Cum de a desena o factură de dolar

Desenarea unei facturi de dolar este ușoară. Nu veți putea trece acest lucru ca o factură reală, dar este o ilustrare distractivă pentru a crea!

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează un dolar Bill Pasul 1
1. Pentru a forma schița facturii, trageți trei dreptunghiuri. Fiecare dintre ele ar trebui să fie mai mică decât cea anterioară.
  • Imagine intitulată Desenează un dolar Bill Pasul 2
    2. Desenați patru ovale. Unul ar trebui să fie în mijloc, iar ceilalți ar trebui să fie în trei din colțuri. Trageți o formă de anvil în colțul rămas.
  • Imagine intitulată Desenează un dolar Bill Pasul 3
    3. Adăugați două cercuri chiar lângă centrul ovalului. Acestea sunt sigiliile. Nu uitați să puneți și valoarea facturii în colțuri!
  • Imagine intitulată Desenați un dolar Bill Pasul 4
    4. Desenați un dreptunghi chiar sub ovala centrală. Trageți binele lui George în centru, obținându-și caracteristicile faciale cât mai aproape de cât puteți cu adevărat.
  • Imagine intitulată Desenează un dolar Bill Pasul 5
    5. Pentru a face ca factura să fie mai reală, trageți niște viță de vie din frunze în formă de ochi care acoperă colțurile de sus. (Acest pas nu este necesar 100%, dar mergeți mai departe și va fi în sus dacă sunteți atât de înclinat.)
  • Imagine intitulată Desenează un dolar Bill Pasul 6
    6. În cele din urmă, adăugați formularea facturii. Scrie "Notă de rezervă Federală" deasupra, "STATELE UNITE ALE AMERICII" chiar sub ea și în cele din urmă "UN DOLAR" Mai jos imaginea președintelui Washington. Puteți adăuga cuvinte suplimentare dacă vă place - să vă uitați la o factură reală a dolarului pentru inspirație.
  • Imagine intitulată Desenează un dolar Bill Pasul 7
    7. Utilizați o nuanță foarte verde de verde și o nuanță întunecată de gri pentru a termina factura dvs. de dolar. Ai terminat!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar