Cum să deveniți popular pe youtube

Succesul "youtubers" sunt unii dintre cei mai plini de farmec pe Internet. Fie că sunt Făcând videoclipuri Despre jocuri, machiaj sau viața de zi cu zi (VLOGS), aceștia sunt unii dintre cei mai cunoscuți oameni de pe Internet, câștigând recunoașterea lor pentru cunoștințele lor extinse în meseria lor. Cu cât sunteți mai încrucișați cu cultura, cu atât mai mult puteți fi înclinați să vă alăturați. Primul pas este să câștigi popularitate. Acest articol oferă câțiva pași pentru a obține această recunoaștere și pentru a vă găsi printre alți faimoși youtubers în viitor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Efectuarea contului dvs. YouTube
  1. Imaginea intitulată devine populară pe YouTube Pasul 1
1. Decideți ce fel de cont YouTube veți avea. Încărcați videoclipuri muzicale? Faceți videoclipuri amuzante? Ai de gând să faci tutoriale? Ești un comedian de stand-up? Spuneți povesti? Alegeți oricare dintre voi vă place să faceți. Poate fi doar o combinație de tot.
  • O modalitate este de a vă inspira de alții. Urmăriți cele mai amuzante videoclipuri de pe YouTube. Apoi gândiți-vă la modalități de a le amesteca, făcând parodii sau remixuri. Alegeți tot ce vă place să urmăriți, luând notă de ceea ce prietenii dvs. găsesc prea amuzant.
  • Imaginea intitulată devine populară pe YouTube Pasul 2
    2. Arătați-vă propriile talente. Dacă știți că unele mișcări de dans, cântați bine, puteți spune o poveste grozavă etc., Păstrați practicarea artei dvs. de a deveni și mai bine la ea. Când vă simțiți gata, gândiți-vă să faceți videoclipuri despre dvs. care să-ți arăți prietenilor cum să facă tot ce este Ești excelent la. De exemplu, dacă este dans, faceți un film despre mișcările sau creați un videoclip dans care este nou (s-ar putea transforma într-un dans popular dacă merge viral).
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 3
    3. Creați-vă canalul. Decorați-vă totuși vă place și faceți-l original! Nu faceți textul greu de citit. Nu utilizați un fundal alb cu text galben sau fundal albastru cu text purpuriu. Un fundal alb, cu text negru, de obicei, funcționează cel mai bine.
  • Alegeți un nume de profil bun. De exemplu, nu vă puneți numele, ci un nume ciudat sau plin de zgomot. Nu faceți prea mult timp - majoritatea oamenilor nu vor introduce un nume lung de 94 de litere.
  • Utilizați o imagine de profil bună. Nu-l face prea prost, pentru că oamenii nu vor gândi la ceea ce vrei să gândească și nu-l face prea cool, pentru că oamenii vor ști că ai de pe Internet. Faceți fotografia dvs. de profil sau ceva nu prea amuzant.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea primului videoclip
    1. Imaginea intitulată devine populară pe YouTube Pasul 4
    1. Creați un videoclip cu informațiile pe care le doriți. Dacă doriți să faceți un tutorial, faceți simplu și ușor. Dacă doriți să faceți un videoclip amuzant, faceți lucruri aleatorii și utilizați efectul de tăiere a saltului.
    • Dacă faceți tutoriale, nu le face să arate complicate și greu. Utilizați instrucțiuni clare, scurte și promiteți că rezultatul final este ceva ce poate gestiona cineva.
  • Imaginea intitulată devenind populare pe YouTube Pasul 5
    2. Editați videoclipul. Iată unde vă asigurați tăieturile de salt. Tăiați toate lucrurile pe care nu le doriți. Asigurați-vă că arată profesional și este ușor pe ochi și la ureche.
  • Mai puțin este adesea mai mult. Ține minte.
  • Expert răspuns
    Q

    Când a fost întrebat ce software folosește pentru a-și edita videoclipurile:

    Timothy Lightsky

    Timothy Lightsky

    Producătorul de muzică și Instructortimothy Lightsky este un DJ, producător și educator muzical care a făcut muzică de peste 15 ani. El creează videoclipuri educaționale YouTube concentrat pe producerea de muzică electronică și are peste 90.000 de abonați.
    Timothy Lightsky
    CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

    Timmy Lightsky, un muzician popular pe YouTube, spune: "Pentru editare, folosesc finala taie, pe care am invatat-o ​​cu adevarat in jur. Acum, eu mai mult, am îmbrățișat clipurile împreună și apoi am pus ocazional titluri și chestii de genul asta."

  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 6
    3. Fiți conștienți de ceea ce tinde să prindă ochiul oamenilor.Când decideți dacă să vizionați un nou videoclip (mai ales de la un nou youtuber), oamenii doresc un titlu atrăgător. În plus:
  • Includeți o fanfară de introducere atrăgătoare la începutul fiecărui videoclip. Acest lucru va face ca videoclipurile dvs. să pară mai profesionale și mai interesante. De asemenea, vă ajută să vă construiți marca dacă folosiți ceva care vă identifică videoclipurile de fiecare dată. De asemenea, puteți include o ieșire la sfârșitul fiecărui videoclip.
  • Introduceți-vă și pentru a vă spune numele clar, astfel încât spectatorii să vă înțeleagă. Dacă le plac videoclipul dvs. și știu cine este prin (voi), ei vor viziona mai mult.
  • Discutați cu ușurință și râdeți puțin la greșelile voastre. În funcție de cât de interesante sunt, ați putea chiar să faceți bloopers la sfârșit. Sigur că oamenii vor râde de tine, dar cel mai probabil veți obține un deget mare.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 7
    4. Încărcați videoclipul. Dacă începi doar, Windows Movie Maker sau IMOVIE sunt doar bine. Puteți utiliza mai multe lucruri avansate, cum ar fi VSDC Free Video Editor când canalul dvs. devine mai popular.
  • Imagine intitulată Faceți calitatea profesională a videoclipurilor YouTube Pasul 8
    5. Faceți unul sau mai multe videoclipuri în fiecare săptămână. Când cineva caută un videoclip, există o filă sub titlul spunând "NOU". O dată pe săptămână trece, fila va dispărea. Majoritatea oamenilor doresc un youtuber care este curent pe YouTube.
  • Păstrați videoclipurile scurte. Majoritatea oamenilor nu au timp pentru un videoclip de 46 de minute. Chiar dacă o fac, probabil că o vor opri în mijlocul videoclipului tău.
  • Metoda 3 din 4:
    Utilizând cu atenție tehnicile Clickbait
    1. Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 8
    1. Abordare "momeală" cu grija. ClickBait se referă la toate metodele pe care le puteți utiliza pentru a încuraja telespectatorii să vizualizeze videoclipul dvs. Utilizați acest instrument agresiv la nivelul drept: prea puțin nu va atrage oameni și prea mult vă va da o reputație proastă. Scopul este de a promite un conținut impresionant pentru spectator. Limita nu este de a promite mai mult decât videoclipul dvs. oferă de fapt.
    • Pe YouTube, ClickBait se referă în cea mai mare parte la miniatură și titlul.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 9
    2. Utilizați titlul pentru a dezactiva cele mai notabile caracteristici ale videoclipului dvs. Nu rezumați toate punctele dvs. de reflector numai pentru conținutul cel mai neobișnuit pentru a vă face videoclipul unic. Nu este important dacă titlul nu descrie întregul conținut. Ci citează motivul pentru care videoclipul merită să fie vizualizat. Exemplu: ați făcut un videoclip de zece minute pe formarea corpului, dar la 7:23, ați rupt barul.
  • Imaginea intitulată devenind populară pe YouTube Pasul 10
    3. Utilizați funcții emoționale în titlul dvs. Pentru a crea clicuri, trebuie să căutați ceea ce face ca oamenii să reacționeze. Oamenii reacționează la animale, decese, nașteri, accidente... Dacă videoclipul dvs. este legat de acest lucru, puneți elementul cel mai emoțional din titlu.
  • Imaginea intitulată devenind populară pe YouTube Pasul 11
    4. Utilizați concepte șocante, în rațiune. În civilizația occidentală, majoritatea oamenilor împărtășesc valori comune. Un videoclip vorbind despre idei controversate (nu susțin) este probabil să intrigă oamenii, să facă oamenii să reacționeze și să le facă să facă clic pe videoclip. Citează orice fapte destabilizatoare menționate în videoclip.
  • Imaginea intitulată devenind populară pe YouTube Pasul 12
    5. Utilizați miniatura pentru a refuza cele mai importante caracteristici. Ca și în cazul titlului, păstrați elementele cheie. Alegeți simboluri sau imagini iconice pentru a descrie instantaneu subiectul.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 13
    6. Zoom la cele mai importante elemente. Este în regulă dacă miniatura nu este realistă - este doar o reprezentare simbolică a conținutului videoclipului. O miniatură este mică. Vizualizatorul ar trebui să poată identifica rapid elementele. Exemplu: Funcționează capul și o minge dacă vorbești despre fotbal, chiar dacă proporțiile nu sunt respectate.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 14
    7. Respectați regula de 180 de grade. Ca în realizarea filmului, miniatura dvs. ar trebui să includă oameni care se uită unul la celălalt, chiar dacă editarea este ireal.
  • Metoda 4 din 4:
    Dezvoltarea și menținerea bazei dvs. de ventilator
    1. Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 15
    1. Spuneți tuturor prietenilor și familiei dvs. despre canalul dvs. Spuneți tuturor să vă verifice videoclipurile. De asemenea, abonați-vă și trimiteți cereri de prietenie la o grămadă de oameni pe YouTube. Asigurați-vă că respectați toți abonații și răspundeți la comentariile acestora. De asemenea, puteți utiliza Social Media Sitesto Creșteți fanbase, cum ar fi Twitter, Reddit și Facebook.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 22
    2. Faceți o mulțime de servicii de bună calitate și interesante. Cu cât sunt mai interesante, cu atât mai mulți oameni vor fi atrași de ei. Și dacă există o mulțime, oamenii vor începe să vă ia în serios ca cineva care este dispus să-și hrănească interesul. De obicei, videoclipurile de bună calitate sunt considerate a fi 720p HD sau 1080 P HD.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 23
    3. Focalizați conținutul dvs. video la ceea ce este popular. În acest fel, ar putea fi menționat în canalele populare. De exemplu, dacă faceți ceva care este un epic eșuat, trimiteți-l la Failblog și cu puțin noroc, puteți fi menționat pe Failblog și poate Raywilliamjohnson!
  • Imaginea intitulată devine populară pe YouTube Pasul 16
    4. Nu lăsați fanii tăi agățați. Odată ce obțineți o cantitate decentă de vedere, faceți și adăugați mai mult conținut în mod regulat. Faceți videoclipuri concentrate pe tine, prietenii, pranzi, aleatoriu etc. Sau păstrați-vă pe povestea inițială, cum ar fi aventurile catelului dvs., curba de învățare vă bucurați de mâncare sănătoasă sau provocările pe care le-ați stabilit pentru a afla ceva nou.
  • Răspundeți la comentarii și mesaje, astfel încât să puteți interacționa cu fanii dvs.
  • Imaginea intitulată deveni populară pe YouTube Pasul 19
    5. Piața mărcii dvs.. Efectuarea videoclipului și configurarea unui canal nu este suficientă. Trebuie să vă comercializați "marca" prea, astfel încât să știți de oameni dincolo de cercul dvs. de prieteni și fanii începători.
  • Abonați-vă la acești oameni - este un mod implicit de a sugera că vă datorează abonamentul!
  • Dacă cunoașteți personal un popular YouTuber, cereți-i să vă dea un strigăt pe videoclipurile lor.
  • Imaginea intitulată devenind populară pe YouTube Pasul 17
    6. Fi persistent și răbdător. Poate dura ceva timp pentru a construi popularitate și este într-adevăr un joc de așteptare. Dacă vă gândiți prea mult despre a fi popular, vă poate face capul și puteți renunța. În schimb, păstrați perseverenția, adăugarea de materiale de calitate și așteptați mai mult interes în aproximativ șase până la douăsprezece luni. Desigur, după un an a trecut, dacă nu sunteți bine cunoscut, în ciuda faptului că faceți tot ce puteți, trebuie să reevaluați ceea ce faceți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Colaborați cu oamenii cu care ați vorbit. De exemplu, dacă cineva foarte frumos a comentat videoclipul dvs. și ambele canale au avut asemănări, ați putea forma o colaborare odată ce vă cunoașteți mai bine.
  • Fii încrezător! Oamenii nu vor găsi videoclipurile dvs. bune dacă sunteți timid pe cameră.
  • Nu vă fie frică să faceți un nebun total al dvs. Dacă sunteți amuzant, oamenii vor râde și vor să vă urmărească din nou.
  • Acceptați feedback constructiv pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Au un videoclip de bună calitate. Granuly, videoclipurile neclare nu convinvizează spectatorii să se uite la vizionare.
  • Verificați comentariile dvs., în acest fel veți vedea dacă fanii s-au bucurat de videoclip sau nu, astfel încât să știți dacă doriți să produceți din nou un videoclip similar sau nu.
  • O stea este o persoană care acționează ca ea. Arătați lumii că puteți fi acea imagine de stele pe care o caută.
  • Bucurați-vă de fiecare minut de filmare a videoclipurilor. Dacă nu vă place modul în care apare un videoclip, vă îmbunătățiți doar pentru următoarea încărcare.
  • Nu fi fals, doar cine ești. Nu vă influențați de ceea ce alte persoane fac până la schimbarea personalității lor.
  • Hatters va urca mereu pe YouTube - acceptați că ele există, dar nu le dau credință în interiorul capului tău. Nascuția lor este o proiecție a propriilor probleme personale pe care le refuză să se ocupe în mod corespunzător. Nu cumpărați în ea.
  • Publicitate, nu spam. Dacă aveți vreun cont de social media postați un link acolo și spuneți oamenilor în alte moduri cu respect. Spam-urile sunt, în general, nedorite, niciodată populare.
  • Încercați să faceți videoclipuri pe baza tendințelor populare.
  • Tratați pe alții la fel ca doriți să fiți tratați. Câștigând o reputație proastă vă va distruge șansele de a deveni populare.
  • Dacă nu mai aveți idei video, spuneți oamenilor despre problema dvs! Ei vă vor ajuta cel mai probabil!(Sau milă și vă abonați la videoclip).
  • Avertizări

    Nu trimiteți mai multe mesaje private altor persoane. Acest lucru le poate supăra și va da canalului dvs. o reputație proastă.
  • Fii atent în ceea ce spui. Evitați orice limbă, imagini sau conceptualizări care sugerează sau denigrează oamenii, rasa, sexul, clasa etc. Nu numai că este ilegal în multe locuri, dar este, de asemenea, pur și simplu necunoscut.
  • Videoclipurile de agrement sunt ilegale, imorale și CRASS. Nu încărcați niciodată un videoclip care descrie, încurajează sau laudă agresiunea. Respecta demnitatea fiecărei persoane.
  • Strigătele pierd fanii. Dacă într-adevăr trebuie să aveți unul, plasați mai întâi un avertisment, astfel încât spectatorii să o poată evita. Dar faptul că trebuie să evite să-ți spună ceva deja...Nu va fi popular.
  • Nu hrăniți trolii, haters și spitfires. Acești oameni sunt acolo să se amestece și să facă probleme - chiar dacă ei cred că fac comentarii utile, maniera urâtă în care își produc comentariile își coboară imediat comentariile lor de gunoi. Nu vă angajați. Nu luați comentariile personale.
  • Nu postați informații personale. Păstrați adresa dvs. de stradă, numărul de telefon, locul de muncă, numele complet etc. Din videoclip. Dacă sunteți sub 18 ani, niciunul dintre acestea nu ar trebui să fie inclus și nu menționați școala dvs. sau după locațiile de activitate școlară.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un cont YouTube (obligatoriu)
    • Computer sau laptop (pentru a încărca mai târziu. Utilizați un dispozitiv mobil dacă faceți videoclipuri cu dispozitivul Android sau IOS)
    • Webcam (opțional)
    • Camera (opțional)
    • Conexiune la Internet (obligatoriu)
    • Editor video (opțional)
    • Conexiuni
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar