Cum se schimbă bateriile de timp

Dacă ceasul dvs. de timp a încetat să mai funcționeze, probabil că trebuie să schimbați bateria. În timp ce sarcina poate părea complicată, schimbarea unei baterii este un proces simplu. Dacă ceasul dvs. are șuruburi, veți avea nevoie de o șurubelniță mică. Dacă ceasul dvs. nu are șuruburi, puteți schimba bateria folosind un cuțit. Procesul durează doar câteva minute și, când ați terminat, ceasul dvs. va fi bun ca nou.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea bateriei într-un ceas cu șuruburi
  1. Imagine intitulată Schimbare Timex Baterii Pasul 1
1. Glisați cureaua. Dacă ceasul tău este îndoit, desfaceți-l. Apoi, glisați cureaua din sloturile de pe partea de ceas. Setați cureaua deoparte pentru moment.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 2
    2
    Deșurubați șuruburile. Utilizați o șurubelniță mică, concepută special pentru ceasuri, pentru a deișora toate șuruburile mici de pe partea de ceas. Asigurați-vă că ați setat șuruburile într-un loc sigur. Deoarece sunt mici, sunt ușor de înșelat.
  • Unele farmacii vând șurubelnițele pe care le puteți utiliza pe ceasuri. De asemenea, puteți cumpăra una online.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 3
    3. Scoateți partea din spate a ceasului. Odată ce șuruburile sunt îndepărtate, puteți utiliza degetele pentru a îndepărta partea din spate a ceasului. Pur și simplu ridicați spatele de pe ceas și lăsați-l deoparte undeva în siguranță pentru acum.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 4
    4. Înlocuiți bateria. Utilizați un mic cuțit sau un instrument similar pentru a opri bateria din ceas. Bateriile nu sunt blocate strâns, așa că ar trebui să iasă cu ușurință cu o forță minimă. Puneți o nouă baterie în locul bateriei vechi.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 5
    5. Reasamblați ceasul. Așezați spatele ceasului înapoi în poziție. Utilizați șurubelnița pentru a înșurubați șuruburile înapoi în poziție. Apoi, glisați cureaua înapoi. Ceasul dvs. este acum gata de utilizare din nou.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea bateriei într-un ceas fără șuruburi
    1. Imagine intitulată Schimbare Timex Baterii Pasul 6
    1. Scoateți cureaua. Dacă ceasul dvs. este înclinat, desfaceți-l și alunecați cureaua. Este ușor de făcut. Doar alunecați cureaua din sloturile de pe ambele părți ale ceasului. Setați cureaua deoparte pentru moment.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 7
    2. Împingeți coroana în caz. Coroana se referă la butonul mic de pe colțul ceasului, folosit pentru a vâna ceasul și a seta la momentul potrivit. Dacă coroana nu este deja împinsă în tot drumul, împingeți-l în ceas înainte de a scoate capul de ceas.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 8
    3. Localizați slotul pe carcasă înapoi. Rotiți capul de vizionare pe partea sa și priviți îndeaproape de-a lungul marginilor. Ar trebui să observați un slot mic undeva de-a lungul marginii ceasului. Introduceți un instrument subțire în acest slot pentru a opri spatele ceasului.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 9
    4. Țineți ceasul cu fața în jos pe o cârpă moale. O cârpă moale protejează geamul pe ceas. Utilizați o mână pentru a plasa ceasul cu fața în jos pe cârpă, asigurând marginile ceasului cu degetele. Apăsați fermă cu fermitate pe cârpă.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 10
    5. Opriți spatele ceasului folosind un cuțit. Utilizați vârful unui cuțit ascuțit. Introduceți vârful în slotul pe care l-ați găsit mai devreme. Utilizați cuțitul pentru a împinge ușor partea din spate a ceasului în sus până când auziți un zgomot de popping. Partea din spate a ceasului ar trebui să apară, astfel încât poate fi ușor îndepărtată și lăsată deoparte pentru moment.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 11
    6. Opriți bateria cu cuțitul. O baterie de ceas este un disc rotund, metalic găsit în centrul ceasului. Bateria ar trebui să iasă cu ușurință. Pur și simplu introduceți vârful cuțitului de-a lungul marginii bateriei și opriți-l. Nu este nevoie să utilizați o mulțime de forță, deoarece bateria este introdusă numai în ceas și apare ușor.
  • Imagine intitulată Schimbarea bateriilor Timex Pasul 12
    7. Adăugați noua baterie. Luați bateria de înlocuire din carcasa sa. Apăsați-l în centrul ceasului până când auziți un zgomot mic. Aceasta înseamnă că bateria este în poziție.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Baterii Pasul 13
    8. Așezați ceasul pe podea. Setați ceasul cu fața în jos pe podea. Dacă podeaua dvs. nu are covoare, plasați o bucată de carton sub ceas. Puneți partea din spate a ceasului înapoi în poziție.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 14
    9. Reasamblați ceasul. Luați un capac de sticlă și fixați-l pe partea din spate a ceasului. Apăsați ușor pe capacul sticlei folosind piciorul până când auziți un zgomot. Aceasta înseamnă că ceasul de ceas a intrat înapoi în poziție și puteți să vă puneți cureaua înapoi pe ceas.
  • Este foarte important să utilizați doar o greutate blândă atunci când apăsați jos cu piciorul. Dacă folosiți greutatea corporală completă, veți sparge ceasul.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 15
    1. Citiți mai întâi manualul de instrucțiuni. Ar trebui să citiți mai întâi manualul instrucțiunii dvs., dacă încă mai aveți. Vă poate oferi câteva sfaturi și trucuri despre cum să eliminați efectiv bateria. Poate include, de asemenea, unele măsuri de precauție, cum ar fi nu utilizați anumite tipuri de instrumente sau materiale pe ceas.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Baterii Pasul 16
    2. Purtați ochelari de protecție în timp ce îndepărtați bateria ceasului. Indiferent cât de blând ești cu ceasul tău, există întotdeauna o șansă de sticlă se va sparge. Purtați o pereche de ochelari de protecție în timp ce lucrați pentru a preveni accidentele.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 17
    3. Asigurați-vă că aveți tipul potrivit de baterie. Uita-te la bateriile au scrisori și numere scrise pe ele, indicând tipul bateriei. Când selectați o baterie de înlocuire, obțineți o baterie cu același cod. Dacă obțineți o baterie greșită, ceasul dvs. nu va funcționa.
  • Dacă aveți încă manualul instrucțiunii dvs., acesta ar trebui să vă spună și tipul bateriei.
  • Imagine intitulată Schimbare Timex Bateriile Pasul 18
    4. Fi blând cu ceasul tău. Ceasurile sunt foarte delicate și pot fi scumpe pentru înlocuire. Mergeți foarte încet când utilizați instrumentele dvs. și utilizați întotdeauna mișcări ușoare, blânde. Acest lucru reduce riscul de deteriorare.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Șurubelniță mică
    • Cuţit
    • Material moale
    • Capac de sticla
    • Noua baterie de ceas
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar