Cum se schimbă playerul media implicit pe un mac

Toți te-a făcut cum să setați un software media player ca opțiunea Player implicit pentru un format media pe Mac. Trebuie să schimbați separat setările implicite ale playerului pentru fiecare format de fișier diferit, cum ar fi MOV, AVI, MP3 și MP4.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 1
1. Găsiți fișierul pe care doriți să-l deschideți. Puteți modifica playerul media implicit pentru orice fișier audio sau video de pe Mac.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 2
    2. Faceți clic dreapta pe fișier. Utilizați mouse-ul sau touchpad-ul pentru a vă deplasa cursorul pe fișier și faceți clic dreapta pe acesta pentru a extinde un meniu derulant de opțiuni.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 3
    3. Clic Obtine informatii în meniu. Această opțiune va fi în partea de sus a celei de-a treia secțiuni din meniul cu clic dreapta. Acesta va deschide o nouă fereastră cu fișierul și formatul detaliilor acestui videoclip.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 4
    4. Notați extensia formatului de fișier sub Nume și extensie. Extensia formatului de fișier indică formatul și tipul fișierului pe care îl manipulați. Este listat aici după numele fișierului după o perioadă. Formatele audio comune includ MP3, WAV, AAC, FIA și FLAC, în timp ce formatele video comune includ AVI, MOV, MP4, FLV și WMV.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 5
    5. Faceți clic pe selectorul de software sub Deschis cu. Selectorul afișează playerul implicit curent pentru acest format de fișier. Făcând clic pe acesta, va extinde o listă derulantă cu software-ul media disponibil.
  • Dacă nu vedeți selectorul, faceți clic pe pictograma săgeată din stânga Deschis cu.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 6
    6. Selectați un player media din lista derulantă. Faceți clic pe software-ul media pe care doriți să îl setați ca noul dvs. player implicit pentru acest format de fișier.
  • Dacă nu vedeți playerul media preferat pe listă, faceți clic pe Alte În partea de jos a meniului. Acest lucru vă va permite să răsfoiți toate aplicațiile și să selectați un alt software.
  • Alternativ, faceți clic pe Magazin de aplicații În partea de jos a meniului pentru a vedea o listă de software disponibil pentru descărcare. Acesta va deschide magazinul de aplicații Mac și va afișa toate playerele media care vor reda, edita sau converti acest format de fișier.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 7
    7. Clic Schimbați totul sub selector. Acest lucru va schimba selecția implicită a playerului pentru toate fișierele cu aceeași extensie a formatului de fișier. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o cutie pop-up.
  • Puteți seta un nou player implicit pentru un format de fișier la un moment dat. Schimbarea playerului implicit pentru un format audio sau video nu va aplica modificările dvs. la toate formatele de fișiere. De exemplu, dacă modificați playerul video implicit pentru fișierele MOV, veți mai trebui să le modificați manual fișierele AVI.
  • Imagine intitulată Schimbați playerul media implicit pe un MAC Pasul 8
    8. Faceți clic pe albastru Continua butonul în pop-up. Aceasta vă va confirma acțiunea și vă va aplica modificările în toate fișierele de pe Mac cu aceeași extensie a formatului de fișier.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar