Cum să creați videoclipuri bune pe youtube

Cu ore de conținut nou încărcat la YouTube la fiecare minut, Videoclipurile dvs trebuie să fie de înaltă calitate dacă doriți ca spectatorii să vă găsească. Videoclipurile menite să se distreze sau să-ți educe publicul pot fi diferite în materie, dar ele necesită, în esență, aceleași procese. Planificați fiecare videoclip pe care îl faceți și asigurați-vă că utilizați echipament adecvat pentru ao filma. După ce înregistrați totul, editați imaginile și împărtășiți-l, astfel încât alte persoane o pot găsi. În timp ce nu puteți determina ce videoclipuri vor devine popular, Crearea celui mai bun conținut pe care îl puteți mări șansele dvs. de oameni care o urmăresc!

Pași

Partea 1 din 5:
Planificați videoclipul dvs.
  1. Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 1
1. Determinați cine doriți ca publicul dvs. țintă. Alegerea publicului dvs. țintă vă ajută să alegeți tipurile de videoclipuri pe care le creați. Alegeți o audiență pe care o puteți referi, astfel încât să puteți afla ce tipuri de conținut caută. Odată ce alegeți o audiență țintă, încercați să faceți majoritatea videoclipurilor pe canalul dvs. despre subiectele legate de publicul dvs.
  • Cum-to clipurile video au o audiență mare, astfel încât să vă ajute să obțineți cele mai multe vizualizări și abonați.
  • Eseurile video acoperă în detaliu anumite subiecte și necesită cercetări. Alegeți subiecte pe care sunteți interesat personal, deoarece alte persoane ar putea avea și un interes similar.
  • Videoclipurile scurte de comedie atrag de obicei o audiență mare de telespectatori mai tineri, deoarece sunt ușor de vizionat și de a împărtăși cu alții.
  • Dacă doriți să faceți filme scurte, alegeți genurile pe care le doriți să vizionați și să faceți filme pe baza acestuia.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 2
    2. Urmăriți alte videoclipuri în stilul pe care doriți să îl creați. Căutați alte personalități populare YouTube care fac conținut similar cu ceea ce doriți să faceți. Ia notă despre modul în care videoclipurile lor sunt structurate, punctele pe care le acoperă și ceea ce filmează. Utilizați videoclipurile pe care le urmăriți ca influențe ale conținutului propriu.
  • Nu furați niciodată conținutul unei alte persoane sau copiați cuvântul IT pentru cuvânt.
  • Puneți propria dvs. rotire unică pe stilul video pentru a vă face să ieșiți în evidență. Uită-te la ceea ce este comun între mai multe videoclipuri în stilul ăsta și apoi schimbați ceva la propria dvs. De exemplu, multe eseuri video au oameni în picioare și vorbesc direct cu camera. Puteți alege să trageți din diferite unghiuri pentru a vă face eseurile mai interesante.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 3
    3
    Subiecte de cercetare Pentru videoclipul dvs., dacă faceți conținut informativ. Căutați subiectul pentru a vedea ce alte persoane caută astfel încât să știți ce să includeți în videoclipul dvs. Dacă aveți nevoie să aflați mai multe despre subiect, asigurați-vă că utilizați surse fiabile, astfel încât să nu răspândiți informații false. Încercați să găsiți o varietate de surse, astfel încât să deveniți un expert pe această temă.

    Bacsis: Încercați să restrângeți subiectul dvs. video pentru ao face mai specific. De exemplu, în loc să faceți un videoclip despre cum să pierdeți în greutate, puteți face un videoclip despre cum să pierdeți în greutate dacă sunteți sub 30 de ani.

  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 4
    4
    Scrieți un script sau contur Pentru videoclipul dvs. (opțional). Planificați ce veți spune înainte de timp, astfel încât să nu vă concentrați când este timpul să înregistrați. Puteți scrie un script complet, fie o listă marcată de puncte pe care doriți să le acoperiți. Du-te peste script de câteva ori pentru a edita ceva care nu se potrivește cu restul.
  • Dacă faceți videoclipuri impromptu sau înregistrați-vă jucând jocuri video, nu aveți nevoie să aveți un script sau o schiță.
  • Includeți vizuale în conturul dvs., cum ar fi lucrurile pe care doriți să le filmați sau imagini pe care le doriți în videoclipul final.
  • Partea 2 din 5:
    Alegerea echipamentului potrivit
    1. Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 5
    1. Utilizați o cameră cu un trepied dacă vă filmezi. Asigurați-vă că aparatul foto pe care îl utilizați are suficientă stocare pentru fișierele video, deoarece acestea pot prelua o mulțime de spațiu. Puneți camera video pe un trepied, astfel încât nu se mișcă în jur sau se agită în timp ce înregistrați, deoarece acest lucru ar putea să arate neprofesional.
    • Dacă filmați videoclipuri de comedie sau filme scurte, puteți alege să fotografiați fără un trepied pentru unele dintre fotografiile dvs.
    • Puteți utiliza telefonul dvs. atâta timp cât are suficientă memorie disponibilă pentru a înregistra videoclipul. Puteți cumpăra trepiede telefonice la magazinele convenience sau online.
    • Aduceți bateriile suplimentare pentru camera dvs., deoarece înregistrarea poate să le ardă rapid.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 6
    2. Aprindeți zona dvs. de înregistrare, astfel încât nu este prea întunecată. Deplasați luminile în jurul spațiului în care intenționați să înregistrați pentru a vedea cum afectează luminozitatea. Asigurați-vă că este suficient de luminos încât sunteți vizibil pe cameră, dar nu atât de mult încât provoacă evidențieri dure sau umbre. Scopul de a avea o lumină setată la stânga și la dreapta camerei dvs. pentru a crea iluminare echilibrată.
  • De asemenea, puteți utiliza iluminatul natural care vine din Windows în spațiul dvs.
  • Puteți filma în aer liber, dar evitați fotografiere direct în soare sau altfel va arăta prea luminos.
  • Iluminarea ta depinde de spațiul în care fotografiați. Camerele cu culori mai ușoare vor arăta mai strălucitoare decât camerele cu culori mai întunecate.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 7
    3. Vorbiți într-un microfon pentru a obține un sunet clar. Microfoanele încorporate în camera sau telefonul dvs. nu ridica în mod clar audio, mai ales dacă sunteți departe de ei. Obțineți un microfon extern care are o calitate bună a sunetului, astfel încât videoclipurile dvs. să sune și să vă simțiți profesioniști. Testați în prealabil microfonul pentru a vă asigura că funcționează.
  • LELIC MICROFONS Clip pe cămașa dvs., astfel încât să puteți șterge audio indiferent de locul în care vă aflați în fotografie.
  • Microfoane direcționale ridicați sunetele în orice direcție pe care o îndreptați.
  • Omnidirecționarea microfoanelor ridică orice zgomot în jurul acestuia.
  • Bacsis: Verificați ce tip de baterii utilizează microfonul dvs., astfel încât să puteți aduce extra cu dvs.

  • Imaginea intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 8
    4. Păstrați fundalul curat dacă intenționați să înregistrați conținutul educațional. Alegeți un perete sau o zonă curată în care vă simțiți confortabil să filiați videoclipul dvs. Îndepărtați tot ce este aglomerați fundalul zonei dvs. de înregistrare, deoarece ar putea să vă distragă atenția asupra spectatorilor. Lăsați unele obiecte, cum ar fi cărți sau postere, pentru a vă oferi un interes vizual.
  • Dacă nu aveți un perete curat pentru a filma în fața, încercați să atârnați o foaie și în picioare în fața ei.
  • Imaginea intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 9
    5. Utilizați un program de captură de ecran dacă filmați jocuri video sau ecrane de calculator. Uită-te online pentru programe gratuite de captura video, astfel încât să puteți înregistra jocul pe care îl jucați. Urmați instrucțiunile programului și selectați ecranul sau fereastra pe care doriți să o înregistrați pentru a captura imaginile. În acest fel, puteți utiliza microfonul dvs. pentru a înregistra sunetul dvs. și în timp ce software-ul înregistrează imaginile și sunetul de pe computer.
  • Programe de captare a ecranului funcționează excelent pentru videoclipurile de artă digitală, jocul video Să jucăm și How-to Computer Tutoriale.
  • Încercați să filmezi videoclipul dvs. chiar dacă utilizați un program de captură a ecranului. În acest fel, aveți opțiunea de a le include dacă aveți nevoie de ea.
  • Partea 3 din 5:
    Înregistrarea videoclipului
    1. Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 10
    1. Practicați videoclipul de câteva ori înainte de ao înregistra. Du-te peste scenariul tău și practica spunând cu voce tare pentru a vedea cum curge. Faceți modificări ale scriptului pe care trebuie să-l aveți mai ușor de spus. Încercați să treceți prin liniile dvs. mai repede sau mai lent pentru a vedea cum se schimbă accentul. Dacă vorbești direct cu camera, practică livrarea până când se simte ca și cum ai avea o conversație.
    • Dacă lucrați cu mai mulți actori, treceți prin scene de câteva ori pentru a repeta scenariul.
    • Nu vă fie frică să scăpați de liniile care nu funcționează, de asemenea, ați crezut că vor.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 11
    2. Înregistrați mai multe dureri de videoclipuri, astfel încât să puteți alege diferite fotografii. După ce ați apăsat înregistrarea pe aparatul foto, faceți tot posibilul pentru a vă livra liniile fără ezitare. Dacă vă înșuruiți, păstrați camera care rulează și începeți linia din nou. Este în regulă dacă vă împiedicați câteva cuvinte, deoarece le puteți edita mai târziu. După ce obțineți o bucată bună, citiți liniile la o viteză diferită sau cu un accent deosebit, astfel încât să aveți opțiunea de a utiliza mai târziu aceste fotografii.
  • Încercați să respectați scriptul sau schița, astfel încât să nu pierdeți focalizarea în timp ce înregistrați.
  • Dacă fotografiați videoclipuri de comedie, încercați să improvizați câteva linii, deoarece acestea ar putea fi amuzante când le editați mai târziu. În acest fel, aveți o opțiune pentru glumele pe care doriți să le includeți.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 12
    3. Film de film suplimentar, astfel încât să puteți include dacă aveți nevoie. Videoclipurile ca VLOG-urile de călătorie, filmele scurte și conținutul educațional au, de obicei, imagini suplimentare numite B-roll care este folosit pentru a completa orice lacune. Puteți utiliza imagini suplimentare pentru a tranziția între subiecte din videoclipul dvs. sau pentru a adăuga interesul vizual. Asigurați-vă că includeți fotografii pe care doriți să le adăugați mai târziu, astfel încât să le puteți pune în videoclipul dvs. în timpul editării.
  • De exemplu, dacă filmați un videoclip despre o excursie la Paris, puteți include imagini ale Turnului Eiffel sau al Arcului de Triomphe pentru a afișa reperele.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 13
    4. Vorbi în mod clar, astfel încât oamenii de ascultare vă pot înțelege. Asigurați-vă că articulați fiecare cuvânt în timp ce vorbiți astfel încât să fiți ușor să ascultați. Rămâneți la un volum moderat, astfel încât microfonul dvs. să nu se ridice și să vă mutați audio-ul. Este în regulă dacă înșuruiți o linie sau două de când vă puteți reîntorca întotdeauna.

    Bacsis: Ajustați tonul vocii pentru publicul pe care îl faceți videoclipuri. În timp ce strigă și având un ton excitat poate lucra pentru Vlogs de divertisment, nu funcționează și în videoclipurile educaționale.

  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 14
    5. Cereți oamenilor să vă placă și să vă abonați la canalul dvs., astfel încât să puteți construi o audiență. La un moment dat în timp ce înregistrați, asigurați-vă că ați întrebat spectatorii să vă placă videoclipul și să vă abonați la canalul dvs. Puteți spune oamenilor în intro din subiectul dvs. sau la sfârșitul videoclipului dvs. În acest fel, videoclipul și canalul dvs. pot deveni mai populare, astfel încât alte persoane vor vedea conținutul dvs.
  • Puteți spune ceva de genul "și nu uitați să faceți clic pe degetele în sus dacă vă place acest videoclip și să vă abonați la canalul meu dacă doriți să vedeți mai multe!"
  • Solicitarea oamenilor să vă placă și să vă subscrieți să nu funcționeze bine dacă îl includeți în filme scurte.
  • De asemenea, puteți cere oamenilor să vă placă și să vă abonați prin includerea textului la sfârșitul videoclipului dvs. ca un memento.
  • Partea 4 din 5:
    Editarea videoclipului dvs.
    1. Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 15
    1. Utilizați software-ul de editare video pentru a vă tăia imaginile împreună. Instalați software-ul de editare video pe computer, astfel încât să puteți tăia imaginile din videoclipul dvs. Există multe opțiuni gratuite pentru editare, dar puteți obține mai multe funcționalități din programele plătite. Familiarizați-vă cu software-ul pe care îl utilizați, astfel încât știți ce sunteți capabil să creați.
    • Software-ul comun de editare video pe care îl puteți utiliza include Adobe Premiere, Windows Movie Maker, Imovie și Final Cut.
    • Nu încărcați videoclipul dvs. la YouTube Needised, deoarece nu va primi cât mai multe vederi.
    • YouTube are un editor încorporat, dar are o funcționalitate limitată.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 16
    2. Tăiați orice pauze care sunt prea lungi, astfel încât videoclipul dvs. se mișcă rapid. Încărcați imaginile în program și rearanjați-l în ordinea dorită. Urmăriți imaginile și îndepărtați oricând vă puteți împiedica pe liniile sau întrerupeți o perioadă lungă de timp. Scopul de a avea reduceri rapide pentru a vă menține atenția spectatorilor și pentru a împiedica videoclipul dvs. să devină plictisitor sau de lungă durată.
  • Întrerupe orice conținut pe care nu doriți să îl includeți în videoclipul dvs.
  • Bacsis: De asemenea, puteți rearanja imaginile în orice fel doriți. Încercați mai multe modificări pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru videoclipul dvs.

  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 17
    3. Adăugați efecte și animații Pentru a vă face conținutul unic. Videoclipurile educaționale includ de obicei imagini, infografii sau animații mici pentru a adăuga mai mult interes vizual pentru videoclipurile dvs. Dacă nu aveți imagini pentru o parte a videoclipului, utilizați o imagine sau o animație cu narațiunea dvs. pentru a completa golurile. De asemenea, puteți include tranziții între imaginile dvs. pentru a face fluxul video și aspectul neted.
  • Puteți să vă faceți propriile animații în programe cum ar fi Adobe după efecte sau Blender.
  • Adăugarea vizuală și grafică la un film scurt poate ajuta la crearea unui stil unic de filmare.
  • Uită-te online pentru tutoriale cu privire la modul de a crea anumite efecte în videoclipul tău.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 18
    4. Faceți videoclipul dvs. numai atâta timp cât trebuie să fie. Videoclipurile sunt cele mai populare dacă sunt în jur de 5 minute, dar pot fi mai lungi sau mai scurte în funcție de subiectul pe care îl acoperiți. Tăiați orice film sau audio care nu se potrivește cu tonul restului videoclipului. Când ați terminat cu o trecere de editare, urmăriți videoclipul pentru a vedea dacă există ceva ce încă mai trebuie să eliminați.
  • Multe videoclipuri de comedie variază între 30 de secunde până la 2 minute.
  • Videoclipurile educaționale pot fi mai lungi de 10 minute, în funcție de cât de multe informații pe care le acoperiți.
  • Partea 5 din 5:
    Încărcarea videoclipurilor pe YouTube
    1. Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 19
    1. Dați videoclipului dvs. un titlu atrăgător pentru a desena spectatorii din. Includeți cuvinte cheie despre subiectul dvs. la începutul titlului video, astfel încât oamenii să o poată vedea imediat când o caută. Asigurați-vă că descrieți ceea ce acoperiți în detaliu, astfel încât spectatorii să știe ce să se aștepte de la videoclip. Păstrați titlul cu mai puțin de 60 de caractere, deci este atrăgător și mai ușor de împărțit.
    • Puteți utiliza titluri care sunt clickbait atâta timp cât nu minți despre conținutul videoclipului.
    • Dacă aveți nevoie să includeți numerele de episod pe videoclipurile dvs., puneți-le la sfârșitul titlului, astfel încât informațiile importante sunt mai întâi.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 20
    2. Completați descrierea și etichetele, astfel încât oamenii să vă poată găsi cu ușurință videoclipul. Scrieți ceea ce faceți în descrierea videoclipului dvs., astfel încât alte persoane să le poată citi și să afle mai multe. Includeți informații utile sau linkuri pe care nu le-ați inclus în videoclip. Actualizați etichetele de pe videoclipul dvs. cu cuvinte cheie referitoare la videoclipul dvs., astfel încât acesta să se prezinte în mai multe căutări.
  • De exemplu, dacă videoclipul dvs. este despre înlocuirea unui pardoseală, este posibil să includeți etichete ca "Podele de podea", "Înlocuirea plăcilor" și "Îmbunătățirea la domiciliu."
  • Încercați să le conectați la momente diferite în videoclipul dvs. dacă acoperiți o mulțime de informații. Acest lucru ajută telespectatorii să sară în partea videoclipului de care au nevoie.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 21
    3. Creați o miniatură personalizată pentru videoclipul dvs. pentru a înconjura spectatorii. Thumbnailurile video sunt primele imagini pe care le vedeți când căutați un videoclip, deci este important ca ei să iasă în evidență. Utilizați un editor foto pentru a crea o miniatură utilizând un cadru sau o imagine din videoclipul dvs. Puneți textul pe miniatură, astfel încât să îl puteți citi de la distanță pentru ao face mai vizibil atunci când îl căutați.
  • Dacă nu faceți o miniatură personalizată, YouTube vă va permite să alegeți un cadru statu din videoclipul dvs. pentru a utiliza în schimb.
  • Imagine intitulată Creați videoclipuri bune pe YouTube Pasul 22
    4. Setați un program consistent de încărcare, astfel încât spectatorii să cunoască când să vă așteptați la conținut nou. Dacă doriți să obțineți mai mulți abonați și vizualizări, încărcați videoclipuri în mod regulat, astfel încât oamenii să le poată urmări. Puteți alege să faceți mai multe videoclipuri pe săptămână sau o dată pe lună. Asigurați-vă că ați respectat programul dvs., astfel încât să nu pierdeți niciun spectator sau abonați.
  • Planificați să aveți 2-3 videoclipuri gata în orice moment, astfel încât să puteți avea un videoclip de rezervă dacă un altul pe care îl faceți durează mai mult timp.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Care este cea mai bună modalitate de a face pe oameni să facă clic pe videoclipurile mele?
      Sarrah Souza
      Sarrah Souza
      Răspunsul comunității
      Face miniaturi interesante care merg cu subiectul tău. Du-te pentru culori strălucitoare și imagini vii și evitați utilizarea miniaturilor sexuale sau protejate prin drepturi de autor, deoarece acest lucru vă poate fi raportat.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 5helpful 73
    • Întrebare
      Ce se întâmplă dacă am o cameră de calitate scăzută? Nu lucrez încă, nu-mi permit să cumpăr camere bune.
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Dacă aveți o cameră de calitate scăzută, puteți lua două căi. Utilizați oricum camera - dacă totul este foarte bun, nu ar trebui să conteze. Ați putea chiar să o utilizați în avantajul dvs. ca o bucată de "Vechiul film al camerei." Sau, ați putea împrumuta unul mai bun de la un prieten sau de la părinți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 13helpful 112
    • Întrebare
      Trebuie să am un fundal bun sau pot folosi dormitorul meu?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Puteți folosi dormitorul dvs. atâta timp cât există iluminare bună, ați putea de câteva lumini ieftine de zână și le-ați pus în fundal. De asemenea, puteți face un backdrop creativ DIY care este legat de orice fel de videoclipuri pe care le faci.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 4helpful 40
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Distribuiți videoclipurile dvs. pe conturile media sociale pentru a obține mai mulți spectatori.
  • Du-te la site-ul Academiei Creator YouTube pentru a viziona tutoriale video și a afla cum să faci videoclipuri. Puteți găsi Academia Creator aici: https: // creatoademy.YouTube.COM / Pagina / Acasă.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că conținutul dvs. nu sparge orientări YouTube sau ar putea fi eliminat.
  • Nu faceți niciun conținut care să hrănească alți oameni sau să conțină conținut ilegal sau altfel contul dvs. ar putea fi suspendat sau șters.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar