Cum să furați pentru șoldurile de trandafir

Rosele sunt o sursă excelentă de vitamina C și antioxidanți. Le puteți hrăni de la Rosebshes domesticite și le poate găsi cu ușurință în sălbăticie. Să învețe să recunoști Rooships, să știi când sunt gata să fie recoltați și să vă pruneze rozurile, astfel încât să aveți o bună aprovizionare a acestora. Odată ce ți-ai plătit trandafirii, vă puteți bucura de ei în ceai sau le puteți face în jeleu, sirop și vin.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea de trandafiri
  1. Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 1
1. Căutați fructe roșii roșii sau portocalii rotunde pe Rosebshes. Recunoaște-i prin forma lor și de micile șuruburi care cresc de la fundul lor. Identificați-le, de asemenea, de dimensiunea lor. Căutați fructe de padure care sunt oriunde de la ¼ "(6.35 mm) la 1¼ "(31.75 mm).
  • Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 2
    2. Uită-te la rozuri. UNCT TRASS T STEMS vor forma trandafiri. Nu îndepărtați toate florile când vă pruneze rozurile. Lăsați niște flori în loc, astfel încât să poată forma trandafiri după ce se maturizează.
  • Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 3
    3. Furaje pentru ei în sălbăticie. Trandafiri care cresc în sălbăticie formează și trandafiri. Furaj pentru trandafiri pe rozuri în pădure. De asemenea, puteți găsi trandafiri sălbatici care cresc pe marginea drumului în unele zone. Și căutați trandafiri foarte mari și suculente de la Rosa Rugosa sau Rous Roses de-a lungul coastelor și a apei apropiate, chiar și de-a lungul șanțurilor de irigare.
  • Partea 2 din 3:
    Timpul tău de furajare
    1. Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 4
    1. Începeți să forați la sfârșitul verii. Căutați trandafiri după trandafiri înfloriți în iulie. Le puteți găsi începând cu luna august. Continuați să forați pentru ei prin iarnă.
    • Localizați Rose Bushes atunci când sunt în floare și intenționează să se întoarcă cel puțin patru săptămâni mai târziu pentru a începe recoltarea de trandafiri.
  • Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 5
    2. Așteptați până după primul îngheț. Roșu de recoltare după primul îngheț al sezonului trece. Planificați să le fugiți la căderea târzie. Puteți să le recoltați mai devreme, dar ei vor avea mai puțin suc și vor fi mai amari.
  • Asigurați-vă că trandafirii sunt moi la atingere atunci când le recoltați după îngheț.
  • Recunoașteți rozurile coapte de faptul că sunt ușor de îndepărtat de bush.
  • Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 6
    3. Nu furați-le prea târziu. Nu așteptați prea mult timp pentru ca rozurile să se maturizeze sau vor începe să se scufunde. Nu utilizați trandafiri mai vechi, scârțâi - nu vor proceda bine. Aveți grijă ca acestea să nu fie prea moi, fie - rozurile foarte moi sunt, de asemenea, de matur. Identificați-i pe aceștia peste trandafiri ripened de faptul că vor cădea cu ușurință când le atingeți.
  • Partea 3 din 3:
    Recoltarea de trandafiri
    1. Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 7
    1. Protejați-vă de spini. Purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile de spini de trandafir. Purtarea mănușilor va face, de asemenea, recoltarea să meargă mai repede. Încercați mănuși din piele sau mănuși de grădinărit pentru cea mai bună protecție. Purtați, de asemenea, mâneci lungi.
    • Purtați pantaloni lungi pentru a vă proteja picioarele de pe urzici, spini și chiar de iedera de otrăvire sau stejar otrăvitor când hrăniți rozurile sălbatice.
  • Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 8
    2. Luați-le de mână. Rousurile de recoltare de a le trage direct de la rozbush. Apucați întreaga garnitură de trandafiri ripened simultan. Amintiți-vă că rozurile coapte vor trage foarte ușor de la tulpină.
  • Imagine intitulată Furaj pentru șolduri de trandafir Pasul 9
    3. Scoateți firele de păr în interiorul semințelor după recoltare. Înainte de a vă folosi trandafirii, scoateți firele de păr care înconjoară semințele. Ai grijă de acele fire de păr, pentru că provoacă mâncărime și pot irita gâtul. Cea mai bună modalitate de a le elimina este să tensionați firele de păr în timp ce gătiți siropuri de trandafiri sau jeleuri.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar