțiți părul în partea din față a capului în 3 secțiuni. Porniți panglica pe lateral cu părul liber. Creați trei 1 inch (2.5 cm) fire și țineți fiecare catenă între degetele separate pentru a le ține departe.
  • Pentru a începe orice panglică franceză, pur și simplu începeți cu o panglică normală cu 3 straturi.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 17
    5. Traversați prima secțiune a părului sub secțiunea mijlocie a părului. Treceți cu grijă firul de păr care este cel mai apropiat de fața dvs. sub secțiunea mijlocie. Păstrați secțiunile de păr separate unul de celălalt.
  • Pentru panglica franceză clasică, traversați pur și simplu secțiunile de păr peste secțiunea mijlocie, mai degrabă decât sub.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 18
    6. Treceți secțiunea din spate a părului sub noua secțiune mijlocie a părului. Luați firul părului care este cel mai îndepărtat de fața ta și treceți-l sub secțiunea mijlocie pentru a crea prima trecere completă a panglicii. Ia-ți timp, astfel încât să nu amesteci accidental firele împreună.
  • Dacă aveți părul cu adevărat scurt, faceți panglicele cât mai strâns posibil. Acest lucru va ajuta firele să rămână în poziție.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 19
    7. Adăugați părul la catena în față și treceți-l sub firul de mijloc. Adunați aproximativ 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) de păr din partea frontală a părului dvs. și adăugați-o la partea din față. Luați acel fir de păr și treceți-l dedesubt de firul de păr.
  • Adăugarea părului la fiecare parte, pe măsură ce vă oferă înverșunarea înverșunărilor franceze mai mult volum și încorporează tot părul de pe capul tău.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 20
    8. Alăturați-vă părului la catena din spate și traversați-o sub secțiunea de mijloc. Luați 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) de păr de-a lungul liniei de part și adăugați-l în partea din spate a părului. Luați acel fir de spate și traversați-l sub strada mijlocie a părului.
  • Dacă vă aflați confuz, asta este în regulă! Doar luați-vă timpul și amintiți-vă că puteți începe întotdeauna dacă aveți nevoie. Este nevoie de timp pentru a învăța cum să împușcați francezi.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 21
    9. Repetați acest proces până când ajungeți la baza scalpului. Continuați să adunați mai mult păr de la părul dvs. și de la linia de păr și adăugați-le la firele de păr. Puneți-vă părul înapoi până ajungeți la nivelul gâtului.
  • Utilizați ambele mâini pe cât vă împânzit, dar amintiți-vă să păstrați fiecare catenă de păr separat de celelalte.
  • Imagine intitulată Franceză Părți scurt Pasul 22
    10. Creați un mini pigtail prin asigurarea unei cravate elastice în jurul părului. Utilizați o cravată și asigurați-vă pigtail aproape de baza capului. Păstrați poziția în minte în timp ce treceți la împletitură a părții următoare, astfel încât să puteți face panglicele dvs. să arate chiar și.
  • În mod normal, secțiunea de coadă a panoului ar fi împletită și. Dar cu părul scurt, se va întoarce mai bine dacă tocmai ați pus-o într-o coadă de cal, sau chiar un mic coc ciufulit.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 23
    11. Completați din nou procesul de împrăștiere din partea cealaltă a capului. Ia restul părului tău liber și se împletește în același mod în care ai făcut prima parte. Nu uitați să vă luați timpul și să încercați să păstrați spațierea firelor dvs. chiar și la ceea ce ați făcut în prima parte.
  • Păstrați-vă panglicele strânse, astfel încât să nu se piardă.
  • Imagine cu titlu Franceză Părți scurt Pasul 24
    12. Pulverizați niște spații de păr peste panouri pentru a le ajuta să rămână în poziție. Dacă aveți flyauways sau fire scurte de păr în care sunteți preocupat, doar pulverizați un pic de spray de păr peste fiecare panglică. Păstrați-vă mâinile de la obținerea lipicioasă, lăsându-l pe Hairpray să se usuce înainte de a vă atinge panourile din nou.
  • Dacă veți fi în afara timpului, aduceți o cutie miniaturală de păr cu dvs., astfel încât să puteți repara orice secțiuni care se pierd în timpul zilei.
  • sfaturi

    O regulă bună de degetul mare pentru a determina dacă părul tău este suficient de lung pentru o panglică franceză este de a vedea dacă este suficient de lungă pentru a intra într-o coadă de cal. Cu părul scurt, este posibil să puteți crea pigtails, dar nu o singură coadă. Dacă părul tău este suficient de lung pentru a se aduna într-un singur loc, probabil că poți să-l împletească.
  • Cu părul scurt, este întotdeauna cel mai bine să lucrați cu părul care nu a fost spălat în câteva zile, astfel încât acesta nu este ca alunecos. Puteți adăuga întotdeauna unele spray volumizante sau șampon uscat pentru a vă oferi părului un pic mai mult textura, ceea ce face mai ușor de manevrat.
  • Încercați să utilizați un pic de ceară de sculptură pe degetele dvs., pe măsură ce vă creați panglicele dacă sunt alunecoase. Ceara ar trebui să ajute piesele să stea împreună mult mai bine.
  • Dacă sunteți doar franceză cu brațul dvs., ați putea dori să utilizați un pin Bobby pentru a vă asigura panglica, astfel încât să se așeze la capul tău.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Făcând o singură panglică

    • Pieptene
    • Benzi elastice
    • Hairspray (opțional)
    • Bobby Pins (opțional)
    • Șampon uscat (opțional)

    Crearea de pigtailuri inversale franceze franceze

    • Pieptene
    • Benzi elastice
    • Hairspray (opțional)
    • Șampon uscat (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar