Cum să activați un cip fm pe android

Thiste parere cum să activați receptorul FM pe un telefon Android.Modemul care este utilizat în majoritatea telefoanelor inteligente este capabil să primească un semnal FM.Cu toate acestea, mulți furnizori de servicii și producători au ales să dezactiveze capabilitățile FM.Nu toate telefoanele inteligente sunt capabile să primească un semnal FM. Dacă smartphone-ul sau tableta dvs. Android este capabil să primească FM, puteți debloca receptorul FM utilizând o aplicație numită NextRadio.De asemenea, veți avea nevoie de ceva cu un fir, cum ar fi o pereche de căști cu fir, să acționeze ca o antenă.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
aplicație.Este aplicația care are o icoană a unui triunghi colorat "Play".
  • Imaginea intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 2
    2. Tip NextRadio În barul de căutare.Bara de căutare Topul magazinului Google Play.Când introduceți ceva în bara de căutare, o listă de aplicații potrivite se afișează sub bara de căutare.
  • Imaginea intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 3
    3. Atingeți NextRadio Free Fm Radio FM.Este aplicația care are o pictogramă care seamănă cu un radio albastru.Aceasta afișează pagina Info NextRadio.
  • Imaginea intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 4
    4. Atingeți Instalare.Este butonul verde sub bannerul din partea de sus a paginii Info.Aceasta instalează aplicația.
  • Imaginea intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 5
    5. Deschideți NextRadio.Puteți deschide NextRadio prin atingerea "Deschis" În magazinul Google Play sau puteți atinge pictograma cu un radio albastru pe ecranul de pornire sau pe sertarul Apps.Dacă dispozitivul dvs. Android este capabil să primească un semnal radio FM, afișează un mesaj care spune "Norocosule!Dispozitivul dvs. este activat FM, astfel încât să vă puteți bucura de radioul Live, local FM".
  • Imagine intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 6
    6. Conectați o pereche de căști cu fir și glisați spre stânga.Firul din căștile acționează ca antena.Când aveți o pereche de căști cu fir conectate, glisați spre stânga pe ecran pentru a afișa diapozitivul următor.
  • Căștile fără fir și Bluetooth nu sunt capabile să acționeze ca o antenă radio.
  • Imagine intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 7
    7. Atingeți Sunt gata!.Este butonul alb din partea de jos a ecranului.NextRadio va căuta posturi de radio locale.
  • Dacă apare un pop-up care vă solicită să permiteți să accesați locația acestui dispozitiv, apăsați Permite.
  • Imagine intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 8
    8. Atingeți Radioul local FM sau fluxurile locale.Aceste opțiuni sunt sub bannerul din partea de sus a ecranului.Aceasta afișează posturile de radio locale.
  • Imagine intitulată Activează un cip FM pe Android Pasul 9
    9. Atingeți o stație de radio.Când găsiți o post de radio pe care doriți să îl ascultați, atingeți-l pentru a începe să redați postul de radio prin căștile.Poate dura o clipă pentru încărcarea postului de radio.
  • Dacă nu doriți să ascultați postul de radio prin căști, atingeți butonul cu trei puncte verticale ( ) în colțul din dreapta sus.Apoi apăsați Ieșire la difuzor Pentru a asculta radioul de pe difuzorul dispozitivului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar