Cum se descarcă camera google

Thiste parere Cum să descărcați Google Camera, o aplicație pentru camere pentru telefoane. Aplicația este cea mai ușoară instalare pe telefoanele pixel, dar poate fi instalată pe alte telefoane Android prin instalarea unui port de cameră Google.

Pași

Metoda 1 din 2:
Instalarea camerei Google pe un telefon pixel
  1. Imagine intitulată Descărcați Google Camera Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play. Pe telefonul dvs. pixel, atingeți aplicația de magazin de redare
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
.
  • Imagine intitulată Descărcați camera de cameră Google 2
    2. Căutați Camera Google. În bara de căutare din partea de sus, introduceți "Camera Google". Dacă dispozitivul dvs. este compatibil, trebuie să apară aplicația Google Camera.
  • Imagine intitulată Descărcați camera de cameră Google 3
    3. Descărcați Google Camera. Atingeți aplicația, apoi apăsați pe Instalare.
  • Imagine intitulată Descărcați Google Camera Pasul 4
    4. Odată descărcat, deschideți aplicația pentru al utiliza.
  • Metoda 2 din 2:
    Instalarea camerei Google pe un alt telefon Android
    1. Imagine intitulată Descărcați camera de cameră Google Pasul 5
    1. Descărcați portul Google Camera pentru telefonul dvs. Pe un computer, deschideți un browser. Navigheaza catre https: // XDA-Dezvoltatori.Com / Google-camera-port-hub /. Căutați dispozitivul dvs. Faceți clic pe linkul de lângă numărul modelului dvs. de telefon. Verificați cea mai recentă versiune, apoi faceți clic pentru a descărca.
    • Dacă există mai multe opțiuni de descărcare disponibile pentru modelul dvs. de telefon, trebuie să faceți un pic de cercetare pentru a decide care dintre ele să descărcați. Verificați setările telefonului pentru a vedea mai multe informații despre telefonul dvs. Trageți în jos bara de navigare din partea de sus și faceți clic pe butonul Setări din colțul din dreapta sus al ecranului.
    • Navigheaza catre Despre telefon. Rețineți versiunea Android. Dacă aveți nevoie să alegeți procesorul dvs. (Exynos, Snapdragon, etc.), căutați pe Web pentru numărul dvs. de model exact în secțiunea Despre Telefon și notați tipul de chipset sau procesorul afișat.
  • Imagine intitulată Descărcați Google Camera Pasul 6
    2. Salvați fișierul. Specificați pentru a salva fișierul APK după descărcare. Salvați-l în dosarul descărcărilor sau desktop sau oriunde poate fi ușor de găsit.
  • Imagine intitulată Descărcați Google Camera Pasul 7
    3. Conectați telefonul Android pe computer utilizând un cablu USB. Când vi se solicită pe telefon, selectați Transfer fișier și permiteți accesul la datele de telefon.
  • Dacă o fereastră nu apare automat, verificați bara de notificare prin scăderea din bara de navigare de sus. Atingeți notificarea cu pictograma USB pentru a accesa setările de transfer de fișiere.
  • Imagine intitulată Descărcați camera de cameră Google Pasul 8
    4. Copiați fișierul de pe computer la Android. Accesați fișierele telefonului dvs. de pe computer făcând clic pe numele dvs. de telefon într-un Explorer de fișiere
    Imagine intitulată file_explorer_icon.jpg
    fereastră. Copiați fișierul din folderul PC și introduceți-l în folderul Descărcări din directorul telefonului dvs.
  • Pentru a copia fișierul, faceți clic dreapta pe fișier și selectați Copie, sau țineți apăsată Ctrl + C în timp ce fișierul este selectat. Pentru a lipi în noul folder din directorul telefonului, faceți clic dreapta și selectați Pastă, sau țineți apăsat Ctrl + V în noul dosar.
  • Imagine intitulată Descărcați Google Camera Pasul 9
    5. Instalați fișierul de pe telefon. Deschideți managerul de fișiere pe telefonul dvs. Android. Acest lucru poate fi găsit prin căutarea "fișierelor" în aplicațiile dvs. Căutați fișierul APK în descărcările dvs. Poate fi, de asemenea, în "fișiere de instalare". Atingeți fișierul pentru a instala.
  • Imagine intitulată Descărcați camera de cameră Google Pasul 10
    6. Odată instalat, găsiți aplicația de pe ecranul dvs. de pornire. Căutați camera gri cu o lentilă albastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar