Cum să faci o pictură a unei pisici pe un dovleac

La sfârșitul lunii octombrie, ca Halloween se apropie, serile iau o aură specială de anticipare și mister. Buruieni uscate, frunze și alte crize de vegetație în picioare, și chiar cea mai puțin superstițioasă persoană ar putea încerca să evite o pisică neagră pe calea. Din fericire, prin pictura unei pisici, decideți cât de feroce, răutăcioasă - sau iubitoare va fi. Adăugați dovleci și afișați pictura finalizată cu mândrie pentru a urmări orice temeri de Halloween și previziuni care ar putea fi în aer.

Pași

Partea 1 din 3:
Schițați scenaObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
Imagine intitulată Drwacateasy
Imagine intitulată Drwacateasy
1. Trageți mai întâi pisica. Utilizați o bucată de hârtie de urmărire de 8 ½ x 11 inch dintr-un pad. Cu un creion, în centrul paginii, trageți o ovală mare pentru corp, un cerc mai mic pentru cap și alăturați-vă celor două cu o ovală aplatizată pentru un gât.
  • 2. Finalizați pisica. Adăugați două picioare frontale și labe. Desenați sugestia picioarelor posterioare pe ambele părți și o coadă care coboară spre lateral și curbează în față.
  • Imagine intitulată KittyFames
    Imagine intitulată KittyFames
    3. Face fața pisicii. Secționați fața cu linii curbate pentru a face instrucțiuni pentru caracteristici.Trageți ochii, nasul și gura și puneți urechile.
  • Imagine intitulată LineSonapump
    Imagine intitulată LineSonapumpImagine intitulată Pumpktypes
    4. Gândiți-vă la cercurile de grăsime pentru dovleci. Formele lor sunt ușoare și distractive pentru a atrage, așa că puneți-o sub Kitty ca și cum el stă pe ea. Adăugați încă două dovleci mai mici, unul pe ambele părți. Adăugați linii de creștere și o tulpină curbată pentru a da dovleci o proaspătă din aspectul grădinii. Sau, cu câteva lovituri ale creionului, transformați-l într-un lanternă. Așa cum expresia noastră facială spune ceea ce simțim, expresia de pe dovleac, fericită, furioasă sau înfricoșătoare, poate transmite multe despre starea de spirit. Din nou, posibilitățile sunt nesfârșite.
  • 5. Adăugați o lună. Deasupra pisicii, trageți o lună, un cerc pentru o lună plină și dacă doriți o lună parțială, trageți o formă de semilună.
  • Partea 2 din 3:
    Transferați desenulObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    Imagine intitulată TRAPPETCAT
    Imagine intitulată TRAPPETCAT
    1. Treceți peste desenul cu un marcator negru. Desenați doar formele principale în acest moment și intenționați să-l perfecționeze mai târziu. Transferați-o la o bucată de 140 de kilograme de 9 1/2 x 11 inci, apăsată la rece, hârtie acuarelă, luată de la un tampon. Țineți schița din spatele hârtiei bune și împușcați-o cu bandă pe o fereastră.
  • Imagine intitulată TapetowindOndTrace
    Imagine intitulată TapetowindOndTrace
    2. Transferați desenul la hârtie bună. Utilizați un creion pentru a copia liniile, acum clar vizibil de la lumina care vine prin fereastră, pentru pisică, dovleci și lună. Asigurați-vă că adăugați urechile și coada pisicii.
  • Imagine intitulată catsfurpatern
    Imagine intitulată catsfurpatern
    3. Cu schița transferată, adăugați detalii. Gândiți-vă și, dacă doriți, încercați pe hârtie de resturi, modele diferite de blană, cu dungi, dungi, dungi, ca un leopard sau o culoare solidă, capul la picioare. Fiți atenți la ochii pisicii, deoarece vor spune multe despre starea lui de spirit. Urechile, de asemenea, în sus și perturos înseamnă fericiți și în largul său, în timp ce în jos și împotriva capului înseamnă că este în gardă și gata să ia lumea.
  • Partea 3 din 3:
    Vopsiți fotografiaObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată PPPumpkins
    1. Gândiți-vă la culoare. Culoarea este ceea ce atrage atenția și dă drama piesei. Cum îl veți aranja pe pagină? Cel mai probabil, dovlecii vor fi nuanțe de portocale, deși dovleci albe, dungi și chiar și cu spații verzi nu sunt nemaiauzite de astăzi.
  • Imagine intitulată FullrangeOfColors
    2. Configurați vopselele, perii, apă și țesuturi. Planificați să aveți o gamă completă de culori. Pe un rest de hârtie acuarelă, practicați combinații de culori.
  • 3. Gândiți-vă la modul în care aplicarea acuarelării, alegerea dvs. de accelerații de vopsea poate seta o dispoziție. Culorile vor fi îndrăznețe, iar loviturile periei sunt puternice și dinamice? Sau, veți folosi o atingere ușoară de pene?
  • 4. Luați în considerare dacă veți adăuga propulsuri vii. Flori, fructe și legume, alte creaturi vii găsite în grădină ar putea fi distractiv să includă, sau lilieci, broaște, șopârle, bug-uri, lăcuste, păsări, chiar un șoarece nesuspectant sau două.
  • Imagine intitulată de primăvară
    Imagine intitulată de primăvară
    5. Vopsea dovleci și pisica. Nu există un loc special pentru a începe sau orice ordine specială de lucru. În general, un acuarelă poate fi pornit prin aplicarea unei aplicații ușoare, peste tot pentru a obține culorile în jos. Aceste lovituri ușoare, folosind vopsea bine diluată, vă vor ajuta să vă stabiliți compoziția. Deoarece culorile sunt transparente, este ușor să se facă modificări, odată ce Sub stratul este complet uscat. Amintiți-vă, acuarele se usucă cu treizeci la sută mai ușoară decât atunci când este umedă.Permiteți ca primul strat să se usuce bine.
  • 6. Stați piesa de departe de tine și studiați-o. Acum este momentul pentru a schița, folosind creionul, detaliile. Începe cu fața pisicii.
  • 7. Vopsea cerul. Dați întregul piesă un al doilea strat. Acest lucru ar trebui să meargă rapid și cu încredere și va arăta în rezultate. Din nou, lăsați-l să se usuce bine.
  • Imagine intitulată catandpumpk
    Imagine intitulată catandpumpk
    8. Studiați-l de la distanță. Uneori, este bine să așteptați până în ziua următoare pentru a obține distanța.Faceți modificări finale, adăugiri și repetați uscarea, ieșiți înapoi și studiați-o.Când este oprită complet! Este ușor să suprasolicitați un acuarelă, așa că nu uitați să utilizați reținerea.
  • 9. Covoraș și aterizați-o și atârnă-o în mod vizibil pentru toți să se bucure. În timp ce această imagine va avea o scurtă durată de viață înainte de Ziua Recunostintei urca în jos și apuca atenția, va adăuga vitalitate extraordinară în cameră. Cine știe, ar putea chiar să-i prindă spiritele rele ....Heh, heh, heh.
  • sfaturi

    Acceptați-vă munca și abilitățile așa cum sunt astăzi. Este ușor să vă imaginați un stil mai sofisticat, dar, cu răbdare și muncă, care va veni. Nu vă cereți scuze pentru munca dvs. Este ceea ce puteți face astăzi și are propriul farmec.
  • Păstrați lucrul, gândirea, desenarea și pictura. Știind că puteți face mai bine sau de a face pictura diferită este ceea ce ține uptarea acelor vopsele și perii. Salvați toate picturile și, într-o chestiune de luni, veți vedea o creștere. Dacă vă descurajați, dați-o câteva zile și abordați-o din nou, proaspătă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar