Cum se adaugă tranziții în imovie

IMOVIE este o bucată de editare video completă dezvoltată de Apple. Aplicația a fost inclusă ca parte a suitei Ilife pe toate computerele Mac de la introducerea Mac OS X, și este de asemenea disponibil pentru utilizare pe generații ulterioare ale dispozitivelor portabile ale Apple - iPod, iPad, și iPhone. IMOVIE oferă o interfață simplă prin care utilizatorul poate adăuga clipuri video la proiect, separați-le la punctele specificate și adăugați tranziții între clipuri pentru a crea un film fără sudură. Este destul de simplu să adăugați tranziții în Imovie.

Pași

1. Deschideți aplicația IMOVIE. Faceți acest lucru fie făcând clic pe pictograma sa din doc, fie prin navigarea la pictograma sa în "Aplicații" Folder în Finder.
Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 1
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 2
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 2
    2. Deschideți-vă proiectul IMOVIE. De la "Fişier" Meniu în Imovie, alegeți "Deschis" Pentru a vă deschide proiectul existent. Dacă aveți nevoie să creați un nou proiect, faceți clic pe "Nou."
  • Dacă creați un nou proiect, va trebui să importați un clip video în proiectul dvs. IMOVIE. Faceți acest lucru făcând clic și glisați orice fișier video în fereastra Imovie.
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 2Bullet1
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 2Bullet1
  • Pentru a muta clipul video importat la cronologie pentru editare, trageți-l pur și simplu din spațiul de lucru din panoul din dreapta până la cronologia din partea de jos a ferestrei.
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 2Bullet2
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 2Bullet2
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 3
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 3
    3. Împărțiți clipul video la punctul dorit. Tranzițiile pot fi adăugate numai între 2 clipuri, deci va trebui să începeți prin împărțirea clemei în 2 clipuri mai mici. Pentru a face acest lucru, jucați filmul dvs. și opriți redarea în momentul exact în care doriți să împărțiți clipul. De asemenea, puteți să mutați capul de joc (linia verticală deasupra cronologiei) făcând clic și tragând-o. Faceți clic dreapta sau faceți clic pe Click pe cronologie, apoi selectați "Clip Split la Playhead." Acest lucru va împărți clipul.
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 4
    4. Deschideți fereastra de tranziție. Poziționați capacul dintre cele 2 clipuri, apoi faceți clic pe butonul de citire "Trans" În panoul din dreapta. Aceasta va deschide o fereastră care vă permite să selectați o tranziție.
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 5
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 5
    5. Selectați tipul de tranziție dorită. În fereastra care apare, veți vedea o listă de tranziții disponibile. Faceți clic pe oricare dintre nume pentru a vedea o previzualizare în fereastra mică de deasupra listei. Puteți face clic pe butonul care citește "previzualizare" Pentru a viziona din nou tranzițiile din nou.
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 6
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 6
    6. Ajustați viteza tranziției. În fereastra de tranziție, veți vedea un cursor marcat "Viteză." Reglați bara de glisare pentru a selecta viteza de tranziție - cât de repede se va produce efectul. Duratele între o zecime dintr-o secundă și 4 secunde sunt disponibile.
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 7
    7. Introduceți tranziția în cronologie. Când ați ales o tranziție și o viteză, faceți clic și trageți pictograma albastră mică în partea stângă a numelui tranziției în cronologie.
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 8
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 8
    8. Permiteți tranziția la Render. Odată introdus în termenele de timp, veți vedea o mică bară roșie încet spre dreapta sub trecere. Aceasta reprezintă timpul necesar pentru a face noua bucată de video generată de tranziție.
  • Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 9
    Imagine intitulată Adăugați tranziții în IMOVIE Pasul 9
    9. Previzualizați clipul video. Pentru a vă asigura că tranziția arată cum doriți, mutați capul de redare înapoi la începutul primului clip și redați filmul. Puteți regla viteza de tranziție din nou prin fereastra de tranziție, dacă doriți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți șterge o tranziție făcând clic pe el în cronologie și apăsând "Șterge" cheie.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Apple Computer
    • Software-ul IMOVIE
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar