Cum de a construi un robot de luptă antweight

Ați vrut vreodată să construiți un robot de luptă?Probabil că ați crezut că este prea periculos și scump.Cu toate acestea, o mulțime de concursuri de luptă împotriva robotului au o clasă de greutate pentru 150 de grame, inclusiv războaie robot.Este chemată așa "Antweight" în majoritatea țărilor și "Greutate de basm" în S.U.A.Acestea sunt mult mai ieftine decât roboții de luptă mai mare și nu sunt la fel de periculoși.Acest lucru le face perfecte pentru oamenii noi pentru a combate roboții.Acest articol vă va spune cum să proiectați și să construiți un robot de luptă antweight.

NOTĂ: Acest articol presupune că deja ați citit și construit Un robot ușor RC.Dacă nu aveți, întoarceți-vă și faceți asta primul.De asemenea, trebuie remarcat faptul că acest articol face nu Recomandă o anumită parte pentru utilizarea cu robotul dvs.Aceasta este de a promova creativitatea și diversitatea în rândul roboților.

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 1
1. Înțelegeți regulile înainte de a proiecta un robot pentru a concura, trebuie să înțelegeți toate regulile.Regulile pot fi găsite Aici.Cele mai importante reguli de construcție pe care trebuie să le acordați atenție sunt cerințele de dimensiune / greutate (4"X4"X4" 150 de grame) și regula de armură metalică care spune că nu puteți avea armă de metal mai mare de 1 mm grosime.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 2
    2. Ce armă veți folosi? O mare parte a robotului de luptă este arma.Gândiți-vă o idee pentru o armă, dar asigurați-vă că se potrivește în cadrul regulilor.Pentru primul dvs. Bot Antweight, este foarte recomandat să mergeți cu a "Flipper" sau chiar A "Pusher".Un flipper este doar o armă care se învârte sub un alt robot și împinge-o pentru a le răsturna.O armă flipper, atunci când este proiectată în mod corespunzător, poate fi cea mai eficientă armă din clasa Antweight.Un împingător este cea mai simplă armă, deoarece nu există o armă activă.Întregul robot acționează ca o armă prin împingerea celorlalți roboți din jur.Acest lucru este eficient din cauza regulii care afirmă că jumătate din arena nu poate fi perete.Puteți împinge celălalt robot din arenă.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 3
    3. Alegeți părțile dvs.Da, trebuie să alege părțile dvs. înainte de a proiecta.Cu toate acestea, nu le cumpărați, dar.Doar alegeți părțile și designul în consecință.Dacă ceva nu se potrivește sau nu funcționează în timp ce încă proiectați, economisiți bani pentru că puteți comuta acum părți.Din nou, nu nu Cumpărați părțile, dar!
  • Alegeți servo-urile Drive, de obicei, este recomandat să utilizați servo-uri în loc de motoare pentru Antweight de începători, deoarece cu servo-uri, nu aveți nevoie de un controler de viteză care economisește bani și greutatea prețioasă pe robotul dvs.Ar trebui să căutați "micro" servo-uri pentru că vă vor salva o mulțime de greutate.Asigurați-vă că asigurați-vă servo este 360 modificabile.Se recomandă să obțineți servo cu cuplu mare pentru roboți de luptă în loc de viteză mare, deci este ușor să împingeți alte roboți în jur, chiar dacă aveți o armă separată.Servosul poate fi achiziționat Aici.
  • Dacă nu găsiți un servo care se potrivește perfect nevoilor dvs., luați în considerare verificarea unei alte secțiuni pe acest site care vinde "Futaba" servofi.Futaba este un alt brand care face servo-uri.Uneori au dimensiuni diferite decât brandul Hitech.
  • Alegeți un motor de arme dacă aveți o armă activă (i.E. nu creează A "Pusher"), atunci probabil că aveți nevoie de un motor pentru a muta arma.Dacă aveți o armă care trebuie să se miște foarte repede (eu.E. O armă de filare), atunci ar trebui să obțineți un motor DC (fără perii, în general funcționează mai bine, dar periat ar funcționa) cu un controler de viteză.Nu este recomandat să utilizați o armă de filare pentru prima dvs. antweight, deoarece acestea pot fi dificil de construit și echilibrat în mod corespunzător.Cu toate acestea, dacă creați o armă flipper, atunci doriți să utilizați un servo.Este recomandat să obțineți un micro-servo cu un cuplu extrem de ridicat, astfel încât să poată răsturna cu ușurință alte roboți.Un alt lucru de luat în considerare atunci când căutați un servomotor de arme este tipul de viteze.Dacă utilizați unelte de nylon, iar motorul primește o mulțime de stres, uneltele se pot desprinde de-a lungul timpului.Încercați să obțineți unelte mai puternice din metal.
  • Alegeți Wheelswhen Alegeți roțile, asigurați-vă că vă amintiți regula care spune că robotul trebuie să se potrivească în cadrul unui 4"X4"X4" cub.Aceasta înseamnă că trebuie să aveți roți care au un diametru mai mic decât acesta.Se recomandă utilizarea 2" Diametru Roată.Asigurați-vă că roțile se pot atașa cu ușurință la servomotoare în siguranță.O altă tehnică excelentă de utilizat în roboții de luptă de orice dimensiune este capacitatea de a conduce cu susul în jos.Da, comenzile vor fi un pic înapoi, dar vă poate împiedica să pierdeți concurența de a fi imobil.Deci, luați în considerare făcând robotul dvs. mai scurt decât roțile, astfel încât să poată conduce cu susul în jos.
  • Alegeți un transmițător / receptor când achiziționarea unui receptor Asigurați-vă că are ceea ce se numește "Funcționarea cu siguranță".Este o regulă să avem acest lucru în majoritatea competițiilor și o caracteristică de siguranță.Receptorul AR500 face nu ia asta.Va trebui să achiziționați un receptor BOT BR6000 sau un alt receptor care are această caracteristică.Pentru un transmițător este recomandat folosind Spektrum DX5E.Dacă ați construit robotul controlat la distanță găsit în wikihow-urile aferente, puteți reutiliza acel transmițător, dar trebuie să cumpărați un nou receptor.
  • Alegeți un baterie foarte a recomandat obținerea unei baterii lipo în loc de o baterie NiMH.Bateriile Lipo sunt mai ușoare.Cu toate acestea, ele sunt mai periculoase, scumpe și necesită un încărcător special.Investiți banii într-o baterie de lipo și un încărcător pentru a salva greutatea prețioasă.
  • Alegeți un material Materialul șasiului și armură este făcut dintr-un robot de luptă este extrem de important deoarece este ceea ce împiedică armele inamice de la piercingul componentelor dvs. electrice.Există trei opțiuni principale pe care trebuie să alegeți: (Notă: Există mai multe, dar acestea sunt cele mai bune pentru această clasă de greutate) aluminiu, titan și policarbonat.Aluminiu este greutatea ușoară și puternică, dar poate fi costisitoare și greu de tăiat.Plus poate nu să fie mai mult de 1 mm deloc.Titaniul este greutatea ușoară și extrem de puternică, dar este greu de tăiat și extrem de costisitor.Acest lucru este, de asemenea, supus regulii de grosime de 1 mm.Policarbonatul sau Lexan, este o temperatură ușoară, ieftină, ușor de tăiat, un material plastic puternic, care este uneori folosit în bulletofing.Policarbonatul este, de asemenea, un plastic, astfel încât acesta poate fi la fel de gros pe cât doriți, dar este recomandat să obțineți aproximativ 1 mm grosime.Este foarte recomandat folosind policarbonat.Este atât de durabil încât acest plastic este plasticul care alcătuiește pereții arenei pentru competițiile antinei.Când cumpărați, asigurați-vă că obțineți extra, în cazul în care vă încurcați.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 4
    4. Obțineți specificații Acum că aveți toate părțile selectate, trebuie să obțineți specificații de dimensiune și greutate.Acestea ar trebui să fie listate pe site-ul unde le-ați cumpărat.Convertiți toate valorile în inci în mm folosind un convertor.Scrieți specificațiile (în mm) pe o foaie de hârtie pentru toate componentele dvs.Acum, convertiți toate valorile greutății (OZ, LB) în grame utilizând un convertor.Scrieți specificațiile greutății pe o bucată de hârtie.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 5
    5. Proiectați-l Vrei ca designul să fie cât mai precis posibil.Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați cel mai bine pentru a face designul 3D pe un computer, mai degrabă decât 2d pe o foaie de hârtie.Cu toate acestea, designul 3D nu trebuie să arate complex, unul simplu realizat din prisme și cilindri dreptunghiulari va fi suficient.
  • Adăugați greutatea părților (în grame) și asigurați-vă că au mai puțin de 150 de grame.
  • Dacă nu aveți CAD, descărcați versiunea gratuită a Sketchup.
  • Luați unele dintre tutorialele gratuite pe schițe pentru a afla toate elementele de bază.
  • Creați toate componentele pe care le utilizați pe Sketchup utilizând specificațiile de dimensiune pe care le-ați scris în jos.
  • Proiectați șasiul și armura.Asigurați-vă că faceți mai puțin de 4x4x4 inci.
  • Potriviți toate componentele în modelul 3D al șasiului / armurii pentru a vedea dacă se potrivesc în același timp.Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să decideți unde vor fi componentele.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 6
    6. Comandați părțile dvs. Dacă toate componentele dvs. se încadrează în designul dvs. fără probleme, comandați părțile.Dacă nu, luați în considerare componentele noi.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 7
    7. Asamblați-l acum, trebuie să vă puneți împreună șasiul / armura.Puneți toate componentele dvs. în locul în care le-ați pus în designul dvs.Conectați totul și încercați-l.Ar trebui să încercați să o asamblați într-un mod care să puteți lua cu ușurință componente în cazul în care acestea trebuie înlocuite.Componentele ar putea fi necesare pentru a fi înlocuite mai mult decât un robot obișnuit, deoarece acest robot va fi luptat.Roboții atacați ar putea să vă distrugă a ta.Se recomandă utilizarea Velcro pentru a ține componentele în.
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 8
    8. Practicați conducerea indiferent cât de bine de un robot aveți, dacă vădeți, pierdeți.Înainte de a vă gândi chiar și la concurență, veți face nevoie pentru a practica conducerea.Utilizați cupe de sus în jos pentru conuri și conduceți prin.Utilizați pahare de styrofoam pentru ținte și atacă-le (încercați să faceți acest lucru pe o masă mică, astfel încât să puteți practica împingerea lor și să nu cădeți de pe tine).Chiar încercați să achiziționați o mașină RC ieftină (pe o frecvență diferită ca robot), aveți o altă persoană să o conducă pe o masă și să încercați să le bateți sau să distrugeți mașina, fără a vă cădea.Dacă cunoașteți o altă persoană cu un robot Antweight, aveți lupte prietenoase cu el (dacă este posibil, înlocuiți armele de filare cu o armă de plastic mai puțin distructivă).
  • Imagine intitulată Construiți un robot cu combatere Antweight Pasul 9
    9. Concurează găsiți o competiție în zona dvs. și să vă distrați distrugerea altor roboți!Amintiți-vă că dacă veți concura în SUA, va trebui să căutați concursuri de greutate de zână, nu antweight..
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Comandați piese suplimentare pentru robotul dvs.Deoarece acesta este un robot de luptă, părțile dvs. pot fi deteriorate în luptă.Dacă aveți transferuri suplimentare, puteți înlocui componentele mai rapide.
  • Regula spune că robotul trebuie să se poată potrivi într-un cub de 4x4x4 inch, cu toate acestea se poate extinde după aceea prin telecomandă.Puteți face acest lucru benefic.De exemplu, dacă arma flipper se extinde prea departe, încercați să o proiectați astfel încât flipper să poată merge direct în sus și este mai mică de patru centimetri înălțime, dar când flipperul este pus înapoi (după ridicarea cubului), lungimea este mai mare de 4".
  • Dacă doriți să faceți pumnul robotului, ar trebui să conectați un servo unui sferic "umăr", și au setul de braț la un unghi de 90 de grade, deci aruncă oportunități.
  • Robotul dvs. va fi mai defensiv sau ofensator?Deoarece greutatea dvs. este limitată, poate doriți să utilizați mai multă greutate pentru a face arma decât armura sau invers.Încercați să o păstrați echilibrați pentru primul dvs. robot, totuși.
  • Orice robot poate fi întotdeauna îmbunătățit.Doar pentru că primul dvs. model nu a funcționat, nu remiți în totalitate.Este posibil să trebuie doar să înlocuiți un motor.Chiar și după ce aveți un robot complet funcțional, puteți îmbunătăți în continuare.Căutați motoare care se potrivesc mai bine scopului dvs., dacă noul motor nu funcționează în design, păstrați-l și ați putea să-l utilizați pentru un alt robot.Încercați să faceți upgrade câteva piese (de obicei în față, înapoi și arma) a armurii la aluminiu sau chiar titan spre mai bine "Spoinner Dovada" aceasta.
  • Amintiți-vă că vă puteți potrivi robotului dvs. în diagonală cub.
  • Dacă utilizați SketchUp, este posibil să găsiți aproape modele perfecte de servo-uri și alte componente din Depozit.Căutați doar numele servoului (sau componenta dorită) și vedeți dacă apare ceva.Nu totul este acolo, dar ceea ce puteți găsi va arăta, de obicei, mai bine și vă va oferi un model mai precis.Asigurați-vă că modelul pe care îl găsiți este aceeași dimensiune ca și piesa reală
  • Dacă sunteți experimentat în mecanici și roboți de luptă, ați putea încerca să construiți un robot de mers pe jos.Dacă faceți un robot de luptă care merge, de obicei, obțineți o greutate suplimentară pentru a lucra cu.
  • După ce ați construit primul dvs. robot și aveți o înțelegere fermă a roboților de luptă, încercați să construiți un altul.Dar, de data asta, fii unic.Încercați să faceți lucruri diferit decât alte persoane care fac roboți în această clasă de greutate.Dacă sunteți într-adevăr ambițios, ați putea încerca să construiți un robot care zboară!Roboții zboară sunt în prezent permise în reguli, dar rareori se construiesc.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna ochelari de siguranță atunci când tăiați materialul sau operează robotul.
  • Unele arene sunt considerate nesigure pentru armele de filare asupra roboților.Nu încercați să utilizați o armă de filare într-una din aceste arene.
  • Chiar și micro pneumatics sunt periculoase.Dacă utilizarea pneumatică Asigurați-vă că urmați toate liniile directoare privind siguranța.
  • Bateriile Lipo sunt extrem periculos.Do nu încărcați-le utilizând un încărcător realizat pentru bateriile NIHM sau NICAD.Bateriile Lipo au nevoie de un încărcător special.
  • Chiar și roboții de luptă acest mic poate fi periculos.Dacă utilizați o armă de filare, stați înapoi atunci când îl utilizați și deconectați-l atunci când lucrați la el.
  • Bateriile Lipo pot prinde foc dacă se străpunse.Când vă proiectați robotul, încercați să plasați bateria undeva că nu va fi străpunsă.Dacă bateria se aprinde, regulile stau pe care le puteți nu atingeți robotul în timp ce este pe foc.Nu va fi nici o încercare de a ieși, ceea ce înseamnă că toate celelalte componente ale tale ar putea fi ruinate.Protejați această baterie ca și faptul că este inima robotului!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    2 servomotoriale modificate pentru bateria robotlipo / receptor

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar