Cum de a desena linii curbate în photoshop

Thiste parere cum să creați o linie curbă în Photoshop pe computerul dvs. Windows sau Mac. Cea mai de bază modalitate de a face acest lucru este utilizând opțiunea implicită a instrumentului Pen, dar puteți utiliza, de asemenea, o versiune simplificată a instrumentului Pen pentru a desena liniile curbate pur și simplu făcând clic pe diferite puncte de pe panza.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind instrumentul Pen
  1. Imagine intitulată Draw Linii curbate în Photoshop Pasul 1
1. Deschideți proiectul dvs. Photoshop. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, faceți dublu clic pe proiectul în care doriți să creați o linie curbată pentru a deschide proiectul.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbate în Photoshop Pasul 2
    2. Selectați instrumentul Pen. Selectați pictograma Pen, care seamănă cu un fan Fountain Pen, în bara de instrumente din stânga, apoi faceți clic pe Un instrument de stilou În meniul rezultat pop-out.
  • Imagine intitulată trage linii curbe în Photoshop Pasul 3
    3. Poziționați cursorul. Înainte de a începe desenul, plasați cursorul peste punctul în care doriți să începeți desenul.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbate în Photoshop Pasul 4
    4. Setați punctul de plecare și panta liniei curbate. Faceți clic și trageți cursorul în direcția spre care doriți ca linia dvs. la arc, apoi eliberați mouse-ul odată ce ajungeți la partea de sus a curbei.
  • Punctul la care eliberați cursorul este punctul în care apexul liniei curbate va ajunge.
  • Imagine intitulată trage linii curbe în Photoshop Pasul 5
    5. Creați al doilea punct al liniei curbate. Faceți clic și țineți apăsat punctul în care doriți ca linia să se conecteze de la punctul inițial inițial, apoi glisați mouse-ul în direcția opusă direcției pe care le-ați târât atunci când setați panta.
  • Pentru a crea un an "S"-Curba în formă, vă veți trasa cursorul mouse-ului în aceeași direcție ca atunci când setați panta.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbate în Photoshop Pasul 6
    6. Adăugați mai multe curbe. Puteți adăuga curbe la linia existentă făcând clic și menținând următorul punct al liniei și apoi glisați mouse-ul pentru a seta curba segmentului.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbe în Photoshop Pasul 7
    7. Închide curba. Odată ce ați creat o linie la preferințele dvs., puteți împiedica instrumentul de stilou să creeze curbe suplimentare prin plasarea cursorului peste punctul inițial inițial gol și apoi făcând clic după ce vedeți cercul mic apare lângă cursor.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind instrumentul de stilou curbură
    1. Imagine intitulată Draw Linii curbe în Photoshop Pasul 8
    1. Deschideți proiectul dvs. Photoshop. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, faceți dublu clic pe proiectul în care doriți să creați o linie curbată pentru a deschide proiectul.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbate în Photoshop Pasul 9
    2. Selectați instrumentul stilou de curbură. Selectați pictograma Pen, care seamănă cu un fan Fountain Pen, în bara de instrumente din stânga, apoi faceți clic pe Curbură stilou În meniul rezultat pop-out.
  • Instrumentul Curbure Pen vă permite să trageți o curbă pur și simplu făcând clic pe diferite puncte ale succesiunii.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbe în Photoshop Pasul 10
    3. Selectați primul punct. Faceți clic pe punctul la care doriți să începeți linia curbată.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbate în Photoshop Pasul 11
    4. Faceți clic pe al doilea punct. Aceasta va crea o linie între primul punct și al doilea dvs.
  • Imagine intitulată Draw Linii curbe în Photoshop Pasul 12
    5. Faceți clic pe un al treilea punct. Acest lucru creează o a treia conexiune pentru linie, ducând astfel o curbă care folosește al doilea punct ca vârful său.
  • Imagine intitulată trage linii curbe în Photoshop Pasul 13
    6. Adăugați mai multe puncte. Puteți continua să adăugați puncte făcând clic pe locurile de pe panza pe care doriți să ilustați linia dvs. Linia va curba automat pentru a se potrivi punctelor.
  • Imagine intitulată trage linii curbe în Photoshop Pasul 14
    7. Repoziționați un punct asupra curbei. Dacă doriți să vă îndoiți sau să faceți o parte a curbei, faceți clic și trageți punctul spre interior sau spre exterior pentru a face acest lucru.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți utiliza Freeform Pen Opțiunea de a desena liniile curbate ca și cum ați fi desenat pe hârtie. Liniile curbate trase cu stiloul Freeform vor fi mai puțin precise decât cele trase cu instrumentul Pen.

    Avertizări

    Este posibil să aveți nevoie să reveniți la un punct dacă provoacă curba în mod neașteptat. Puteți face acest lucru apăsând fie Ctrl+Z (Windows) sau ⌘ comandă+Z (Mac).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar