Cum să cumpărați o barcă de pescuit uzată

Când pescuitul de pe docul tocmai nu este suficient de satisfăcător, există întotdeauna opțiunea de a cumpăra o barcă de pescuit. Fiind capabil să acceseze mijlocul oricărui lac crește foarte mult șansele de a se întoarce acasă cu o captură decentă. Cele mai noi bărci de pescuit nu sunt întotdeauna o opțiune viabilă pentru cei care doresc să gestioneze costurile. Din fericire, nu a mai fost niciodată mai ușor să descopere o barcă de pescuit folosită, care poate servi ca o mare alternativă la bomboane pentru un nou model.

Pași

Metoda 1 din 3:
Identificarea unei barci
  1. Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 1
1. Decideți ce căutați într-o barcă de pescuit. Personalii cumpărători au mai multe lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o barcă de cumpărare:
  • mărimea: Barca de pescuit vin într-o mare varietate de dimensiuni, de la ambarcațiuni pe care le puteți păstra în vapori la navele de mamut care necesită boabe. Asigurați-vă că selectați o barcă pe care o puteți stoca în mod corespunzător și nu vă suprasolicitați limitele. O ambarcațiune slabă stocată poate suferi daune ireparabile în condiții meteorologice dure.
  • Cost: Cu cât este mai mare barca, cu atât este mai mare eticheta de preț. Majoritatea vânzătorilor vor fi dispuși să negocieze, dar ar fi înțelept să vină cu o cantitate maximă pe care sunteți dispus să o cheltuiți și să rămâneți la ea indiferent de ce. Dacă aveți probleme cu găsirea unui lucru care vă place în gama dvs. de prețuri, aveți răbdare și extindeți căutarea.
  • Scop: Sunteți un pescar casual care caută ceva de luat pe lacul din spatele cabanei voastre? Sau sunteți un pescar de turneu care caută o barcă care vă va oferi acea margine în următoarea competiție? Ceea ce intenționați să faceți cu barca dvs. va merge mult în îngustarea căutării, astfel încât să nu fiți lăsați cu o vizită fără fructe după altul.
  • Tipul motorului: Dacă optați pentru o barcă de pornire, va trebui să decideți cât de mult puterea motorului pe care o căutați. Luați în considerare locul în care intenționați să utilizați barca și să alegeți motorul în consecință. Dacă gaura dvs. de pescuit este un lac mic, liniștit, nu aveți nevoie de o barcă cu un motor plin de viață.
  • Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 2
    2. Alegeți tipul de barcă pe care doriți. Există o serie de opțiuni aici:
  • Bărci de pescuit de pescuit sunt bărci simple și rentabile pentru pescarii care intenționează să o păstreze simplă. Sunt eficiente în apă puțin adâncă și pe suprafețe plate și sunt cunoscute pentru a fi ușor de transportat și de a stoca.
  • Bărci de pescuit offshore sunt mult mai mari și elaborate datorită nevoii lor de a rezista undelor de pedeapsă. Aceste bărci sunt limitate la entuziaștii de pescuit cu o mulțime de bani pentru a cheltui - este dificil să se găsească bărci de pescuit offshore.
  • Jon Barci de pescuit sunt cu barci pătrate, cu arcuri ascuțite, care sunt perfecte atunci când pescuiesc pe suprafețe calme, plate. Ele sunt de obicei din aluminiu sau lemn și sunt printre cele mai ușoare bărci pentru a se deplasa.
  • Drift Barci de pescuit sunt în formă de canoe, numai cu mult mai mult spațiu în mijloc. Designul face aceste bărci alegerea optimă atunci când pescuitul în apă în mișcare rapidă, cum ar fi lacurile sau râurile active. Aceste bărci sunt în general construite din fibră de sticlă, lemn sau aluminiu.
  • Barci de pescuit ponton sunt cele mai unice ale grămadei, constând dintr-o zonă așezată cu pontoane pe ambele părți pentru a menține ambloat-ul ambloat. Aceste bărci sunt minunate pentru pescarii individuali care nu au nevoie de o mulțime de spațiu suplimentar. Sunt, de asemenea, la prețuri accesibile și ușor de stocat.
  • Sport sau ambarcațiuni de pescuit cu jet sunt bărci operate de motor care permit utilizatorilor să acopere distanțe mari într-o perioadă scurtă de timp. Bărci de pescuit sport utilizează motoare care sunt propulsate cu lamă, în timp ce bărci de pescuit cu jet utilizează motoare de propulsie a apei și sunt mai sigure pentru a fi utilizate în apă puțin adâncă.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutând o barcă
    1. Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 3
    1. Scour anunțurile pentru bărcile utilizate. Fiecare vânzător are o modalitate preferată de a posta un anunț. Unele vor folosi ziare, altele opt pentru anunțuri sau vehicule de cumpărare și vânzare de reviste și multe utilizări online gratuite. Căutați-le cu totul bine, și notați ambarcațiunile utilizate care se potrivesc îndeaproape ceea ce căutați. De asemenea, asigurați-vă că observați starea așa cum este listată în anunț.
  • Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 4
    2. Acționați rapid când găsiți unul. Ca cele mai multe articole de lux second-hand, o afacere bună pe o barcă folosită nu va dura mult timp. Să ia în jos numărul de telefon și să facă apel cât mai curând posibil. Ia prea mult timp și s-ar putea să pierdeți complet.
  • Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 5
    3. Stabiliți un timp pentru a vedea barca. Fiți dispuși să lucrați în jurul programului vânzătorului, dar asigurați-vă că vă lăsați o mulțime de timp pentru a inspecta barca. Lăsați un număr de contact în cazul în care vânzătorul trebuie să intre în contact cu dvs. înainte de vizită.
  • Metoda 3 din 3:
    Cumpărarea barcii
    1. Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 6
    1. Inspectați barca. O barcă mai mică nu ar trebui să necesite mult timp să inspecteze, în timp ce o ambarcațiune mai mare ar putea dura ore. Există mai multe puncte de probleme pe care ar trebui să le aveți grijă de cum arătați-o:
    • Asigurați-vă că motor cu barca este în stare de funcționare dacă achiziționați o barcă cu motor.
    • Verificarea mesajului Bilia Pentru a vă asigura că nu este plină de apă, care poate colecta în timpul furtunilor. Proprietarul poate include o pompă de santină manuală sau automată cu barca.
    • Asigurându-se că direcție și regulator sunt pe deplin funcționale.
    • Având componente electrice verificați pentru a vă asigura că lucrează așa cum ar trebui.
    • Inspectați Hull și Siding și căutați orice uzură, daune sau alte probleme (acest lucru ar trebui făcut din apă.)
    • Confirmând că elice și arbore de elice Lucrați în mod corespunzător.
    • Asigurați-vă că Tachelaj, Hardware, și vele funcționează bine dacă cumpărați o barcă cu pânze.
  • Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 7
    2. Luați barca pentru o rotire de încercare. Unele dintre preocupările de mai sus pot fi abordate doar printr-o cursă de încercare. Cele mai multe vânzători de barci de reputație vor permite acest lucru, deoarece nu pot decât să sporească șansele de a face o vânzare cu succes. Asigurați-vă că ați abordat fiecare dintre preocupările dvs. în mod individual. De exemplu, verificați direcția făcând rotirea stângă și dreaptă sau ajustați motorul la viteze diferite pentru a vă asigura că funcționează corect.
  • Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 8
    3. Elaborarea unui aranjament de plată. Dacă sunteți mulțumit de ceea ce vedeți, trebuie fie să fiți de acord să plătiți prețul listat sau să vă luați șansele de a negocia pentru o cea mai mică. Unii vânzători sunt fermi în evaluarea lor (și vor spune adesea acest lucru în anunțurile lor), dar mulți sunt dispuși să aibă cel puțin o ofertă. În cele din urmă, decizia vânzătorului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o barcă de pescuit utilizată Pasul 9
    4. Finalizați tranzacția. Nu vă fie frică să cereți ajutor pregătirea barcii pentru transport dacă ați aranjat să faceți acest lucru. Șansele promite că vânzătorul va fi într-o stare bună, a descărcat o povară majoră. Verificați dublu pentru a vă asigura că barca este complet sigură înainte de a părăsi premisele.
  • sfaturi

    Dacă nu vă simțiți confortabil cu nivelul dvs. de expertiză în inspectarea barcii, consultați un inspector marin care vă va putea spune dacă ambarcațiunile îndeplinește standardele de construcție. Un inspector poate identifica exact ceea ce trebuie fixat sau îmbunătățit pentru a aduce barca până la standarde adecvate.
  • Nu ezitați să întrebați vânzătorul pentru înregistrări detaliate, inclusiv orele cu barca, istoricul întreținerii și istoricul stocării.
  • Avertizări

    Să fie atenți la răspunsul la anunțurile din ziare sau reviste de anunțuri. În multe cazuri, spațiul împiedică posterul să includă o fotografie, lăsându-vă cu literalmente nici o idee despre cum arată barca. Cereți o mulțime de întrebări și nu faceți o călătorie lungă decât dacă sunteți sigur că merită o privire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar