Cum să coborâți într-o râsă minecraft

În Minecraft, râurile sunt apariții naturale comune și utile, aceștia expun zone mari subterane, arătând minereuri valoroase, intrări la sisteme de peșteră și chiar arborele de mine, dungeons și, dacă ești norocos, o fortăreață. Cu toate aceste aspecte, râurile sunt un lucru foarte util. Cu toate acestea, căderea în jos poate fi foarte periculoasă sau chiar fatală. Din fericire, puteți utiliza apă de apărare naturală și elementele din inventarul dvs. pentru a vă face calea în siguranță în siguranță!

Pași

Metoda 1 din 5:
Folosind cascade naturale
  1. Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 1.jpg
1. Localizați o râpă. Ravinele pot să se ducă în orice biom și sunt destul de comune. Explorați zona din jurul bazei dvs. sau ieșiți mai departe dacă ați explorat deja râurile din apropiere. Odată ce găsiți unul dorit, puteți începe să coborâți.
  • Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 2.jpg
    2. Uită-te la pereții râului și podeaua pentru cascade și bazine de apă. Este obișnuit ca acolo să fie cascade mici care coboară pe pereții râurilor. Uneori, dacă râul a dat naștere în apropierea unui corp de apă, sau dacă a dat naștere intersectată, va fi o scurgere din acel corp de apă.
  • Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 3.jpg
    3. Săriți în cascada sau în piscina de apă. Puteți să vă plimbați încet în jos, folosind fluxul de curgere, fie săriți de la un loc lângă cascadă și aterizați în fluxul sau în grupul de apă în partea de jos. A doua metodă este mai rapidă, dar există o șansă mai mare de a lipsi apa și de a da daune.
  • Nu vă faceți griji dacă apa din partea de jos este doar un bloc sau mai puțin adânc. În versiunile mai vechi ale jocului, o grupare de apă adâncă de apă vă va ucide dacă ați sărit în ea de la o înălțime înaltă, dar în versiunile recente ale jocului nu va.
  • Metoda 2 din 5:
    Miniere în jos
    Imaginea intitulată Scoateți o pasare a lui Minecraft Ravine 4.jpg
    Imaginea intitulată Scoateți o pasare a lui Minecraft Ravine 4.jpg
    1. Ambarcațiuni câteva pickaxe. Dacă utilizați un material cum ar fi lemnul, piatra sau fierul, este cel mai bine să faceți câteva pickaxe, deoarece acestea se rupe cu ușurință. Veți avea nevoie de ele pentru procesul minier.
  • Imaginea intitulată Scoateți un pas de râpă Minecraft 5.jpg
    2. Mine în jos într-o formare de scară. Mina 3 blocuri într-o linie dreaptă la suprafață, asigurați-vă că se confruntă cu râul. Săturați în jos 1 bloc în mijloc, 2 blocuri la capătul îndreptat spre râu, și a mea cele două blocuri din fața dvs. la capătul adânc. Odată ce aceste două blocuri au dispărut, săturați 1 bloc în care au fost și repetați acest proces până când ați ajuns în siguranță în partea de jos a râului.
  • Aduceți lanternele cu dvs., astfel încât să puteți aprinde acest tunel, altfel va fi greu de văzut și mulțimile pot să se spună.
  • Deși mineritul într-o formare de scară este cel mai sigur mod de a merge în jos, puteți să sapă drept în jos dacă doriți. Doar asigurați-vă că este foarte aproape de râu, în acest fel veți ști că nu există piscine ascunse lavă sau peșteri pe care le puteți cădea în timp ce vă săturați.
  • Metoda 3 din 5:
    Făcând o cascadă
    Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 6.jpg
    Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 6.jpg
    1. Craft o găleată și umpleți-o cu apă. Aveți nevoie de 3 lingouri de fier pentru a face o găleată. Odată ce le aveți, aranjați-le într-o masă de crafting, cum ar fi afișată în imagine, apoi puneți găleata în mâna principală și umpleți-o cu apă folosind un bloc sursă de apă, care este un bloc care nu se mișcă de apă.
    • De asemenea, puteți găsi găleți în sate sau fier pentru a face unul în alte structuri cu pradă.
  • Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 7.jpg
    2. Goliți găleata apei de lângă râul. Aceasta va crea o cascadă care va merge în jos pe partea râului.
  • Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 8.jpg
    3. Săriți în cascadă. Acum puteți săriți în cascadă și puteți merge jos, sau puteți săriți și după ce ați căzut un pic, reintroduceți cascada sau terenul în piscina de apă.
  • Metoda 4 din 5:
    Folosind blocuri
    1. Imagine intitulată Reducerea unui pas de râvină Minecraft 9.jpg
    1. Adunați aproximativ 2 stive de blocuri. Ele pot fi blocuri pe care le aveți multe sau orice vă puteți aduna în acest moment. Veți dori cel puțin 2 stive de 64, astfel încât să aveți suficient pentru a scăpa și pentru orice cavață pe care o puteți face.
  • Imaginea intitulată Reducerea unui pas de râvină Minecraft 10.jpg
    2. Construiți o scară pe partea laterală a râului. Găsiți cel mai plat perete al râului și, în timp ce treceți, apropiați-vă de margine și puneți un bloc atârnând peste margine. Apoi plasați un alt bloc 1 bloc în și în jos de la primul, repetați acest proces până când ați făcut o scară până la capăt. Acum, puteți să vă ridicați în sus și în jos!
  • Metoda 5 din 5:
    Folosind Enderpearls
    1. Imaginea intitulată Scoateți o treaptă de râvină Minecraft 11.jpg
    1. Omoară un enderman. Va trebui să așteptați până la noapte pentru a le găsi și este posibil să fie nevoie să ucizi mai multe înainte de a cădea o perla. Colectați cel puțin 2 enderpearii pentru fiecare râvină pe care doriți să o explorați, deși ați putea dori să colectați câteva mai multe în caz de urgență sau de aruncări rele.
  • Imaginea intitulată Scoateți un pas de râvină Minecraft 12.jpg
    2. Vizează partea de jos a râului în timp ce țineți enderpearlul. În mijlocul ecranului dvs. este un crosshair, acesta este locul în care va fi aruncat Enderpearl. Aliniați-l cu locul în care doriți să fiți în râu.
  • Enderpearls, cum ar fi săgețile, au propria lor traiectorie. Dacă zona pe care o vizați este departe, intenționați mai mult în această direcție. Dacă este chiar sub tine sau foarte aproape, poți să vizezi direct la ea.
  • Imagine intitulată Scoateți o treaptă de râvină Minecraft 13.jpg
    3. Aruncați Enderpearl. Dacă l-ați alcătuit la dreapta, trebuie să teleportați unde ați aruncat-o când Enderpearl atinge terenul. Nu vă faceți griji dacă ați pierdut! Încercați din nou cu un alt enderpearl.
  • De fiecare dată când teleportați cu un enderpearl, luați daune în funcție de cât de departe ați teleportat. Asigurați-vă că sunteți la o sănătate completă înainte de a utiliza un enderpearl, astfel încât să nu mori accidental.
  • sfaturi

    Întotdeauna purtați o găleată de apă în barul dvs. hot, așa că dacădeți în râu, puteți să treceți rapid la el și să vărsați apă sub tine înainte de a lovi pământul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar