Cum să câștigi adepții soundcloud

SoundCloud facilitează muzicienii aspiranți pentru a obține producțiile originale acolo, dar obținerea de mii de alți utilizatori este o altă poveste. Nimic nu face ca oamenii să vorbească destul de asemănătoare muzicii proaspete, originale, astfel încât punerea împreună o bibliotecă de cântece pe care sunteți mândru este o necesitate. Odată ce această piesă a puzzle-ului este în vigoare, puteți genera interes în brandul dvs. unic de sunet prin formarea relațiilor cu alți utilizatori SoundCloud și folosind platforme precum Social Media, Internet Forums și bloguri muzicale pentru a vă mări vizibilitatea.

Pași

Metoda 1 din 4:
Lustruirea prezentării
  1. Imagine intitulată Câștigătorii de sunet SoundCloud Pasul 1
1. Concentrați-vă pe plasarea muzicii de calitate. Primul lucru este primul - dacă doriți ca oamenii să ajungă la bord cu ceea ce faceți, trebuie să le dați ceva care merită să acorde atenție. Nu aruncați doar o pistă nouă de îndată ce ați terminat înregistrarea acestuia. Ia ceva timp pentru a vă asigura că ceea ce ați lucrat la sunete originale și distinctive. Ca muzician, prima dvs. prioritate trebuie să vă îmbunătățiți în mod constant ambarcațiunile.
  • Plasarea unui accent pe mixarea strânsă, profesională vă poate ajuta piesele să iasă în evidență de la milioane de alții acolo.
  • Amintiți-vă, Calitate Trumps Cantitate. Nu este o cursă pentru a vedea cine poate stivui cele mai multe piese în cea mai scurtă perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Obținerea adepților SoundCloud Pasul 2
    2. Mișcă-ți bio-ul. Deschideți cu o scurtă introducere, angajând introducerea vizitatorilor la pagina dvs. și lăsați-i să știe cine sunteți și ce se pot aștepta de la muzica dvs. Bio-ul dvs. va fi, de obicei, unul dintre primele lucruri pe care le vor vedea noi ascultători, deci este important ca acesta să fie bine scris și angajat.
  • Un bio intrigant ar putea spune ceva "Un cântec bun este ca o conversație. Timp de treisprezece ani, chitara mea mi-a luat la mine și am ascultat îndeaproape. Rezultatul este un ciug alb-cald al ritmului de low-țară și blues care fac ca David Allan Coe, crupe ca Roy Orbison, și ars ca o răsturnare de bootleg strălucește direct din pivnița de fructe a bunicii."
  • Încercați să nu se rătăcească pe larg. Nu este nevoie să acoperiți fiecare detaliu al vieții voastre. Păstrarea scurtă și dulce va face adesea mai mult o impresie.
  • Imagine intitulată Gain Adresele SoundCloud Pasul 3
    3. Încărcați o imagine de profil de înaltă calitate. Imaginea dvs. de utilizator ar trebui să servească drept reprezentare vizuală a dvs. sau a unui aspect al stilului dvs. Ar putea fi ceva de la o fotografie simplă la un simbol funky la opera de lansare a ultimului dvs. versiune. Asigurați-vă că selectați imagini de înaltă rezoluție, astfel încât profilul dvs. să apară mai profesionist dintr-o privire.
  • Afișați un personaj mic, punând o lovitură de acțiune a jocului dvs. sau utilizați un logo original pentru a crea branding clar pentru benzile sau proiectul conceptual.
  • Pentru cel mai curată afișare, SoundCloud recomandă utilizatorilor să aleagă o imagine care este un pătrat 1000x1000 pixeli.
  • Imagine intitulată Câștigătorii de sunet SoundCloud Pasul 4
    4. Creați opere de artă originale pentru a vă însoți piesele. Nicio versiune nouă nu este completă fără arta albumului. Chiar dacă doar remixați un singur sau o picătură anterioară pentru distracție, oferind adepților dvs. ceva să se uite la fel de bine ca să-i ajute să formeze o conexiune mai puternică cu muzica dvs.
  • Scoo-o pe Internet pentru imagini cu ochii pe care le puteți împinge logo-ul sau pentru a-ți proiecta propriile lucrări de artă originale folosind unelte de artă tradiționale sau un program de ilustrator de calculator.
  • Repoziționați sau măriți în albumul dvs. în timpul încărcării pentru a evidenția cele mai multe părți.
  • Imagine intitulată Gain The SoundCloud Followers Pasul 5
    5. Scrieți o descriere detaliată pentru fiecare piesă. Aceasta este șansa dvs. de a le spune utilizatorilor povestea din spatele muzicii dvs. Puteți utiliza descrierile melodiilor pentru a vă explica procesul de creație, împărtășiți informații interesante de fundal sau pentru a oferi o listă a echipamentului specific pe care l-ați utilizat pentru a produce sunetul de semnătură. Toate aceste elemente vor ajuta să picteze o imagine mai completă a dvs. ca artist.
  • Descrierile dvs. de cântece pot fi, de asemenea, un loc bun pentru a recunoaște alți muzicieni cu care ați colaborat sau care au ajutat-o ​​să vă inspire și să-ți modeleze sunetul.
  • Rotiți descrierile dvs. cu conținut de bonus, cum ar fi versurile sau filele instrumentului pentru a obține ascultătorii dvs. de-a lungul.
  • Metoda 2 din 4:
    Profitând de caracteristicile de bază SoundCloud
    1. Imagine intitulată Câștigătorii SoundCloud Pasul 6
    1. Interacționați cu alți utilizatori SoundCloud. Fi întotdeauna pe prowl pentru noi profiluri de urmat. Când întâlniți un artist care vă atrage atenția, cum ar fi repostați sau comentați câteva dintre cântecele lor. Sunt șanse, vor aprecia recunoașterea și vor fi motivați să se uite mai atent la muzica dvs. în schimb.
    • Nu da orbește să urmeze în speranța de a fi urmăriți înapoi. Nu numai că este leneș și impersonal, te poate face să te uiți disperat de atenție.
    • Fiind gratuit al altor artiști, beneficiul suplimentar de a vă face să pari prietenos, care vă poate ajuta să câștigați fani.
  • Imagine intitulată Gain Adresele SoundCloud Pasul 7
    2. Participați la colaborări pentru a vă extinde publicul. A lua legatura cu artiștii care au un sunet similar, întrebați dacă ar fi interesați să lucreze împreună. Colaborările pot fi o modalitate excelentă de a face o muzică cu adevărat specială cu puterea de a ajunge de două ori numărul de ascultători. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a face o mică promovare încrucișată în acest proces.
  • Includeți un link către profilul partenerului dvs. atunci când vă publicați colaborările pentru a vă asigura că ambele obțineți creditul și expunerea corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Obținerea adepților SoundCloud Pasul 8
    3. Utilizați etichete pentru a atrage mai mulți ascultători. Oricând eliberați un nou cântec, etichetați-l cu cât mai mulți termeni descriptivi relevanți, după cum vă puteți gândi. Când un ascultător curios face clic pe una dintre aceste etichete, cântecul dvs. va apărea în rezultate. Unele dintre cele mai apropiate etichete pe care le puteți utiliza includ numele artistului, titlul piesei, genul muzical și numele artiștilor sau etichetele de înregistrare care au pus muzică similară.
  • De asemenea, puteți utiliza etichetele pentru a descrie starea de spirit a melodiei sau chiar instrumentele sau echipamentele utilizate pentru înregistrarea acesteia.
  • O listă de etichete vizate ar putea să arate ceva de genul acesta: "#ibachibeats #twistoffate #edm #Electronic #progresresivhouse # Deadmau5 #ministryOfsound #BigBeatRecords."
  • Imagine intitulată Câștigătorii SoundCloud Pasul 9
    4. Invitați ascultătorii să vă împărtășească muzica în descrierile dvs. de melodii. Uneori, obținerea a ceea ce doriți este la fel de simplu ca fiind dispus să întrebați. Adăugați o linie de închidere la descrierile dvs. bio sau cântecului spunând ceva de genul "Dacă vă place ceea ce auziți, asigurați-vă că doriți, urmați și repostați!"Ascultătorii dvs. vor avea mai multe șanse să vă îndeplinească cererea dacă sunteți explicit.
  • Puneți un hyperlink clickable în profilul dvs. sau o anumită piesă undeva în vizualizare simplă pentru a facilita copierea și lipirea în altă parte.
  • Nu uitați să vă mulțumesc abonaților dvs. pe termen lung și noi ascultători pentru interesul și sprijinul lor continuu. Curtoazia comună merge mult în construirea unei urmări.
  • Imagine intitulată Obținerea adepților SoundCloud Pasul 10
    5. Asigurați-vă că liniștele disponibile pentru descărcare. Pentru a activa descărcarea, du-te la fila Permisions pe oricare dintre piesele dvs. postate și verificați bubble-ul "Activați descărcările". Alți utilizatori vor putea să-ți salveze melodiile la dispozitivul de alegere și să le joace ori de câte ori doresc. Cu cât mai multe locuiesc muzica dvs., cu atât mai mulți potențiali potențiali ai câștigat.
  • Utilizatorii standard sunt intitulată 100 de descărcări gratuite pe pistă. Cei cu conturi pro obțineți 1.000, iar utilizatorii pro unlimitați se bucură de descărcări nelimitate pe întreaga lor bibliotecă.
  • Imagine intitulată Obținerea adepților SoundCloud Pasul 11
    6. Upgrade la un cont PRO. Shelling Out Câteva dolari pentru PRO Statutul vor pune la dispoziție o selecție de instrumente de statistici, făcându-l mai ușor să urmăriți piesele, îi place și urmează în timp. De asemenea, vă oferă acces la caracteristici exclusive cum ar fi Spotlight, care permite artiștilor să afișeze unele dintre cele mai bune muzică din partea de sus a profilului lor pentru a vedea toți.
  • Dacă sunteți interesat cu adevărat să aveți mai mult control, luați în considerare să mergeți cu un pas mai departe cu un contabil pro unim. Opțiunile avansate de statistici fac posibilă vederea în cazul în care ascultătorii dvs. sunt localizați geografic, precum și unde sunt melodiile dvs. sunt reportate în jurul Web-ului.
  • Un cont PRO SoundCloud vă va executa doar 7 dolari pe lună, în timp ce alegerea planului mai puternic pro unlimizat nu au prețul până la 15 USD.
  • Metoda 3 din 4:
    Creșterea expunerii pe alte platforme
    1. Imagine intitulată Câștigătorii de sunet SoundCloud Pasul 12
    1. Promovați profilul dvs. SoundCloud pe Social Media. Creați conturi de artiști separate pe Facebook, Twitter sau Instagram și le actualizați în mod regulat. Acolo, puteți renunța la link-uri la melodii noi, postați despre proiecte interesante pe care le-ați primit în lucrări și interacționați direct cu fanii și adepții dvs. Social Media este fără îndoială cea mai bună modalitate de a vă comercializa și muzica dvs. online.
    • Invită-ți prietenii să-ți împărtășească postările pe propriile profiluri. Cu cât mai multe urechi, muzica dvs. ajunge, cu atât va crește rețeaua dvs. sau potențialii dvs. adepți.
    • Asigurați-vă că vă conectați conturile dvs. de social media la profilul dvs. SoundCloud, de asemenea.
  • Imagine intitulată Gain Adresele SoundCloud Pasul 13
    2. Trimiteți-vă munca la blogurile muzicii. Rulați o căutare pentru bloguri care sunt în căutarea muzicii noi. Fiind prezentat pe un site popular, doar o singură dată vă poate trimite numărul de adepți să se ridice. Nu numai că, vă veți bucura de credibilitatea adăugată ca artist, deoarece munca dvs. este susținută de reputația blogului.
  • Concentrați-vă pe blogurile care conțin muzică de la genul preferat. Bloguri de nișă mică, în timp ce nu comandă la fel de largă o audiență, sunt adesea mai dispuși să posteze materiale de la artiști mai puțin cunoscuți.
  • Includeți un mesaj scurt împreună cu depunerea dvs. explicând cine sunteți și de ce scrieți: "Un prieten mi-a spus recent despre blogul dvs. și a menționat că aveți muzică metalică experimentală. Tocmai am pus loviturile de finisare pe o pistă post-metal / drone pe care cred că o să se potrivească perfect cu restul conținutului. Am inclus o legătură în partea de jos a acestui e-mail. Dați-mi voie să știu ce credeți!"
  • Imagine intitulată Câștigătorii SoundCloud Followers Pasul 14
    3. Fiți activi pe grupurile de internet și pe forumuri. Implicați-vă în discuții cu creatori și fanii cu care vă puteți împărtăși pasiunea pentru muzică. Deoarece ascultarea este un hobby pentru acești oameni, nu va trebui să răsuciți armele pentru a le face să vă verifice munca. Forumurile și grupurile de internet sunt câteva dintre cele mai bune locuri pentru a obține feedback cinstit de la cineva cu o ureche experimentată.
  • Vinil colectiv, Okayplayer, și înecat în sunet sunt printre cele mai aglomerate forumuri muzicale de pe web. Multe dintre aceste plăci prezintă subforums înființate special pentru artiștii de sus și cei care vin să împărtășească și să discute muzica lor.
  • Metoda 4 din 4:
    Utilizarea altor resurse utile
    1. Imagine intitulată Obținerea adepților SoundCloud Pasul 15
    1. Scoateți spațiul publicitar. Un anunț sponsorizat pe Facebook, Instagram sau o altă platformă promoțională de înaltă calitate poate fi o investiție plină de satisfacții pentru cei cu puțini bani pentru a cheltui. Anunțurile de obicei costă doar câțiva dolari pe zi și au potențialul de a desena sute de ochi în profilul tău SoundCloud. Acest lucru poate fi doar stimulatorul de care aveți nevoie dacă ați văzut o încetinire a numărului de noi adepți.
    • Cele mai multe platforme media sociale oferă planuri de stabilire a prețurilor reglabile care permit utilizatorilor să decidă cât de mult doresc să cheltuiască pe un anunț, precum și în cazul în care și cum va fi afișat conținutul lor.
    • Unul dintre cele mai mari avantaje ale publicității bazate pe web este că asigură că anunțurile dvs. sunt observate tipul de oameni care ar putea fi interesați de ei.
  • Imagine intitulată Câștigătorii de sunet SoundCloud Pasul 16
    2. Configurați o gateway de urmărire pentru canalul dvs. În mod obișnuit, orice utilizator SoundCloud înregistrat poate accesa muzica în profilul dvs. gratuit. Prin crearea unei gateway-uri de urmărire, ascultătorii curioși vor trebui să urmeze pagina dvs. pentru a primi o legătură exclusivă de descărcare. Este, în esență, o garanție că toată lumea descărcarea este un abonat.
  • Site-uri cum ar fi TuneBoost sau SoundCloudfollowers.org facilitează adăugarea unei gateway-uri de urmărire la profilul dvs.
  • Utilizarea unei gateway-uri de urmărire la descărcare poate fi un truc util pentru rafinarea adepților în sus dacă sunteți deja într-o oarecare măsură stabilită, dar dacă vizitatorii dvs. nu au auzit niciodată de dvs., ei pot decide că nu merită efortul suplimentar.
  • Imagine intitulată Gain Adresele SoundCloud Pasul 17
    3. Plătiți pentru plăcere și adepți. Dacă sunteți disperat să vă retrageți cariera muzicală și aveți nevoie de un impuls mic pentru a vă duce, luați în considerare tranzacționarea în numerar pentru laudă. Există companii întregi care se specializează în furnizarea de asistență, urmează și alte semnale sociale pentru muzicienii aspiranți ca o modalitate de a le ajuta să construiască un buzz. O achiziție de până la $ 2 vă poate obține până la 1.000 de piese, precum și avantaje suplimentare, cum ar fi plăcerile și reposturile.
  • Angajarea uneia dintre aceste servicii nu poate fi cea mai cinstită abordare, dar poate fi eficientă dacă nu ați avut mult noroc cu alte opțiuni.
  • Rețineți că un număr suspicios de mare de adepți sau piese cu puțini sau comentarii poate părea pește pentru a asculta mai mulți.
  • sfaturi

    Puneți niște gânduri în elaborarea unui nume de utilizator creativ care este suficient de simplu pentru a vă aminti, dar suficient de inventiv pentru a face o impresie la vizitatorii de prima dată.
  • Capacele și remixurile de cântece populare se numără printre cele mai multe înregistrări de pe SoundCloud. Crearea versiunii proprii a unei piese bine cunoscute poate servi la atragerea ascultătorilor casual.
  • Fii răbdător. Progresul poate fi lent în etapele incipiente, dar cu o auto-promovare strategică și o mulțime de persistență, sunteți sigur că vă veți vedea în mod constant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar