Cum se adaugă o umbră în illustrator

Adobe Systems `Illustrator software este folosit pentru a crea grafică, tipografie și documente avansate de imprimare și web. Este deosebit de apreciat printre designerii grafici, deoarece programul este ADEPT la crearea de logouri 3D și blocuri de text bogate. Odată ce ați adăugat un obiect sau o casetă de text la documentul Illustrator, puteți adăuga luciu, reflecții, umbre și alte efecte la munca dvs., pentru a crea adâncime. O umbră în Adobe Illustrator este menționată ca a "umbra" deoarece o grafică de umbră scade sub imagine sau text pentru ao arăta ca și cum obiectul este ridicat. Acest articol vă va arăta cum să adăugați o umbră în Illustrator.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 1
1. Deschideți aplicația Adobe Illustrator.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 2
    2. Deschideți un document existent sau creați un nou document de imprimare sau web în caseta de dialog care apare.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 3
    3. Selectați stratul care conține obiectul la care doriți să adăugați o umbră. Puteți selecta stratul din paleta straturilor. Pentru a accesa această paletă, mergeți la "Fereastră" În bara de instrumente top orizontală. Clic "Straturile" În caseta derulantă.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 4
    4. Faceți clic pe obiectul sau caseta de text la care doriți să adăugați o umbră de picătură.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 5
    5. Selectați "Efect" În bara de instrumente top orizontală. Alege "Stiliza" În meniul derulant, sub titlul "Illustrator Efecte." (Este deasemenea o "Stiliza" Opțiune sub "Photoshop Efecte," Dar acest lucru nu va crea o umbră de picătură.)
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 6
    6. Selectați "Umbra" Din meniul pop-out. Poate fi, de asemenea, enumerată ca "Picătură umbra sau filtru," caz în care ar trebui să alegeți "Stiliza" din nou și apoi "Umbra."
  • Dacă utilizați o versiune timpurie a ilustratorului, puteți găsi caseta de dialog Drop Shadow selectând "Obiect" În bara de instrumente orizontală de top și alegeți "Umbra" Din meniul pop-out. Ar trebui să apară caseta de dialog Drop Shadow.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 7
    7. Alege "Mod" pentru umbra dvs. de picătură. Acesta este modul în care umbra va fi amestecată. Aceasta include opțiunea ca "Lumină tare, multiplicare, lumină moale, arsură de culoare, suprapunere" și altele. Experimentați cu aceste moduri dacă nu știți cum doriți ca umbra dvs. să fie amestecată.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 8
    8. Alegeti "Opacitate" procent. Cu cât este mai mare procentajul, cu atât mai mult umbra ta va ieși afară.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 9
    9. Selectați Offsets X și Y. Acestea specifică cât de departe umbra va fi offset sau departe, din imagine. Acest lucru este măsurat în puncte (PT), care este o unitate standard de măsurare pentru tipografie. De exemplu, dimensiunea fontului este măsurată în același mod pe un computer, adică. 12 puncte font.
  • Imaginea intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 10
    10. Selectați zona Blur. Acest lucru este similar cu offseturile X și Y din care determină distanța de la capătul umbrei în care doriți să începeți neclaritatea. De exemplu, dacă aveți compensări x și y la 7 pt, blur-ul dvs. poate fi de 5 pt.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 11
    11. Alegeți culoarea umbrei dvs. Deși multe umbre sunt în negru, puteți alege o altă culoare pe o scară de culori.
  • Imaginea intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 12
    12. Alegeți să modificați întunericul umbrei în loc de culoare. Dacă faceți clic pe cercul de lângă "Întuneric," Puteți schimba cât de mult apare negru în umbră. Dacă alegeți 100% întuneric, va fi o umbră complet neagră. Dacă alegeți 0 la sută, va face umbra culoarea actuală a obiectului.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 13
    13. Faceți clic pe "O.K" butonul sau verificați "previzualizare" caseta pentru a vizualiza ceea ce ați făcut înainte de a face modificările aduse obiectului.
  • Imaginea intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 14
    14. Schimbați umbra de picătură pe care tocmai ați creat-o prin selectarea "Fereastră" În bara de instrumente orizontală superioară și selectarea "Aspect" Din meniul derulant. O cutie de palete de aspect va apărea care va afișa efectele pentru obiectul respectiv. Faceți clic pe cuvintele "Umbra" pentru a face schimbări.
  • Dacă repetați pașii pentru a crea o umbră de picătură de la "Efecte" Meniu, atunci va crea o altă umbră de picătură pe partea de sus a umbrei actuale.
  • Imagine intitulată Adăugați o umbră în Illustrator Pasul 15
    15. Salvați documentul pentru a înregistra umbra ilustratorului pe care tocmai ați adăugat-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar