Cum să copiați jocurile wii

Sunt discurile voastre Wii să fie zgâriate, deteriorate și pierdute? Doriți să faceți o copie de siguranță ușor accesibilă a tuturor jocurilor Wii? Pentru a vă sprijini jocurile, va trebui să vă softmmod-ului Wii și să instalați un program de manager de backup. Softmodding se referă la modificarea software-ului sistemului Wii cu un hack pentru a vă permite să instalați programe personalizate, cum ar fi managerul de backup. Acest ghid vă va duce prin pașii de softModding Wii, precum și instalarea software-ului de rezervă și copierea discurilor.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea pentru a modifica Wii
  1. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 1
1. Asamblați elementele de care aveți nevoie. Pentru a modifica jocurile Wii și Backup, veți avea nevoie de câteva lucruri. Veți avea nevoie de un card SD pentru a copia fișierele Hack de pe computer la Wii. De asemenea, veți avea nevoie de un hard disk extern suficient de mare pentru a stoca mai multe jocuri. Dimensiunile jocului variază de la aproximativ 1GB până la 6GB pe joc, deci găsiți o unitate cu cel puțin 250 GB pentru a vă stoca biblioteca.
  • Pentru a rula sistemul de backup USB, va trebui să vă modificați sistemul Wii. Se face complet prin software și nu sunt necesare instrumente speciale. Acest ghid vă va conduce prin pași.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 2
    2. Găsiți numărul versiunii Wii. Pentru a instala hack-ul drept, trebuie să știți ce versiune a sistemului de operare Wii pe care îl utilizați. Porniți Wii.
  • Deschideți meniul Wii, apoi faceți clic pe Wii Setări. Numărul Version Wii va apărea în colțul din stânga sus.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 3
    3. Descărcați hack-ul corespunzător pentru versiunea dvs. Pentru versiunea de sistem 4.2 sau mai mici, descărcați hack-ul Bannerbomb corect. Dacă aveți versiunea de sistem 4.3, veți avea nevoie de jocul oficial corect și de hack. Pentru acest ghid, vom folosi Wars Lego Star: Saga completă. Veți avea nevoie de discul de joc, precum și "Întoarcerea Jodi" Salvați Hack.
  • Partea 2 din 4:
    MODDING WII

    Softmodding a 3.0-4.1 Wii

    1. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 4
    1. Descărcați și dezarhivați hack-ul Bannerbomb corect. Descărcați The Hackmii Installer de asemenea.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 5
    2. Introduceți o cartelă SD. Dacă utilizați un card SD pe care Wii a folosit deja, redenumiți dosarul privat pentru a evita conflictele.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 6
    3. Copiați fișierele. Copiați conținutul fișierului zip bannerbomb pe cardul SD, păstrând structura fișierului. Copiați instalatorul.fișierul elf de la descărcarea hackmii și redenumiți-l la boot.elf.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 7
    4. Scoateți cardul SD și porniți Wii. Introduceți cardul SD. Deschideți meniul Wii, faceți clic pe Managementul datelor, apoi canalele. Selectați fila SD.
  • 5. Mergeți la gestionarea datelor în opțiunile Wii, apoi faceți clic pe Canale. Faceți clic pe fila SD Card.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 8
    6. Confirmați pop-up-ul. O fereastră va apărea când cardul SD este introdus cu mesajul "Încărcarea încărcării.dol / elf?"Selectați Da pentru a continua cu SoftMod.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 9
    7. Instalați canalul homebrew și DVDX. Utilizați tamponul de direcție pentru a naviga pe meniuri, iar butonul A pentru a face selecții. Canalul Homebrew vă va permite să instalați software personalizat, iar utilitarul DVDX va permite Wii să redea Filme DVD.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 10
    8. Finalizați instalarea. După câteva momente, ar trebui să primiți un mesaj de succes care vă informează că homebrew a fost instalat cu succes. Puteți reveni la meniul Wii și puteți accesa homebrew oricând din canale.
  • Softmodding A 4.2 Wii

    1. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 11
      1. Descărcați și dezarhivați hack-ul Bannerbomb corect. Descărcați The Hackmii Installer de asemenea.
    2. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 12
      2. Introduceți o cartelă SD. Dacă utilizați un card SD pe care Wii a folosit deja, redenumiți dosarul privat pentru a evita conflictele.
    3. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 13
      3. Copiați fișierele. Copiați conținutul fișierului zip bannerbomb pe cardul SD, păstrând structura fișierului. Copiați instalatorul.fișierul elf de la descărcarea hackmii și redenumiți-l la boot.elf.
    4. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 14
      4. Scoateți cardul SD și porniți Wii. Introduceți cardul SD. Apăsați pictograma cardului SD.
    5. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 15
      5. Confirmați pop-up-ul. O fereastră va apărea când butonul Card SD este apăsat cu mesajul "Încărcarea încărcării.dol / elf?"Selectați Da pentru a continua cu SoftMod.
    6. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 16
      6. Instalați canalul homebrew și DVDX. Utilizați tamponul de direcție pentru a naviga pe meniuri, iar butonul A pentru a face selecții. Canalul Homebrew vă va permite să instalați software personalizat, iar utilitarul DVDX va permite Wii să redea Filme DVD.
    7. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 17
      7. Finalizați instalarea. După câteva momente, ar trebui să primiți un mesaj de succes care vă informează că homebrew a fost instalat cu succes. Puteți reveni la meniul Wii și puteți accesa homebrew oricând din canale.

    Softmodding A 4.3 Wii

    1. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 18
      1. Descărcați și extrageți întoarcerea Jodi Hack. Plasați fișierele pe un card SD, menținând structura fișierului intactă.
    2. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 19
      2. Introduceți cardul SD în Wii. Porniți Wii, deschideți meniul Wii și selectați Managementul datelor. Deschideți meniul Salvați jocurile, selectați Wii, apoi fila SD. Copiați întoarcerea Jodi Salvați care se potrivește cu regiunea dvs.
    3. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 20
      3. Începeți Wars Lego Star. Încărcați jocul salvat. După încărcările jocului, mergeți la bar pe caractere dreapta și comutați. Selectați caracterul numit "Întoarcerea Jodi."Acest lucru va începe procesul Hack.
    4. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 21
      4. Instalați canalul homebrew și DVDX. Utilizați tamponul de direcție pentru a naviga pe meniuri, iar butonul A pentru a face selecții. Canalul Homebrew vă va permite să instalați software personalizat, iar utilitarul DVDX va permite Wii să redea Filme DVD.
    5. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 22
      5. Finalizați instalarea. După câteva momente, ar trebui să primiți un mesaj de succes care vă informează că homebrew a fost instalat cu succes. Puteți reveni la meniul Wii și puteți accesa homebrew oricând din canale.
    Partea 3 din 4:
    Instalarea programului de rezervă
    1. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 23
    1. Descărcați software-ul necesar. Pentru a instala software-ul de backup, va trebui să instalați mai multe instrumente pentru Wii acum că este moale. Descărcați cea mai recentă versiune de DOP-MII De asemenea, CIOS IAUNCHER.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 24
    2. Extrageți DOP-MII pe cardul SD. Păstrați structura fișierului intactă. Introduceți cardul SD în Wii și deschideți canalul homebrew. Rulați DOP-MII din lista de programe și selectați "Instalați iOS36 (V3351) W / FakeSign".
  • Selectați Da când ați cerut să aplicați permisiunile NAND și să descărcați patch-urile de pe serverul de Internet. Selectați Da din nou când vă solicită restaurarea. Când se termină, vă va lăsa înapoi la canalul homebrew. Scoateți cardul SD și puneți-l înapoi în PC.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 25
    3. Extrageți instalatorul CIOS pe cardul SD în folderul Apps. Păstrați structura fișierului intactă. Introduceți cardul SD înapoi în Wii și navigați la canalul homebrew. Deschideți instalatorul CIOS. Selectați iOS36 din opțiunile de versiune.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 26
    4. Selectați instalarea rețelei. Confirmați apăsând a. După instalarea cu succes, programul vă va cere să apăsați orice buton pentru a reporni Wii.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 27
    5. Pregătiți hard disk-ul extern. Conectați hard disk-ul extern în computer. Va trebui să descărcați un program care să formuleze hard diskul pentru a se potrivi cu sistemul de fișiere al Wii. WBFS (Wii Backup File System) Manager este un program gratuit, open-sursă care va forma corect unitatea.
  • Rulați managerul WBFS cu conectarea externă și selectați-o din meniul derulant din program. Asigurați-vă că selectați unitatea corectă deoarece toate datele vor fi pierdute atunci când este formatată.
  • După formatare Scoateți unitatea de disc externă de pe computer și atașați-o la Wii în portul USB de jos.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 28
    6. Instalați încărcătorul USB. Introduceți cardul SD în computer. Descărcați cea mai recentă versiune de încărcător USB GX gratuit de la Website. Site-ul oferă un fișier executabil pentru descărcare, care va pune automat fișierele în secțiunea dreaptă a cardului SD.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 29
    7. Lansați încărcătorul USB GX. Odată ce ați copiat fișierele pe cardul SD, introduceți-l în Wii și deschideți canalul homebrew. Selectați încărcătorul USB GX din lista de programe.
  • Partea 4 din 4:
    Copierea jocurilor Wii
    1. Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 30
    1. Introduceți un disc de joc. Cu încărcătorul USB deschis, faceți clic pe butonul Instalare. În funcție de dimensiunea jocului, acest lucru ar putea dura până la câteva minute. Odată ce jocul este terminat copierea, acesta va apărea în fereastra principală a încărcătorului USB.
    • Repetați acest pas pentru cât mai multe jocuri pe care doriți să le copiați.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 31
    2. Descărcați Cover Art. Apăsați 1 pe Wiimote pentru a deschide meniul de descărcare a capacului. Puteți alege între mai multe tipuri diferite de imagini, inclusiv imagini de acoperire și imagini de disc.
  • Imagine intitulată Copiere Jocuri Wii Pasul 32
    3. Joacă un joc. Puteți selecta orice joc din listă pentru a începe redarea. De asemenea, puteți schimba modul în care jocurile sunt listate utilizând butoanele de top în încărcătorul USB.
  • sfaturi

    Avertizări

    Copierea jocurilor pe care nu le dețineți este ilegală. Acest ghid este doar pentru a face copii legitime ale colecției dvs. personale.
  • Nu actualizați niciodată sistemul Wii după ce ați răsturnat-o, pe măsură ce conduceți un risc foarte mare de îmbinare a sistemului. Dezactivați actualizările online și scăderea jocurilor care vă cer să instalați o actualizare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Consola Wii
    • PC cu cititor de carduri SD
    • Unitate hard disk externă (recomandată de 250 GB sau mai mare)
    • Lego Star Wars: Saga completă (dacă se modifică o versiune Wii. 4.3)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar