Cum să faceți semnul de pictură

Semnul de pictură are o istorie lungă și bogată. Secole înainte ca calculatoarele și grafica imprimată să apară, oamenii pictează panouri, clădiri și semnături cu mâna cu anunțuri sau anunțuri. Pentru a învăța semnul semnelor, mai întâi va trebui să stăpânească accidentele de bază și literele. Apoi, puteți proiecta semnul pe hârtie și transferați-l folosind cretă. În cele din urmă, vopsea semnul folosind vopsea de specialitate și perii.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea instrumentelor potrivite
  1. Imagine intitulată face semn pictura Pasul 1
1. Achiziționați perii de litere, care creează curse mai solide. Pentru a crea un semn de calitate, va trebui să utilizați perii specifice semnelor. Acestea caracteristici de obicei fire de păr mai lungi care țin mai multă vopsea și permit curse lungi, solide. Perii de litere vin în diferite stiluri și dimensiuni, care funcționează pentru diferite tipuri de semne. Dacă începeți doar, luați în considerare cumpărarea unui /8 inch (0.32 cm) și A /4 inch (0.64 cm) perie de litere, care lucrează atât pentru stilul bloc, cât și pentru literele ocazionale (precum și unele litere script).
  • Dacă doriți să începeți cu o singură perie, mergeți pentru /8 inch (0.32 cm) perie - puteți picta întotdeauna două lovituri unul lângă celălalt pentru o linie mai largă.
  • Imagine intitulată Se semnează pictura Pasul 2
    2. Cumpărați vopsea de email pentru a picta fără probleme. Brandul standard de vopsea pentru pictura semnelor este 1shot email de litere, care este rezistent la intemperii și meteo. Începeți prin cumpărarea unui 4-oz poate, deoarece o cantitate mică de vopsea de email va dura ceva timp.
  • Vopseaua de email este destul de scumpă. Pentru o alternativă mai ieftină dacă începeți doar, luați în considerare utilizarea probelor de vopsea a casei. Vopseaua merge la fel ca vopseaua de email și vine la un punct de preț mai mic.
  • Deoarece este o vopsea pe bază de ulei, nu veți putea să vă curățați perii cu săpun sau să fiți subțire vopseaua cu apă. În schimb, cumpărați perie de curățare și vopsea mai subțire pentru a elimina vopseaua de pe perii dvs. înainte de a le păstra.
  • Imagine intitulată Se semnează pictura Pasul 3
    3. Găsiți o roată în pericol și un Pad Pounce pentru a vă transfera designul. O roată în picătură este o roată metalică spiked atașată la un mâner. Odată ce ați desenat designul dvs. pe o bucată de hârtie, veți folosi această roată pentru a perfora marginile designului. Apoi, veți apăsa pe designul cu un pad-un instrument care deține pulbere de cretă - pentru a lăsa o schiță de cretă a designului dvs. pe suprafața pe care intenționați să o picteze.
  • Roțile și tampoanele punctuale sunt de obicei găsite la magazinele de țesături, deoarece acestea sunt de asemenea utilizate pentru cusut.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 4
    4. Decideți pe o suprafață pentru semnul dvs. Semnul de pictură se poate face pe lemn, metal și hârtie. Suprafața trebuie să fie netedă, indiferent de material. Semnele vechi, achiziționate la magazinele de economie sau vânzările de garaj, sunt o bază ușoară pentru un nou semn.
  • Metoda 2 din 3:
    Practicarea literelor și tehnicilor de bază
    1. Imagine intitulată Se semnează Pictura Pasul 5
    1. Măriți și imprimați un alfabet de litere semn. Puteți găsi aceste alfabete incluse în cărțile de litere de semnare sau online. Loviți-le astfel încât literele să fie înalte de aproximativ 4 cm (10 cm) și imprimați-le afară.
    • Fonturi de fonturi online este o resursă bună pentru fonturi și poate fi găsită la https: // trotuar.COM / index.php.
    • Cărțile care includ alfabetele de litere ale semnelor sunt e.C. Matthews ` Semnalizați cursul de pictură sau mike stevens ` Mastering Layout: În arta de apel ocular.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 6
    2. Bandă imprimarea pe perete și acoperiți-o cu hârtie de urmărire. De asemenea, puteți atașa imprimarea la un șevalet. Evitați așezarea hârtiei pe o masă sau la birou pe verticală este cea mai bună pregătire pentru pictura semnelor.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 7
    3. Urmăriți fiecare literă utilizând vopsea albastră de email și o perie de pictură semnală. Țineți peria între degetul arătător și degetul mare, chiar deasupra carcasei metalice care fixează părul periei (cunoscut sub numele de Ferruli). Utilizați degetul mare pentru a controla mișcarea periei.
  • Cele mai multe alfabete alfabete de semnare au săgeți sau sisteme de numerotare care vă vor ghida prin accidente vasculare cerebrale pentru fiecare literă individuală.
  • Utilizați vopsea albastră, nu negru, deci se remarcă împotriva tipăririi.
  • Imagine intitulată Faceți semnul Pasul 8
    4. Înlocuiți hârtia de urmărire și repetați până când tehnica dvs. se îmbunătățește. Se străduiesc pentru curse mai curate și mai precise în timpul fiecărei repetări. De asemenea, lucrați pentru a vă mări viteza - luați în considerare sincronizarea și înregistrarea cât timp necesită pentru a completa diferite scrisori, pentru a urmări progresul dvs.
  • Curățați periile pe tot parcursul procesului (în special la sfârșit) folosind vopsea mai subțire sau ulei mineral.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 9
    5. Înscrieți-vă pentru un atelier, dacă sunt oferite în zona dvs. O altă mare opțiune de a stăpâni elementele de bază ale tipăririi semnelor este de a studia cu un pictor de semnalizare expert la un atelier. Aceasta poate fi o opțiune scumpă, iar atelierele sunt disponibile numai în anumite orașe.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 10
    6. Colectați inspirația din alte semne și reclame. Plimbați-vă în jurul cartierului dvs. pentru a vedea dacă există semne locale. Sau, cercetarea semnelor pictate manual online pentru a găsi alfabete, palete de culori și dimensiuni care fac apel la dvs.
  • Luați în considerare dacă doriți să includeți și efecte de litere, cum ar fi umbrele, contururile sau testurile de bază.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizarea unui semn pictat
    1. Imagine intitulată face semn pictura Pasul 11
    1. Urmăriți sau trageți designul pe o foaie de hârtie. Asigurați-vă că modelul se va potrivi pe placă sau pe perete pe care intenționați să-l pictați. Utilizați un conducător și un creion pentru a urmări două linii paralele, care marchează partea de sus și de jos a literelor.
    • Utilizați unul dintre alfabetele pe care le-ați practicat sau în stilul scrisorilor liberi.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 12
    2. Rulați o roată în pericol de-a lungul marginilor literelor pentru perforarea hârtiei. O roată în pericol este o rolă serrată care este utilizată pentru a pune găuri prin hârtie. Rotiți-l de-a lungul marginilor urmărite ale literelor dvs., în timp ce împingeți-vă ferm, lăsând o linie de găuri mici care marchează designul.
  • Plasați ceva moale în spatele hârtiei în timp ce vă rotiți, cum ar fi carton sau Styrofoam, ceea ce va facilita perforarea.
  • De asemenea, puteți frecați șmirghelul de-a lungul designului odată ce ați terminat cu roata portabilă pentru a deschide găurile în continuare.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 13
    3. Transferați modelul perforat folosind cretă. Așezați-vă modelul peste suprafața pe care intenționați să o pictați. Folosind o geantă pică (un instrument de vopsire a semnului umplut cu cretă), atingeți modelul în mod repetat pentru a umple găurile cu cretă și pentru a transfera modelul pe suprafața de mai jos.
  • Dacă suprafața dvs. este ușoară, utilizați cretă albastră sau negru. Dacă suprafața dvs. este întunecată, utilizați Chalk alb.
  • Puteți repeta acest proces și puteți transfera acest design pe mai multe suprafețe dacă doriți. Pur și simplu puneți modelul perforat de-a lungul unui alt semn și folosiți sacul Pounce pentru a marca cu cretă.
  • De asemenea, puteți utiliza hârtia de transfer pentru a traduce desenele mai mici pe suprafața semnelor.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 14
    4. Mergeți peste designul dvs. și planificați perlelele individuale. Înainte de a începe chiar pictura, este o idee bună să reprezentați modul în care intenționați să vă apropiați de fiecare literă. Ca regulă generală în semnarea semnelor, cursele în sus sunt subțiri și accidentele în jos sunt groase - având în vedere greutatea fiecărei accident vascular cerebral în literele pe care le intenționați să pictați, marca pe care loviturile ar trebui să meargă în sus și care ar trebui să meargă în jos.
  • De asemenea, determinați punctele la care se vor conecta cursele individuale, pentru a face ca litera să apară continuu.
  • Imagine intitulată Se semnează Pictura Pasul 15
    5. Îndepărtați peria în vopsea și modelați vârful. Glisați ambele margini plate ale periei dvs. de-a lungul marginii paharului dvs. pentru a elimina orice extra. Vârful periei ar trebui să fie o formă ascuțită, plină de daltă, în timp ce țineți încă suficientă vopsea.
  • Dacă aveți prea multă vopsea, se va scurge și veți avea un timp greu de menținerea formei accidentului vascular cerebral.
  • Dacă aveți prea puțină vopsea, accidentul dvs. nu vă va simți la fel de neted și va apărea.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 16
    6. Așezați peria la un unghi de pe semn, apăsați în jos și trageți-l în sus sau în jos. Acesta este procesul de început pentru fiecare accident vascular cerebral individual. Începeți prin pescirea periei, astfel încât se aliniază cu direcția accidentului vascular cerebral. Odată ce peria este în poziție, apăsați treptat, astfel încât părul să se lărgească pentru a crea o linie mai groasă. Apoi, trageți peria fie în sus, fie în jos pentru a crea cursa.
  • Puteți folosi un baston de mahl, un diblu scurt de lemn cu o minge de piele la un capăt, pentru a vă menține mâna constantă pe măsură ce vopsea. Mâna cu pensule se va odihni pe diblul de lemn. Poziționați bilele de piele undeva de pe suprafața semnei și păstrați-o plantată în timp ce mutați dibluul cu mâna, care nu ține periculosul.
  • De asemenea, puteți utiliza cealaltă mână ca un suport.
  • Nu apăsați prea tare pe perie, care vă va lăuda peste cursa.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 17
    7. Ieșiți cursa prin tragerea la o parte pe măsură ce ridicați peria. Pentru a termina un accident vascular cerebral, trageți spre o parte în timp ce îndepărtați peria de la suprafața semnului. Acest lucru va crea un finisaj subțire, conic, cunoscut ca o "lovitură" sau o "coadă."
  • Pictorii de semnali experimentați au lovituri deosebit de elegante și cozi pe litere.
  • Imagine intitulată face semn pictura Pasul 18
    8. Suprapuneți loviturile dvs. pentru a vă face să apară linia continuă. Odată ce ați terminat un accident vascular cerebral, începeți următorul accident vascular cerebral într-un mod în care se suprapune cu cea anterioară. Utilizați lovitura sau coada din litera anterioară ca punct de plecare.
  • Deși fiecare accident vascular cerebral al unei scrisori în semnul semnelor este creat individual, efectul ar trebui să fie că acesta a fost pictat într-o mișcare netedă.
  • Imagine denumită semnul de pictură Pasul 19
    9. Curățați-vă perii bine cu vopsea mai subțire sau ulei mineral. Umpleți trei cești separate cu vopsea mai subțire - unul pentru a îndepărta excesul de vopsea, altul pentru ao curăța, și una finală pentru a scăpa de orice pigment rămas. Dacă permiteți vopseaua de email să se întărească deloc pe peria dvs., va fi ruinată și va trebui să cumpărați unul nou.
  • Odată ce peria este curată, uleiul vârfurilor cu untură sau ulei de pensulă. De asemenea, puteți utiliza jeleu petrolier.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Perii de litere
    • Mahl Stick
    • Vopsea emailată
    • Puneți roți
    • Păduri Pounce
    • Chalk pulbere
    • Creionul de suprafață
    • Vopsea mai subțire sau ulei mineral
    • Produse de artă de bază (cupe mici, creion regulat, hârtie, radieră, conducător)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar