Cum să atașați cârligele de cercei

Daca esti făcând-o sau repararea unui cercel, veți avea nevoie de un cârlig de cercei care funcționează pentru a obține lucrarea. Când lucrați cu cercei non-hoop, utilizați o pereche de clești rotunde sau cu ac pentru a deschide și închide bucla de metal mică atașată la cârligul de cercei. Dacă lucrați cu cercei cu HOOP, puteți folosi mâinile pentru a deschide și a închide cercei. Odată ce obțineți atârnă de deschidere și închidere a acestor bucle sau cercuri, puteți încerca să adăugați cercei premade la cârligele dvs!

Pași

Metoda 1 din 2:
Deschiderea și închiderea cârligului de cercei
  1. Imagine intitulată Atașați cârligele de cercei Pasul 1
1. Utilizați clești pentru a trage pe 1 capăt al buclei de fund dacă aveți un cârlig de cercei francez. Examinați capătul inferior al cârligului de cercei francez pentru a găsi o buclă mică de metal atașată. Apoi, strângeți capătul liber, deconectat al firului cu o pereche de clești rotunzi sau de ac. Trageți în sus sau spre exterior la capătul bucla pentru a crea un decalaj larg, pe care îl puteți utiliza în șir pe margele sau alte echipamente de bijuterii.
  • Cârligele de cercei franceze au o curbă blândă și sunt utilizate în mod obișnuit într-o varietate de bijuterii realizate manual. Unele soiuri ale acestui cârlig au o bobină de sârmă atașată la bază.
  • Puteți utiliza această buclă deschisă pentru a atașa altele Decorațiuni de cercei, cum ar fi pene sau forme de piele încurcate.
  • Puteți utiliza același proces pentru a deschide buclele metalice mici atașate la clemele franceze și postările de cercei. După cum sugerează și numele, cârligele de spate folosesc un mecanism de strângere pentru a asigura cercetarea, în timp ce postările utilizează o catenă dreaptă sau "postare" din metal.
  • 2. Desfaceți clapeta dacă lucrați cu un fir de rinichi. Examinați partea inferioară a unui fir de rinichi și găsiți un dispozitiv de fixare care fixează o secțiune liberă de sârmă în poziție. Utilizați degetele pentru a trage secțiunea liberă a firului departe de dispozitivul de fixare, astfel încât să puteți atașa margele sau bijuterii pe cârlig.
  • După cum sugerează și numele, firele de rinichi sunt cârligele ovulare care formează bucle complete și au o clapetă care împiedică cercetarea reală de la alunecare.
  • Puteți să strângeți margele pe cârligele de sârmă de rinichi în timp ce atașați și alte accesorii de cercei la bucla de jos.
  • 3. Deconectați sau dezactivați firul de conectare dacă aveți un cercel cu cercuri. Examinați setul dvs. specific de cercei cu cerc pentru a vedea ce fel de mecanism îl ține împreună. Trageți, răsuciți sau dezactivați capătul liber al sârmei pentru a deschide cârligul de cercei, care vă permite să strângeți margele și alte tipuri de borduri pe cercul. Rețineți că, spre deosebire de alte cercei, cercurile se dublează atât ca pe cârlig, cât și pe cercele în sine.
  • Manipularea cercuirii au un capăt metalic aplatizat, cu o gaură forată în centrul în care secțiunea liberă a firelor de sârmă. Pentru a conecta și a deconecta cercul, glisați secțiunea liberă a firului prin orificiul de găurit.
  • Hoopurile de levier utilizează un mecanism de clapetă, care poate fi deschis și închis pentru a asigura cercetarea.
  • Hoops Crimp folosesc un clip special pentru a ține cercul împreună. Pentru a fixa cercele în poziție, trageți în jos pârghia care este atașată la crimă.
  • Hoopurile nesfârșite sunt făcute cu o buclă curbată, care acceptă și asigură o secțiune subțire, mică de sârmă. Lipiți porțiunea subțire de fir în bucla goală pentru a fixa bijuteriile, apoi trageți firul pentru a deschide cercul.
  • Hoopurile de dormit vin cu un mecanism de răsucire care blochează secțiunea liberă a firului în poziție.
  • Imagine intitulată Atașați cârligele de cercei Pasul 4
    4. String margele pe cercuri de cercei sau fire de rinichi pentru a adăuga o atingere decorativă. Luați margele la alegerea dvs. și faceți-le pe secțiunea subțire, liberă a firului. Apoi, glisați margele în jos lungimea sau curba firului până când sunteți mulțumit de plasarea lor. Pentru a crea un model distractiv sau un efect colorat, șir de margele suplimentare pe firul de cerc sau rinichi.
  • Acest tip de design funcționează numai cu fire de rinichi sau cu cercuri, deoarece ambele cârlige de cercei creează bucle continue.
  • 5. Utilizați cleștii pentru a strânge și a închide bucla mică atașată la cârlig. Odată ce margelele și decorațiunile dorite se îndreaptă spre cârligul de cercei, puteți să strângeți capătul liber, deschis al cârligului de cercei cu un set de clești rotunde sau cu ac. Împingeți firul înapoi în poziția inițială, completând bucla originală și asigurarea cercei în poziție.
  • Verificați dublu că cerceea este sigură înainte de a încerca.
  • Acest proces nu se aplică nici unui fel de cerneală.
  • Metoda 2 din 2:
    Atașarea cercei premade la un cârlig
    1. Imagine intitulată Atașați cârligele de cercei Pasul 6
    1. Selectați o pereche de cercei premade care se potrivesc cu cârligele de cercei. Căutați online sau în magazinul local de ambarcațiuni pentru un set de cercei premate. Dacă achiziționați cercei metalice, verificați că cercei este similar cu culoarea cârligelor pe care le aveți la îndemână. Dacă achiziționați cercei colorate, nemetalice, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru.
    • De exemplu, dacă aveți o pereche de cârlige de cercei de argint, ați dori să alegeți o pereche de cercei din pregatul de argint.
  • 2. Utilizați clește pentru a deschide bucla de fund atașată la cârlig. Prinde capătul acestei buclă cu o pereche de clești rotunzi sau de ac, apoi trageți în sus sau spre exterior. Deschideți bucla pentru a crea un decalaj de 4 mm, astfel încât să puteți afla cercei premade pe cârlig. Dacă aveți probleme cu deschiderea bucla, încercați să utilizați un alt set de clești pentru a ține cârligul de cercei în poziție.
  • De exemplu, ați putea folosi cleștii din mâna stângă pentru a ține cârligul în poziție și cleștii din mâna dreaptă pentru a deschide bucla.
  • 3. Glisați orice cercei premade pe bucla atașată la cârligul de cercei. Găsiți bucla de metal care este atașată la cercetarea dvs. de alegere și la intrarea pe o buclă deschisă a cârligului de cercei. În acest moment, verificați dacă întregul cercel este intact, astfel încât să nu cadă sau să alunece.
  • Imagine intitulată Atașați cârligele de cercei Pasul 9
    4. Asigurați cercei prin închiderea buclă de metal cu clești. Aranjați bucla deschisă dintre dinții cleștei, apoi strângeți cleștii împreună. Apoi, aplicați o cantitate uniformă, astfel încât bucla se închide complet. Continuați să strângeți această buclă până când este complet închisă, iar cerceii sunt atașați în siguranță la cârlig.
  • Dacă doriți, încercați să evitați cercetarea un pic pentru a vă asigura că cârligul este sigur.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Clești cu nasuri rotunde sau de ac
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar