Cum să faci o panglică de păr de bază

Părul de împrăștiere este simplu și distractiv. Odată ce știți cum să faceți o panglică de bază, puteți merge sălbatic cu alte stiluri mai complicate. Acest articol vă va arăta cum să faceți o panglică de bază. De asemenea, vă va arăta cum să faceți mai multe stiluri mai complicate care implică o panglică de bază.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o panglică standard
  1. Imagine intitulată Aplicați ulei de migdale la părul Pasul 8
1. Începeți cu părul periat, fără încurcătură. Plăcați părul, pornind de la capete și lucrați până la rădăcini. Dacă părul dvs. este foarte îngroșat, luați în considerare aplicarea unui pic de ulei de păr sau cremă de netezire.
  • Imaginea intitulată Faceți o panglică de păr de bază Pasul 2
    2. Împărțiți-vă părul în trei secțiuni chiar la nivelul gâtului. Veți avea o secțiune dreaptă, o secțiune de mijloc și o secțiune din stânga. Țineți secțiunea stângă în mâna stângă și secțiunea dreapta din mâna dreaptă.
  • Dacă vrei două panglici, unul pe fiecare parte a capului tău, atunci părți părul în jos. Alegeți o parte pentru a începe mai întâi împrăștierea. Partea părului de pe acea parte în trei secțiuni. Încercați să poziționați panglica chiar în spatele urechii pentru un aspect elegant, chic.
  • 3. Traversați secțiunea dreaptă peste secțiunea mijlocie. Secțiunea dreaptă este acum în mijloc. Ceea ce a fost secțiunea de mijloc este acum pe dreapta.
  • 4. Traversați secțiunea din stânga față de noua secțiune de mijloc. Secțiunea din stânga este acum secțiunea de mijloc. Ceea ce obișnuia să fie secțiunea de mijloc este acum în partea stângă.
  • 5. Continuați panglica, partea dreaptă și stânga. Aduceți întotdeauna secțiunea exterioară la mijloc. Alternați partea dreaptă și stângă până când aveți la stânga câțiva centimetri de păr.
  • Trageți secțiunile strânse pentru a păstra panglica sigură. Dacă panglica este prea liberă, va cădea. Puteți întotdeauna slăbiți panglica odată ce le-ați legat prin masarea acestuia între palme.
  • Încercați să vă lăsați părul în jos cu degetele pe măsură ce vă împletiți. Acest lucru va păstra panglica.
  • Imaginea intitulată Faceți o panglică de păr de bază Pasul 6
    6. Legați-vă panglicați cu o cravată de păr. Puteți face panglica dvs. cât mai lungă sau cât doriți. Majoritatea oamenilor părăsesc ultimele 1 până la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri) din părul lor nemulțumit - puteți pleca mai mult dacă asta vă place. Țineți capătul panoului tău sigur cu o mână și folosește cealaltă mână pentru a înfășura o cravată de păr în jurul capătului panglicii. Asigurați-vă că cravata de păr este confortabilă - dacă este prea slăbită, este posibil să aveți nevoie să o înfășurați de câteva ori.
  • Încercați să utilizați o cravată de păr care se potrivește cu culoarea părului: negru, maro sau bej / blondă.
  • Dacă aveți păr roșu închis, mergeți pentru o cravată de păr brun. Dacă aveți păr roșu mai ușor, utilizați o cravată de păr bej.
  • Dacă faceți două panouri, repetați întregul proces din cealaltă parte a capului.
  • Imaginea intitulată Faceți o pauză de păr de bază Pasul 7
    7. Luați în considerare adăugarea unei panglică sau a unui păr destul de păr până la capătul panoului dvs. Puteți lega o panglică groasă în jurul sfârșitului panoului tău într-un arc. De asemenea, puteți să vă plimbați într-o floare de mătase sau să adăugați un păr destul de păr. Aceasta este o modalitate foarte bună de a îmbrăca o panglică altfel obișnuită. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dacă este vorba de vară, luați în considerare un hibiscus de mătase sau orhidee în panglica dvs. pentru un aspect tropical.
  • În toamnă, luați în considerare utilizarea unui clip realizat din bronz, piele sau lemn.
  • Dacă este iarna, luați în considerare utilizarea unei cleme delicate de argint cu pietre clare. De asemenea, puteți merge festiv cu o panglică roșie și verde pentru Crăciun, sau o panglică albastră și albă pentru Hanukkah.
  • Dacă este vorba de primăvară, lipiți cu panglici, flori delicate, culori pastelate sau culori strălucitoare.
  • Sfat de experți
    Ndeye Anta Niang

    Ndeye Anta Niang

    Stilist profesionist de păr și master Braiderdegee Anta Niang este un stilist de păr, Master Braisder, și fondator al Antambraids, un serviciu de împletiție de călătorie cu sediul în New York City. Ndeye are peste 20 de ani de experiență în părul african, inclusiv branduri cu cutie de împrăștiere, răsturnări Senegalese, panglici de croșeta, Faux Dread Locs, locii zeiței, răsturnări Kinky și Braide Lakhass. Ndeye a fost prima femeie din tribul ei din Africa pentru a se deplasa în America și acum împărtășind cunoștințele despre panglicele africane care au trecut de la generație la generație.
    Ndeye Anta Niang
    Ndeye Anta Niang
    Profesional de stil stilist și master Brais

    Expertul nostru este de acord: Încercați benzi de împrăștiere a amprentelor colorate africane sau florale, apoi adăugați-le la panouri. De asemenea, puteți adăuga enteme precum pene, piele, accesorii metalice sau chiar obiecte mici pe care le iubiți.

    Metoda 2 din 3:
    A face o panglică franceză
    1. Începeți cu părul periat, fără încurcătură. Plăcați părul astfel încât să fie gratuit și gratuit. Începeți de la capete și lucrați până la rădăcini. Dacă părul este frizzy, încercați să aplicați un pic de ulei de păr sau o cremă de netezire.
  • 2. Aduna părul în spatele capului într-o jumătate de coadă, jumătate de coadă. Începeți să vă adunați părul la un nivel de sus sau la fel. Veți începe mai întâi împușcarea acestei bucăți de păr.
  • 3. Împărțiți bucata de păr în trei secțiuni uniforme. Netezi fiecare secțiune pe care o împărțiți, astfel încât să fie îngrijită în panglică. Țineți secțiunea dreaptă cu mâna dreaptă și secțiunea Strand din stânga din mâna stângă.
  • De asemenea, puteți utiliza clipuri de gheare pentru a ține fiecare secțiune separată.
  • 4. Începeți cu o panglică standard. Traversați secțiunea dreaptă peste secțiunea mijlocie, astfel încât să devină secțiunea de mijloc. Apoi, traversați secțiunea din stânga față de noua secțiune de mijloc. Nu aveți nevoie de întăriri standard.
  • Dacă doriți să faceți o panglică franceză olandeză sau inversă, traversați secțiunile corecte / stângă sub secțiunile de mijloc în loc de peste. Acest lucru va crea o "ridicat" Căutați panglica.
  • 5. Adăugați o mică parte a părului în secțiunea dreapta. Adunați un ½ la 1 inch (1.27 la 2.54 centimetri) Strand larg de păr din părul tău. Adăugați-l în secțiunea dreapta. Acum face parte din secțiunea dreaptă.
  • 6. Traversați secțiunea dreapta mai groasă peste secțiunea mijlocie. Secțiunea dreaptă este acum în mijloc. Ceea ce a fost secțiunea de mijloc este acum în exterior.
  • Dacă faceți o panglică franceză olandeză sau inversă, traversați secțiunea dreaptă sub secțiunea de mijloc în loc de peste.
  • 7. Adăugați o mică parte a părului în secțiunea din stânga. Adunați un ½ la 1 inch (1.27 la 2.54 centimetri) Strand larg de păr din părul tău. Adăugați-l în secțiunea din stânga. Acum face parte din secțiunea stângă.
  • 8. Traversați secțiunea stângă acum mai groasă peste noua secțiune de mijloc. Secțiunea stângă este acum în mijloc. Ceea ce a fost secțiunea de mijloc este acum în exterior.
  • Dacă faceți o panglică franceză olandeză sau inversă, traversați secțiunea din stânga sub secțiunea de mijloc în loc de peste.
  • 9. Continuați să vă alăturați părului până când ajungeți la nivelul gâtului. Continuați să adăugați fire subțiri de păr în secțiunile din dreapta și la stânga înainte de a le trece peste / de la mijloc.
  • Încercați să netezească fiecare secțiune imediat după ce ați traversat-o. Acest lucru vă va da o panglică mai dentară.
  • Încercați să păstrați panglica cât mai strâns posibil în acest moment.
  • 10. Decideți cum doriți să vă terminați de pe panglică. Când ajungeți la capătul părului, vă puteți lega împușcarea franceză / olandeză cu un elastic de păr sau să continuați să împingeți modelul standard.
  • Dacă vă decideți să continuați să împingeți, păstrați panglica cât mai strânsă, cât puteți. Poți să-l uzi mai târziu, după ce l-ai legat, să-l faci să pară mai slăbit.
  • Imaginea intitulată face o panglică de păr de bază Pasul 18
    11. Legați-vă panglicați cu o cravată de păr. Indiferent dacă vă decideți să vă încheiați panglica la nivelul gâtului sau în ultimii câțiva centimetri / centimetri ai părului tău, va trebui să-l legați. Alegeți o cravată de păr care se potrivește îndeaproape de culoarea părului și o înfășurați în jurul valorii de sfârșitul timpului de panglică, astfel încât să nu se desprindă.
  • Imaginea intitulată Faceți o panglică de păr de bază Pasul 19
    12. Luați în considerare legarea unei panglici în jurul sfârșitului panoului dvs. după ce le-ați legat. Acest lucru va ajuta la ascunderea cravată de păr. De asemenea, puteți adăuga în schimb o floare de păr sau o floare de mătase. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Lăsați sezonul să vă inspire. Tuck o floare de mătase Hibiscus în panglică în timpul verii. Purtați un profil de păr din piele în toamnă.
  • Lăsați vacanța să vă inspire. Dacă este în jurul Halloweenului, clipați un arc portocaliu și negru până la capătul panoului tău. Dacă doriți, puteți chiar să lipiți un păianjen din plastic în centrul arcului.
  • Se potrivesc decorarea cu costumul tău. Dacă purtați o rochie elegantă de seară întunecată, cu argint de argint, un păr delicat de argint cu cristale clare / albe ar putea arăta minunat.
  • Se potrivesc cu decorarea la eveniment. Dacă participați la un raliu școlar sau un eveniment sportiv, luați în considerare purtarea unei panglici în panglica dvs. care se potrivește cu școala sau culorile echipei preferate.
  • Metoda 3 din 3:
    A face o curată mică
    1. Imaginea intitulată Faceți o panglică de păr de bază Pasul 20
    1. Portați părul în fața laterală. Partea laterală ar trebui să fie deasupra uneia dintre sprâncenele voastre. Veți începe să împingeți din această parte spre templul opus.
    • Această panglică laterală funcționează excelent pentru coafuri mai scurte.
  • 2. Adunați o mică bucată de păr chiar lângă partea laterală și linia de păr. Pentru o panglică de stil subțire, cu bandă, adună un 1 inch (2.54 centimetri) Chunk larg. Pentru o panglică mai groasă, în stil boho, adună un 2 inch (5.08 centimetri) Chunk larg.
  • 3. Împărțiți bucata în trei secțiuni uniforme. Țineți cele două secțiuni exterioare cu o mână și secțiunea mijlocie cu cealaltă mână.
  • 4. Începeți cu o panglică standard. Luați secțiunea cea mai apropiată de părul dvs. și traversați-o peste secțiunea de mijloc. Apoi, luați secțiunea cea mai apropiată de partea și traversați-o peste noua secțiune de mijloc. După aceste două crossover, sunteți gata să începeți cu împușcarea franceză. Nu mai aveți nevoie de panglică standard.
  • Această metodă vă va oferi o panglică franceză netedă și plină. Dacă doriți o panglică franceză olandeză sau inversă, traversați secțiunile exterioare sub secțiunile de mijloc în loc de peste.
  • 5. Adăugați un fir subțire de păr la secțiunea cel mai apropiat de linia de păr. Apucați catena din linia de păr. Ar trebui să fie aceeași grosime sau mai subțire decât secțiunea însăși. Adăugați firul la secțiunea de păr. Secțiunea de păr este acum mai groasă.
  • 6. Traversați secțiunea de păr peste secțiunea mijlocie. Acum este noua secțiune de mijloc. Dacă efectuați o panglică franceză olandeză sau inversă, atunci traversați secțiunea de păr sub în schimb secția de mijloc.
  • 7. Adăugați o catenă subțire de păr la secțiunea cea mai apropiată de partea laterală. Apucați catena din partea laterală. Ar trebui să fie aceeași grosime sau mai subțire decât secțiunea însăși. Adăugați firul la secțiunea parte laterală. Secțiunea părții laterale este mai groasă.
  • 8. Traversați secțiunea părții laterale peste noua secțiune de mijloc. Acum este cea mai nouă secțiune de mijloc. Dacă faceți o panglică franceză olandeză sau inversă, atunci traversați secțiunea părții laterale sub în schimb secția de mijloc.
  • Imaginea intitulată Faceți o pauză de păr de bază Pasul 28
    9. Continuați să adăugați fire și trecerea peste secțiuni. Încercați să poziționați panglica între ureche și partea laterală. Pe măsură ce îmbrățișați, încercați să păstrați cât mai strâns secțiunile. De asemenea, încercați să vă lăsați părul în jos. Acest lucru vă va oferi o panglică mai netedă și mai nefavorabilă în cele din urmă. Puteți întotdeauna să-l mușchi mai târziu.
  • Dacă faceți o panglică franceză olandeză sau inversă, amintiți-vă să traversați secțiunile exterioare sub secțiunile de mijloc în loc de peste.
  • 10. Luați în considerare modul în care doriți să încheiați panglica. Dacă lucrați cu o panglică subțire, delicată, puteți să-l terminați chiar deasupra urechii, terminați-l ca o panglică standard, apoi legați-o cu un elastic de păr clar. Dacă lucrați cu o panglică mai groasă, în stil Boho, puteți continua limba franceză, astfel încât să se întoarcă în jurul capului. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți acest lucru.
  • Imaginea intitulată face o panglică de păr de bază Pasul 30
    11. Opriți împletirea când aveți 1 inch (2.54 de centimetri) departe de nivelul gâtului. Începeți împușcarea franceză orizontală peste spatele capului, până când ajungeți la cealaltă parte a gâtului. În acest moment, puteți lega părul cu o cravată de păr. De asemenea, puteți continua să-l îmbracăm standard, și să-l legați când aveți 1 până la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri) departe de capete.
  • Imaginea intitulată Faceți o panglică de păr de bază Pasul 31
    12. Luați în considerare adăugarea unor decorațiuni până la sfârșitul panoului dvs. după ce le-ați legat. Nu numai că acest lucru va ajuta să ascundeți cravata de păr, dar vă poate ajuta să vă aduceți pe panglică mai interesantă. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Adăugați o floare de mătase la panglică pentru un aspect Boho. Cu atât mai mare floare, cu atât mai bine.
  • Luați în considerare răsucirea restului panoului într-un bun și asigurarea acestuia cu Bobby Pins. Apoi puteți să faceți pieptene de păr ornate în Bun.
  • Dacă ați făcut o panglică mini-laterală, luați în considerare legarea sfârșitului cu niște dantelă din piele și lăsând restul părului liber pentru un aspect Boho sau Elvish.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți păr scurt, vă puteți face panglica să arate mai mult prin legarea unei panglici lungi, floppy în jurul sfârșitului.
  • Dacă aveți păr lung, gros, curat, veți primi o panglică frumoasă, texturată. Dacă aveți vreun vrăjitor de păr în jurul feței dvs., luați în considerare îndreptarea lor pentru a adăuga o anumită varietate.
  • Braidurile durează mai mult în păr murdar și neschimbat. Pentru cele mai bune rezultate, nu vă spălați părul chiar înainte de a se împrăștia. Uleiul natural al părului tău va ajuta să păstreze stilul.
  • Dacă părul tău este foarte neted și alunecos, nu poate dura mult timp într-o panglică. Luați în considerare aplicarea unei mousse de stil în părul dvs. înainte de a începe să o împletiți.
  • Îmbrățișarea poate lua practică. Nu vă descurajați prea mult dacă prima dvs. panglică nu se întoarce bine.
  • Luați în considerare utilizarea a două oglinzi, una în fața dvs. și una în spatele dvs., pentru a vă putea vedea spatele capului în timp ce vă împletiți.
  • Odată ce ați stăpânit o panglică simplă, puteți începe să vă provocați cu o panglică franceză sau o panglică olandeză, care este în esență o panglică franceză "cu sussidere". De asemenea, puteți verifica o panglică de patru stranși.
  • Dacă puteți, încercați să practicați pe un prieten.
  • Încercați să vizionați videoclipuri de a împrăștia prea (The YouTube Channel MakeUplables sunt bune, oricine face mai multe panouri complicate, astfel încât să vă puteți provoca)
  • Asigurați-vă că practicați părul mai subțire și părul mai gros.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar