Cum să personalizați tricourile

Indiferent dacă vă porniți propria echipă sportivă sau pur și simplu un fan mare, personalizarea tricourilor este o modalitate excelentă de a afișa sprijinul și să arate bine - să nu mai vorbim că fac mari bucătări! Există o serie de metode populare pentru tipărirea tricourilor și cu creșterea companiilor de imprimare pe Internet, nu a fost niciodată mai ușoară!

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea designului Jersey
  1. Imagine intitulată Personalizați Jerseys Pasul 1
1. Alegeți o culoare de echipă. Una dintre cele mai importante decizii din designul tricoului tău va fi nu numai culoarea tricourilor în sine, ci și de imprimare. Dacă modelați după o altă echipă, pur și simplu trebuie să potriviți ceea ce folosesc - purpuriu și galben dacă încearcă să se potrivească cu Los Angeles Lakers, de exemplu.
  • De obicei, imprimarea albă este cea mai ieftină și cea mai comună. Dacă culoarea pe care o alegeți pentru Jersey este prea ușoară de o culoare, puteți trece la o imprimare neagră pentru litere.
  • Pentru majoritatea desenelor din Jersey, aveți nevoie doar de două culori. Dacă veți crea un design mai elaborat cu mai multe culori, luați în considerare consultarea unei roți de culoare pentru a se potrivi culorii dvs. primare la culorile complementare.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 2
    2. Decideți despre textul dvs. Cel mai adesea numele echipei va fi prezentat pe partea din față a tricourilor. În funcție de bugete, numele jucătorilor individuali pot fi de-a lungul spatelui superior. În cele din urmă, veți dori să puneți numerele jucătorilor cel puțin pe partea din spate a tricoului.
  • Verificați cu reglementările ligii dvs. pentru a vedea dacă numerele sunt necesare pentru a fi pe față și înapoi sau dacă există alte dureri.
  • Unele sporturi necesită, de asemenea, că numerele utilizate nu depășesc cifra "5" - 0, 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 12 etc., de exemplu. Acest lucru este atât de arbitri care trebuie să numească un fault pe un jucător poate face acest lucru cu nu mai mult de două mâini, împiedicând confuzia pentru bookeepers.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 3
    3. Proiectați lucrarea personalizată. Dacă doriți ca un logo special să meargă pe partea din față a tricoului sau de unele efecte de font răcoroase, puteți face cu ușurință acest lucru cu o sursă de inspirație de pe Internet. Căutați câteva desene sau idei similare online, apoi fie pe computer, fie manual, trageți câteva variații pentru a face propria dvs.
  • Cele mai multe magazine de imprimare locale vă vor ajuta să vă transformați modelele trase în mod real în lucrurile reale. Va fi puțin mai greu să obțineți un magazin online pentru a face același lucru.
  • Dacă sunteți calificat în produsele Adobe, cum ar fi Photoshop sau Illustrator sau orice alt software CAD (de desenuri de calculator) care vă poate ajuta să vă digitizați ideile, să faceți acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că obțineți detaliile în jos, cum doriți ei.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 4
    4. Obțineți ajutor pentru proiectarea tricoului tău. Indiferent dacă nu sunteți în stare sau pur și simplu nu doriți să vă ocupați de o parte din durerea de cap de a proiecta ceva, este destul de ușor să găsiți ajutor prin intermediul magazinului dvs. de imprimare pentru a obține un design personalizat.
  • Ambele magazine locale și online vor avea în mod obișnuit personalul pe care îl puteți vorbi despre oricare dintre nevoile dvs. și vor elabora o previzualizare că puteți aproba sau continuați să reproiectați - întrebați doar!
  • Proiectele personalizate sau fonturile pot ajuta echipa dvs. să iasă în evidență, dar va necesita mai multe lucruri fie în partea dvs. sau cea a companiei dvs. de tipărire (care va însemna mai mult cost pentru comandă).
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 5
    5. Colectați detaliile jucătorilor dvs. Înainte de a cita sau de a comanda, va trebui să aveți numărul de jerseuri necesare și în ceea ce privește dimensiunile. Efectuarea unei foi de calcul poate fi utilă pentru a urmări numele, numărul și dimensiunea jucătorului.
  • Partea 2 din 2:
    Obținerea tricoului dvs. personalizat
    1. Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 6
    1. Suport magazine de imprimare locale. O căutare rapidă pe Internet sau flip printr-o agendă telefonică vă poate ajuta să vă îndreptați către magazinele dvs. de îmbrăcăminte locală de îmbrăcăminte. Sprijinirea magazinelor locale vă ajută să vă promovați economia locală și puteți obține adesea prețuri mai bune cu un serviciu mai bun pentru clienți.
  • Imagine intitulată Personalizați Jerseys Pasul 7
    2. Apelați-vă pentru citate. Este de multe ori cel mai bine să sunați la câteva locuri pentru a obține o idee generală la preț, deoarece acest lucru este adesea cel mai important factor decisiv. Pur și simplu cereți un citat pe numărul de tricouri de care aveți nevoie pentru care sportul și continuați și discutați-vă intervalul de timp pentru a vă asigura că o pot întâlni.
  • Dacă comandați tricourile de baschet ale unei echipe, pur și simplu întrebați ce tricouri (sau oricare dintre multe sunt în echipă) cu una sau două culori de imprimare vor costa.
  • Costul va varia în mod obișnuit de numărul de culori utilizate pentru imprimarea tricourilor, cantitatea reală și dacă aveți nevoie de frontieră și imprimată înapoi. După cum sa menționat, cel mai simplu design, cu atât mai ieftin va fi probabil.
  • Sunați-vă până când ați găsit un magazin care vă satisface bugetul și așteptările de proiectare.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 8
    3. Verificați online pentru opțiuni suplimentare. Dacă nu locuiți lângă un magazin local sau dacă sunt prea ocupați, de exemplu, pentru a vă completa comanda în timpul dvs. de timp, verificați online. Există un număr de site-uri web care vă pot ajuta să obțineți configurarea designului, citat și comandați și.
  • Magazinele online pot fi uneori la fel de rapide ca un magazin local în producerea și transportul jerselor. Cu toate acestea, dacă există mult înainte și înapoi despre proiectare sau dovezi, pot exista o întârziere suplimentară.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 9
    4. Trimiteți-vă proiectul pentru a verifica. Indiferent de a merge local sau de a lucra online, veți trimite în primul rând designul dvs. pentru a vă asigura că îndeplinește cerințele magazinului. Indiferent dacă ați creat propriul dvs. sau magazinul pe care l-ați selectat, vă va ajuta cu desenele dvs., fiți siguri că veți obține o dovadă a designului final înapoi înainte de începerea imprimării. Acest lucru asigură un client fericit (dvs.)!
  • Dacă ceva este incorect sau nu ceea ce sperați, asigurați-vă că ați reușit acum. Decizia nu vă place să vă placă albul de culoare verde după ce cămășile sunt tipărite probabil că nu vor fi motive pentru o rambursare.
  • Furnizorii online au de obicei aplicații web care vă permit să faceți designul pe site-ul în sine, oferindu-vă previzualizări live pe măsură ce lucrați. Acest lucru poate fi util în luarea deciziilor de fonturi sau de culoare.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 10
    5. Aprobă dovada și detaliile. Aceasta va fi ultima ta sansa de a schimba orice inainte de imprimare. Asigurați-vă că dovada pe care o primiți arată că vă așteptați, inclusiv ortografia și dimensionarea corectă. De asemenea, asigurați-vă că ați reluat intervalul de timp și care va fi costul final.
  • Imagine intitulată Personalizați jerseurile Pasul 11
    6. Colectați tricourile când sunt terminate. Jerseurile personalizate pot dura oriunde de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de magazin și cantitate necesară. Majoritatea locurilor vor folosi o decupare de vinil pentru a se transfera pe Jersey în sine, care este un proces destul de rapid, totuși.
  • Dacă faceți cumpărături online, ar trebui să obțineți actualizări de expediere prin e-mail și un număr de urmărire.
  • Luați în considerare scrierea unei revizuiri după ce procesul este complet pentru a vă arăta aprecierea!
  • sfaturi

    Verificarea site-urilor precum imaginile Pinterest sau chiar Google pot contribui la oferirea unei mari inspirații pentru desenele din Jersey. Cel mai bine nu este să copiați direct ceva pe care îl vedeți, dar având ceva de lucru, pentru dvs. sau de ajutorul dvs. de design, este cel mai bun mod de a traduce o idee.

    Avertizări

    Dacă nu vă comunicați așteptările pentru costuri, timp și design înainte de imprimare, puteți intra într-un conflict inutil. Încercați să obțineți toate detaliile în jos cât mai curând posibil, astfel încât nu există surprize.
  • Uneori, din păcate, dimensiunile XL sau mai mari pot fi mai scumpe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar