Cum se atrage în 3d

Desenele 3D utilizează iluzii optice pentru a face să apară că o imagine are adâncime. Această tehnică poate face ca orice desen să vină la viață. Poate părea dificil de realizat, dar este de fapt mai ușor decât pare. Cu câteva tehnici, puteți face desene 3D ale unei mari varietăți de obiecte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Desenarea unei cutii 3D
  1. Imagine intitulată trage în pasul 3D 1
1. Trageți un pătrat. Crearea unei casete 3D începe prin a trage pur și simplu un pătrat cu creionul dvs., deoarece unele linii ar putea fi necesar să fie șterse. Piața poate fi o varietate de dimensiuni, dar ar trebui să ia doar un sfert din pagină cel mult. Centrați-l pe pagină, deci există loc pentru a desena restul casetei.<
  • În desenul final, acest prim pătrat va servi ca în fața casetei dvs.
  • Imagine intitulată trage în pasul 3D 2
    2. Desenați un al doilea pătrat care se intersectează cu primul pătrat. Așezați cel de-al doilea pătrat ușor pe o parte și deasupra primului pătrat. Începeți prin tragerea liniei de jos a celui de-al doilea pătrat, astfel încât centrul său se intersectează cu centrul din stânga al primului pătrat. Apoi trageți partea dreaptă a celui de-al doilea pătrat, astfel încât centrul său să se intersecteze cu centrul vârfului primului pătrat. Apoi terminați desenarea părții superioare și stânga a celui de-al doilea pătrat.
  • Al doilea pătrat ar trebui să fie exact aceeași dimensiune ca și primul pătrat.
  • Acest al doilea pătrat va fi partea din spate a cubului în desenul final.
  • Imagine intitulată trage în pasul 3D 3
    3. Adăugați linii pentru a conecta cele două pătrate. Conectați fiecare colț al primului pătrat în colțul corespunzător pe al doilea pătrat. De exemplu, trageți o linie din colțul din stânga sus al primului pătrat în colțul din stânga sus al celui de-al doilea pătrat.
  • Aceste linii vor crea iluzia de sus, de jos și laturile cubului.
  • Imagine intitulată trage în pasul 3D 4
    4. Ștergeți liniile pentru a face ca cubul să pară solid, dacă este necesar. Dacă încercați să trageți un cub solid, spre deosebire de unul transparent, trebuie să ștergeți unele dintre liniile pe care le-ați tras. Ștergeți orice linie pe care nu ați putea vedea din unghiul pe care l-ați desenat.
  • Liniile de ștergere includ linia de legătură din partea dreaptă din dreapta, partea dreaptă a celui de-al doilea pătrat și linia de jos a celui de-al doilea pătrat.
  • Poate părea ciudat că ai nevoie să desenezi aceste linii în primul rând, dar te-au ajutat să tragi cubul în forma potrivită.
  • Imagine intitulată trage în pasul 3D 5
    5. Culoarea părțile laterale ale cubului dacă vă place. Pentru a evidenția perspectiva 3D a desenului dvs., puteți colora fiecare parte a casetei o culoare diferită. Acest lucru face clar că desenul are adâncime și că fiecare parte a casetei este distinctivă.
  • Imagine intitulată trage în pasul 3D 6
    6. Desenați variațiile casetei 3D. Odată ce obțineți atârnă de desenarea casetei 3D, puteți începe alte forme, cum ar fi o cutie dreptunghiulară. Pentru o cutie dreptunghiulară, începeți prin desenarea unui dreptunghi. Apoi trageți ușor un al doilea dreptunghi dintr-o parte și deasupra primului. Conectați în cele din urmă colțurile corespunzătoare ale ambelor dreptunghiuri împreună.
  • Puteți face altceva Forme, cum ar fi triunghiuri, stele sau forme abstracte.
  • Metoda 2 din 3:
    Desenarea unei iluzii optice 3D
    1. Imagine intitulată trage în pasul 3D 7
    1. Alegeți obiectul pe care doriți să îl trageți. Obiectul pe care îl alegeți trebuie să aibă o schiță clară și simplă, deoarece acest lucru va face mai ușor să vă creați desenul 3D. De exemplu, ați putea desena o mână, o banană sau o gogoașă. Fiecare are o schiță simplă și o formă globală.
    • Traceți elementul pe care doriți să-l desenezi dacă este o dimensiune care se potrivește pe bucata de hârtie. De exemplu, puteți utiliza mâna, deoarece se va potrivi pe o bucată de hârtie standard și poate fi ușor urmărită.
  • 2. Faceți o schiță preliminară ușoară a obiectului cu creionul. Fie trageți sau urmăriți conturul obiectului pe care doriți să îl trageți pe bucata de hârtie. Centrați obiectul de pe pagină, deși poate atinge partea superioară sau inferioară a hârtiei, dacă este necesar.
  • Desenați acest contur ușor, astfel încât să puteți șterge mai târziu orice semne de creioane inutile în acest proces.
  • 3. Trageți linii orizontale, paralele pe pagină. Acoperă întreaga hârtie întreagă cu aceste linii, cu excepția în interiorul formei pe care ați subliniat-o. Faceți liniile apropiate, cel mult 0.25 inci (0.64 cm) în afară de tot în jos pagina.
  • Este mai ușor să desenezi aceste linii folosind un conducător, astfel încât acestea să fie complet drepte și uniform distanțate.
  • Dacă utilizați hârtie pentru notebook-uri căptușite, ați putea urmări liniile existente
  • 4. Trageți liniile curbate în interiorul conturului de formă. Începeți fiecare dintre aceste linii curbate în care una dintre liniile paralele drepte atinge conturul. Desenați curba pe întreaga contur și apoi reveniți, conectați la capăt la linia dreaptă corespunzătoare din partea opusă a conturului dvs.
  • Fiecare linie curbată va completa o linie orizontală care merge tot pe pagină.
  • Liniile curbate ar trebui să imite forma generală a elementului pe care îl desenați. Dacă forma variază, liniile ar trebui să treacă treptat pentru a urma forma obiectului.
  • 5. Urmăriți liniile orizontale completate. Pentru a face efectul 3D într-adevăr pop, definiți liniile pe care le-ați tras. Urmăriți întreaga lungime a tuturor acestor linii, inclusiv secțiunile drepte și secțiunile curbate. Puteți folosi un stilou, creioane colorate sau un marker pentru a urmări liniile.
  • Cerneala se poate face în orice culoare sau într-o varietate de culori.
  • Imagine intitulată trage în pasul 3d 12
    6. Ștergeți conturul creionului. După uscarea cernelii, ștergeți conturul inițial pe care l-ați făcut. Acest lucru va adăuga la efectul 3D al desenului dvs. și va face obiectul să prezinte pagina.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind perspectiva
    1. Studiați-vă subiectul. Dacă doriți să atrageți ceva în 3D pe care îl aveți în viața reală, poate fi ajuta la examinarea detaliilor sale. Privind la ea, puteți începe să înțelegeți cum vă veți traduce adâncimea lumii reală pe o suprafață plană.
    • De exemplu, dacă doriți să desenezi un castron de fructe așezat pe o masă, ar trebui să studiezi modul în care toate elementele compoziției dvs. se referă între ele. Cât de mult din fructe, castron și masă puteți vedea? Unde se intersectează fiecare parte cu ceilalți? Unde sunt situate umbre și unde vă lovește lumina obiectelor?
    Sfat de experți
    Kelly Medford

    Kelly Medford

    Profesional ArtistKelly Medford este un pictor american cu sediul în Roma, Italia. Ea a studiat pictura clasică, desen și imprimare atât în ​​u.S. și în Italia. Ea lucrează în primul rând aerul EN Plein pe străzile Romei, și călătorește, de asemenea, pentru colectorii internaționali privați la comisie. A fondat schițând tururi de la Roma în 2012, unde predă jurnalitatea de la Roma. Kelly este absolvent al Academiei de Artă din Florența.
    Kelly Medford
    Kelly Medford
    Artist profesionist

    Încercați exerciții diferite pentru a vă antrena ochiul. Kelly Medford, un pictor de aer plein, spune: "O modalitate de a învăța să atragă în 3D este de a face Desene de contur orb. Uită-te la obiectul pe care îl desenați și nu vă uitați niciodată la lucrarea dvs. Forțează ochii tăi să meargă încet în jurul obiectului cu mâna după ochi pe hârtie. Începeți să vedeți obiecte fără preconcepții."

  • 2. Porniți un desen cu o linie de orizont. Pentru desene care urmăresc să arate o distanță mare, este important să creați o linie de orizont în cazul în care cerul întâlnește pământul. Această linie creează un punct care este cel mai îndepărtat de spectator. De obicei, ar trebui să fie localizată între o treime și jumătate din calea dvs. până la pagina dvs. și aruncați întreaga pagină.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a începe un desen peisaj. Odată ce trageți linia de orizont, puteți începe să trageți în prim planul de sub el și pe cerul sau obiectele mari din peisajul deasupra lui.
  • 3. Includeți un punct de dispariție într-un desen. Un punct de dispariție este locul în care elementele din depărtare dispar. În termeni practici, este locul în care liniile paralele care merg din partea din față a imaginii în partea din spate a imaginii vin împreună pe pagină. Marcarea acestui loc în centrul liniei dvs. Horizon vă permite să aveți un loc pentru a pune capăt elementelor care se deplasează în depărtare.
  • De exemplu, dacă sunteți în căutarea drept pe un drum, există un punct în depărtare unde nu mai puteți vedea drumul. În timp ce drumul va fi larg în partea de jos a desenului dvs., care este locul cel mai apropiat de spectator, părțile laterale ale drumului vor veni împreună și se vor termina la punctul de dispariție.
  • Sfat de experți
    Kelly Medford

    Kelly Medford

    Profesional ArtistKelly Medford este un pictor american cu sediul în Roma, Italia. Ea a studiat pictura clasică, desen și imprimare atât în ​​u.S. și în Italia. Ea lucrează în primul rând aerul EN Plein pe străzile Romei, și călătorește, de asemenea, pentru colectorii internaționali privați la comisie. A fondat schițând tururi de la Roma în 2012, unde predă jurnalitatea de la Roma. Kelly este absolvent al Academiei de Artă din Florența.
    Kelly Medford
    Kelly Medford
    Artist profesionist

    Utilizați foi transparente pentru a învăța perspectivă. Kelly Medford, un pictor de aer plein, spune: "Să învețe PERSPECTIVĂ ȘI SPRIJINAREA, utilizați plexiglas sau foi transparente. Faceți fotografii ale clădirilor care sunt în perspectivă și urmăriți-le cu hârtie de urmărire. Începeți să înțelegeți cum Unghiurile se întorc în spațiu și nu sunt plane."

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Pen, creioane colorate, markeri sau alte opțiuni de colorare
    • Radieră
    • Rigla
    • Obiectul pe care doriți să-l desenezi sau o imagine a acestuia (opțional)
    • Stencil pentru a face forme perfecte (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar