Cum să dezactivați animațiile în windows 10

Animații adaugă bomboane ochi la experiența de design curată și modernă pe care Windows 10 oferă. Din păcate, ele afectează negativ unele persoane și dispozitive. Persoanele care trebuie să rămână axate pe o sarcină sau persoane cu anumite dizabilități mentale / vizuale pot fi afectate negativ de animații. În plus, acestea încetinesc dispozitivele cu specificații mai mici ale sistemului. Din fericire, Windows 10 facilitează oprirea tuturor animațiilor la o mișcare a unui comutator (metoda 1), dar puteți alege, de asemenea, să dezactivați animațiile specifice (metoda 2).

Pași

  1. Imagine intitulată browser_crossed_out 01.jpg
1. Înțelegeți limitările acestor instrucțiuni. Nu toate animațiile pe care le vedeți în timp ce utilizați computerul dvs. vor fi dezactivate. De exemplu, animațiile pe site-urile pe care le vizitați nu vor fi afectate. De asemenea, aplicațiile clasice de desktop (programe) care au animații (care sunt rare) vor continua să joace.
  • Deși majoritatea site-urilor web și programe desktop nu permit dezactivarea animalelor, puteți verifica site-ul / programul "Setări / Preferințe / Opțiuni" pentru a vedea dacă există o setare care permite ca animațiile să fie dezactivate.
  • Opțiunea (dacă există) va fi cel mai probabil sub numele "efecte vizuale", "animații", sau "mişcare".
Metoda 1 din 2:
Dezactivarea tuturor animațiilor prin setări
  1. Imagine intitulată dezactivare_animară_in_windows_10_method_1_step_1.jpg
1
Deschideți aplicația de setări. Apăsați butonul Start din colțul din stânga jos al ecranului și selectați angrenajul Setări.
  • De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură. Pur și simplu apăsați pe ⊞ câștig+I tastele tastaturii împreună.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 1 Pasul 2.jpg
    2. Navigați la Ușurința accesului categorie. Dezactivarea animațiilor este considerată a fi o "Ușurința accesului / accesibilității" setarea pentru că îi ajută pe unii oameni să se concentreze mai bine.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 1 Pasul 3.jpg
    3. Selectează Alte optiuni fila din panoul din stânga. Această secțiune este, în principiu, o colecție diversă de setări de accesibilitate care nu aparțin niciuna dintre celelalte "Ușurința accesului" subcategorii.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 1 Pasul 4.jpg
    4. Comutați glisorul sub "Redați animații în Windows" la "Off". Aceasta va dezactiva toate animațiile. Comutatorul de comutare ar trebui să devină alb și un punct negru ar trebui să fie în partea stângă a acestuia. Această setare este situată sub "Opțiuni vizuale" antetul din partea de sus a paginii.
  • Pentru a reactiva animațiile, glisați pur și simplu glisorul la "Pe" (dreapta).
  • Metoda 2 din 2:
    Dezactivați selectiv animațiile prin panoul de control
    Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 1.jpg
    Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 1.jpg
    1
    Deschideți panoul de control. Puteți să-l lansați prin caracteristica de căutare introducând panou de control și lovirea ↵ introduceți sau selectați rezultatul de potrivire.
    • Deoarece Microsoft încearcă să migreze de la panoul de control, setările sunt mutate și adăugate la Setări aplicație. Multe setări, inclusiv cele avansate, sunt încă prezente în panoul de control, cum ar fi capacitatea de a specifica ce animații pe care le vedeți.Imagine intitulată cp_to_s_gear_icons_with_arrow
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 2.jpg
    2. Faceți clic sau atingeți "Sistem și securitate" antet. Nu selectați linkurile de sub antet, deoarece vă vor duce la o pagină complet diferită.
  • Dacă panoul de control este configurat să utilizeze vizualizarea pictogramelor, alegeți pictograma etichetată ca "Sistem" și săriți la pasul # 4.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 3.jpg
    3. Selectează "Sistem" Header pentru a deschide pagina Proprietăți sistem. De asemenea, puteți selecta "Vizualizați cantitatea de memorie RAM și viteza procesorului" sau "Vedeți numele acestui computer" de sub antetul. Ambele linkuri vă vor duce la aceeași destinație.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 4.jpg
    4. Deschideți setările avansate ale sistemului. Selectați "Setari de sistem avansate" din partea superioară a panoului stâng. Este ultimul din listă.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 5. PNG
    Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 5. PNG
    5. Mergeți la setările de performanță. Apăsați setările... butonul sub "Performanţă" Secțiunea ferestrei. Butonul este amplasat în fila Advanced a ferestrei Proprietăți sistem.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 6.jpg
    Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 6.jpg
    6. Selectați setările dorite. Acesta va fi sub fila Efecte Visual, pe care fereastra se deschide în mod implicit.
  • Pentru controlul complet, Personalizați ce animații (și efecte vizuale) doriți să vedeți. Faceți clic pe butonul radio de lângă "Personalizat:". Chiar mai jos, debifați cutiile de efecte pe care doriți să le dezactivați și puneți o verificare în casetele celor pe care doriți să le activați.
  • Opțiunile de animație sunt propozițiile care încep cu următoarele cuvinte: animate, se estompează și glisați.
  • Pentru a activa toate animațiile (și efectele vizuale), faceți clic pe butonul radio de lângă "Reglați pentru cea mai bună aspect". Rețineți că acest lucru ar putea reduce performanța pe dispozitivele cu putere redusă.
  • Pentru cea mai bună performanță, Faceți clic pe butonul radio de lângă "Reglați pentru cea mai bună performanță". Toate animațiile (și efectele vizuale) vor fi dezactivate.
  • Pentru a echilibra performanța și aspectul, Faceți clic pe butonul Radio Night la "Lăsați Windows să aleagă ceea ce este mai bun pentru calculatorul meu". Windows va activa sau dezactiva automat setările specifice pentru a echilibra performanța și aspectul bun.
  • Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 7.jpg
    Imagine intitulată Dezactivați animațiile în Metoda Windows 10 2 Pasul 7.jpg
    7. Salvați modificările și ieșiți. Faceți clic pe sau atingeți butonul Gri OK din partea de jos a ferestrei Opțiuni de performanță pentru a salva noile setări și ao închide. Noile setări pe care le-ați ales vor aplica imediat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De asemenea, puteți utiliza funcția de căutare pentru a deschide direct Windows menționate în pași.
    • Metoda 1: Pur și simplu căutați animații sau întoarceți ferestrele și alegeți "Activați sau dezactivați animațiile Windows" de la rezultate.
    • Metoda 2: Tipul aspect, regla, sau performanţă și selectați "Ajustați aspectul și performanța ferestrelor" Pentru a deschide direct panoul de control "Optiuni de performanta" (Efecte vizuale) fereastră de setări.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Dispozitivul care rulează Windows 10
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar