Cum să desenezi ceea ce vezi

Ați vrut vreodată să capturați o scenă frumoasă sau un obiect fără a lua o imagine a acesteia? Ai putea să stai jos și să schițezi repede ceea ce vezi! O imagine trasă de mână poate fi mult mai interesantă de a privi mai târziu. Dacă sunteți tipul de persoană care îi place să păstreze un jurnal, desenele sunt o mare adăugare la aventurile dvs. zilnice.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 1
1. Fă-te comod. Nu puteți atrage bine dacă stați încrucișat pe o grămadă de roci ascuțite! Dacă ați pregătit pentru aceasta, puteți avea un scaun confortabil și portabil. Acest lucru este astfel încât să nu vă obosiți de crouching sau în picioare.
  • Imagine intitulată trage ceea ce vezi pasul 2
    2. Utilizați un creion real pentru a desena. Nu utilizați un creion mecanic. Poate părea mai ușor, dar este mai bine dacă utilizați un creion de grafit (nu numai că este mai ușor de controlat, de asemenea, nu limitează gama de mișcare și nu lasă dents în hârtie).
  • Un creion plictisitor este cel mai rău pentru a trage, așa că aduceți de-a lungul ascuțitorilor.
  • Imagine intitulată trage ceea ce vezi pasul 3
    3. Nu utilizați o radieră la început. Nu veți avea nevoie de ea pentru schițarea inițială, deoarece este menită să fie rapidă și foarte ușoară. Liniile pe care le creați la început vor fi abia vizibile!
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 4
    4. Uită-te cu atenție la scena sau obiectul pe care vrei să-l desenezi. Vizual luați o imagine a acesteia. Încercați să absorbiți fiecare detaliu în creierul dvs. Petreceți aproximativ 3-4 minute făcând acest lucru.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 5
    5. Amintiți-vă regula generală: obiectele mai mari pe plan (mai aproape de cer) sunt, în general, mai mici și mai departe decât obiectele mai mici, care sunt mai aproape de tine. Obiectele care sunt departe sunt mai puțin clare și au margini mai moi ca și cum ar fi ceață.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 6
    6. Veți observa că unii artiști își fixează creionul în aer între ochi și subiectul lor - aceasta este de a măsura obiectele.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 7
    7. Țineți brațul drept cu creion în mână. Mișcați degetul mare pentru a lua o măsurătoare de la capătul creionului la degetul mare. Dacă o persoană din scena dvs. măsoară 1/2 lungimea creionului dvs. și înălțimea unui banc de parcare măsoară 1/4, apoi faceți banca în desenul dvs. jumătate din înălțimea persoanei.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 8
    8. Schițați ușor întreaga scenă, menținând regulile de mai sus în minte. Schița atât de ușor încât abia puteți vedea semnele creionului și petreceți doar aproximativ 5 minute desenarea întregii scene.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 9
    9. Nu vă faceți griji dacă totul nu arată corect prima dată. De aceea ați tras ușor.
  • Imagine intitulată trage ceea ce vezi pasul 10
    10. Nu începeți să trageți o mică parte a scenei dvs. și să lucrați pe acea parte de mult timp. Desenați totul simultan - altfel, fiecare parte a desenului va arăta ca și cum ar fi o dimensiune greșită în legătură cu orice altceva.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți Pasul 11
    11. Odată ce sunteți mulțumiți de scena generală, ați schițat chiar dacă nu este perfect, completați liniile ușor mai întunecate. Puteți utiliza aceste linii pentru a fi mai atenți și corectați primele linii. Dacă vă încurcați, ștergeți prima linie. Nu fi prea întuneric sau nu veți putea șterge complet liniile!
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 12
    12. Schița forme generale - capul unei persoane este o ovală, o stâncă care se odihnește pe pământ ar trebui să aibă un fund aplatizat, un animal poate fi tras cu o serie de ovale, cercuri și forme de câine cald. Copacii sunt diferiți - dar aveți grijă să nu faceți toate trunchiurile și membrele perfect drepte. Chiar și membrele unui copac de pin se învârte ușor și apoi curba înapoi pentru a se potrivi cu linia orizontului.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 13
    13. Dacă trageți forme geometrice cum ar fi clădirile sau obiectele mecanice, veți dori un conducător și unele șabloane. (Consultați lista de mai jos)
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 14
    14. Umbra ceea ce nu este complet umplut in lumina: utilizați linia soft sau încroașele sau orice mod vă simțiți confortabil să faceți zone mai întunecate. Dacă ceva este albă sau galben în scena dvs., nu-l atrage! Lăsați hârtia să fie cele mai ușoare zone.
  • Imagine intitulată Desenați ceea ce vedeți pasul 15
    15. Culoarea trebuie utilizată cu sporire cu desene creion, deoarece plumbul este sensibil și va froma cu ușurință pe pagină. Creioanele sau marcatorii colorați vor face acest lucru mai rău. Pictura, cu toate acestea, este o opțiune - puteți picta complet peste desen și utilizați desenul ca șablon. Deși este mai bine să o copiați mai întâi, astfel încât să puteți vedea încă desenul original.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați mai întâi articolele mai ușoare. Unele exemple bune sunt cărți, sticle, etc. Ei vă vor încuraja să atrageți lucrurile puțin mai greu. În plus, nu renunta cu ușurință dacă desenul dvs. nu este într-adevăr felul în care doriți să fie. Practica este una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți în timp.
  • Nu este nimic în neregulă cu copierea, atâta timp cât nu o pretinzi ca a ta. Copierea poate fi utilizată pentru a vă ajuta să învățați mișcările despre modul în care sunt atrase lucrurile.
  • Nu vă faceți griji dacă nu se dovedește exact!
  • Dacă desenezi lucruri care se mișcă ușor (ca frunze) nu agonize peste detalii. Desenați părțile care nu se mișcă mai întâi și umpleți-l cu imaginația și / sau memoria.
  • Pentru practică, faceți fotografii cu scenele dvs. oricum și trageți-le mai târziu.
  • Du-te la Pat Catan, Michael sau un alt magazin de artizanat pentru consumabilele dvs. Departamentele magazinelor purtau de obicei aceste elemente, de asemenea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un loc confortabil pentru a sta în aproximativ 20 de minute.
    • Un creion mecanic sau un creion # 2 și creionul creionului.
    • O radieră ("frământat" Eraserele durează mai mult și nu lasă nici o mizerie!)
    • Hârtie: orice tampon de schiță în dimensiunea alegerii dvs. va face. Newsprint este extrem de subțire și se va deteriora cu ușurință, astfel încât probabil veți dori ceva mai gros. Când achiziționați hârtia, simțiți o foaie între degete. Dacă doriți să faceți desenul marcatorului, veți avea nevoie de hârtie foarte groasă - ar trebui să se simtă ca placa de postere.
    • Dacă trageți obiecte geometrice, mai degrabă decât în ​​aer liber, este posibil să doriți să cumpărați niște șabloane și un mic conducător. Conducătorul nu trebuie să fie mai mare decât dimensiunea hârtiei. Șabloanele sunt, de obicei, foi de plastic cu cerc, pătrate, triunghiuri și alte forme tăiate astfel încât să le puteți urmări.
    • Cumpăra A "triunghi" - literalmente o foaie triunghiulară de plastic - pentru a face unghiuri de 90 de grade. Acest lucru poate fi găsit în seturile de instrumente matematice, împreună cu compasurile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar