Cum de tricotul francez

Dacă v-ar plăcea să învățați cum să tricotați, dar luptați cu folosirea acelor, începeți cu un dolly de tricotat. Pentru tricotul francez, pur și simplu împachetați fire în jurul unui dolly gol, care are cârlige în partea de sus. Lucrați firele în jurul cârligului pentru a crea un cordon tricot lung care iese din partea de jos a dolly. Este o mare introducere în tricotat care vă va oferi încrederea de a încerca proiecte mai mari.

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea tricotului Dolly
  1. Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 1
1. Strângeți fire și tricotat Dolly. Cumpărați un dolly de tricotat, care are 4 cârlige în partea de sus. De asemenea, veți avea nevoie de fire care este suficient de subțire pentru a trece prin centrul dolly de tricotat. Puneți un ac de închinare, cârlig de croșetat și foarfece la spațiul dvs. de lucru.
  • Pentru un efect multicolor, alegeți fire variate în cazul în care culoarea se estompează și se schimbă într-un singur skein.
  • Dacă doriți să faceți propriul tău dolly, stick 4 împingeți pini în jurul marginii unei bobine de fir.
  • Imagine intitulată tricot Un cablu turnat pe pasul 1
    2
    Lega un nod de alunecare la sfârșitul firului. Țineți capătul firei și răsuciți-l într-o buclă. Lăsați o coadă de la 6 la 8 inch (15 până la 20 cm) la capătul firului. În timp ce țineți capetele firului, utilizați degetele de pe cealaltă mână pentru a trage bucla de aproximativ 1 inch (2.5 cm) lățime. Aduceți firele care sunt conectate la șuruburi prin buclă de aproximativ jumătate. Veți vedea o formă de noduri libere.
  • Nu va trebui să vă asigurați nodul de alunecare pe 1 din cârlige, dar nodul va facilita tragerea firelor prin Dolly.
  • 3. Aflați firele prin centrul dolly. Coborâți nodul de alunecare în jos prin centrul dolly de tricotat și snag nodul de alunecare cu cârligul de croșetat. Utilizați cârligul pentru a trage firul complet prin dolly, deci aproximativ 4 cm (10 cm) de fire iese din partea de jos.
  • Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 3
    4. Țineți dolly cu o mână și fire de lucru cu cealaltă mână. Dacă aveți dreptate, țineți dolly de tricotat cu mâna stângă. Luați mâna dreaptă și țineți fire care iese din vârful dolly. Firele vor fi încă atașate la Skein, astfel încât este posibil să aveți nevoie să vă desfăcați un pickin puțin, astfel încât să aveți mai multă fire pentru a lucra cu.
  • Dacă sunteți stângaci, țineți dolly cu mâna dreaptă și utilizați mâna stângă pentru a ține fire de lucru.
  • 5. Înfășurați firele în sensul acelor de ceasornic în jurul fiecărui PEG. Păstrați firele de coadă securizate pe masă sau țineți-l în mâna stângă, astfel încât firele de lucru sunt întinse. Luați firele de lucru în partea de sus a dollyului și înfășurați-o în jurul valorii de 1 din sensul acelor de ceasornic. Trageți firul peste următorul peg care este în sens invers acelor de ceasornic. Fire ar trebui să treacă prin centrul dolly. Continuați să împachetați fiecare PEG într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic înainte de a trece la următorul PEG.
  • Odată ce ați înfășurat fiecare PEG o dată, sunteți gata să începeți tricotarea franceză.
  • Partea 2 din 3:
    Tricotat cordonul
    1. Înfășurați firele în jurul fiecărui PEG din nou. Faceți o a doua buclă de fire în jurul fiecărui PEG prin înfășurarea firelor din jurul fiecărui PEG din nou. Amintiți-vă să înfășurați firele în jurul fiecărui PEG într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic înainte de a vă deplasa la următorul PEG.
  • 2. Ridicați fiecare buclă pe fiecare PEG pentru a face un șir de cusături. Luați un ac de jos sau întunericul și ridicați bucla de jos a unui PEG pe el. Ridicați bucla în sus și peste cealaltă buclă pe cârlige, astfel încât cusătura să scadă în centrul dolly. Mutați în sens invers acelor de ceasornic de-a lungul dolly, făcând o cusătură pentru fiecare PEG.
  • Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 6
    3. Înfășurați o altă rundă de bucle în jurul cârligului. Luați firele de lucru și împachetați-l în jurul fiecărui PEG într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic. Amintiți-vă să lucrați o dată în jurul dolarului în direcția în sens invers acelor de ceasornic. Acum ar trebui să aveți 2 bucle pe fiecare PEG.
  • 4. Ridicați buclele pentru a face un alt rând de cusături. Utilizați acul de alegere sau întuneric pentru a ridica bucla inferioară peste bucla de sus. Aruncați cusatura prin centru și lucrați în jurul în sens invers acelor de ceasornic. Veți începe să vedeți un tub tricotat, cu 4 fețe, ieșiți din partea de jos a dolly.
  • Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 14
    5. Continuați până la tricotul francez până când cablul este atâta timp cât vă place. Continuați să faceți bucle și să le prindeți prin centrul dolly. Este posibil să trebuiască să trageți cusăturile strânse prin trasarea coada de fire care iese din partea de jos. Când sunteți gata să aruncați, lăsați o singură buclă pe fiecare peg.
  • Cablul se va extinde din partea de jos a dolly de tricotat, deoarece devine mai lungă.
  • Partea 3 din 3:
    Turnarea lui
    1. Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 17
    1. Ridicați o buclă unică de la 1 PEG direct pe următorul PEG. Pentru a începe să se turnate, ridicați bucla unică de la un PEG folosind acul sau acul de întuneric. Ridicați-l de pe cârlig și lăsați-l pe următorul PEG, care este în sens invers la el. Acest PEG va avea acum 2 bucle, în timp ce PEG original nu va avea niciunul.
    • Ar trebui să aveți acum 3 cârlige cu bucle și 1 PEG fără bucle.
  • Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 7
    2. Faceți o cusătură și transferați bucla rămasă pe următorul PEG. Pentru a scoate, folosiți-vă acul sau întunericul pentru a ridica cusatura de jos în sus și peste cusături de pe peg. Lăsați-l prin centru, astfel încât doar 1 buclă rămâne pe PEG. Ridicați bucla rămasă în sus și pe cârligele care se află în sens invers acelor de ceasornic.
  • Veți avea acum 2 cârlige fără cusături.
  • Imagine intitulată Franceză Tricot Pasul 2
    3. Aruncat pentru a lăsa o singură buclă pe ultimul peg. Trageți pe fundul cablului pentru a strânge bucla rămasă pe PEG. Tăiați firele pentru a părăsi un 5-inch (12.5 cm) coada și firului acul dvs. de întuneric pe el.
  • Imagine intitulată Franceză Knit Pasul 20
    4. Legați ultima buclă și țese coada prin centrul cablului. Luați fire pe acul întunericului și ridicați bucla rămasă pe ac. Trageți firul strâns pentru a nod de buclă, astfel încât să îl puteți ridica de pe cârlige. Introduceți întunericul prin centrul gol al cablului și trageți-l înapoi de aproximativ 2 cm (5 cm) din partea de jos. Îndepărtați firele, astfel încât este spălat cu cordonul.
  • Imagine intitulată Faceți cerceii Pasul 11
    5. Utilizați cablul de tricot francez. Pentru bijuterii rapide, coaseți capetele cablului împreună. Utilizați cercul pentru a face brățări sau coliere pe care le puteți împodobi cu margele, paiete sau cristale. De asemenea, puteți coase cablul împreună pentru a face swatches de țesătură pentru hainele păpușilor sau pălării simple și eșarfe.
  • Amintiți-vă că puteți coase împreună mai multe cabluri de tricot francez pentru a face obiecte tricotate mai mari, cum ar fi pături sau pulovere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fire
    • Tricotat dolly sau bobină
    • Alege
    • Acul de întuneric
    • Croșetă
    • Foarfece
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar